Pelicans-huhut – onko niitä?

  • 3 225 204
  • 14 180

Kankolan Kane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä siinä neljäntenä kangasniemi hyöri ja ihan hyvin hyörikin.

Allekirjoittanut ottaisi kangasniemen ilolla vastaan sillä edellytyksellä, että sisään tulee vielä ketjun kolmanneksi lenkiksi joku kamppailuvoimainen ja hyvin aloittava sentteri tasapainottamaan kokonaisuutta. Nyt puhutaan kuitenkin kaverista joka painoi meillä viimeiset kolme kautta noin 0,85 pinnan keskiarvolla ja paransi vielä siitä playoffeissa. Lisäksi mies istui varsin hyvin hölön pelitapaan ja olisi ominaisuuksiensa (nopea pelinrakentaja) puolesta paperilla erinomainen tutkapari Horkylle.

En minä ainakaan oikein osaa edes odottaa isompaa vonkaletta, ottaen huomioon sen kuinka paljon laatua, potentiaalia ja sitä kautta luultavasti myös rahaa tuossa hyökkäyksessä on jo nyt kiinni. Kiekollisen kärkipakin soisi olevan sitten vähän isompi saalis.
 

Marshall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jotenkin sellanen kutina ettei noita senttereitä olis enää tulossa. On kuitenkin Carlsson sekä Vilen, jotka eivät varmasti alaketjuissa pelaa. Kumpulaiselle on myös varmasti myös luvattu muuta kuin nelossentterin rooli. Ja neloseen on sitten jo Tyrväinen ja Väänänen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös