Pelicans ja CHL 2023–2024

  • 137 191
  • 1 145
Suosikkijoukkue
Pekon muuvit
No se paska oli siinä. Onneks. Ei tossa enää kolmea tehdä vaikka olisi kymmenen jeesusta meillä kentällä.
Olipa kiva saada maailmalla näkyvyyttä ja silleen...eiku mitä? No ainakin näytettiin kaikille et ihan yhtä kusipaskaa tää touhu on meilläpäin. Kannattaa kahdesti miettiä et mennäkkö Saksan Ö-liigaan vai tulla meille neppailemaan.
 

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Tais tulla käsille Aatua.. Toivottavsti ei pahemmin.
Tätä varten hankittiin Tyrväinen. Mutta onneksi se siellä pörrää kananmunat kainaloissa, ettei tarvitse pelätä kuittivihkoa.
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Tätä varten hankittiin Tyrväinen. Mutta onneksi se siellä pörrää kananmunat kainaloissa, ettei tarvitse pelätä kuittivihkoa.
No joo, käsillehän se tuli, mutta ei ihan törkemmiästä päästä tekona.

Toki kuittivihon heiluttelu kelpaa aina, mutta säästellään vaikka torstaille..
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: aave

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Ei meidän jengi hyvin pelaa, mutta ei tuo Vitkovice myöskään millään mittarilla meitä enempää jatkopaikkaa olisi ansainnut. Jätkien puolesta käy kyllä sääliksi, he eivät tätä sarjaa hävinneet.
Sanoisin että Vitkovice puolusti varsin vahvasti keskustan ja maalivahti oli mies paikallaan. Hyökkäys mullerin varassa.

Hyvä että päästiin eroon tästä roskasta.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Vitkovicen maalivahti otti neljä-viisi tosi kovaa torjuntaa kyllä plus varmaan saman verran helpolta näyttäviä torjuntoja jotka oli vain sen hyvyyden ansiosta helppoja kun sijoittui ja luki hienosti peliä.

Pelistä on turja kirjoittaa sen enempää, olihan siinä yritystä eikä missään vaiheessa oikein luovutettu ja menty ihan neppailuvaihteelle.

Bryggmanin asenteesta mä kyllä pidän, se lähti käytännössä omien b-pisteiden välistä karvaamaan kun joku heitti kiekon päätyyn ja vaikka vastustaja oli ensin kiekossa, sillä ei ollut mitään sanaa kun Bryggman kiilasi itsensä edelle ja riisti kiekon. Vaikkei ikinä tekisi pistettäkään, aina on hyötyä. Harmi vain että meillä Pelicansissa Bryggmanin pitäisi tehdä niitä pisteitäkin.

Puutio ja Utunen on todellakin parantanut peliään, etenkin Puutio oli myös puolustuksessakin hyvä plus pyöritti ylivoimaa hetkittäin ihan mallikkaasti. Kral ja Puutio joutuvat tuomaan tosi paljon kiekkoa jalalla kun hyökkääjät eivät tarjoa vieläkään itseään auki jotta edes pääsisi peliä avaamaan. Siinä näkyy kyllä se että senttereitä puuttuu ja siellä on näitä sentteri-laitureita joille se sentterihaku ei ehkä ole ihan luonnollisinta.

Sen verran pelistä että eihän se nyt ihan kauheaa ollut eikä missään nimessä oltu kentällä luovutettu, vaan kyllä siellä yritettiin ja oikeastaan tarpeellinen määrä paikkojakin oli mutta siellä on ihan karmea paine päällä tuosta maalinteosta ja kaikki puristaa ihan liikaa mailaa, eikä ole onneakaan.
En usko fraasiin että "onni pitää ansaita", mutta silloin kun pelataan tarpeeksi hyvin, todennäköisyys maaliin kasvaa koko ajan ja sitten kun ne alkavat mennä sisään niin itseluottamus kasvaa ja lumipallo alkaa pyöriä oikeaan suuntaan.

Vielä on uskoa, pienet marginaalit ratkaisevat.
En viime kaudellakaan tähän aikaan uskonut Liigassa finaalipaikkaan, etenkään kun peli ei ollut mitenkään loistokasta ja tammikuussa sakattiin ihan täysin ja hävittiin 8 pelistä 7.
Toivo elää.
 

Iin Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Jahas, ensi kaudella päästään/joudutaan (miten kukin sen haluaa todeta) taas reissun päälle. Toista kautta putkeen ja kolmatta kertaa seurahistoriassa.

Nostan tämän ketjun ylös, sillä en jaksa uuttakaan avata. Minulta lähtee ääni sille, että tästä voitaisiin tehdä ihan yleinen CHL-seuranta ketju ja nimetä tämä vaikka ”Pelicansin taival CHL:ssä” tms. En kuitenkaan valita jos olen vähemmistössä, ei tämä niin iso asia loppupeleissä ole.

Mutta, otan itse CHL:n positiivisena vastaan, Turkoosi lähtee taas leviämään kohti Eurooppaa. Kunhan ei säädettäisi tällä kertaa. Menestyksen nälkä on tässä kasvanut itsekullakin viimeisen kahden kauden aikana, joten olisihan se hienoa saada CHL-pokaali myös Lahteen. Varmasti organisaatiokin tuota haluaa, meillä on siihen hyviä avaimia taas Purren ja Ryanin muodossa. Peliesitykset sun muut sitten erikseen.

Olisi kuitenkin ollut mielenkiintoista nähdä, mihin tällä kaudella oltaisiin pyristelty ilman noita jääongelmia sun muita sekoiluja. Mutta kyllä mä itse näen tämän uskottavuuden kannalta hyvänä juttuna ja saapahan taas fanit ja joukkuekin uusia mahtavia kokemuksia.

Negat tietysti ylimääräiset ottelukuormat ja loukkaantumisriskit, mutta turha nuista murehtia. Nää on varsinkin junnuille hienoja juttuja, varmasti saavat vastuuta. Moni voi olla mitä mieltä tahansa tästä turnauksesta, mutta kyllä tää luo extramaustetta ja tälläisenä lätkäfanaatikkona otan tämän ilomielin jälleen vastaan. Toivottavasti pääsisi itse tällä kertaa paikanpäälle johonkin reissuun. Tondirabakin jäi kokematta, vaikka ei sinänsä tähän liity.
 

Iin Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Nyt on kyllä nälkää sen verran, että innolla odottelen tulevaa CHL-arvontaa ja ylipäätään kautta. Jotenkin kiehtoo eri maiden liigat ja niiden joukkueet, eli jopa ihan sama ketä sieltä tulee vastaan.

Arvonta suoritetaan 22.5. ja pelipäivät löytyy alla olevasta linkistä:

 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Nyt on kyllä nälkää sen verran, että innolla odottelen tulevaa CHL-arvontaa ja ylipäätään kautta. Jotenkin kiehtoo eri maiden liigat ja niiden joukkueet, eli jopa ihan sama ketä sieltä tulee vastaan.

Arvonta suoritetaan 22.5. ja pelipäivät löytyy alla olevasta linkistä:

CHL mainittu ;-) .
Tälle keskustelulle voisi joku avata uuden viestiketjun kun tämä vanha CHL-kausi meni jo?
Jospa joku olisi innostuneempi kuin minä ...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös