Pelaaja jonka todella haluaisit suosikkijoukkueeseesi?

  • 6 935
  • 96
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Paluumuuttajien ulkopuolelta, SM-liigasta, toivepelaajani voisi olla Janne Grönvall. Hänessä saataisiin kunnolla puolustusvoimaa.
 

kop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viitakoski

Vesa Viitakoski on ollut jo monta vuotta minun ykkössuosikkipelaajani kärppäpaitaan, tosin kyseessä on vain märkä uni, sillä tämä ei tule koskaan tapahtumaan. Vesku on kuitenkin liigatasolle lähes täydellinen all-round -pelaaja ja sopisi takuuvarmasti jokaiseen liigaporukkaan!
 
Viimeksi muokattu:

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Juhat Ikonen ja Ylönen olisi kiva nähdä bluesin paidassa ensi kaudella, haaveeksi vain taitaa kyllä jäädä.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Kyllähän minä haluaisin edelleen suosikkini ikihuhutun Vladimir Vujtekin takaisin Poriin. Muita kiinnostavia ovat Tommi Rajamäki, Pasi Tuominen, Jan Benda ja Mika Lehto. Toiseksi pakiksi voisin ottaa jommankumman puoliporilaisen Chris Prongerin tai Jan Huokon...

EDIT: ja vielä ekstrana mukaan Variksen Pete ...
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Kunpa Vesku ei lähtisi... Tosin on ilmoittanut että jos Suomessa jatkaa niin seura on Ilves! Tähän pitää sanoa Vesa Toskala. Perusteluita ei varmasti kukaan kaipaa.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: Pelaaja jonka todella haluaisit suosikki joukkueesi?

Mikko Eloranta, Petteri Nummelin, Mika Viinanen ...ja kauden 1999-2000 Kai Nurminen ;)
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Teemu Selänne vois tulla parin vuoden kuluttua päättämään uransa Jokereihin. Kauden jälkeen olis kiva nostaa paita kattoon uuden mestaruusviirin viereen. Toteutumisen todennäköisyys < 0,1.
 

Punavalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Olisi lottovoitto, jos joku näistä neljästä herrasta pelaisi Bluesissa ensi kaudella Christian Dude, Glen Metropolit, Juha Ylönen tai kivitalonkokoinen Pardubicen Puolustaja Michal Sykoran.
 

Soketti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Red Wings, Charlton Athletic
Romu

Toiveeni on ikävä kyllä turha, mutta Roman Vopat on se pelaaja jonka tahtoisin ritaripaidassa nähdä. Hän pystyy tuomaan joukkueensa peliin kovuuden lisäksi mm. erinomaista av-pelaamista ja kokemusta NHL-peliensä myötä.
Nythän Romu on IFK:n paidassa innostunut muutaman maalinkin tekemään ja se on vaan plussaa häneltä.

Ennenkaikkea vähenisi HPK:n taitopelaajien kaltoinkohtelu stadin jengien (summasen) osalta, jota ollaan jo kyllästymiseen asti katseltu (tehonnutkin jo monena vuotena). Tämän kauden tuoreimpana esimerkkinä Haakana-Vujtek kuukausi sitten..
Valitettavaa on ettei Lintumäen hankintapolitiikkaan kuulu "omien suojelu", sillä joku puolihullu intiaanipuolustajajärkäle olisi hyvä olla penkillä istumassa ;) (tietenkään ei turhaan riehuisi muuten..)

Romun suhteen olisi toissa kaudella voinut jopa olla ohut mahdollisuus kun kerholla oli jo sopimus velipoika Jan Vopatin kanssa, jolla ihosairaus lopetti pelihommat kokonaan. Siinä olisi ollut melko laajan osaamisen joukkueeseen tuova veljespari. Onpahan Romu nyt liigassa ainakin aivan oikeassa joukkueessa ja siivittää osaltaan IFK:n vielä playoffiin...
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Arto 'Mamba' Malinen, IFK:ssa ei ole ollut niin hyvää kiekonkerääjää kuin narreilla. ;) ;)
 

ohittamaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Blues
Todd Elik ja Pat Falloon pelaavat Sveitsissä ja ovat NHL:ssä entisiä joukkuekavereita Sharksista.
Olisi mukavaa nähdä edes jompi kumpi suomessa Bluesin paidassa.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Viestin lähetti BigRedBob
Peter Popovic, järkälemäinen ruotsalaispakki olisi mies paikallaan IFK:n takalinjoille. Trevor Doylekin toisi viihdearvoa. Ai niin, ikuinen suosikki ja aina tervetullut niin kauan, kun pysyy luistimilla pystyssä; #42, BOB HALKIDIS!
Tähän listaan voisi lisätä vielä Sergei Bautinin ja se järkälemäinen venäläishyökkääjä, jonka nimeä en koskaan muista... pelasi kuitenkin ennen Magnitogorskin Metallurgissa ja taitaa nykyään pelailla Lada Togliatissa...
 

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Kun JYPiläiset eivät ole vielä kommentoineet, niin tässä tulee:

Ehdottomasti Hippoksen edellinen Jumala Michael "Micke" Nylander. Jos realistisempaa haetaan niin Joni Lius.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Teppo Kivelä. Miksi? Tilastot 90-luvun vaihteesta puhuvat puolestaan. Tietysti taidot ovat kadonneet tässä vuosien varrella, mutta kyllä Kivelä 3- tai 4-ketjun sentterinä menisi. Ja olihan hän aikoinaan suosikkipelaajiani. Tulisi varmaan Suomeen lopettelemaan uraansa Tanskan jälkeen.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Eero Somervuoren tai Antti Miettisen ottaisin koska vaan Ilvekseen. Jos niistä pitää valita, joilla loppuu sopimus niin kenties V-P Laitinen olisi ensimmäinen valinta.
 

Gilgames

Jäsen
Kaikkein mieluiten näkisin Pelicansissa vanhoja omia kasvatteja. Täksi kaudeksi palasi Toni Koivunen ensi kaudeksi toivottavasti yksi seuraavista.

Färjestadin Erik Kakko olisi tällä hetkellä ykköstoive, sillä juuri hänenlaistaan puolustuksen johtohahmoa peräpää olisi tällä kaudella tarvinnut. Kakko toisi tosin erittäin hyvin toimineeseen ylivoimaan sen tärkeimmän eli pakkien laukaukset. Tällä kaudella (niin kuin edelliselläkin) ylivoimamaalit on tehty niin sanotuista pelatuista paikoista ja "helpot"-maalit (laukaus -> rebound) ovat jääneet vähälle.

Myös saman seuran Marko Jantunen nostaisi Pelicansin profiilia lahtelaisten silmissä. Jarna ei ole tällä kaudella saanut pelata ominta rooliaan, mutta olisi varmasti erittäin kova vahvistus Pelicansille. Jantunen ilmoitti noin vuosi sitten ESS:ssä, että on halukas palaamaan Lahteen, mutta haluaisi ennen sitä voittaa jotain. Nyt Färjestadin tilanne Ruotsin mestaruuden suhteen näyttää enemmän kuin hyvältä, joten ehkäpä... Jarnalla on sopimus vielä ensi kaudesta Färjestadin kanssa, mutta tuskinpa sen purku mahdotonta on, kallista kylläkin.

Myöskään Jari Kauppila ei ole pelannut tällä kaudella kovin hyvin, mutta on kuitenkin huippuluokan sentteri. Kovinkaan todennäköisenä en tätä vaihtoehtoa näe, mutta riemumielin Kauppilan takaisin ottaisin.


Omien kasvattien ulkopuolelta tarvetta oli yhdelle 1./2.-ketjun laiturille vaikkapa tyyppiä "kokenut raataja" eikä koostakaan olisi haittaa. Mahdollisesti kanukki. Sellainen köyhän miehen Mika Alatalo olisi erittäin tervetullut.
 

Jenkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pihlman Tapparaan

Olen jo pitkään seurannut kaveria ja näyttäisi erittäin todennäköiseltä, että mies suuntaa hokkarit Tapparan suuntaan. Olisi juuri sellainen pelaaja jota Tappara haluaa ja pitäähän sitä jotain vuosittaisia perinteitä olla:D .
 

Hasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Hertha BSC, HIFK
muutamia valittuja..

nämä ovat enemmän tai vähemmän realistisia:

- Jaroslav Bednar, hän nyt vain sattui olemaan maaginen
- Jan Caloun, pienellä varauksella, oli joskus liian maaginen
- Jere Karalahti, siinä meile #3 ensikaudeksi jos Z lähtee
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös