Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Pekka Jormakka Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana faro, 07.05.2015 klo 11.15.

 1. faro Jäsen

 2. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tervetuloa!

  Kaikesta huolimatta tuo varmasti ratkaisuvoimaa ja leveyttä rosteriin. Mielestäni ihan hyvä haku vaikkakin edelleen odettelen niitä "isoja kaloja" ;=D

  Luisteluvoimasta ei homma ainakaan jää kiinni!
   
 3. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hyvähyvä! Ei mulla muuta :)
   
 4. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Pekka Jormakka, Jormakan Pekka. Tämä mies tuskin esiintyy munattomasti. Tervetuloa minun Jokereihini.
   
 5. JjZz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Täytyy myöntää että tämän kaverin pelillisen annin tunnen todella huonosti. Eli en osaa olla tästä vielä mitään mieltä.
   
 6. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Loistava hankinta! Ja mikä parasta nuori, nälkäinen ja pelinopea pelaaja. Tällaisia niiden hankintojen kuuluisi olla eli n. 25-vuotiaita urallaan vielä eteenpäin meneviä pelaajia eikä 35-vuotiaita urallaan jo laskusuunnassa olevia pelaajia.
   
 7. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Laitetaan tänne sama kuin aiemmin huhuketjuun: nähtyjen Liigan finaalipelikoosteiden mukaan ilmeinen pelimies ja maalintekijä. Niitä Jokerit nyt kaipaa kipeästi.
   
 8. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Hyvä hankinta joka tuo nopeutta ja toivottavasti myös ratkaisuvoimaa Jokereihin. Ainakin tän kauden pudotuspeleissä nähty Jormakka oli erinomainen pelaaja, omasta mielestäni Tapparan vaarallisin. Pekalle vaan tervetuloa Jokereihin ja toivotaan että kehitys jatkuu samankaltaisena. Hyvää on myös että Jormakka on nuori ja nälkäinen sekä ilmeisen kehityshaluinen pelaaja.
   
 9. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tervetuloa. Treenaapa Pekka laukausta kesällä jonkun kanadalaisen kanssa niin hyvä tulee.
   
 10. Loorz15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers | Helsingin Jokerit
  Todella innostuneelta vaikutti Jormakka tuossa haastattelussa, hyvähyvä! Varovainen peukku täältäkin hankinnalle.
   
 11. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Olipas positiivisen oloinen jamppa haastiksen perusteella. Mä haluaisin pelata tollasen jätkän kanssa samassa jengissä.

  Pelillisesti Jormakka on aika nappihankinta. Moses osoitti, että pelkällä ylivertaisella luistelulla pääsee tässä sarjassa jo pitkälle ja Jormakalla on siihen päälle vielä vähän kykyjä fyysiseenkin peliin, vaikka pieni pelaaja onkin. 10+ maalia kolmosketjusta ja satunnaisia stinttejä kärkiketjuihin on tilauksessa.

  Miinusta nollasta Norjan mestaruudesta ja kolmesta peräkkäin hävitystä ratkaisevasta finaalista (MM ja 2xLiiga).
   
 12. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Epäilen että Jormakka on hankittu Jokereissa 1-2 ketjun laidalle. Vaikka tasaisessa peluutuksessa ketjujen numerointi on vain numero ja peliaika on suht vakio. Tän hetken nimien joukossa Jormakka haastaa ainakin Hagmanin ja Huhtalan mahdollisen kahden kärkiketjun laiturin paikasta taisteltaessa. Hyvä tietenkin jos Jormakka on tän kauden liigan pudotuspeleissä nähdyllä pelitasollaan vasta 3.ketjun jätkä, koska silloin kahden ylemmän ketjun laiturit on Jormakkaa kovempia pelaajia.
   
 13. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Voit hyvin olla oikeassa. Mä olen laskenut, että kahden ensimmäisen kentän laiturit voisivat olla Aaltonen, Huhtala, Joensuu ja jompi kumpi kaksikosta Pihlström tai Keränen ja sitten olisi Hagmaniakin tyrkyllä. Jos ohittaa hierarkiassa jonkun noista niin hienoa. Samahan se on kuka ne maalit tekee ja nyt alkaa näyttää siltä, että laituriosasto aiheuttaa ainoastaan positiivisia ongelmia.
   
 14. Sulander Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Miehen pelejä en ole nähnyt paria tämän kevään liigafinaalia enempää eikä persoonanakaan aiemmin tuttu, mutta kaiken kuullun perusteella ominaisuuksiltaan ja pelaajatyyppinä erittäin tervetullut kaveri. Lisäksi tosiaan en ollut tajunnutkaan kuinka nuori vielä on, kehityssuunta siis takuuvarmasti vielä ylöspäin. Mutta erityisen positiivinen fiilis tuli nyt miehen videohaastiksesta; onpahan harvinaisen sympaattisen ja vekkulin oloinen jääkiekkoilija. Tai sitten kaverilla on ollut poikkeuksellisen hyvä päivä, kun pääsi vihdoin meidän areenalle ihmettelemään. ;)

  Avosylin vastaan. Tervetuloa Pekka!
   
 15. # Seiskakasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, #65, #86 #51, #8, #93 #18
  Lainaus:
  Neljästä, muttei peräkkäisestä. Mukaan mahtuu Pelsuissa hävitty hoppee.
   
 16. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  "Parhaat vuodet ovat todellakin edessä ja toivotaan, että ensi vuodesta tulee hyvä. Tavoite on olla johtava pelaaja", laitahyökkääjä jatkoi.

  Tällä tiellä. Loistava asia.
   
 17. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  @Varis jos Jormakalla olisi meriittilistalla Norjan mestaruus, niin ei Jokereilla olisi ollut mieheen varaa, sillä silloin oltaisiin jo liikuttu 6-7k luvuissa. Enkä usko että tulevillakaan pelaajilla on cv:ssä Norjan mestaruutta kun budjetti on mitä on. Mutta onhan meillä Olimb........
   
 18. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  Kyllähän Jormakka on erinomainen hankinta. Luisteluvoimainen kaveri, erittäin hyvä lyöntilaukaus. Jos vertaa (ex)joukkuekaveriinsa Palolaan, niin on fyysisempi, mutta ei ihan samanlainen luontainen viimeistelijä kuin Opa, joka kiskoo kiekon häkkiin liki paikasta kuin paikasta. Jormakka siis tarvitsee enemmän tilanteita maalin tehdäkseen.
   
 19. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vankina Siperiassa
  Lainaus:
  Toisaalta uskon, että Jormakka pääsee maalintekotilanteisiin Palolaa useammin liikkeensä avulla etenkin KHL:ssä jossa liikkeen merkitys korostuu. Lisäksi istunee Westerlundin pelitapaan ja vaatimustasoon kahdensuunnan pelaamisesta saumattomammin kuin Palola. Kuten sanoitkin, luisteluvoimainen kaveri ja sen ominaisuuden tärkeyttä ei voi liikaa korostaa sarjassa, jossa kentällä on tilaa ja tuomarit viheltävät estämispelaamisen herkästi pois. Uskon Jormakan sopeutuvan hyvin KHL:n vaatimustasoon ja kun kehityskäyrä on odotusarvoisesti menossa ylöspäin olen kanssasi samoilla linjoilla siitä, että tulee olemaan hankintana erinomainen. Positiivisen oloinen kaveri lisäksi ja se ominaisuus on pelkkää bonusta.
   
 20. MustatKortit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
  Lainaus:
  Niin ja siis sehän on jo Liiga-pelien perusteella ihan faktisesti totta, että Jormakka pääsee ja luo myös itse itselleen enemmän maalitilanteita kuin Palola.

  Palola on sitten on tällainen hyvin epätyypillinenkin suomalaispelaaja (ja Liiga-legenda kahdella perättäisellä maalipörssin voitolla), joka haahuilee pitkät pätkät pelin ulkopuolella, mutta iskee kuin kyy paikan tullen. Ot, mutta suorastaan huvitti poffeissa, Palola teki useita maaleja siten, että selostuskopissa juuri parhaillaan moitittiin Opaa siitä, että on näkymätön. ;)
   
 21. syndi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Stadin lätkä
  Tervetuloa kauneimpaan, innolla odotan miehen otteita. Jatkoon.
   
 22. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Minusta Jormakka on hyvä hankinta. Periksiantamaton ja uskaltaa ajaa pää edellä maalille sota-alueelle. Eri asia pääseekö KHL:ssä, mutta sisukkuudesta tuskin jää kiinni.
   
 23. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Eipä ole näkynyt sitä maajoukkueesta ja Liigasta tuttua päätöntä koohottamista Jormakan otteissa näissä ensimmäisissä kolmessa ottelussa. Jormakka on yllättänyt minut positiivisesti ensimmäisissä peleissään, täyttää paikkansa kakkos-kolmosketjun vauhtilaiturina paremmin kuin olisin uskonut. Jormakan omien sanojen mukaan KHL vauhti ja pelintaso ovat yllättäneet hänet joten toivottavasti saa puristettua itsestään vielä pari napsua enemmän irti kunhan tottuu uuden liigan vaatimuksiin.
   
 24. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Jormakka on yllättänyt itseni täysin. Heität miehen ketjuun kuin ketjuun, niin tuntuu nostavan ketjun tasoa huomattavasti. Erittäin hyvä duunarihyökkääjä, joka on onnistunut myös tehoilemaan mukavasti. Epäilin ennen kauden alkua miehen mahtuvan edes rosteriin, mutta siellä se vaan saatana vetää. Go Pekka!
   
 25. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tuntuu siltä, että Jormakka ja Komarov on tehty samalla tehtaalla.