Pelaajaliikenne kauden 2010-2011 aikana

  • 111 375
  • 447

carr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Peter Forsberg
Prattista olen kyllä sitä mieltä, että eiköhän tuo hidas ja löysä *aska ole jo nähty. Miten helvetissä kaverille voitiin lyödä suora loppukauden pahvi käteen?

Tätä minäkin suuresti ihmettelen. Kai se oli samanlainen scouttaus kuin Lawsonista. "Monia oli tarjolla, mutta otettiin isokokoisin"

Voi olla, että Otto kärsii kyseisestä äijästä. Lukko taas kärsii niistä jäähyistä tällä hetkellä mitä Otto ottaa. Mielestäni liikaa typeriä jäähyjä. Tosin sekin on tällä hetkellä pieni murhe.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
mig24 kirjoitti:
Musta tuntuu, että #44 kärsii tällä hetkellä #34:n pelaamisesta. Pelaamisen taso taisi Otolla laskea samaan aikaan kun Pratt tuli pariksi. Nyt pääsee taas sylkykupin asemaan.

Aivan saman olen havainnut. Niissä otteluissa, jotka omin silmin olen katsellut, Otto joutuu jatkuvasti paikkailemaan Prattin virheitä ja näin alkaa oravanpyörä pyörimään, kun seuraava mies joutuu ottamaan Oton paikkaa. Viikko sitten Espoossakin Otto sai aiheetta paskaa niskaansa, kun paikkasi Prattin virhettä ja sitten ihmeteltiin, miksi Otto ei ole omalla paikallaan.
 

friikki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En mä sit tiedä, ku ei Uramalle omat pojat ja omat sopimuspelaajat kelpaa, niin antaa noiden Shirkovien tuolla pyöriä. Alkaa siltä osin kohta mielenkiinto loppua, kun muutosta peluutuksiin ei ole näkyvissä.

Silti mainittakoon, että Kangasmäen Aki heitti tänään 2 maalia. Mestiksen maalipörssissä 12 tehtyä byyriä riittää jaettuun 8. sijaan. Rantanen, Bertrand(myös 2 maalia) ja Virtanen olivat ilmeisesti pelanneet myös hyvät pelit. Turha näitä silti on kai liigassa koittaa. Olishan se noloa Nolan Prattillekin, kun joku ihmeen Rantanen tulisi ja todistaisi taas kerran olevansa liigatason fyysinen pakki.

Myös Lekin lainat olivat naputtaneet pisteitä tänään.
 
Viimeksi muokattu:
Jos uramalla olisi vähänkin munaa niin hän pistäisi näitä alisuorittajia Mestikseen ja nostaisi äijiä tilalle. Ainakin Kuukka ja Pratt joutaisi LeKiin vähän reenaamaan ja rohkeasti vaan Rantasta ja Bocklea tilalle!

Myös Kauvosaari ja Nurmi seilaavat välillä todella ulapalla. Tekisi näillekin äijille hyvää pieni keikka sarjaporrasta alemmas. Tippuisi se pää sieltä pilvistä ja tajuaisivat, etteivät ole edes runkopelaajia Lukossa.

Edit: niin ja sille Shirokoville äkkiä lippua vaikka Singaporeen. Noin paskaa ulkomaalais"vahvistusta" en ole hetkeen taas Lukossa nähnyt.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Lukon olisi viimeistään ensi kaudeksi eritäin tärkeää saada oma "farmi" Mestikseen. Luvia ei silloin vielä Mestiksessä ole, eikä Luviakaan sinne noustessaan tule olemaan varsinaisesti oma farmijoukkue. JYP:n menestykseen tai sen alkamiseen yksi syy on D-Team, koska siellä pelataan ilmeisen samalla pelisysteemillä mitä JYP:ssäkin. Nytkin näitä Lukon miehiä on ollut Mestiksessä Rantanen, Purolinna, Pernaa, Virtanen, Aaltonen, Bertrand, Rajala, Laaksonen, Kivimäki, Kangasmäki ja Palola. Siinä on jo 11 miestä joilla on/oli Lukko-sopimus. Iän puolesta heistä kolme taitaa enää mahtua A-junnuihin ja A:n peleistä ei tuolle kolmikolle enää suurempaa hyötyä ole. Kaikki muut paitsi Purolinna, Bertrand, Kangasmäki ja Laaksonen ovat pelanneet liigaakin jonkun verran. Purolinna tosin taisi olla Ässiä vastaan Raumalla alkulämmössä mukana varotoimenpiteenä.

Näistä kesken kauden ulkoa tulleista ja menneistä pelaajista ovat kaikki aikanaan olleet perusteltuja, mutta eivät miehiä paikallaan. Pernaa oli hyvä seiska/kasi pakki, mutta ei sitä roolia halunnut, Nabb on ok nelosketjun pörrääjä, mutta halusi jostain syystä pois ja Lukon oli parempi näin ollen hänet pois päästääkin. Wiikmanin tie nousi Raumalla pystyyn jo Lokakuun puolella ja silti hänellekin annettiin sitkeästi ainakin kolme-neljä mahdollisuutta, jotka hän kaikki tuhlasi. Tulleista Pratt on ollut ainakin toistaiseksi todella paha pettymys, Sirokov vaikutti aluksi hyvältä haulta, mutta on myös osoittautunut turhakkeeksi, kuten kaikki täällä ovat nähneet. Noronen on sen sijaan juuri sitä mitä Lukko on koko kauden kaivannut. Harmilliseksi vaan Norosen tapauksen tekee se, että jos hänet olisi saatu jo Marraskuun tauolla, niin olisi todennäköisesti puolustus tiivistynyt jo silloin ja voinut jättää Prattiin hankkimatta. tällöin myös Brocklehurst olisi ollut kokoajan kokoonpanossa ja todennäköisesti ylivoimakin toimisi alkukauden malliin. Sirokov tuli "Keräsen korvaajaksi" ja ei ole siinä missään nimessä onnistunut, ei sinne päinkään.

Saas ny nähä miten pelaajakaruselli pyörähtelee Joulutauon aikana. Avainpelaajat ovat siinä Keränen, Brocklehurst, Pratt ja Sirokov, Norosta unohtamatta.
 
Viimeksi muokattu:

Jaska_a

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ennen Lukko, nyt kaikki muut paitsi HIFK, Pelicans
Harjoittelemaan

Kärppäpelin (ja muidenkin tällä viikolla pelattujen pelien) takia on pakko avautua:

- mitä tekee Kuukka, laiska, hidas ja jos ei muuten saa jäähyä niin vispaa kiekon katsomoon, oiskohan Hokki mitään ja Rantanen tänne.

- Nurmi, totaalinen pettymys. Hokkiin.

- Pratt, 2 viikkoa simputusta luisteluharjoitusten muodossa edessä, toivottavasti. Lisäksi henkistä koulutusta: puolusta, puolusta, puolusta

- Sirokov: tervemenoa Riikaan

- Kauvosaari: jos ei mikään onnistu eikä jaksa niin Kuukan kaveriksi Kajaaniin

Ja miksi ei voisi niitä nälkäisiä nuorukaisia siirtää mestiksestä Raumalle, ei tämän huonommin voi peli kulkea.

Tämän hetkistä peluutusta ei voi kauheasti kehua, jos ainoa muutos on Elon viltittäminen ja muut saavat pelata vaikka tilastot näyttäisivät millaisia tahansa miinuksia.

Muuten lasketaanko Ramonan kuuntelijat mukaan kun katsojamäärä ilmoitetaan? Tänään ilmoitettu 3638 oli ainakin 20% yläkanttiin tyhjistä istuimista arvioituna.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
- mitä tekee Kuukka, laiska, hidas ja jos ei muuten saa jäähyä niin vispaa kiekon katsomoon, oiskohan Hokki mitään ja Rantanen tänne.

Mitähän ihmettä tälle Kuukalle oikein on tapahtunut? Viime kaudella kuitenkin pelejä jopa maajoukkueessa ja tällä kaudella ei ole onnistunut oikeastaan mikään. Ei kai pelkkä Lukossa pelaaminen voi noin negatiivisesti vaikuttaa?
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mitähän ihmettä tälle Kuukalle oikein on tapahtunut? Viime kaudella kuitenkin pelejä jopa maajoukkueessa ja tällä kaudella ei ole onnistunut oikeastaan mikään. Ei kai pelkkä Lukossa pelaaminen voi noin negatiivisesti vaikuttaa?

Ihan ok peruspeliä muuten parissa viime pelissä. Pari järkyttävää virhettä muikkuverkkojen muodossa pelien loppuhetkillä tekee pelien voittamisesta kertaluokkaa vaikeamman. Keppi vaan tärisee ratkaisuhetkillä. Paineettomassa tilassa puolen metrin päästä laidasta kiekko katsomoon x2. Saavutus sekin.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos ja kun jotain pelaajasiirtoja on vielä tekeillä, niin toivottavasti ne tehdään mahdollisimman nopeasti ja pyritään sitten rauhoittamaan tilanne loppukautta ajatellen. Nyt kun maalivahtiosasto on saatu kuntoon, niin ykkösprioriteettina pitäisin puolustusosaston saamista lopulliseen muottiinsa. Hankitaanko kiekollinen ykköspuolustaja, mitä tapahtuu akselilla Pratt/Brocklehurst ja nouseeko Rantanen takaisin pelaavaan kokoonpanoon? Tikkanen-Pettinen lienee pakkipari jatkossakin, mutta muuten tämän osaston kohtalo on mielestäni hieman auki. Reserviäkin pitää löytyä kevättä ajatellen, tämä toivottavasti opittiin kantapään kautta viime kauden lopussa.

Hyökkäyksessä Nurmella on ilmiselvä kiintiöpaikka pelaavaan kokoonpanoon ja ylivoimaan, vaikka ei saakaan mitään aikaan. Kangasmäelle voisi aivan hyvin antaa näyttöpaikan, mutta tuskinpa näin tulee tapahtumaan. Sirokovs saa luvan lähteä ja todennäköisesti jotain muutakin liikennettä tapahtuu tauon aikana. Keränenkin palaa kokoonpanoon jossain vaiheessa, joten tälle osastolle ei mielestäni olisi mitään välitöntä tarvetta tehdä lisähankintoja. Lukon tuntien kuitenkin heti maanantaina ilmoitetaan Tommi Turusen ja Jan Alincin liittyvän loppukauden mittaisilla sopimuksilla kettupaitaan tuomaan lisää kilpailua pelipaikoista.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Samaa mieltä johdon kanssa lähes kaikesta. Nurmi näyttää olevan tämän kauden Marko Virtala, tosin kiintiöpaikka on kolmoskentässä sekä ylivoimalla. Tähän kiintiöön riittää se, että joka 10. pelissä tekee yhden hyvän maskin.

Pakkipäässä juuri Pettinen-Tikkanen -pari on erittäin hyvä ja toivottavasti jatkaa loppuun asti hyviä otteitaan. Muissa pareissa onkin sitten vähän päänvaivaa. Toivottavasti hoituu jotenkin kuntoon.

Hyökkäyksessä Sirokov lähtee, niin kaikki palaset on olemassa ja kunnossa. Eipä siellä ongelmaa ole. 3-4 -kentät voisivat tietenkin tehdä maalin edes joskus. Tosin eihän tällainen koomailu voi enää pitkään jatkua ja kyllä periaatteessa kaksi helvetin kovaa hyökkäyskenttää riittää aika pitkälle, kunhan niitä apuja tulisi edes joskus alempaa.
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Shirokov ja Pratt pois, ihan sama vaikka jälkimmäiselle maksettaisiin loppukauden palkka, mutta tehdään sitten vaikka hyväntekeväisyyttä Hokille ja pelatkoot siellä. Raumalle takaisin kaikki muut sopimuspelaajat ja ensi viikon treeneissä katsotaan ihan oikeasti ketkä ansaitsevat pelipaikan jatkossa. Mestis-äijille siis myös rehti mahdollisuus nousta kokoonpanoon. (Mestiksessä pelit jatkuvat ensi viikon, mutta nyt pitää nostaa Lukon tilanne kaiken yläpuolelle ja pelurit kotiin.)

Yhtään uutta "ulkopuolelta" tulevaa hankintaa ei tarvita, jokaiselle pelipaikalle löytyy tällä hetkellä riittävästi pelaajia.
 

-backley-

Jäsen
Suosikkijoukkue
L U K K O
Keskisen Mave antoi ainakin mun korvin kuunneltuna ymmärtää eilisen matsin kommentoinneissaan tuon mitä tässäkin jo nyt pidetään selviönä, että Shirokov lähtee. Luulisi tuossa olevan jo tietoakin takana. Tietysti voi sitten hämmästellä miksi mies oli yhä kokoonpanossa eikä esim Kangasmäki.

Liigan sarjataulukkoa kun katsoo niin vähän on Lukko valahtanut alas nyt kun on kontattu muutamaa "päävastustajaa" vastaan (ainakin Blues, Kerho). Vielä merkittävämpi havainto on mun mielestä Lukon verkkoon tehtyjen maalien määrä. Siellä on nimittäin ropissut viidenneksi eniten liigassa. Jyppi ei ole vertailukelpoinen omalla lukemallaan vaan vetää ihan eri sarjaa muiden kanssa, mutta eroa muihin on liikaa. Tuo kohta pitäisi saada kuntoon kevättä ajatellen. Pratt oli kai yritys juuri tähän asiaan mutta tältä samalta sivustolta lukemieni asiantuntevien kommenttien perusteella käteen osui tyhjä arpa (miten niitä onkin Raumanseudulla niin pirusti liikkeellä...)
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Laitetaan kaikki mestikseen. Sillähän me selvitään tästä. Ostetaan SaiPasta ja D-Teamista uusi joukkue. Annetaan kaikille kenkää.

Sitten ihan tosissaan. Se on nyt melkein varmaan, että Aaron lähtee Lukosta. Pratt jatkaa se on varma. Shirokovs meni ,jo ja Lukon tarve pelaaja ostoksiin on nyt vähäinen, mutta jos markkinoilla olisi kohtuuhintainen maalintekijä niin voitaisiin kattella. Jos nyt Pratt loukkasi niin Rantanen Hokista Raumalle. Rajalan tai Palolan voisi ujuttaa nyt sinne kolmosketjuun Shirokovskin tilalle. Sitten jos nyt välttämättä halutaan joku hankkia puolustukseen niin se on sitten joku todella hyvä hyökkäävä pakki, mutta täytyy osata puolustaa paremmin Aaron.
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sitten jos nyt välttämättä halutaan joku hankkia puolustukseen niin se on sitten joku todella hyvä hyökkäävä pakki, mutta täytyy osata puolustaa paremmin Aaron.
Hyvät hyökkäävät pakit, jotka osaavat myös puolustaa erinomaisesti pelaavat NHL:ssä (KHL:ssä) ei SM-liigassa.
 

Korinekki

Jäsen
Nyt on pakistossa riittävästi sekä kiekollista taitoa että myöskin leveyttä. Saa loukkaantumisiakin tulla. Hyvältä näyttää! Seitsonen vielä tammikuussa takaisin niin pytty on taas ketun!
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Kun Prattin sormi on saatu kuntoon (tai se ei ainakaan "esta pelaamista"), Keranen on vahitellen palaamassa parin kuukauden pituiselta sairaslomaltaan ja Rantanenkin on jo Hokkissa pelannut kuuden ottelun verran, niin Lukon sairastupa on kaiketi tyhja.

Tamahan on tietysti loistava uutinen. Tosin saapiko aikaan kovan kilpailun pelipaikoista? Kenet esim. Rantanen syrjayttaa? Tai miten kay Palolan ja Kivimaen, kun Janne palaa laatikkoon? Onko oman kylan poika Eero Elokin vaaravyohykkeessa?

Ja kun viela Hokki uutisoi, etta Kangasmaki ja Bertrandkin jattavat seuran, niin mihinkas nama herrat siiten matkaavat?

Kuten nakyy ilma on sakeana kysymyksia. Mutta reservia tarvitaan silta varalta, etta joku saa kovia talleja.
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Ja kun viela Hokki uutisoi, etta Kangasmaki ja Bertrandkin jattavat seuran, niin mihinkas nama herrat siiten matkaavat?
Lähde tälle? En kyseistä uutista kyllä mistään löytänyt. Aikaisemminhan uutisoitiin äijien paluusta joulutauoksi Raumalle treeniin ja kuntotesteihin, silloin paluuta hokkiin kauden alkaessa pidettiin kuitenkin selviönä.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Lähde tälle? En kyseistä uutista kyllä mistään löytänyt. Aikaisemminhan uutisoitiin äijien paluusta joulutauoksi Raumalle treeniin ja kuntotesteihin, silloin paluuta hokkiin kauden alkaessa pidettiin kuitenkin selviönä.

Vanhatalo totesi Shirokovin lähdön hetkellä, että Bertrand palaa Raumalle jäädäkseen, liittyy liigarinkiin ja pelaa myös A-junnuissa. Kangasmäelle puolestaan luvattiin mahdollisuus antaa harjoituksissa näyttö osaamisestaan.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Lähde tälle? En kyseistä uutista kyllä mistään löytänyt. Aikaisemminhan uutisoitiin äijien paluusta joulutauoksi Raumalle treeniin ja kuntotesteihin, silloin paluuta hokkiin kauden alkaessa pidettiin kuitenkin selviönä.

Tuolta Hokki-ketjusta lueskelin, etta jatkat lahtevat takaisin Raumalle. Kovasti kiitosten saattelemana.

Tietysti siella toivotaan samalla, ettei se olisi ihan lopullista.
 

Mogilni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pronssilla
Vanhatalo totesi Shirokovin lähdön hetkellä, että Bertrand palaa Raumalle jäädäkseen, liittyy liigarinkiin ja pelaa myös A-junnuissa. Kangasmäelle puolestaan luvattiin mahdollisuus antaa harjoituksissa näyttö osaamisestaan.
Hieno homma! Toivotaan ettei jää taas puheeksi, ei ainakaan vielä olla uusista tryout hankinnoista uutisoitu.
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Toivottavasti ylivoimapeliin kykenevän left-puolustajan kartoitus on ollut käynnissä viimeistään siitä hetkestä alkaen kun Brocklehurstin sopimus purettiin. Joukkue on nyt aika hyvin balanssissa, joten suurempaan pelaajaruljanssiin ei ole tarvetta, mutta yksi yv-pakki olisi hyvä kyllä vielä hankkia. Mieluusti hyvissä ajoin tammikuun aikana, ettei sitten viimeisenä päivänä ihmetellä enää ettei taaskaan ketään saatu.
 

Akke P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pakisto on kapea eikä tule tasollisestikaan riittämään neljän joukkoon.

Pitkälti samaa mieltä. Vaikken Brocklehurstin perään varsinaisesti haikailekaan, niin olihan hän kuitenkin ykkösylivoiman puolustaja, eikä sille paikalle ole löytynyt täyttäjää.

Toisaalta nyt pelaavan pakkikuusikon takana reservissä on Rantanen, Virtanen ja Purolinna. Kahdelle ensimmäiselle näistä on asetettavissa odotusarvoja, mutta tosiasia on kuitenkin se, että edellä mainittu kolmikko on pelannut tällä kaudella yhteensä tasan kaksi liigaottelua, joten erityisen vahvalla pohjalla ei ole tämä paikkausosastokaan - osasto, jota viime vuodesta viisastuneena ajateltiin kaiketi vahvistettavan.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Pakisto on kapea eikä tule tasollisestikaan riittämään neljän joukkoon. Kovan luokan pakki, joka osaa laukoa ja tehdä peliä viivasta tarvitaan.

Periaatteessa tuon nykyisen pakiston pitäisi kyllä riittää heittämällä vaikka mestaruuteen. Ylivoimaan toki kaivataan vahvistusta, mutta puolustuspäässä nykyisen rosterin pitää kyllä riittää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös