Pelicans-huhut – onko niitä?

  • 3 045 756
  • 13 429

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Pekko Pelikaanin uusimmassa TikTokissa saattaa löytyä vihjettä uudesta toimistopuolen vahvistuksesta.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
KalPa iski Görtzin pöytään. Tähän pitää Lelun pystyä vastaamaan, olisi nimittäin kelvannut tännekin.

Meillä on tällä hetkellä tasan yksi ratkaisuihin kykenevä laituri. Ymmärrän Jasekin, Erosen ja Barton jatkojen tärkeyden - he ovat joukkueen kivijalka - mutta ei Kivenmäen tai Tukiaisen voi automaattisesti odottaa nousevan ratkaisurooliin. Sen verran kaukana he olivat siitä viime kaudella. Kenen oletetaan tekevän maalit ensi kaudella?
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Noh varmaan Taavin palkkaaminen tuottaa alkuun näkyvyyttå ja julkisuutta, mutta.

Tosi vaikea nähdä Taavia uskottavasti Pohjosen saappaissa vastaamassa miljoonien kumppanimyynnistä. Ei oo mikään työharjoittelupaikka...

Markkinointipuolella Kaikkosen pestissä. Vaikee sanoo, miten osaa tuottaa markkinointi matskuja, ideoida, käyttää Adoben ohjelmia jne. Ei se nyt siinäkään pestis kuulosta unelmamatchilta, mutta mieluummin tämä kuin työ ykkösmyyntitykin ruutu.

Keväällä toimistolla aloitti liiketoimintajohtajana Jarkko Hämäläinen. Mikä tason tekijä hän lienee. CV näyttää linkedinis ihan ok.
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Tuskin Taavi sentää suoraan ykköspaikoille hyppää, otaksuisin että organisaation sisältä nämä paikat täytetään, kun ei uusiakaan toimistolle ole tullut vielä.
 

Team Tölkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suljettu liiga ja Kummola
Ulkomailta. Lännestä ja keski-euroopasta.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onko laitaan vai keskikaistalle muuten tuo hyökkääjä? Ja onko kiekollinen pakki vai omanpään isäntä? Kaipaisi nyt kovasti jotain mukavaa uutista noiden Barto juttujen jälkeen.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olisi kyllä melkoinen riski tuohon rooliin. Yksi täysosumakausi Ässissä, mutta muuten hyvin keskinkertaista suorittamista. Toki Jasekin vierellä on hyvä pelata.

Wännströmiä olen itsekin jo aiemmin veikannut.

Juuri tuollaista kaveria se kaipaisikin, joka ajattelee että voisin vaikka ampuakin joskus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös