Pelicans ja CHL 2023–2024

  • 138 820
  • 1 145

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Jahans. AJan kuluksi, ketäs Vitkovicessä vaikuttaakaan?

Päävalmentaja Mighty Ducks of Anaheim-legenda Pavel Trnka ja apureina Roman Simicek, Jiri Veber. Kova. Viimeisia historian suurmiehiä seurassa viimeiset kaksi kautta kapteenina painanut Roman Polak. David Moravec, kiitosta vaan 2001.
 

Vlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ili laittanu hokkarit jalkaan ja ottanu kolan käteen, tietenkin puvun takki päällä ja farkut jalassa. Kohta se vetääkin jo taas kuulutuksia.

Kova kaveri. Organisaatiosta jos pitäisi joku sanoa ketä arvostan yli muiden, on se Ili Varmavuo.
Ja kaikki tämä palavasta halusta minimaalisella rahallisella korvauksella, jos saa ollenkaan korvausta(?)

Hattu päästä ja Ilin takki kattoon kun joskus lopettaa.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Ei jaksa lukea koko ketjua,mutta mikä juttu ja miksi logo poistetaan? Hajosko jää ja mainos tuli näkyviin ( esiin jään alta ) ja aiheutti vaaratilanteen pelaajille
 

-ja-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mut jännää... kaks mainosta poistettiin, mut kolme on ok?
On kyllä varmasti erikoisin alusta jossa kiekkoa on pelattu, mikäli koko jää alasta ei oteta saman verran pois mainokset on n.1-2 cm jään alla. Tästä tulee peli joka on pakko katsoa.. ei oo kukaan pelaaja pelannut edes ulkojäillä noin epätasasella alustalla.


Edit. Jos ammut sinisen kulmasta ympyrän läpi, niin kannattaa ampua jäitä, voi tulla erikoisia pomppuja. Ja varmasti moni jäitä annettu kovempi syöttö saattaa pomppia lavan yli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös