Pelicans tiedotusvälineissä

  • 722 040
  • 2 574

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans

ArPEL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Joo ei voi muuta sanoa kuin huikeeta settiä!

Ilmeen mainoskampanjat ovat aivan loistavia. Ja kolmatta mainosta odotellessa... :D
 

nipsu11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Miten on mahdollista, että maikkarin tulosruudussa näytetään maaleja ja haastatteluja otteluista Ilves-Saipa ja Blues-Kärpät, mutta ei ottelusta TPS_Pelicans!! Mehän noustiin v'''u liigakärkeen eikö se oikeesti ylitä mainostv:n uutiskynnystä, hä?!
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Miten on mahdollista, että maikkarin tulosruudussa näytetään maaleja ja haastatteluja otteluista Ilves-Saipa ja Blues-Kärpät, mutta ei ottelusta TPS_Pelicans!! Mehän noustiin v'''u liigakärkeen eikö se oikeesti ylitä mainostv:n uutiskynnystä, hä?!
Yritätkö sanoa että paskalafkan nimeltä MTV3 journalistisella sisällöllä on joskus ollut korrelaatio yhtään mihinkään?

Mites muuten kun Tulosruudun kerran katoit, niin haastateltiinko Heikkiä Mongolian GP:n torstain kolmansista vapaista harjoituksista ja mitä mieltä Harjakainen oli Jarkko Niemisen listasijoituksesta?


Maalit näkee netistä ja kympin Urheiluruudussa oli Suikkasen haastattelukin.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hieman erilaista uutisointia tiedotusvälineissä kuin yleensä. Itsehän olisin kyllä edelleen Reippaan kannalla.

Pelicans-nimelle tyly tuomio

Vai julmempaa lintua kaipaavat. Tässähän olisi oiva paikka yhteistyölle Rovion kanssa ja Angry Birdsit lentämään sarjakärkeen.

Pelicansiin on jo totuttu, joten olisi se sääli vaihtaa pois - edes takaisin Reippaaseen. Olkoonkin nimenä vähän typerä.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olen itse ollut samaa mieltä Pelicans nimestä jo sen syntymästä asti. Lisäksi Pelikaani logossa vaikuttaa erittäin kiltiltä, pitäisi olla hieman enemmän asennetta. Nimeä nyt ei välttämättä tarvitsisi muuttaa mutta ilmeeseen voisi panostaa.

Organisaatio ja oman cityn kiekko elää tällähetkellä erittäin mukavasti, joten kaikki propsit ja pisteet omalle jengille, mutta tosiaan nimi / muuten ilme voisi olla hieman erilainen.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tämä nimijuttu nyt on niin väsynyt aihe Lahdessa. Pelicans on ja pysyy. Mitä sillä on väliä mitä jossain jenkeissä ajatellaan tästä nimestä.

Itse olen sitä sukupolvea, jolle sana Reipas (kiekkoilun puolella) ja kaikki sen johdannaiset tuovat ensimmäisenä mieleen sanat: konkurssi ja amatöörimäisyys.

Oletteko muuten huomanneet, että "Pelsu" tai "Pelsut" on hyvin yleisesti käytössä koko Suomen maassa? Mun mielestä erittäin hieno homma.

Logo on ehkä kiltin näköinen, mutta toisaalta logolla alkaa olla pientä perinnettä. Summa summarum, jos firma on toimiva ei logon/nimen tarvitse olla 100% onnistunut.

Tämän enempää en jaksa tästä väsyttää.
 

Eetska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Dvozakin kanssa samoilla linjoilla!

Pirun moni netissä käyttää Lahden Pelicansista nimeä Pelsu(t) ja samoin myös muiden joukkueiden pelaajat/valmentajat. Mielestäni se on ihan kiva asia, itsekkin tykkään käyttää Pelsua Pelicansin sijaan.

Nyt kun katsoi pelsun pelipaitaa seinällä ja eritoten logoa, niin itse ainakin nään tuossa pelikaanissa sellaista arvaamattomuutta ja juonikkuutta.
 
Meikäläistä ei taas kiinnosta tuon taivaallista mitä muut ajattelevat mutta kyllähän perinteinen Reipas hakkaa 100-0 pystyyn jonku lainasanan. Ja niistä ensimmäisistä väreistä on vieläkin joku saatava vastuuseen. Kuten Dvozak jo ansiokkaasti toi esille jos homma toimii ei sillä logolla ole merkitystä joten puheet Reippaan yhdistämisestä konkurssiin ja amatöörimäisyyteen on ihan huuhaata.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllähän siitä nyt jaumalauta huutonauruun kuolisi, jos tuohon nyt jonkun hurjana irvistelevä pelikaanin logoon tempaisisi.

Kyllä tämä nykyinen logo on ihan hyvä. Pilkettä silmäkulmassa ja Eetskan mainitsemaa juonikkuutta.

Pelicans on jo ainakin täällä Päijät-Hämeen alueella saanut aikaan ihan hyvän brändin ja tuleva menestys vahvistaa sitä entisestään.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Tämä on vissiin ikuisuuskysymys joka on väistämättä nostettava aika ajoi esille. Aika lailla väsynyt ja turha aihe, mutta onpahan jotain puhetta.

Yhden näkökulman tähän asiaan tarjoaa Kiekkoaktivisti-blogi:
Pelikaanikin on asia - Kiekkoaktivisti
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Olen itse ollut samaa mieltä Pelicans nimestä jo sen syntymästä asti.

Mikä tuo sama mielesi mahtaa olla ? Tai vaihtoehtoisesti kenen/minkä kanssa samaa mieltä ?

Mielestäni Pelicans-idea hienoine logoineen on loistava ja ei sitä enää pidä muuttaman, kunnes konkurssi joskus meidän kuoltua kaiken taas tulee muuttamaan. Se on sitten asia erikseen josta emme ole päättämässä. Amerikan pellet pitäköön longonsa kaukana.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mikä tuo sama mielesi mahtaa olla ? Tai vaihtoehtoisesti kenen/minkä kanssa samaa mieltä ?

Samaa mieltä Pelicans nimen kesyhköstä linnusta alkutaipaleella. Olen asian kanssa jo oppinut elämään ja kuten sanottua yksi nimi ei joukkuetta tai tunnetta Lahtelaiseen hokiin kaada. Täällä mennään sen verran nousujohteisessa trendissä kaudesta toiseen että nimellä ei ole mitään tekemistä asian kanssa, enää. Nykyään Pelicans kuitenkin tunnetaan jo asiana ja Lahtelainen kiekko on nousussa muutenkin. Jos tässä nyt jotain syvä-analyysia alkaa vetämään niin Pelicanshan on nimenä jo ihan hyvä, tähän kun lisätään tämänhetkinen organisaation tekemisen taso ja kaikki muukin, niin ei ole mitään valittamista mistään.

Alussa se oli mielestäni vihreä ja keltavärityksineen jotain.. Mutta jostainhan ne ensiaskeleet on otettava. Mielipiteitähän saa olla, jonkin mielestä varmaan se kelta vihreä oli ihan helvetin cool. Riittääkö?
 
Viimeksi muokattu:

Epsilon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahti vs. Everybody
No laitetaanpa vähän positiivisempia Pelikaani uutisia:
Pelicans saa vastaansa yllätysjoukkueen joulukuussa (linkki vie ESS.fi sivustolle)
Pelicans kohtaa Duudsonit - ottelussa mukana Kimi Räikkönen (linkki vie Iltalehti.fi sivustolle)
Räikkönen Pelicans-paitaan - saa vastaansa Duudsonit (linkki vie MTV3.fi sivustolle)

Vaikka ny mitä mieltä olis Duudsoneista tai Räikkösestä, mutta hyvää julkisuutta tästä Pelicansille tulee. Mehän aletaan kohta oleen aidosti "media-seksikkäitä", sillä nimi tuleen lehdistöön myös Lahen ulkopuolella (ja onneksi myös positiivissa merkeissä).
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hah. Ei näköjään kaikilla Venäjällä olekaan rahaa. Eikös tuo ole Tommi Nikkilän vanha maski?

Vai olisiko tämä joku Duudsonien jekku jo...
 

Runkosarja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat KooKoo
Joku pelaa monopolia

Onpa harmi, kun Pelicansin seurasivuilla ei seurata tiedotusvälineiden uutisointia joukkueesta. Sellainen on esimerkiksi Bluesilla. Bluesin sivuilla on melko hyvä kattaus kunkin päivän Blues-uutisista.
Kaipaan siis sellaista, jossa seurataan kaikkien mahdollisten välineiden juttuja Pelsuista. Kyllähän seuran sivuilla kauniisti viitataan ess.fi-uutisiin, mutta ei muualle.
Mistähän tämä johtuisi? Jaa-a, ensimmäisenä tulee pitkän pohdinnan jälkeen mieleen Esa-konsernin kuristusote Pelicansista.
Onhan se hienoa, että paikallinen seitsenpäiväinen seuraa tarkasti Pelsujen liikkeitä. Kääntöpuolena asiassa tuntuu olevan, että Pelicansille on annettu melko lyhyt liekanaru muihin tiedotusvälineisiin päin. vai onko niin, että ei vaan ole tullut mieleen laittaa kattavaa juttutarjontaa sivuille?
No, onneksi on Jatkoaika, jonne voi laittaa muun median juttuvinkkejä.

Mutta hei! Parannusta ja ryhtiä, seuran johto!
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
On kyllä suvereenia kamaa sm-liigassa nämä Pelsujen mainokset! Mahtavaa työtä jälleen.

"Ja Lässi, sama englanniksi" :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös