Pelicans kaudella 2023–2024

  • 645 565
  • 3 532

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Todella mielenkiintoinen haku. En todellakaan tyrmää aluksi, annan kyllä hieman aikaa ekaksi ennenkuin lähden sen enempää tuomitsemaan hankintaa.
 

Lihamuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Niemelä olisi ilmeisesti halunnut Antille jatkoa jo viimeksi. Joku toimistolla saattoi pahoittaa mielensä lomautuksien yhteydessä olleessa hässäkässä ja jatkoa ei syntynyt. Oma tuntuma on että kokeneesta osastosta Kousa ei juurikaan syttynyt Niemelästä.

Mitä hankintaan tulee niin hiukan olen yllättynyt, ehkä se alakerta olis huutanut eniten sitä tarvetta. Ainakin rotaatiota alkaa olemaan.
Kiljunen-Hirvonen-Tyrväinen?
Hyvää lihaosastoa saa kasaan oikeastaan kenestä vaan Haatanen/Kiljunen/Tyrväinen/Hirvonen/Virtanen. Tavallaan pidän tästä, isoja poikia siellä on kärkiketjuissakin.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Vaikuttaa epätoivoiselta panikoinnilta. Rahaa on poltettava jo 7. ketjun laituriinkiin. Tyrväisellä ei pitäisi olla mitään asiaa kokoonpanoon. Enpä huonompaa hankintaa tähän saumaan juuri keksi. Oli jo edellisillä kerroilla turhake suuren osaa aikaa, hidas pelin sammuttaja. Sekoittaa entisestään sekaisin olevaa pakkaa.

No, ainahan se mahdollisuus on kuitenkin annettava. Ehkä sentterinä menisi, kuten viimeksi? Ja Calsson laitaan. Odotukset silti täydet 0.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Sharks, Rafael Nadal, Die Mannschaft
Kuten edellä todettiin, piti tuon Twitter-julkaisun päivämäärä tarkistaa ensimmäisenä.

Nyt, kun täälläkin ketjuhahmotelmia on tehty ja kaikki ovat nähneet, että laitureita jää rotaatioon merkittäviä määriä, en oikein näe mitään järkeä tälle hankinnalle - viimeisimmät muistot Tyrväisestä ovat keväältä 2022, kun toimi hitaana riippakivenä Björnisen ja Kangasniemen ketjussa. Eipä kaveri oikein viimeisillä kausillaan edes erityisemmin taklannut.

Annetaan toki kaverin näyttää, mutta lähtökohtaisesti näyttäytyy hankintana, joka ei tee minkäänlaista eroa sille, pelataanko keväällä kovempia pelejä vai ei. Rotaatiosta esimerkiksi Tukiainen, Killinen ja kumppanit menevät omissa papereissani melko selkeästi edelle.
 

Le Deal

Jäsen
Muistakaa kun mietitte tätä hankintaa että tämä voi antaa viitteitä siitä että Kiljusen vamma on luultua pahempi ja Tyrsky olisi sitten hänen korvaaja.

Mitään tietoa minulla ei Kiljusen vammasta tai tilanteesta ole mutta oma veikkaus että Tyrsky tulee paikkaamaan sitä fyysisen laiturin roolia johon Kiljunen hankittiin.
 

Jaksaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, NHL
No enpä tiedä mitä tästä sanoa, ei ainakaan pahemmin hurraahuutoja aiheuta, antaa näyttää et onko totaalinen hasbeen vai löytyykö vielä jotain annettavaa.
 

Mankkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans & Anaheim Ducks
Toivottavasti Kiljunen on vielä iskussa tällä kaudella ja saadaan Antin kanssa rähisemään ! Kokemusta ainakin tuo jos sitä ei ollut tarpeeksi...
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Toivottavasti Kiljunen on vielä iskussa tällä kaudella ja saadaan Antin kanssa rähisemään ! Kokemusta ainakin tuo jos sitä ei ollut tarpeeksi...
Ei taida olla. Vamma tosiaan on ollut sellainen, ettei ole päässyt jäällä olemaan sitten sen jälkeen kuin loukkaantui, eikä taida kovin kummoinen toipumisennuste olla tälle kaudelle. Eli kuten @Le Deal sanoi, niin Kiljustahan tässä paikataan.
 

surfa

Jäsen
Piti ihan katsoa, että mitä vuotta tässä oikeen elettiin
Tunnin jälkeenkin on edelleen sellainen wtf olo, että en edelleenkään tiedä mitä tällä nyt muka ajetaan takaa.

En myöskään tunnista edellisen visiitin Tyrväisestä mitään niitä piirteitä joita täälläkin osa tuntuu odottavan. Onko odotusarvo, että Antti on Saksan maalla vetänyt jotain sieniä nuoruuden lähteen naapurista?

Joo'o. Toivottavasti on edes ollut hyvät sienet.
 

Nilkkarallia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
En myöskään tunnista edellisen visiitin Tyrväisestä mitään niitä piirteitä joita täälläkin osa tuntuu odottavan.
Eiköhän pelaaja lähtökohtaisti pyri pelaamaan valmentajan toivomalla tavalla. Se, että kaveri kykenee pelaamaan monella tyylillä kertoo monipuolisuudesta, josta ainakin mun silmissä voi oikein käytettynä olla paljonkin hyötyä.

Lisäksi, näittekö mikä liuta sponsoreita kesken kautta sopimuksetta tulevan bottom6 laiturin sopimusjulkaisussa? Tuskin jää kauheesti seuralle maksettavaa, jos yhtään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös