Pelicans kaudella 2020–2021

  • 572 620
  • 2 265

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Loistavaa! Olisiko Niemelän pestillä ollut oma osuutensa Iikan valintaan.

Nyt vain pitäisi löytää ketjukaveri, joka survoo niitä takatolppapasseja reppuun.
 

AgiiL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Osaan jo ennustaa Iikkulin kauden: pelaa loistavan syksyn pistepörssin kärkituntumissa ja huhut alkavat viemään ulkomaiden huippusarjoihin ja keväällä jäätyy kokonaan. Saa ottaa talteen :D

No mutta olosuhteisiin nähden kuitenkin hyvä hankinta. Tervetuloa takaisin Iikka! Toivottavasti nyt asennekin on parantunut.
 

Team Tölkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suljettu liiga ja Kummola
jospa tässä olisi vähän samaa kun JMA:n kohdalla, eli peli kulkisi Lahessa paluunkin jälkeen. Hyvä pelaaja, viihdyttävä, toivottavasti pirun tehokaskin. Yksilöt sopivilla koostumuksilla yhteen ja mahdollisuudet kasvaa. No, seuraavaa kalaa nostamaan, näyttää hyvälle, toivottavasti kokonaisuus natsaa.
 

flow

Jäsen
Iikan paluu on erinomainen juttu. Viihdyttävä kun mikä. Aivan sama vaikka hyytyy keväällä, Lahdessa pleijarit käydään runkosarjassa. Kaikki muu on aina plussaa. Kevään miehet voi vetää ihan muualla.

Viikko sitten kaikki oli paketoimassa koko Pelicansia ja nyt ei meinaa Iikkakaan millään maistua porukalle hyvältä kun ei vaan riitä keväällä. Eletään aika kummallisia aikoja.

Kasaantuu hyvä runko.
 

Turquoise

Jäsen
Suosikkijoukkue
Linnut
Nostan hattua Iikan paluulle ja Iikalle itselleen - ei vetänyt hernettä nenään (nykypäivän trendin mukaan) Lahen koirankoppi-keväästään, vaan palaa entistä voitontahtoisempana Lahteen. Nyt uusi valmennus ja veikkaan vahvasti, että Lahessa nähdään entistä parempi IIkka. Iso peukku tälle!
 
Viimeksi muokattu:

Turkoosilintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat savolaesjoukkueille
Tässä tilanteessa Iikan paluu ehdottomasti erinomainen asia, vaikka viime visiitin lopulta vähän kaksijakoiset fiilikset jäikin. Joka tapauksessa parhaimmillaan aivan loistava äijä joka kykenee yksin ratkomaan niitä tiukkoja pelejä.
 

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onkohan tämä paluumuuttajien suuri määrä (Roine, Lindroos, Jalvanti, Kangasniemi, ehkä Nilsson) tietoinen strateginen valinta toimistolta? Epävarma tilanne, niin haalitaan lähinnä niitä, kenestä tiedetään tarkalleen mitä saadaan?

Voi toki olla sattumaakin. Mielestäni ihan fiksu suuntaus tässä tilanteessa, jos ajatus on edellä esittämäni.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt sitten vaan sanoista tekoihin eli jos haluaa olla joukkueen ykköstähti, niinkuin tuossa haastattelussa pohti, niin sitä pitää olla myös keväällä. Onhan tämä Iikalle vähän tälläinen ponnistuslauta, kun vain yhden kauden sopimus, mutta halutessaan isoihin ympyröihin pitemmäksi aikaa on löydyttävä se koko kauden kestävä ykköstähden preensens, myös keväällä. Kyllähän Iikka varmasti tekee sen 40~ pistettä ja omalta osaltaan auttaa meitä kohti mahdollista paluuta play-offeihin.

Laitureita alkaa olla aika kivasti joka rooliin ja pakisto on hyvällä mallilla, maalivahdit kelpaa, koska tilanne on mikä on. Mikäli Hannes lähtee Ruotsiin ja Hari jää esim. Salzburgiin? niin on jälleen Laukkanen & co. tiukassa paikassa kaivaa meille 2 kärkisentteriä, mutta tähän astiset hankinnat ovat kyllä lisänneet luottoa siihen, että jos tähän skenaarioon päädytään, niin kyllä sieltä pari kania löytyy vielä hatusta. Ehkä herra X ja Vesel tulisi sitten kyseeseen noihin ruutuihin?
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Vesel ei ole lainkaan varma, perässä on oltu mutta niin on muitakin ollut.

Nilssoniinkaan en ole vahvistusta saanut, epäilen että ei tule.

Mutta kyllä sieltä vielä hyviä jätkiä tulee.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kiitokset lienee menneet entisen pelaajamme suuntaan, kunhan herra x:n värväys julkaistaan. Ei sentäs kaikkia Ruotsista naarata, onhan niitä muitakin maita. Hyökkääjästä puhun.
Eka tuli mieleen R.Zohorna, mutta juuri meni Penguinsiin, joten olisiko sitten Ben Bloodin serkkupoika Danny Kristo kyseessä? Jos nyt yhtään tästä vihjeestä sain koppia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös