Pelicans-huhut – onko niitä?

  • 3 038 607
  • 13 422

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Nyt onkin sitten mystistä, miksi norjanvahvistuksesta ei vieläkään ole ilmoitettu? Ei pitäisi faxillakaan homma hoitua Ruotsista Suomeen noin hitaasti.
Jos ne roudaa pelioikeudet mopotaksilla Ruotsista Lahteen ...

No joo, kuudella pakilla pelataan tänään Ilvestä vastaan. Kyllä tuohon lisämiehitystä tarvittaisiin takalinjoille.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mitäköhän tässä taustalla? Skinnarin poikahan meni edellä. Jessen kavereita?Onko Lelu nukkunut tän kanssa ja Kerho iskenyt väliin. Rahalla nyt ei luulis Kerhon mässäilevän.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tässä ei käy mikään järkeen, kun on kuitenkin Lahdessakin pelannut nyt säännöllisesti tulosyksikössä. Ellei sitten ole tehnyt sopimuksen jo aikaa sitten.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olis kyllä kiva tietää missä jamas ensikauden jengin kasaus. Onko jatkoja tehty julkaistujen lisäksi miten ja onko ulkoa ketään kiinni. Hiljaiseksi vetää.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Darts, LA Rams, AD99
Mitä helvettiä!?
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Noh Maso Lehtonenkö oikeasti valmentaja, jolla maine kova pelaajien kehittäjänä NHl kaukaloihin?

No se nyt on taas melkeen yks paskan hailee yksittäiselle pelaajalle, kuka keikkuu penkin takana selostamassa peliä jos/kun apukoutsit peluuttaa.

En tiedä millainen myyntipuhe on tehty, mutta Jesse on pelannut valtaosan kaudesta tulosyksikössä, kypsästi mutta ilman sitä tulosta. Ei pitäis olla valittamista, ainakaan niin paljon että menee heikompaan jengiin naputtelemaan lapaa jäähän ylivoimalle, kun se onetimer ei kummonen ole.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt kiinnostaisi nuorista Baresin, Lindforssin ja jenkeissä pelaavan Kumpulaisen tilanne. Kumpulaiselle tehtiin kyllä joku 2 v optio eli vaihtoehdot Pohjois-Amerikka ja Pelicans.
U20 jengissä lisäksi varmaan pakit Daniel Nieminen, Onni Amhamdi ja Jimi Junkkari jotka olisi kiva pitää ja tietysti superjunnu Juho Piiparinen.

Kiinnostaa myös valmennuksen tilanne. Millainen tiimi Yli-Junnilan ympärille ja joko tuo Welling saataisi heivattua pihalle U20 jengistä.
 

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Näyttää teidän jengin vaikeudet näkyvän muuallakin kuin pelkästään kaukalossa. Onko Masolla todellakin noin kova imu nuorten pelaajien joukossa? En tiedä, mutta jotakin HPK:lla on tarjota sellaista mitä teillä ei ole. Olen hieman ymmälläni.

Onko teillä pussi niin hyvässä kunnossa, että mahdollisilla NHL- korvauksilla ei ole mitään merkitystä tai toinen vaihturi mielessäni on se, että laarin pohjalla ei todellakaan ole yhtään mitään. En tiedä, mutta oudolta kuulostaa, ettei omilla lahjakkailla junnuilla ole organisaatiossa tilaa. Toki ei heitäkään voi pitää hinnalla millä hyvänsä ja aina yksittäisen pelaajan ratkaisua ei pysty estämään tai siihen vaikuttamaan juuri mitenkään.

No näihin vastaukset tietävät tarkkaan vain pelaaja/hänen edustajansa ja seuran edustajat ja kuitenki loppujen lopuksi vain pelaaja itse.

Mutta aikamoinen ryöstöretki HPK:lla on menossa.
 
Suosikkijoukkue
Kärpäsen Karelin.
MITÄ VITTUA ? Eihän tää nyt vaan vittu voi olla totta.

Pöyristynyt, pöyristyneempi, pöyristynein. Omalle fiilikselle saakin sitten kehitellä ihan uuden asteikon, jos tämä huhu on totta.
 
Viimeksi muokattu:

Hölöttäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Voi vitun vittu. Ei mitään muuta sanottavaa.
Mitä vittua nyt taas? Kerrankin kun omasta junnuputkesta tulee tuommoinen timantti, niin eiköhän se menetetä jonnekin vitun Hämeenlinnaan. Hyvin näyttää menevän näiden kirkkaimpien junnutalenttien kanssa: Lambert, Kiiskinen ja seuraavaksi sitten varmaan tämä nuori pakkilupaus Juho Piiparinen karkaa johonkin vitun SaiPaan. VMP.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
MITÄ VITTUA ? Eihän tää nyt vaan vittu voi olla totta.
HPK on eteenpäin menevä organisaatio, jolla on ennen kaikkea laadukas valmennus ensi kaudella. Pelicansilla ei ole.

Täysin ymmärrettävä siirto nuorelle lupaukselle, etenkin kun tietää lahtelaisen organisaation toimintatavat näiden nuorten kohdalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös