Pelicans-Jokerit Lahden jäähallissa 15.1.

  • 7 503
  • 78

werty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja nyt se tapahtuu. Sean Bergenheim avaa maalitilinsä tämän kauden Sm-liigassa ajassa 1.19, Jokerit johtaa 1-0. Maalin syöttäjä Martti Järventie.
 

werty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tilanteet vaihtuvat aika yllättäen. Peli on meinaan 2-1. Ensiksi Mike Lephart nostaa lahtelaiseet tasoihin ja vain 20 sekunttia myöhemmin Tommi Hannus ja tilanne 2-1. Erästä kotimaista kiekko selostaa lainaten "Maalin jälkeinen vaihto pitää ottaa todella tarkasti".
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Hyvä pojat, niin sitä pitää! Johto ryssittiin tappioasemaksi 20 sekunnissa. Ei hyvää päivää... Jatkakaa samaan malliin niin menee päin helvettiä koko loppukausi. Uhh...

EDIT: 3-1... Jag kan bara skratta...
 
Viimeksi muokattu:

werty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Elikkä ensimmäisen erän jälkeen peli on Pelicansille 3-1. En kyllä haluaisi olla tällä hetkellä pukukopissa kun Jortikka kertoo taktiikoitansa. Yhdyn Jortikkaan että jos ei ilme muutu niin play offeista tulee todella lyhyet.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti werty
En kyllä haluaisi olla tällä hetkellä pukukopissa kun Jortikka kertoo taktiikoitansa.

Itse asiassa se olisi mukava kuulla, mitä se Jortikka äsken sanoi pukukopissa.

Kyllä tämä peli tässä vielä muuttuu. Joko Jokerit tulee tasoihin ja menee ohi, tai Pelicans jatkaa menojaan.

Jokos Helanen on maalissa, vai kenen piikkiin tämä 20sek. maalitapahtuma laitetaan?

Odotellaan lisää Seania..
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
5-1... Ei vituta tippaakaan, lähinnä pelkästään naurattaa. Toivottavasti tajuisivat edes hävetä...

EDIT: ooh... 5-2. Pakaslahti, me noustaan vielä!
 
Viimeksi muokattu:

Tomppa#74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ei hyvää päivää

Kaanit johtoon ajassa 41.59 jo 5-1... odottelen mitä suurimmalla mielenkiinnolla kommentteja paikan päältä.

Puhumattakaan siitä että otetaan pataan kaaneilta, niin että vielä päästetään maaleja oikein urakalla.

Mitä ihmettä siellä oikein tapahtuu?
 

Stranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jussi Saarinen

Taisi poika tehdä ensimmäisen maalinsa aikuisten sarjassa.

Toivottavasti Jussi ja muut junnut saisivat lisää peliaikaa, kun kerran tämäkin kausi on jo sössitty.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
6-2

Jälkiviisautta, tiedän, mutta olisikohan tänään ollut sittenkin viisaampaa peluuttaa (vihdoin) Helasta. Lauantain paikallisottelusta taitaa tulla varsinainen teurastus, kun liigajumbokin pyörittelee Jokereita miten tahtoo.

Joulutauon jälkeen on mennyt surkeasti, eikä valoa tunnelin päässä juuri näy. Hyökkääjiä on loukkaantuneena, mutta ei se selitä puolustuksen vuotamista. Häkkinenkään ei ole tammikuussa ollut alkuunkaan joulukuun vireessä. Pahalta näyttää, kotietu karkaa jne.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Niinhän siinä kävi, että homma repesi, VALITETTAVASTI vain väärinpäin. Mikä h-vetti nyt mättää? Voisiko joku sisäpiiriläinen kertoa missä mennään. Loukkaantumiset eivät selitä koko tilannetta, vaikka varmasti osa pelaajista pelaa jo liikaakin. Kolmessa viime ottelussa yhteensä kolme maalia! Que?

Nyt täytyy vain toivoa, että pohja on saavutettu. Muuten ei lauantaina tule olemaan kovin mukavaa istua vanhassa hallissa. Voipi mennä ns. muniin puhalteluksi.
 

Iceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Mitä helvettiä siellä tapahtuu?
Tilanne jo 6 - 2 eikä vika voi olla liiallisissa jäähyissä. Laukauksetkin ovat selvästi Jokereille parin erän jälkeen. OK, ok, onhan meiltä poissa pari-kolme hyökkääjää ja hankalaa on ollut mutta vähän ryhtiä selkärankaan, ei tällaisia numeroita liigan jumboa vastaan!!

Mielenkiinnolla odotan kommentteja paikallollleilta.

Ei jumalauta, olen menossa lauantaina IFK suuntautuneiden tovereideni (heh, DDR ) vieraaksi Nordikselle enkä todellakaan halua nähdä tämäntasoista Jokeriporukkaa siellä. Muutenhan tässä ottelun jälkeen joutuu painamaan leukaan satoja vittuilevia IFK -persoonia ;)

Materiaali ei ole voinut heikentyä 3 pelaajan sivuunjoutumisesta noin paljoa, nyt tökkii joku muu. Onko Jorella liian kovat rankaisutreenit päällä vai onko henki heikko? Tuuria toki tarvitaan mutta ei tuurin piikkiin ei voi laskea eikä se kelpaa selitykseksi. Eli mikä vaivaa Jokerileiriä?
 

MR8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi, Kallion Voima
Viimeiset pelit ovat huolestuttavasti alkaneet näyttämään viime kauden lamajaksoilta. Tämän pelin kaltaista velliperseilyä en halua nähdä lauantaina, en todellakaan. Onneksi on yksi välipäivä, "pelaajat" ehtivät toipua tulevan yön lenkki-punttis-jääharjoitus-kuurista.

Olisin ERITTÄIN mielelläni kärpäsenä katossa pukukopissa ja bussissa. Jos pelaajat bussilla takaisin kotiin pääsevät.

Jatketaan
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Todellakin toivottavaa olisi ettei tämä putki nyt kauhean pitkäksi venyisi, muuten tulee vielä olemaan tiukkaa pleijareiden ekan kierroksen välttämiseksi. Todellakaan noiden loukkaantumisten taakse ei voi mennä, nyt tökkii kyllä pahemman kerran. Ehkä tässä yksi sun toinen on hiukan sokaistunut kun syksy ja varsinkin joulukuu mentiin ihan suorituskyvyn ylärajoilla ja nyt mennään sitten lähempänä alarajoja.

Pakko ryhdistäytyä lauantaiksi tai numerot ovat todella rumat !

Taistelua jätkät !
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
6-2, osoitimme tasomme. Jottain tarttis tehrä!

Ja nyt odottelemaan Lauantain murskatappiota.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Olen sanaton!

Kirjoitan kuitenkin muutaman kommentin.

Jostain syystä Pelicansilla oli tänään kohtuullisen hyvä liike, vaikka Jokerit ajoittain hallitsikin peliä. Pelicansin onnistujia tänään olivat harvemmin tuossa osassa olleet Widing ja Lephart eli mukavaa, että edes joskus. Samoin tänään hyödynnettiin ne maalipaikat, jotka Jokerit tarjoili ja se riitti. Myös peli pyöri ajoittain mukavasti vastustajan päädyssä. Vihdoin osattiin voittaa muutaman maalin etumatkasta huolimatta.

Malleista Häkiinen voi ottaa muutaman maalin omiin nimiinsä, mutta ei peli nyt suorastaan häneen kaatunut Jokereiden osalta.

No eihän tämä ollut kuin yksi voitto, mutta ovat viime aikoina olleet hieman harvassa eli hyvältä tuntuu, vaikka Jokerit olivatkin vajaalla ryhmällä liikkeellä.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niinhän siinä sitten kävi, kuten pelätä saattoi. Joku pärkkeles siinä on, että Pelikaaneille Jokerit ei pärjää, ei ainakaan silloin kun pelataan Lahdessa. Tässä taas oiva osoitus siitä. Onnittelut Kaaneille.

Sanotaanko niin, että nyt uidaan todella syvällä. Hirvittävän paljon ei enää auta sössiä, sarjataulukossa tällä hetkellä takana olevat menevät muutoin lujaa ohi. Virmanenhan tosin sanoi JA:n haastattelussa, että vahvistuksia on tulossa. Hyvä näin, mutta voiko enää tässä vaiheessa edes tuurilla löytyä todellista vahvistusta ? Ja toisaalta, ei se Jokerien takkuileva peli yhdestä tai kahdesta vahvistuksesta parane. Pelin parantamiseen tarvitaan koko joukkueen panosta.

Eihän tän viikon kalenterissa ole lauantaita, eihän ?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kas - Jokereilta jälleen haista paska esitys Lahdessa

Haistakaa paska koko jengi - samoja munattomia neitejä me näytätään olevan edelleen myös Jortikan komennossa - tai itse asiassa nyt me ollaan vajottu jo alemmaks kuin mies muistiin. Eli enpä muista että milloin viimeksi me ollaan otettu liigaJUMBO:lta kuokkaan 6-2. Ei siis hyvää päivää. Jortsu vois kävellyttää koko porukan (itsensä mukaan lukien) Tampereen kautta Helsinkiin.

Ja kylläpä nyt oikein nostettiin intoa lauantain julli-peliä ajatellen. Vaikka totta kai sinne peliin tullaan kannustamaan meidän pikkuneitejä ni enpä usko et tämä nyt joulutauolla otettu suunta enää minnekään muuttuu. Lauantaina taidetaan siis nähdä oikein kunnon nöyryytys, saa nähdä riittääkö 20 päästettyä maalia. Ja tällä hetkellä en olis yhtään varma että me edes päästään minnekään pleijareihin.

Jokerit yllätti mut kuitenkin, tosin ei tappion suhteen mutta tuo tulos kyllä pistää haukkomaan henkeä. Näin sitä apinaa koijataan...

PS. Häkkisen tän päivän perseilyn jälkeen taidetaan nähdä kun "Huh hah" Helanen pelaa kuin pelaakin lauantaina meidän maalilla. On muuten hieno ilta luvassa lauantaina, Jullien Lundell pelasi viime pelissä 0-pelin torjuen n. 30 kutia ja meillä on valittavana edellisessä pelissä täysin perseilly Häkkinen tai viimeksi joskus vuonna kivi ja keppi pelannut Helanen maaliin. Jullien 3 viimeistä kotipeliä on päättynyt maalisuhteella 15-0 kun vastaavasti me ollaan otettu 2 viimeisessä vieraspelissä kuokkaan hienosti yhteismaalein 2-8. Että tältä pohjalta pojat.

Suuri KIITOS teille taas Super-Jokerit.
 
Viimeksi muokattu:

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti laituri
No eihän tämä ollut kuin yksi voitto, mutta ovat viime aikoina olleet hieman harvassa eli hyvältä tuntuu, vaikka Jokerit olivatkin vajaalla ryhmällä liikkeellä.
Näin pelin lopputuloksen teksti-tv:ltä ja jopa sen perusteella voin sanoa, että ei Jokerit mihinkään kuviteltuun vajaamiehisyyteen kaatunut. Pelikaanit olivat parempia, tästä ei ole mitään epäselvyyttä. Ja meidän jätkillä tsemppiä, kun kävelette kotiin.
 

Tarantula

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Vaikka narrien tappio tuntuu aina makoisalta, tuntuu tänään vielä paremmalta kuin yleensä. Kaanit on tällä kaudella saanu allekirjoittaneen myötätunnon kohdalleen, ja pitkään kaivattu voitto ei olisi voinut parempaan saumaan tulla kuin Jortikan huutosakkia vastaan.

Toivon hartaasti että Pelicans nousee aallonpohjalta vielä taistelemaan. En tiedä onko heillä enää matemaattistakaan mahdollisuutta pleijareihin, mutta toivon niin.

Vielä tähän samaan hengenvetoon toivottaisin Jokerit erittäin lämpimästi tervetulleiksi The Vanhaan Halliin lauantaina.
 

Zamuner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
mitä nyt?

Komea tappio 6-2. Tätä peliä en nähnyt, kuten 3 edellistä Jokerien vääntöä, mutta tulos puhunee puolestaan. Sanoisin, että se oli neljäs (4.) surkea esitys Jokereilta. Vaikka Lahti olisi kuinka paha paikka Jokereilla, on tämä jo ennenkuulumatonta. Syvällä uidaan, kuten bozik huomautti.

Jotain pitää tapahtua ja nopeasti. En usko, että ongelma ratkeaa hyökkääjän tai kahden hankkimisella vaan mielestäin puolustuspää tarvitsee yhden ns. liideripakin. Hyökkääjiin uskon sikäli, että luotan maalijyvän löytymiseen. Todennäköistä on, että hyökkääjä kuitenkin hankitaan, kuten Virmanen jo haastattelussaan ilmoitti. Olikohan se Sean Gagnon vielä vapaana? Sen tyylistä pakkia hieman kaipailen pakkaan.

Vaikka Jokerit ei sarjan alkaessa ollutkaan kuumimpien mestarisuosikkien joukossa, ei tavoite saa olla yhtään vähempää kuin mestaruus. Kertoohan joukkueen nimikin jo sen. Joukkue on paperilla ihan mestaruustasoa, mutta se jokin nyt mättää.

Turhauttavaa tämä joka tapauksessa on...
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti laituri
Olen sanaton!

Niin minäkin. Tai en oikeastaan, mutta tyrmistynyt. No tiedänpä tällä hetkellä ainakin miltä siitä pienestä oravasta tuntui kun käpy oli jäässä.

Viestin lähetti laituri
No eihän tämä ollut kuin yksi voitto, mutta ovat viime aikoina olleet hieman harvassa eli hyvältä tuntuu, vaikka Jokerit olivatkin vajaalla ryhmällä liikkeellä.

Onnittelut voitosta. Teillä on sentään joukkue joka tietää mitä sanat taistella ja periksiantamattomuus tarkoittaa. Te ette ole luovuttaneet missään vaiheessa vaikka rouva forttuna on pyllistellyt jo vaikka kuinka pitkään. Hienoa toimintaa. Ennen joulutaukoa meidänkin joukkueeseen sai ylpeänä lisätä nuo samat termit mutta nyt se ei ole kuin hyvin haalistunut muisto vain. Meillä on joku nyt hyvin pahasti pielessä ja Pesosen, Vertalan ja Warrinerin puuttumisen taakse ei voi todellakaan piiloutua. Noista kolmesta vain Vertala on ollut meille tärkeä mies muut enemmän ja vähemmän turhia. Ja pelashan meillä Metro ja Jarna joten me mitään oikeasti vajaamiehisiä oltu.
 

LäJa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kuvaan peliä yhdellä sanalle: TAISTELUVOITTO. Siis aivan käsittämättömän hyvällä asenteella varustettu Pelicans painoi melkeinpä jokaisen Jokeri hyökkäyksen laitoihin, varsinkin toisessa erässä. Joka jätkä turkoosi-nutuista painoi ainakin 110 lasissa ellei enempi.
Huh-huh. Kyllä tällästä peliä ollaan odoteltu jo kauden avauksesta lähtien. Nyt on huva fiilis. Mun puolesta liiga vois jatkuu vasta jonkun kahden viikon päästä niin pääsis nauttimaan tälläsestä harvinaisesta herkusta vähän pidempääkin.

Ainii, taisi muuten iso ja "melkein jopa" pelottava Helenius taisi ottaa tänään muutavan mukavan osuman niin fyysiseti kuin myös henkisesti. Varsinkin kolmannessa erässä Pelsut ajelivat Helgeä laitaa pain surutta. :) taisimme todistaa jopa pieni-muotoista kuittailua tänää.

Ja Jortikasta sen verran, että hän EI tullut lehdistö tilaisuuteen vaan Narreja edusti Waltteri Immonen. Jortsu oli ilmeisesti ajatellut ettei olisi pystynyt hallitsemaan kieltänsä, jos häneltä oltaisiin kyselty tyhmiä. Varmasti ihan hyvä päätös, nimenomaan Jokeri-imagon kannalta. Kuuleman mukaan Jokeri kopin ovet pysyivät tiukasti kiinni ja "joukkue keskusteli siellä keskenään". Kaikkihan arvaavat mitä tämä siis tarkoittaa...
 
Viimeksi muokattu:

werty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Korjatkaa jos olen väärässä, mutta Häkkisen otteista taisi paistaa pikkasen väsymisen merkkejä. Itse en silti usko että Helanen pelaa lauantaina, vaikka sitä tosissani toivonkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös