Pelicans kaudella 2020–2021

  • 572 918
  • 2 265
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ikävä juttu jos/kun Björninen, Jurgens, Tyrväinen ja Nieminen lähtevät. Kuitenkin, jos vaihtoehtona on koko seuran kaatuminen niin seuran johdon päätös lomautuksista on oikea. Me seuran kannattajat haluamme ehdottomasti nähdä SM-liigaa Lahdessa myös ensi kaudella ja tulevaisuudessakin.

Joukkue näyttäisi heikentyvän, mutta pitää uskoa parempaan tulevaisuuteen. Meillä on hieno Pelicans -polku, hyviä junnujoukkueita, kunnon valmentaja ja lahjakkaita nuoria tulossa isoihin rooleihin..

Nyt mitataan kannattajien uskollisuutta ja halua tukea seuraa!
Eiköhän me siis täytetä Isku areenan katsomot ensi kaudella ääriään myöten. Itse ainakin olen aina paikalla, aina kun se mahdollista.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eikö pelaajilla ole mitään "liittoa", josta rahaa saisi lomautuksen aikana? Toki varmasti sopimusta selkeästi vähemmän, mutta kuitenkin.
Ei ole. Pelaajia ei oteta YTK:hon tai muihinkaan työttömyyskassoihin. Myöskään seurojen ei tarvitse maksaa pelaajien palkanmaksun yhteydessä työttömyysvakuutusmaksua. Jukka Vilander lienee ainoa liigapelaaja, joka on joskus saanut ansiosidonnaista päivärahaa jäätyään jääkiekosta työttömäksi. Vilander joutui tappelemaan asiasta oikeudessa ja kun voitti, lakia muutettiin sen verran, ettei moinen enää onnistu.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Ulkomailta? Yksi kaveri vihjaili Frölundaa Hanun osoiteeksi. Onko täs mitään perää?
Minulla ei ole mitään käryä mutta kyllähän ulkomaille lähtö kuulostaa paljon realistisemmalta vaihtoehdolta kuin Liigan sisällä tapahtuva seuran vaihtaminen.
 

Lahtitar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, HC Giants
Jos Björninen lähtee niin toivottavasti tosiaan lähtee ulkomaille. Mikäköhän on tänne huhutun Veselin tilanne, onko tulossa? Jos on, niin onko sitten ehkä tuleva ykkössentteri.
 

Turkoosisalpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
”Seuraava nippu pelaajasopimuksia julkaistaan lähiviikkojen aikana” lukee Pelicansin tiedotteen lopussa...

Eli sopimuksia tulee lisää ja hyvä niin.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
"Bergman is a good two-way defenseman, who holds a good shot. Distinct first pass. Loves the physical play". - David Enbom
Vesi herahti kielelle. Tosiaan vaikka frölundassa olisikin 6/7 pakki niin varmasti pääsee Pelicansissa siihen rooliin missä on omillaan eli ykkös yv rightin pyssy ja varmaan ykkösparin minuutteja eli ison vastuun kautta hakemaan uutta nostetta uralle. Ehkä ei ollut vielä valmis ekalla yrityksellä NHL kaukaloon, sieltä tuttu ja turvallinen Frölunda, jossa kuitenkin liian kova pakisto ja nyt sitten pienempään seuraan isompaa roolia hakemaan. Uskon että tästä tulee todella hyvä yhtälö.
 

Lahtitar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, HC Giants
Tukiaisen Leevin nimi ilmestyi joukkueen nimilistaan Pelicansin sivulla. Sopimus näyttää olevan 2022 asti. Hyvä jatkosopimus (Jos pitää paikkaansa).
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tukiaisen Leevin nimi ilmestyi joukkueen nimilistaan Pelicansin sivulla. Sopimus näyttää olevan 2022 asti. Hyvä jatkosopimus (Jos pitää paikkaansa).
Jatko- ja juniorisopimuksia

Pelicans on tehnyt kahden vuoden sopimuksen viime kaudella Liiga-debyyttinsä tehneiden Topias Vilenin, Leevi Tukiaisen ja Matias Rajaniemen kanssa. Lisäksi Pelicans käyttää Jasper Patrikaisen sopimuksen sisältämän vuoden option.

Lisäksi juniorisopimukset on tehty Alexander Forslundin (2 vuotta), Joel Kerkkäsen (1 vuosi), Juuso Heikkilän (1 vuosi) ja Oskari Parviaisen (3+1 vuotta) kanssa.

Siinä vielä kaikki jatkot mitä myös julkaistu tänään.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Näistä lomautetuista pelaajista oikeastaan toivon että Jonatan Tanus päättää purkaa sopimuksensa. Muut voi jäädä.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Kyllä Gymer ja kenties Tolvanenkin sais mun puolesta mennä.
Joo, mutta voisin yhtä lailla antaa heille vielä toisen mahdollisuuden. Atte nyt varsinkin joutui viime kaudella melko haastavaan tilanteeseen. Hänhän oli selvä kakkosvahti kunnes Karhu nosti kytkintä ja pelaajat ympärilläkin heikkeni kevään mittaan.

Gymerillä oli ohikausi, mutta niin oli joukkueeellakin ja jotenkin tuntuu että emme ole nähneet vielä parasta Frankia.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Parviaiselle peräti 3+1 vuoden soppari. Osaako Bobby tai joku muu maalivahtipeliä paremmin tunteva ottaa tähän prospectiin, että miten kova talent kyseessä? Ja missä vaihees voi odottaa säännöllistä liigavahdin ruutua?

Muita valmentajia ei ole julkistettu. Onkohan nekin lomautettu?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös