Pelaajaliikenne kauden 2010-2011 aikana

  • 111 375
  • 447

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Avainsana Lukon tulevissa ja mahdollisissa pelaajahankinnoissa on Nolan Pratt. Valitettavasti hän ei ole ollut se pakiston liideri, joksi hänet pestattiin, ja hänen kehitysarvionsa perusteella joudutaan tekemään seuraava siirto.

Jos Lukko päättää pitää Prattin ja uskoo, että kevättä kohden otteet selvästi paranevat, on puolustajarosterissa silti minusta yhden kiekollisen ja ylivoimalla kentälle heitettävän pakin kokoinen aukko. Prattin jatkaminen sulkee valinnan ulkopuolelle kaikki ei-EU-kansalaiset.

Jos Prattin sopimus peruutaan - ja uskotaan, että esim. Rantanen palatessaan ottaa hänen paikkansa, mikä Prattin tämänpäivän kunnon perusteella ei olisi ylivoimainen haaste - niin tällöin liikkumavara on suurempi. Silloin voi tähyillä Pohjois-Amerikankin suuntaan. Näitten jamppojen skouttaus on kuitenkin aina hasardipeliä, varmempaa olisi ottaa joku, joka on jo SM-liigassa pelannut.

Vaikka puolustuspelaaminenkin onkin huomattavasti parantunut mm. Norosen ansiosta, niin yv-peli tarvitsee tekijänsä. Lukolla on nyt 13 peräkkäistä ylivoimapeliä ilman maalia, näinhän ei voi jatkaa kevättä silmälläpitäen.
 

Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Arsenal FC
Jos Prattin sopimus peruutaan - ja uskotaan, että esim. Rantanen palatessaan ottaa hänen paikkansa, mikä Prattin tämänpäivän kunnon perusteella ei olisi ylivoimainen haaste - niin tällöin liikkumavara on suurempi. Silloin voi tähyillä Pohjois-Amerikankin suuntaan. Näitten jamppojen skouttaus on kuitenkin aina hasardipeliä, varmempaa olisi ottaa joku, joka on jo SM-liigassa pelannut.

Täytyy myös muistaa, että jos ajatellaan Rantasen korvaavan Prattiin niin silloin on taas ne 6 pelaavaa pakkia kasassa. Eli kenet sieltä sitten poistetaan kiekollisen pakin edestä? Tuskin ainakaan Uraman tuntien kukaan kahdesta ensimmäisestä pakkiparista (eilisen pelin parit: Aalto-Heimo, Tikkanen-Pettinen), jäljelle jäisi Kuukka ja Pratt/Rantanen. Kuukkakin on saanut pelata koko ajan, vaikkei esitykset välttämättä ole kovin hyviä olleet, joten eiköhän hän saa jatkaa pelaamista. Eli Prattin paikalle se kiekollinen ylivoiman pyörittäjä todennäköisesti tulisi ja näin ollen Rantanen olisi reservissä odottelemassa vuoroaan Virtasen kanssa. Pakkiparit voisivat olla:

x-Aalto
Tikkanen-Pettinen
Heimo-Kuukka

Näin Ottokin pääsisi jälleen omille vahvuusalueilleen eli peruspelaamiseen, eikä tarvitsisi pyörittää ylivoimaa. Pikkaisen pelottaa kyllä tuo ykköspakkipari jos herra x ei ole loistelias molempiin suuntiin.
 

Akke P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eli Prattin paikalle se kiekollinen ylivoiman pyörittäjä todennäköisesti tulisi

Ihan mahdollinen visio - joka tosin olisi ainakin minusta verrattain huvittavaa; "tarvitaan kiekollinen pakki, eiku peruspakki, eiku kiekollinen, eiku..."

Josko Rajala tekstaisi Pelicanseille, että Lukko haluaisi ostaa Brocklehurstin...
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Yle tv2:n Peliuutiset -ohjelmassa tänään näytettiin liigavalmentajien kommentit tammikuun mahdollisista pelaajasiirroista. Urama sanoi jotenkin niin, että Lukon Mestis-lainat ovat käytettävissä ja ulkopuolelta hankitaa "nolla-yksi pelaajaa".
 

Magz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Yle tv2:n Peliuutiset -ohjelmassa tänään näytettiin liigavalmentajien kommentit tammikuun mahdollisista pelaajasiirroista. Urama sanoi jotenkin niin, että Lukon Mestis-lainat ovat käytettävissä ja ulkopuolelta hankitaa "nolla-yksi pelaajaa".

Saman katsoin ja sellainen olo tuli heti, että yksi pelaaja tulee vielä aika varmasti.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
UR:ssa on pientä juttua liittyen mahdolliseen pelaajaliikenteeseen ennen tämän kuun loppua, kun siirtoikkuna sulkeutuu. Urama mainitsee sen saman, jonka Eino_Mies jo aiemmin kirjoittikin, eli 0-1 pelaaja on Lukon tarve, mikäli vältytään pitkiltä loukkaantumisilta.

Nythän tilanne on se, että Tukonen huilaa selkävaivojen takia, joten tilanne on heti akuutti. Samuli Kivimäki on Pertun ketjussa ollut stunttina, mutta jokainen voi havaita, että varsin huonolla menestyksellä. Kivimäki on oikeastaan taantunut viime kaudesta tilastojen pohjalta katsottuna:

Viime kausi kokonaisuutena: 43 7+8=15 ja nyt ollaan tilanteessa 25 2+3=5.

Eli jotain pitäisi tapahtua aika nopeasti, että Kivimäki olisi oikeasti ykkösketjun paikan arvoinen. Itse en usko sellaiseen kehitykseen, valitettavasti.

Eihän se ykkösketjun tasoisen laitahyökkääjän löytäminen mikään maailman helpoin tehtävä ole, mutta eipä joukkueesta nyt sellaista löydy, joka Tukosen korvaa tuosta vaan. Eli mielestäni antennin pitäisi olla varsin korkealla pystyssä tämän ongelman ratkaisemiseksi.

Puolustuspää on sitten toinen kysymyksiä herättävä osasto. Yhtä miestä sekin huutaa, jos "robertnordmarkin" tyylinen puute lasketaan sellaiseksi. Tällaisen jätkän löytäminen on tietysti vähintään yhtä vaikeaa, kuin hyvän hyökkääjän. SaiPan Lintner vapautuu sopimuksestaan tammikuun lopussa, mutta ottajia on jonoksi asti. Ja kyllähän Lukkokin on varmasti oman kiinnostuksensa ilmaissut.

Maalivahtiosastohan on valmis, jos ei kumpikaan loukkaannu, joten siihen ei ole mitään syytä koskea.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tukosen selkävammasta olisi mukava saada hieman lisää tietoa, sillä onhan vamman vakavuusaste aika merkittävä tekijä loppukautta ajatellessa. Ilmeisesti vamma on vaivannut jo pidempään, joten sikäli tilanne ei näytä hyvältä. Jos maksimissaan 1-2 kuukauden huililla saataisiin kaveri kevääksi kuntoon en Tukosen paikalle lähtisi korvaajaa hankkimaan, mutta jos loppukausi on oikeasti vaarassa, täytyy korvaaja etsiä jostakin. Kyse on kuitenkin ykkösketjun laiturista, joka on joukkueen tärkeimpiä pelaajia.

Tuomaisen loukkaantuminen on myös ikävä juttu, mutta onneksi tälle pelipaikalle löytyy korvaajia omastakin takaa, vaikka eivät aivan Tuomaisen tasoisia pelaajia olekaan. Myös Tuomainen olisi kuitenkin tärkeä saada takaisin kaukaloon runkosarjan aikana, koska Conan muodostaa kuitenkin hyvän parivaljakon yhdessä Jasun kanssa ja on tärkeä mies erityisesti av-tilanteissa.

Puolustuksen tilanne on myös aika mielenkiintoinen, sillä kyllähän siellä on yhden kiekollisesti taitavan puolustajan kokoinen aukko. Mistä tällainen kaveri sitten löytyisi, onkin jo toinen juttu. Lintner olisi toki erinomainen hankinta, mutta kuten nimimerkki Jyty ylempänä toteaa, on ottajia varmasti jonoksi asti. Jos mestaruudesta halutaan tänä keväänä tosissaan taistella, niin sitten ei muuta kuin euroja pöytään ja Lintner/vastaava kaveri rosteriin mahdollisimman nopeasti.

Muutenkaan en näkisi pahana yhden puolustajan tuomista rosteriin, sillä muutama loukkaantuminen keväällä saisi Lukon puolustuksen näyttämään kovin heiveröiseltä. Nyt tilanne on ihan hyvä, sillä kaikkien ollessa terveenä on Lukolla seitsemän (+Virtanen) puolustajaa, jotka pystyvät tätä sarjaa pelaamaan. Jos kuitenkin nelikosta Aalto, Pettinen, Kuukka, Tikkanen sattuisi 1-2 miestä loukkaantumaan, olisi tilanne jo huomattavasti heikompi. Mielestäni kahdeksan puolustajan pitäminen rosterissa ei olisi mitenkään huono asia kevättä ajatellen, koska pelejä on paljon ja kierrätystä voidaan harrastaa. Lisäksi loukkaantumisia tulee kuitenkin aina, kuten nytkin on hyökkääjien osalta nähty.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
–" Tarve on tällä hetkellä nolla tai yksi, jos kaikki menee hyvin, eikä loukkaantumisia tule", sanoo päävalmentaja Rauli Urama.

– "Tilannetta seurataan. Jos sopiva löytyy, voimme olla kiinnostuneita. En odota kovin monta siirtoa. Luulisi seurojen jotain oppineen. Viime tammikuun siirroista vain yksi oikeasti hyödytti joukkuetta", sanoo Lukon toimitusjohtaja Timo Rajala.

Ylläolevat sitaatit ovat Uuden Rauman verkkoversiosta. Kummallista, että juttu on otsikoitu "Lukolla ei tarvetta vahvistuksiin".

Tarina kertoo okeastaan samaa, mitä Jari Torkki vastasi Ramonassa SaiPa pelin jälkeen. Torkin mukan vahvistusta kyllä tarvittaisiin, mutta ongelma on siinä, ettei sellaista pelaajaa helpolla löydy, jota Lukko kaipaisi.

Valitettavasti tuo jutustelu toppasi siihen, sillä Anteroinen keskeytti kun piti haastatella valmentajia. Ei päästy edes pohtimaan, minkäinen se ihannevahvistus olisi Torkin mielestä.

Kuten aikaisemmin olen jo kirjoitellut, niin minusta nappiin osuva vahvistus olisi kiekollinen pakki. Hyökkäyspäässä meillä on miehiä heittää kentälle ja pyörittää ketjuja, joskin kolmos- ja nelosketjut saisivat ottaa enemmän vastuuta tuloksista.

Aalto ei ole oikein vastannut odotuksia, piiska puhuu aina silloin tällöin, mutta osumatarkkuus on hakusessa. Ja kun Brockle päästettiin pois, niin kiekollista pakkia ei oikeastaan ole. Jos ja kun Pratt pidetään, ja ilmeisesti otteen ovat parantuneetkin, niin vaihtoehdot ovat EU-pelaajissa.

Tänään vastaan tulee TPS, jonka paras pistemies on Nordlund. Olisiko tyyppiesimerkki pelaajasta, jota kaivataan? Majakka ei Lukossa kovin hyvin onnistunut muistini mukaan, mutta nyt on jo plakkarissa 9 ylivoimamaalia.

Summa summarum: Uskoisin Lukon tsekkavan markkinoita ja aktiivisesti hakevan vahvistusta. Mutta kaupat tehdään vain, jos tavaran laadusta ja luotettavuudesta on riittävä varmuus.
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tehotilastojen valossa Lintner ei välttämättä ole SaiPassa onnistunut niin hyvin mitä odotettu. Yhdeksän matsia ja vain 1+1. Tämä saattaa teettää sen, ettei esim. KHL:stä olla kiinnostuneita pelaajasta, kun siellähän tunnetusti nuo tilastot ovat ratkaisevassa asemassa.

Tilastojen takaa jos katsotaan, niin ilmeisesti mies on ihan hyvin pelannut ja huikealla 28 minuutin peliajallakin vetänyt. Lähtisin tuota pelaajaa kyllä metsästämään, jos ja kun saatavilla olisi tammikuun lopussa. On kyllä harmittavasti rightin puolen pelaaja, mutta silläkin uhalla ottaisin mukaan.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Timanttinen johto ja pierumäki kiekko.
Uskoisin Lukon tsekkavan markkinoita ja aktiivisesti hakevan vahvistusta. Mutta kaupat tehdään vain, jos tavaran laadusta ja luotettavuudesta on riittävä varmuus.
Juu ja näinhän sen piti olla myös vuosi sitten. Lukko ja laatu/luotettavuus ei mahdu kovin usein samaan lauseeseen, kun puhutaan pelaajahankinnoista.

Toki minunkin mielestäni Lukkoon mahtuisi vielä joku maailmanluokan pelaaja, mutta kyllähän se niin on, että ne kaverit pelaavat kovissa liigoissa. Satunnaisia tapauksia liikkuu kyllä, mutta niiden kanssa pitäisi kirjoittaa myös jatkot, kuten esim. JYP teki Pillun kanssa. Turhaa ottaa jotain rahastavaa paskakasaa loppukauden rasitteeksi ja viemään pelipaikkaa omilta.

Vieläkin vituttaa "tapaus seitsonen". Onkohan jantteri enää jääkiekon parissa lainkaan? Ainakin hänet Raumalle hankkineet tyypit ikävä kyllä ovat.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Urama siis ilmoitti tänään TPS-pelin jälkeen, että Tukonen ja Tuomainen ovat pois pitkään. Mitään sen tarkempaa toipumisennustetta ei tullut, mutta varsinkin kun tiedetään Tukosen vamman suunta, niin pidän entistä tärkeämpänä sitä, että Vanhatalo hakee korvaajaa kaikin mahdollisin keinoin yötä päivää.

Tuomainen pystytään varmaankin korvaamaan omasta takaa, mutta Tukosta ei.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Tuomainen pystytään varmaankin korvaamaan omasta takaa, mutta Tukosta ei.
Tukonen on huomattavasti helpommin korvattavissa kuin Tuomainen, sillä sen verran tärkeästä pelurista on av:lla kysymys. Alun pienen kangertelun jälkeen Tuomainen ollut huikea ja juurikin av:lla. Vastaavaa kaveria tuohon pestiin ei löydy mistään ainakaakaan tähän liigaan. Vielä kun viime peleissä alkoi taklailemaankin.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Tukonen on huomattavasti helpommin korvattavissa kuin Tuomainen, sillä sen verran tärkeästä pelurista on av:lla kysymys.

Jaahas, tässä asiassa meillä on sitten selkeä näkemysero. Tukosella on tulosyksikössä 33 matsin jälkeen tehopisteet 15+16=31, ja sinä sanot että hän on korvattavissa helposti. Kerrohan mulle kuka se nykyisistä pelaajista voisi olla?

Voin jo sen verran etukäteen arvata, että ehdotat Kerästä. Se on vaan niin, että Keränen-Kauvo-Nurmi on helvetin hyvä kolmosketju liigaan, eikä näistä kolmesta kukaan ole ykkösketjun paikan arvoinen. Kenestäkään muusta hyökkääjästä ei kannata tässä kohtaa edes puhua Tukosen paikalle.

Tuomaisen menetys alivoimassa ja karvauspelissä yleensäkin on iso, tiedetään. Mutta kyllä näkisin, että joku nykyisistä pelaajsita pystyy sentään kohtuudella korvaamaan Tuomaisen jättämän aukon. Kokonaan korvatuksi se tuskin tulee, mutta siis kohtuudella.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Nyt täytyy ensin katsoa kunnolla Laten toipumisennuste ja sitten alkaa katselemaan markkinoita. Ei hätäisiä ratkaisuja, mutta hankinnat jos niitä nyt tarvitaan niin mieluusti paria päivää ennen ikkunan sulkeutumista. Veikkaan, että listalla on ykkössijalla Laten korvaaja ja pienellä alareunassa, jos löytyy niin kiekollinen pakki.
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tukonen on huomattavasti helpommin korvattavissa kuin Tuomainen, sillä sen verran tärkeästä pelurista on av:lla kysymys.
Samaa mieltä, ainakin osittain. Tuomainen on käytännössä korvaamaton kaveri. Palola tai Kivimäki ei pysty Tuomaisen roolia hoitamaan. Conan on heikkouksistaan huolimatta kuitenkin sellainen pelaaja joka pystyy puolustavan roolinsa lisäksi myös luomaan tilanteita hyökkäyspäässä. Nelosen peli on ollut Tuomaisen poissaollessa melkoisen takkuisaa (hyökkäyssuuntaan).

Mutta toisaalta, Tuomaista ei suoranaisesti tarvitse korvata, vaan hänen paikalleen voidaan nostaa eri tyylin pelaaja erilaisen rooliin. Joten oikein roolittamalla Tuomaisen poissaolon vaikutusta voidaan vähentää.

Mitä Tukoseen tulee, niin ei häntäkään niin vain korvata. Kivimäki ei ole tarpeeksi röyhkeä pelaaja siihen rooliin ja harmittavasti mahdollinen korvaaja eli Tuomainen on myös loukkaantuneena :)

En näe kuitenkaan tässä vielä paniikin aihetta. Reservissä on kuitenkin vielä esim. vielä liigassa kokeilematon kortti Bertrand sekä sitten Mestiksessä viilettävä Aaltonen. Itse kannatan sitä, että nykyiset pelaajat saavat ansaitut näyttöpaikat kokoonpanossa ennen kuin lähdetään korvaajia ostamaan. Mikäli tulee ilmeiseksi että sekä Tuomaisen että Tukosen vammat venyvät pitkäksi, niin siinä tapauksessa yhden täsmähankinnan tekeminen on perusteltua. Selvää on kuitenkin se, ettei mitään huippupelaajia ole tarjolla.
 

Jaska_a

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ennen Lukko, nyt kaikki muut paitsi HIFK, Pelicans
Europelaajia

Entäs tälläiset, ovat europelaajia, molemmat tekevät maaleja eivätkä ole kovin vanhojakaan, kehuttu myös yrittämistä ja joukkueen eteen pelaamista:

Peter Fabus (F)

Patrick Von Gunten (D)

Eliteprospectin saalista
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Entäs tälläiset, ovat europelaajia, molemmat tekevät maaleja eivätkä ole kovin vanhojakaan, kehuttu myös yrittämistä ja joukkueen eteen pelaamista:

Peter Fabus (F)

Patrick Von Gunten (D)

Tuon Fabusin kohdalla epäilyksiä nostattaa se että tehoja on tullut hyvin Tshekin ja Slovakian liigoissa mutta ne harvat kaudet ulkomailla (AHL ja Elitserien) ei olekaan sitten sujuneet niin kovin hyvin.

Ja vaikka Sveitsistä tuleekin nykyisin ihan hyviä pelaajia niin myös tämän Von Guntenin kohdalla epäilyttää se että ei ole koskaan pelannut muualla kuin Sveitsissä. Käsittääkseni SM-liigassa on kuitenkin aika paljon kovempi tempo kuin Sveitsin sarjoissa joten mitenkähän tuollainen kaveri mahtaa sopeutua pelityyliin?

Minun mielestäni Lukolla ei ole vielä mikään hätä tuon Tukosen korvaajan kanssa. Ihan hyvin voisi antaa vaikkapa Nico Aaltoselle vielä näytön paikan ja miksipä ei vaikkapa Bertrandiakin voisi kokeilla liigassa, ja vasta sitten lähteä ostoksille mikäli näyttää siltä että Tukosen (ja Tuomaisen) kausi on ohi tai sairasloma venyy kovin pitkäksi. Toki jos joku takuuvarma pelimies tulee tarjolle niin kannattaahan sellaiseen tarttua mutta mitään toivotaan-toivotaan -hankintoja ei minun mielestäni kannata nyt hätäpäissään lähteä tekemään.

Linkit vie Eliteprospectin sivuille pelaajaprofiileihin
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Koittaisin Bertrandia Tukosen paikalla taikka sitten samantyylistä Nurmea ja Bertrandia kolmoskentässä. Hyvä vaihtoehto lienee antaa myös Kivimäelle aikaa sopeutua Pertun ja Jakubin vierelle.

Pidän kuitenkin mahdollisuuteni kitistä, parkua ja inistä Hyvösten ja Pillujen perään kun siirtoraja on umpeutunut ja Lukko hävinnyt kaksi ottelua peräkkäin.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Ja vaikka Sveitsistä tuleekin nykyisin ihan hyviä pelaajia niin myös tämän Von Guntenin kohdalla epäilyttää se että ei ole koskaan pelannut muualla kuin Sveitsissä. Käsittääkseni SM-liigassa on kuitenkin aika paljon kovempi tempo kuin Sveitsin sarjoissa joten mitenkähän tuollainen kaveri mahtaa sopeutua pelityyliin?

Pieni mutta tähän fantasiavaraukseen on kansalaisuus. Sveitsi ei ole EU-maa, joten taas oltaisiin arvuuttelemassa, pistetäänkö pihalle Pratt, Morrison vai McLean...
 

Korinekki

Jäsen
Jos menestystä haetaan tällä kaudella, mielestäni pitää ilman muuta olla valmiita ottamaan huippupelaaja myös vain loppukaudeksi. Hyvönen olisi mielestäni loistava veto Lindgrenin viereen.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pieni mutta tähän fantasiavaraukseen on kansalaisuus. Sveitsi ei ole EU-maa, joten taas oltaisiin arvuuttelemassa, pistetäänkö pihalle Pratt, Morrison vai McLean...

Totta! Tuota ei tullutkaan ajateltua kun jotenkin sitä vaan aina mieltää Sveitsin automaattisesti EU-maaksi.
 

Jaska_a

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ennen Lukko, nyt kaikki muut paitsi HIFK, Pelicans
Von Gunten

Ja vaikka Sveitsistä tuleekin nykyisin ihan hyviä pelaajia niin myös tämän Von Guntenin kohdalla epäilyttää se että ei ole koskaan pelannut muualla kuin Sveitsissä. Käsittääkseni SM-liigassa on kuitenkin aika paljon kovempi tempo kuin Sveitsin sarjoissa joten mitenkähän tuollainen kaveri mahtaa sopeutua pelityyliin?

Linkit vie Eliteprospectin sivuille pelaajaprofiileihin

Kaveri on sentään pelannut olympiakisoissa ja tehnyt maalinkin. Eikö Rintanen pelaa (vielä) Klotenissa missä kaverikin pelasi, olisiko joku puheväleissä kysyisi Rintsiltä kaverista.

Hyvösestä jäi mieleen kun poika yritti rynnätä Magnumin päälle ja keräili sen jälkeen varusteitaan jäältä, taisi pelata TPS:ssä silloin. Hänestä saataisiin Rantaselle apulainen esim Ässä-peleihin kun on sitä goonin vikaa.
 

vesikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Presiis. Tämän "kotipoika"-säännön perusteella EU- ja ETA-maiden sekä Sveitsin kansalaisille on vapaa pääsy rosteriin, ilman rajoituksia. Koskee myös norskeja, jos vaikka esimerkiksi Lotilan Petteri haluaisi tulla vielä höntsäilemään kettunuttuun.

SM-liigan hallituksen linjauksia asiaan liittyen, vuodelta yksi ja kaksi:
http://www.sm-liiga.fi/arkisto/uutiset/jaakiekon-sm-liigan-paatoksia-19.11.2008.html
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös