Pelicans - HIFK 12.2 klo 18:30 Lahden Jäähallissa

  • 13 028
  • 101

Vagabond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors Idrottsförening Kamraterna, Penguins
HIFK esittää ottelussa uusi pelaaja: Lubomir Hurtaj. Hurtta pelaa luultavasti Häppölän ja Vopatin kanssa samassa ketjussa. Niin sanoo ainakin IS tänään (5.2):
http://www.iltasanomat.fi/urheilu/u...et.asp#id716082

Ennuste: Vaikeaa on... Mutta sanon kuitenkin että HIFK voittaa 5-1. Hurtta saa ottelussa 0+1 ja ottaa 2+2 min (väkivaltaisuus) aivan ottelun lopussa. Lundell pelaa HIFKn maalissa, ja torjuu 14 kertaa. Carl Grahn torjuu Pelicanseille 31 laukausta.
 

Jääkarhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Hellas Verona, AC Milan, Tottenham
Tämä on kyllä niitä harvinaisen vähän sytyttäviä pelejä. No onneksi saadaan sentään tämä vierastappioputki katki. Toivottavasti pelaajat eivät kuitenkaan pidä ottelua yhtä itsestäänselvänä kuin minä. Muuten tulee todella vaikeaa.

Hurtaj´n esitystä odotan mielenkiinnolla. Pelicansia vastaan olisi hyvä saada pistetili auki ja paineita pois hartioilta. Itse en Hurtan edesottamuksia pääse tsiigaamaan penkkaribileiden takia.

1-6. Hurtaj 1+1. Lundell todennäköisesti maalissa. Dave kehiin sitten lauantaina.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK:n viime vuoden menestystuote, pelkät konsonantit nimissä, on nyt vaihdettu H-kirjaimeksi. Käytetään siis kavereista niitä trendinmukaisia nimiä:
Hundell siis maalissa, ja tarkassa syynissä uusi kentällisemme Hopat-Hurtaj-Häppölä. Pakkiosastolla kaikki kunnossa, vai onko Hultanen vielä loukkaantunut? Henysek, Hurvinen, Haarinen, Haralahti ja Höderholm joka tapauksessa, ja saattaapa olla Hank Hikkarainenkin kehissä. Ykkönen jatkaa kuitenkin tutussa Härssinen-Harkins-Huhta kokoonpanossa, joten maaleja toivotaan entiseen tahtiin.

Oma arvioni 2-6.
 

Wewe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK& Teemu Laakso
Taas olisi suht varmat pisteet irtoamassa Lahden ylpeydestä. Ensimmäinen ottelu tasainen mutta kaksi seuraavaa maalisuhtein 9-0. Kuten Jääkarhu tuossa jo mainitsi niin Lundell pelaa todennäköisesti maalilla ja nollapeli tulossa. Hurtaj pelaa hyvän pelin, kuitenkaan pisteitä tekemättä.

Ottelu päättyy 6-0 Pärä 2+2, Kibe 1+1, Harkins 0+3, Järvinen 1+0, Söde 1+0 ja Jere 1+0.
 
Viimeksi muokattu:

Jindebyne

Jäsen
Ennakkoon näyttäisi olevan helppo peli HIFK:lle, mutta niin usein nämä pelit ovat todella vaikeita.

HIFK voittaa 5-2

Hurtaj 1+1
Vopat 0+2

Lundell 22 torj.
 

mop1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Aston Villa
Pakko nähdä?!

Tämähän on niitä juuri niitä pelejä jotka kiinnostaa taas saa kotikaupungin "ylpeys" selkäänsä.
No katsomossa on ainakin tilaa heiluttaa lippua.

Asiaan , Hurtta pelaa ensimmäisen pelinsä petopaidassa , nyt nähdään mitä se Pena on meille reissultaan hankkinut , tosin mittari ei ole kummoinen , löysempikin peluri saa itsensä näyttämään hyvältä pelatessaan lokkeja vastaan.

Tulokseksi veikkaan 2-7.
Vopat 3+0 , Hurtta 0+3 , toivossa on hyvä elää (hymiö)
 

Tatzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Läpihuuto juttuhan ottelu ei ole. Huonolla asenteella helppoon peliin lähtevä Hifk on käsite, liian usein "helpoissa" peleissä pisteet karkaavat maakuntaan. Luotan silti tällä kertaa Hifkiin, löysäilyyn ei yksinkertaisesti ole varaa, kotiedun saavuttamiseen vaaditaan pisteitä ploppakaupalla (plussapisteitä). Viimeaikaiset heikot otteet eivät liioin anna aihetta löysäilyyn.

Näin ollen Pelicans-Hifk 1-7. Mielenkiintoista kuulla raportteja Hurtasta, kuinka suuren kalan Pentti on saanut koukkuun, valaan vai makrillin.

Edit: Halliin eksyneet pistäkääpä raportteja Hurtasta.
 
Viimeksi muokattu:

Miguel

Jäsen
Tämän kauden ensimmäinen kokonaan väliin jäävä kotipeli. No, eipä sillä niin väliäkään. Toki olisi mielenkiintoista nähdä, onko Sihvonen saanut maajoukkuetauon aikana liimailtua yhteen särkyneen ikkunan palasia. Epäilenpä, eikä tuolla materiaalilla välttämättä tulosta synny edes yhtenäiseltä joukkueelta. Myös Heiskasen pelikielto vaikeuttaa tehtävää.

Asennevammaa vaaditaan IFK:ta tämän homman penailuun. Pitäkää pojat kuitenkin numerot kurissa, etteivät päät riippuisi ihan maan tasolla heti loppukauden alettua.
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos Pelicansin puolustus pelaa yhtä vakuuttavasti kuin harjoituspelissä Metallurgia vastaan Perjantaina, niin HIFK voittaa noin kymmenellä maalilla.
Onneksi kotipelejä on jäljellä vain neljä, että lahtelaiset eivät joudu sen enempää enää kärsimään.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Lahden oma kiekkoprofeetta Petteri "Pehmo" Sihvonen on tajunnut joukkueen paskan harjoittelun viimeisen 3 kuukauden aikana ja on päättänyt korjata vinossa olleen kunto pohjan viikon täydellisellä rääkillä. Seurauksena joukkue on täysin jumissa eikä putki liiku edes entiseen malliin. Santerikin on poissa pelikiellon vuoksi eli ei ole paljoa luvassa. No IFK:ta on aina mukava seurailla.
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti laituri
Lahden oma kiekkoprofeetta Petteri "Pehmo" Sihvonen on tajunnut joukkueen paskan harjoittelun viimeisen 3 kuukauden aikana ja on päättänyt korjata vinossa olleen kunto pohjan viikon täydellisellä rääkillä. Seurauksena joukkue on täysin jumissa eikä putki liiku edes entiseen malliin.

Siltä varalta että Hifk sattuisi häviämään, meillä on myös takana ihan helvetillisen kova treeniputki. Kovin mitä maailmanhistoria on ikinä nähnyt. Jopa kovempi kuin Hilmalassa syksyllä 2002.

Veikkaan että menee suuntaan tai toiseen 3-2. Kibe tekee 6+0 koska kyseessä ei ole ns. suuri ottelu, Vopi tekee 3 vaihteen vuoksi, ja Nicce on vielä treenin jäljiltä tukossa (tai keskossa), eikä tee kuin 2+2.
 

PeZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan kiva kerroin pitkässävedossa Pelikaaneille, 9,90! Tuota vois jo melkein kokeilla.

Mutta eipä taida olla pelissä muuta jännittämistä, kuin se että miten Hurtta onnistuu. Toivottavasti hyvin...
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Nämä ovat taas näitä otteluita ,jotka ovat etukäteen helppoja ja tulosvedossa suurimmat kertoimet ovat 1-3 ja 2-3.Pienimmät 0-7 ja 1-8.
Maaottelutauko takana päin ja pitäisi aloittaa se viimeinen puristus ,joka nostaisi meidät varmasti kolmoseksi.
Peli tulee päättymään tylsien vaiheiden jälkeen 1-5 Hurtan tehdessä 1+2,Vopi 2+1.Lundell maalilla torjuu 11 kertaa.
 
Lahtelaisittain mielenkiintoisin asia on se, että kuka saa eniten miinuksia. Kun Kake "a minus" Kauppila on poissa komean miinuslukemansa kanssa, on Santerilla jotain saumoja saada hänet kiinni. Tosin Santeri antaa tasoitusta muille, kun ei ole IFK:ta vastaan kokoonpanossa.

Ottelu päättyy 3-8. Pekkojen maalit tekee Pökkis, Lussakka ja Hansuli. Naukkis 0+2.
 

Körtti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ben Blood
Jotenkin on sellainen tunne, että tässä ottelussa IFK:ta viedään kuin pientä sikaa narussa. Puolustajat tekee pelikaanien maalit. Toivottovasti nähtäisiin myös muutama tappelu, jossa veri roiskuisi ja luut rutskais.
Reimari 3+1, 26min + 5min + 20min.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Körtti
Jotenkin on sellainen tunne, että tässä ottelussa IFK:ta viedään kuin pientä sikaa narussa. Puolustajat tekee pelikaanien maalit. Toivottovasti nähtäisiin myös muutama tappelu, jossa veri roiskuisi ja luut rutskais.
Reimari 3+1, 26min + 5min + 20min.

Mulla taas on täysin eri viilinki.
HIFK wie 5-0. Lundell torjuu 16 kertaa.
Kuhta 2+0
Harks 0+2
Hurtaj 1+1
Vopat 2+1

Ai niin. GrahnmikälieLuostarinen onkaan torjuu 34 kertaa...

Jäähyt:
HIFK 4x2min
Pelicans 3x2min

*** Vopat
** Hurtaj
* Kuhta

Expert - pelaaja:
HIFK #38 Roman Vopat

Ottelun vakuuttaja:
Luultavasti joku HIFK -pelaaja. Kun eivät kaikkien kolmentoista kotikatsojan äänet riitä, kun HIFK - kannattajia on enemmän paikalla.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hurtta ?

Kyllä ainoa asia joka todella kiinnostaa tässä ottelussa on tuon Hurtajn pelityyli ja pelisilmä. Eli toivon paikallaolleilta sitten aika perusteellisiakin kommentteja, Hurtajn pelin kaikilta osa-alueilta. Jalat, kädet, fyysisyys, sijoittuminen, jakelu ja lätyt, puolustus, asenne, terävyys. Myöskin yhteispeli "synkkaako" ketjukavereiden kanssa on varmaan siellä analyysin kohteena.

Itse ottelusta odotan aika tylsää, mutta sen viihdearvoa paikalla oleville saattaa nostaa nimenomaan tuon Hurtajn läsnäolo. Uskon, että koko joukkueella on vähän intoa näyttää, että vahvistuksesta on jotain hyötyä. Tästä jos tulee murskavoitto, niin se antaa varmasti potkua sitten kotoiseen Ässäpeliin lauantaina.
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Viestin lähetti PeZ
Ihan kiva kerroin pitkässävedossa Pelikaaneille, 9,90! Tuota vois jo melkein kokeilla.
Tuota on PAKKO kokeilla. Veikkauksen kertoimenlaskija on ollut viettämässä vapaapäivää...

Ike
 

Toimitus

Jäsen
Hurtaj´n pelinumeroksi on päätynyt Carlo Grunnilta perinnöksi jäänyt 15, mistä HIFK on ystävällisesti toimitustamme infonnut, sillä asiaa on kyselty kovin paljon HIFKistäkin. Alkuperäinen suunnitelma oli ottaa Kauppilalta ja Spanhelilta tuttu 50, mutta Hurtaj siis jo tänään Lahdessa numerolla 15.
 

HotShot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hiljaselta näyttää tässä ketjussa. Ei taida tämä peli sytyttää kovin montaa katsojaa. Toivottavasti kuitenkin IFK syttyy sen verran, että kaksi pistettä raapaistaan mukaan matkaan.

Ykkönen voisi takoa taas lisäpisteitä tililleen, eikä haittaa vaikka muutkin ketjut onnistuisivat. #15 voisi vaikka napauttaa heti ekaan peliin avausmaalinsa tässä liigassa.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Viestin lähetti Toimitus
Hurtaj´n pelinumeroksi on päätynyt Carlo Grunnilta perinnöksi jäänyt 15, ...
- - -

Jaahas, selvää painostusta on siis tullut joko Spanhelilta tai JHagilta...

Kuinka ollakaan, suuntaamme mekin keulan kohti Chicagoa. Pakkohan se on tämä ulkomaan elävä ihan livenä nähdä. Nämä taukojen jälkeiset pelit ovat aina arvoituksia ja kun Pelikaanit ovat kuitenkin yleensä tsempanneet hyvin juuri HIFKiä vastaan, niin ottelusta saattaa tulla ihan mitä tahansa. 2 ja 5 molemmille.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tällaisessa pelissähän rupeaa olemaan jo sopupelit lähellä kun Pelicansille on asetettu tollainen muhkea kerroin. No lienee ollut Veikkauksen päättäjilläkin naurussa pitelemistä kun ovat kertoneet toisilleen Pelicans-aiheisia vitsejä samalla kun ovat miettineet laittaakko seuran pelejä enää kevään pitkävetolistalle vai ei.

Voi niitä aikoja kun meillä oli Peltolan Puppe ja Dogit ja Bobit. Silloin ne sai Hifkiläiset kyytiä jotain 8- ja 9-3 vaikka oltiin ensin 0-2 tappiolla. Radiostakin sai vain kuulla kaunista Ili Varmavuon lähes tauotonta ulvontaa. No tänään painellaan nuoruuden innolla vahvistettuna ikipelikaani-Reimarilla ja surffailija-Saarisella. Ainiin onhan noilta kultaisilta ajoilta vielä jäljellä Jämsenin Lasse, jonka one-timereita on tosin Pupen ulkomaille siirtymisen jälkeen nähty vain noin yksi kaudessa. No toivotaan että se tulisi tänään.

Hifk on ollut aika paljon ykkösketjunsa sekä maalivahtipelinsä varassa. Viimeksi tuo ykkösketju taisi tehdä kaikki viisi maalia Pelsujen verkkoon ja Stathos piti nollapelin. Viime aikoina sekä ykkösketjun, että Stathoksen peli on hieman ailahdellut, joten siinä Pelicansin mahdollisuus. Kuhdan Kimmokin on toivottavasti äärettömän väsynyt ja turhautunut maajoukkueturnauksen jäljiltä.

Toivottavasti Lahden jäähallissa nyt sentään on tänään enemmän LAHTELAIS-faneja kuin hesalaisia. Ja muistetaan se, että Pelicans-pelithän eivät ikinä ole mielenkiintoisia. No ainakin hesarin toimittaja tuntuisi sen muistavan lopun ikäänsä.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Kuka voi väittää , ettei ole hauskaa ?

Täällä on väläytelty seuraavien lahtelaisten urheilusuuruuksien nimiä = Pökkis , Lussaka , Hansuli , Naukkis , Peltolan Puppe , Dogi , Bobi , Reimari ja Varmavuon Ili. Siis joukkue , jossa on tuon nimisiä heeboja , ei voi olla tylsä.
Tulosveikkaus 2 - 7 .
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Olen samaa mieltä, ei vielä kannata massentua kyllä se tästä vielä pahenee. Maakunnan parasta huumori kiekkoa. Turo´s Hevi Gee vielä livenä halliin niin tästä ei Spektaakkeli enää parane!
 
Suosikkijoukkue
HIFK
We go with These

31
Jan Lundell, Maalivahti
75
Dave Stathos, Maalivahti AK


1. kenttä
26 Toni Söderholm, Vasen puolustaja AK

10 Jere Karalahti, Oikea puolustaja AK

27 Timo Pärssinen, Vasen laitahyökkääjä AK

33 Brett Harkins, Keskushyökkääjä AK

9 Kimmo Kuhta, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

8 Ladislav Benysek, Vasen puolustaja

14 Mikko Turunen, Oikea puolustaja

38 Roman Vopat, Vasen laitahyökkääjä

15 Lubomir Hurtaj, Keskushyökkääjä

13 Toni Häppölä, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

77 Pasi Saarinen, Vasen puolustaja

16 Antti-Pekka Lamberg, Oikea puolustaja

19 Turo Järvinen, Vasen laitahyökkääjä

39 Ville Viitaluoma, Keskushyökkääjä

28 Mikko Laine, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

42 Mikko Kurvinen, Vasen puolustaja

48 Hannu Pikkarainen, Oikea puolustaja

29 Arttu Luttinen, Vasen laitahyökkääjä

4 Kim Hirschovits, Keskushyökkääjä

12 Joonas Vihko, Oikea laitahyökkääjä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös