Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode on kirjoittanut jatkuvasti viestejä, jotka ovat enemmän tai vähemmän mauttomia. Nimimerkin heikon kokonaistuotannon vuoksi tuomaristo on päättänyt laittaa hänet viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Puhelinnumeroiden jakaminen luvatta ei ole palstallamme sallittua. Se rikkoo käyttäjän anonymiteettia ja on muutenkin hyvien tapojen ja netiketin vastaista. Näin ollen nimimerkki -Ville- on asetettu kahden viikon pelikieltoon ja hänen Jokerit-osioon kirjoittamansa viestinsä on muokattu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Pekka Jormakka Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana faro, 07.05.2015 klo 11.15.

 1. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jotenkin ihmeellisesti Palola sähköistää Jormakan. Ilman Opaa Pekka on hukassa, mutta kun miehet laitetaan samaan kenttään niin varsinkin Jormakasta saadaan aivan uusi vaihde irti.

  Optimitilanteessa Moseksen paluun jälkeen voisi koota taas kentän Pekka-PW-Opa ja toiseksi kolmoseksi Huhtala-Norman-Moses. Sitten aika yksi hyökkäysketju voisi vuorollaan lepäillä.
   
 2. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jormakalta tokassa erässä pari huimaa vaihtoa. Suorastaan maagista dominointia.

  Onneksi se Jokipakan vastapallo siinä lopussa meni ohi sillä näytti siltä että Jormakan katse vain kiekossa. Jormakalla kun noita zaikkuja on uran varrelle mahtunut.
   
 3. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Oli Jokipakalta kyllä sen luokan valojen sammutus haussa, että huhhuh. Omasta mielestäni Jormakka sai juuri ja juuro katseen ylös ja jopa väisti päähän osuman samalla, kun Jokipakka viimeisellä tajusi olla leikkimättä nukkumattia. On sentään Jormakka hieman oppinut matkan varrella, kun on liikaa saanut ottaa vastaan, pään jäädessä alas katselemaan omaa jättöä tai syöttöä.

  Jormakan peli on hieman laput silmillä menemistä, joista on rankaistu kolme tai neljä kertaa. Yksissä mm-kisoissa Shipatshev ajoi sinisellä pommin, kun Jormakka jäi katselemaan omaa jättösyöttöään. Samoissa kisoissa taisi saada toisen taklauksen keskialueella, kun ei katsonut eteensä. KHLlssä ainakin yksi b pisteiden väliin tulo tuotti taklauksen pään seudulle, kun muistini mukaan jäi ihastelemaan omaa syöttöään.

  Menipä negatiiviseksi taas kerran hyvän pelin jälkeen.
   
 4. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Tuo Jokipakan vahngoittamisyritys oli yllättävä juttu. Yritti pistää kauden pakettiin. Toivottavasti pukukopissa puhutaan ennen peliä, että Jokipakka on target koville taklauksille. Ansaitsee sen.
   
 5. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Kun sitä tilannetta katsoi vähän tarkemmin, niin ainakin omaan silmääni näytti ihan siltä, että JJ Pakka väisti Jormakkaa. Oli selkeästi jo päättänyt taklata, tai siis ajaa pystyyn, mutta huomasi viime hetkillä että Jormakka tsiigailee kiekkoa eikä ole valmiina, joten paineli ohi. Sen takia se koko tilanne näytti niin kämpelöltä.

  Kokonaan oma juttunsa olisi ollut jos Jykä olisi oikeasti taklannut. Jormakkahan oli kiekollinen, vaikkakin matalassa asennossa. Periaatteessa olisi ollut taklattavissa, mutta Jormakan kannalta helvetin hyvä, että tööttiä ei tullut. Pekan pitäisi ihan oikeasti oppia ulos tuosta koohottavasta peliasennostaan samoin kuin siitä, ettei yhtään katso mihin on matkalla. Seuraava tuollainen tälli voi jo lopetella uran.
   
 6. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Jos väisti, niin se taas ilmensi vastustajan kunnioitus ja sellainen pelaaja kelpaisi mun jokereihin.
   
 7. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Erittäin vaikea uskoa, että Jokipakka olisi tuossa tilanteessa väistänyt Jormakkaa. Kun oma jengi on tappiolla ottelussa ja käytännössä ottelusarjassakin, niin tuollainen töötti voi osuessaan kääntää vaa'an tasapainoa kohti Sochia. Siellä on Jokipakka jakanut niin monta cheapshottia jo sarjan aikana, että vaikea uskoa tuon olleen muuta kuin nukutuksen yritys. Ja ihan fine, kyllä sitä saa ja kuuluukin taklata. Onneksi ei osunut.

  Jokipakka on loistava pakki KHL:ään ja ottaisin hänet mielelläni Jokereihin ensi kaudeksi. Nyt hän on kuitenkin vapaata riistaa kentällä.
   
 8. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lauridsen saa koska vain noutaa Jokipakan mulkun, saa nukuttaa taklauksella tai vetää turpiin. Tuo taklausyritys ei ollut mitään muuta kuin turhautuneen pelaajan järjetön pään hakeminen taklauksellaan.
   
 9. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Kiitos Pekka ajastasi Jokereissa, mutta nyt on aika laskea irti.

  Jormakan pelaaminen on välillä todella turhauttavaa katseltavaa. Tällä hintaa saatais varmasti joku suomalainen kehittyvä nuori tänne. Jos tämä on mahdollista tapahtua, niin hyvää matkaa Jore. Voit toki jatkaakkin, mutta vain 100k palkanalennuksella.
   
 10. 63lmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  -Tiedätkö tarkkaankin palkan? Olettaisin itse ettei nauti ns.kärkiukkojen palkkaa
  -Pisteitä enemmän kuin esim Mossella ja Platilla.
  -Ilmeisen pidetty joukkueessa.
  -Ei vaihda seuraa joka kausi

  Toki. Ulos vaan ne harvat pelaajat eivät halua vaihtaa vuosittain seuraa ja tiedämme mitä heiltä saa vuodesta toiseen. (Tässä tapauksessa kolmosketjun joukkueessa pidetyn vakiukon jolta tasaisesti secondary scoringia).
   
 11. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Nojoo olin ehkä vähän liian kohtuuton huonon esityksen jälkeen.
  On totta että Jormakan kaltaisia pelaajia tarvitaan jatkuvuuden kannalta.

  Välillä tuo hiihtely vaan ottaa aivoon, mutta hyvä pelaaja kolmoskentän rotaatioroolissaan, ei siinä mitään.
   
 12. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  - Verotietojen (verokone.hs) mukaan 290k pinnassa. Eli käytännössä Liigan kärkiäijien kanssa samassa hintaluokassa, olettaen ettei ole rahastoinut yhtään tai saanut tuloja muualta. Ei ole noilla tuloilla kärkiäijien palkkaluokassa, mutta melkoisen kallis silti.
  - Plattin kohdalla en laskisi arvoa pelkästään pisteissä. Lisäksi ilman kunnollisia lähteisiin perustuvaa tietoa palkasta on vaikea arvioida arvoa joukkueelle. Mitä Mosesin pisteisiin tulee, ei yhden miehen alisuorittaminen tarkoita sitä, etteikö joku muukin voisi nauttia tuloksiin nähden liikaa liksaa.
  - Varmasti on pidetty. Rehellisesti sanoen Jormakka vaikuttaa sellaiselta tyypiltä, jonka kanssa olisi aivan varmasti mukava ryypätä, saunoa tai vain viettää aikaa muuten. Johonkin pitää kuitenkin vetää raja sen osalta, mitä voidaan maksaa. Jos hyvää tyyppiä halutaan, niin 40k lapaan jollekin saunamajurille ja säästöä tulee yhden yksisuuntaisen sopparin ja oletettavasti ainakin 250k edestä.
  - Voi tietty vaikuttaa se, että Suomesta ei muualta tule 290k sopparia ja Venäjällä tuskin liikaa maksetaan ~30 pisteen ja ylemmän keskitason jegin kolmosketjun äijälle, jonka yhtenä vahvuutena on pukukoppipelaaminen suomeksi.

  Lähtökohtaisesti Jormakka on hoitanut ruutunsa sinänsä hyvin. Se ruutu ei vain mielestäni ole niin suuri, että palkkaluokka on 300k pinnassa, rahastoinnista riippuen. Jos rahastointi on vedetty maksimin mukaan ja muita merkittäviä ansiotuloihin vaikuttavia seikkoja ei ole, niin tack och adjö. Jos ~290k tulee liksaa ilman rahastointia, niin 50-100k alennuksella voisi kirjoittaa vaikka monivuotisen pahvin. Jokerien kohdalla kun budjetti on mitä on, niin ns. hyviin tyyppeihin ei ihan liikaa voi panostaa. Toki hyviä jätkiä tarvitaan, mutta liian suureen preemioon ei ole varaa.
   
 13. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Se mikä.Jormakassa suoraansanoen VITUTTAA on se että miehessä on potentiaalia olla ykköskentän pisteautomaatti ja ykkösstara. Sillonku Jore on pelipäällä on jälki sen näköistä.
  Mutta tasaisuus puuttuu. Pari-kolme loistavaa peliä sitten hiihdellään pari-kolmrme peliä jne. Turhauttavaa
   
 14. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Sepä siinä onkin, kun kaikkia ärsyttää nimenomaan Jormakan potentiaalin hukkaaminen. Jalkoja löytyy, käsiä löytyy eikä vetokaan ole ihan mikään täysi tuhnu. Kulmaväännöissä ei ole tokikaan O'Neillin kaltainen jässikkä, joka tulee aina voittajana ulos niistä, mutta ei tarvitsekaan.

  Joskus harvoin Jormakalta nähdään hienoja suorituksia, kun on oikein päättänyt viedä joltain kiekon hyökkäysalueella ja rakentaa siitä maalin. Eipä näitäkään ole liikaa nähty viime aikoina. Potentiaalia olisi olla sellainen kagarlitskymainen väkkärä, joka aiheuttaa nopeudellaan vaivaa vastustajille. Nyt haahuilee suurimman osan ajasta pelin ulkopuolella.

  Pisteiden valossa Jore on toki pelaamassa parasta kauttaan Jokereissa, mutta aineksia olisi silti parempaankin.
   
 15. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Hienoa tekemistä Pekka tänään! Joululahjaksi Pekalle 3 vuoden jatkot 700k "cap hitillä" kiitos.
   
 16. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Siirrän tänne.

  Itse näen, että asenne on kohdillaan, mutta Jormakka on liikaa flow-pelaaja. Kun onnistuu niin kaikki onnistuu ja sitä vastoin, kun menee päin persettä niin menee kunnolla. Huonoa peliä yrittää paikata turhalla höntyilynä mikä sitten näkyy harhasyöttöinä ja pelin ulkopuolelle päätymisenä. Asennetta en sentään vertaisi kiinnostamiseen vaan kiinnostus vie liikaa, kun ei paras päivä ole.

  Käsitin varmaan väärin, kun mieleen lainatusta tuli eräs pellalija, mutta ihan samanlaista pellailua en Jormakassa näe. Toisaalta onko sillä eroa jäätkö pelin ulkopuolelle siksi, että menet liian innokkaasti tilanteisiin vai jäätkö pelin ulkopuolelle, kun olet vain pellailemassa.
   
 17. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Joo on sentään Jormakalla vielä matkaa pellailijaan. Jormakka osallistuu kyllä peliin (huonoinakin päivinä), mutta on toisaalta poissaoleva. Kai se sitten on tuo mainitsemasi flow-tila.

  Mietin tässä vaan, että mitä pitäisi tapahtua, jotta Jormakalle saataisiin noita flow-iltoja enemmänkin? Viime kaudella Palolan siirto toiselle laidalle auttoi, mutta tällä kaudella on aika yksikseen jäänyt. Ihan alkukaudesta oli tietysti hyvässä liekissä Jensenin ja Plattin kanssa, mutta ei sitäkään iloa kauaa kestänyt.
   
 18. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Oliko Jormakalta tänään paskin peli mitä kenttäpelaajalta nähty Jokereiden KHL-taipaleen aikana? Aivan käsittämättömän huonoja ratkaisuja ja aina saadessaan kiekon lopputuloksena oli harhasyöttö tai muuten vaan kiekonmenetys...

  Umpipaskalla jäällä varmaan osavaikutus, mutta jos jää on surkea niin sitten pitää ymmärtää pelata helvetin yksinkertaista peliä.
   
  YamahaGPR tykkää tästä.
 19. pappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kyllä tämä mies on niin turha pelaaja Jokereille. Toivottavasti mahdollisimman pian istuu katsomossa.
   
 20. Biisoni Jäsen

  En tullut puolustelemaan Jormakkaa millään lailla, mutta kyllähän siellä moni muukin hiihtelee aivan kujalla. Kummalta ennen kautta odotettiin enemmän pisteitä: Jormakalta vai Mosesilta? Tällä hetkellä taitavat olla samoissa pisteissä ja suurin piirtein samassa maalimäärässä. Jormakan +/- vaan on huomattavasti parempi. Tästä kaverista on tullut huonojen esitysten sylkykuppi, kun esim. yllä mainittua yhden suonenvetokauden ihmettä ei jostain syystä voi kritisoida. Mosesille toivotetaan täällä onnea ja tsemppiä, Jormakkaa vedetään poikkarilla ikeniin.
   
 21. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Moi Pekka!
   
 22. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  En mäkään ymmärrä miksi pelkästään Jormakka joutunut tästä Jokereiden yleisestä fleguilusta maalitauluksi. Monta muuta hiihtäjää tällä hetkellä mukana... mutta kaikki on Pekan syytä. Jep!

  Isossa kuvassa jopa positiivinen yllätys.
   
 23. koodinimi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ihan tavallinen päivä Jatkoajan palstalla hävityn pelin jälkeen. Valitaan 1-2 pelaajaa tietyn ringin ulkopuolelta ja ne saa kaiken paskan. :)
   
  Beezer # 34 tykkää tästä.
 24. Buster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Brian O'Neill
  Sehän on normaalia ja kait inhimillistäkin, että vähän joka porukassa on pari pelaajaa, jotka saa valtaosan liasta niskaan. Joku kaveri pannaan aiheesta merkille ja sitten sen tekemisiä aletaan katsoa suurennuslasin kanssa. Ehkä sitten siinä sivussa annetaan vähän enemmän painoarvoa niille epäonnistumisille, jotka tukee omaa käsitystä kuin mahdollisille positiivisille asioille. Ainakin itselle tuppaa käymään näin ja miksei myös päde toisinkin päin. Yleisesti seuraan pelejä niin viihteellisellä tasolla, että vaikea kommentoida suuntaan tai toiseen.

  Ehkä sitä pitäisi alkaa Jormakan tekemistä seuraamaan, kun minustakin ihan kohtalaisesti se on muiden mukana vetänyt. Toki sehän tässä taitaa ollakin osin pointti kun palkkalappu on ilmeisesti kohdallaan, tasaisuutta ei vaan löydy ja ehkä sillä samalla rahasummalla löytyisi joku varmempi suorittaja. Tosin kuten lähetyksissä aiemmin nostettu esiin, niin Jormakka pystyy usein kaivamaan parhaimpansa näissä tiukimmissa peleissä, jolloin aika ja tila on vähissä.

  Mutta tosiaan on siellä muitakin ongelmia niin yksilö- kuin joukkuetasollakin. Nelonen ihan sököksi Anttilan loukkaannuttua, Wärn, puolustuksen muutamat yksilöt jne.
   
 25. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Boldaus oma.

  Mä en kyllä allekirjoita tätä. Tuntuu, että Jormakka nimenomaan katoaa kuvasta kovempia vastaan poislukien SKA, jota vastaan tämä tuntuu aina tehoilevan. Hattutemppuja syntyy heittopusseja vastaan, kun tilaa ja aikaa on vaikka muille jakaa.

  Lokakuusta lähtien Jokerit on pelannut 21 peliä ja näissä Jormakka on saavuttanut huimat 6 tehopistettä. Peliaika kuitenkin pyörii siinä 14-15min hujakoilla otteluista toiseen, niin älkää nyt sanoko ettei häntä saisi yhtään kritisoida asiasta.