Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Kylla on ollut sydanta lammittavaa tuo Jenkkien D! Ei tuolla ole muilla kylla mitaan sanottavaa kultaa ajatellen. Ei edes Espanjalla. Jenkeilla on hyokkayksessa tarpeeksi ratkaisijoita ja kun D on tuolla tasolla, niin se on siina. Puolustuksella kun tunnetusti luodaan hyva ja tasapainoinen hyokkays. Nyt Jenkeilla on homma balanssissa.

PS. Odenkin treenaa jo kovaa. Jonkinlaista videota kiinnostuneille osoitteessa www.oregonlive.com/blazers Thihihihihiiiii, alkais jo kausi!!!!
 
All day.
..Jenkeilla on hyokkayksessa tarpeeksi ratkaisijoita ja kun D on tuolla tasolla, niin se on siina. Puolustuksella kun tunnetusti luodaan hyva ja tasapainoinen hyokkays. ..
On ollut kyllä silmiinpistävän tehokasta etenkin jenkkien vastahyökkäykset; joka kerta vastustajan korin jälkeen pyritään iskemään heti vastaan, ja usein se vielä onnistuu. Ja riistoja tulee aivan tolkuton määrä - ja silloinkin on joku karussa ja varmat 2 pinnaa. Lauantain peli tulee kertomaan paljon. Itse pidän USA:n kovimpina haastajina juuri Espanjaa ja toisesta lohkosta Liettuaa.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Toki harkkarit on harkkareita, mutta USA pesi Liettuan ennen kisoja varsin selvasti. Liettuassa ollaan sukupolvenvaihdoksen kanssa tekemisissa ja sekieltamattta hieman nakyy entiseen Liettuaan verrattuna.

USA - Espanja on jo pelina huikea, mutta kylla meikalaisen silmat tapittaa siina pelissa Rudya. Miten Rudy parjaa tulevien vastapelaajiensa kanssa?? Rudy - Kobe, Rudy - DWade...
 
All day.

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman mafia, Uplause, HC TPS
Puolustuksella kun tunnetusti luodaan hyva ja tasapainoinen hyokkays. Nyt Jenkeilla on homma balanssissa.
Kaupan päälle sieltä tulee niin massiivisia blokkeja suoraan naamalle, että pelaa siinä sitten. Katsokaa Espanja-matsissakin kun USA:n nelos-vitospaikan ukot pistä(ne)vät taas kädet kolmessa-neljässä metrissä haisemaan.
 
Jaa-o, jaa-o. Kyllä?

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Joo kyllähän se USA oli suvereeni myös Espanjaa vastaan. Hivenen liiankin uskoin kuitenkin että Espanja olisi hivenen tiukemmin kyennyt haastamaan, mutta ei niin ei. Tasaisella rintamalla tekivät jenkin koreja. Loppuun asti en jo selvää matsia katsonut vaan siirryin Bundesliigan pariin. Kovasti saa tapahtua jos USA ei mestaruutta vie. Muissa B-lohkon matseissa Kreikka vei Angolaa aika suvereenisti. Kiina puolestaan voitti Saksan melko tiukassa pelissä ja varmisti jatkopaikkansa. Saksa siis ulkona. Itse en kyseistä matsia nähnyt, joten jos joku näki niin raportia otetaan mieluusti vastaan.

Päivän ehkäpä kovin tulos/paukku nähtiin A-lohkossa kun Aussit voittivat Venäjän. Tämä siis tarkoittaa sitä että Vänäjä olisi ulkona. Tätä en kyllä osannut oikein odottaa. Muissa matseissa Argentiina ja Liettua hoitivat hommansa ja siten varmistivat lohkon kärkipaikkansa.

Maanantaina pelataan viimeiset alkulohko pelit ja sitten kohti puolivälieriä.
 
"Pakko myöntää, että olin väärässä."
- Jari Porttila 9.9.2007

kovalev

Jäsen
Mielestäni aavistuksen kyseenalaista tuomaritoimintaa Kiina - Liettua ottelussa.
Sääli, että edes tällä tasolla ei saada otteluihin tuomareita, jotka kotiyleisön luomista paineista huolimatta pystyisivät puolueettomaan toimintaan.
 
" Fuck the EU "
(Usa:n epävirallinen kanta)
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Hienoa, Liettua! Gloryhunttaajaksi minut varmaan leimataan, mutta minä olen jo vuosia sympatiseerannut Liettuan korismaajoukkuetta; neljän miljoonan asukkaan pikkuvaltio, joka vuodesta toiseen pelaa aivan terävimmällä huipulla tällaisessa kansainvälisessä suururheilulajissa. Joku Suomen menestys jääkiekko-nimisessä marginaalilajissa ei ole mitään tuon rinnalla.

Ei minulla Kiinankaan joukkuetta vastaan mitään sinänsä ole.

Kyllä Kiina pahemman kerran näyttää katkenneen nyt ottelun lopussa. Jäätävä esitys litukoilta.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Liettua

Liettulaiset korispelaajat olivat aikonaan pääosissa myös Neuvostoliiton koris menestyksessä. Mm. Sabonis,Kurtinaitis,Martsulenis,Homikus (sorry, jos kirjoitusvirheitä), kukapa ei heitä diggailisi? Toivon tottakai Liettuan korikselle menestystä Pekingissä. Kulta tosin on jo jaettu, mutta eisemitn.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eiköhän jenkit vie olympiakullan. En kyllä sitä toivo, mutta kyllähän tosiasiat on tunnustettava. Mielellään olisin nähnyt vielä konttaavan muutamat kisat, mutta aina ei saa mitä haluaa. Toki onhan tämä vaihtelua.

Kaikki sympatiat silti Liettuan puolella. Noin pieni maa on aina huipulla globaalissa urheilulajissa. Loistavaa työtä siellä kyllä tehdään.
 
"I've been to Liverpool, and never walking alone is actually pretty good advice." - Frankie Boyle -

Outsider

Jäsen
Näkeekö näitä pelejä nyt jostain? Taas pitäisi tulla koripalloa eurosportilta ohjelmatietojen mukaan, mutta kuvassa on kuitenkin jotain vitun seiväshypyn karsintaa?
 
Mother, should i trust the government?

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Hienoa, Liettua! Gloryhunttaajaksi minut varmaan leimataan, mutta minä olen jo vuosia sympatiseerannut Liettuan korismaajoukkuetta; neljän miljoonan asukkaan pikkuvaltio, joka vuodesta toiseen pelaa aivan terävimmällä huipulla tällaisessa kansainvälisessä suururheilulajissa. Joku Suomen menestys jääkiekko-nimisessä marginaalilajissa ei ole mitään tuon rinnalla.

Ei minulla Kiinankaan joukkuetta vastaan mitään sinänsä ole.

Kyllä Kiina pahemman kerran näyttää katkenneen nyt ottelun lopussa. Jäätävä esitys litukoilta.
Tosin koripallossa on pienen maan helpompi saada kasaan tarvittava määrä huippuyksilöitä, joilla voi haastaa suuremmat maat. 8-10 huippupeluria riittää jo loistavaan koripallojoukkueeseen, mutta jääkiekossa tarvitaan 20 parhaan tason peluria. Toki koripallossa löytyykin enemmän maita, jotka pystyvät laittamaan hyvän joukkueen kasaan, joten kaikki kunnia Liettualle. Nämä baltit ovat myös oma suosikkijoukkueeni koristurnauksessa.

PS. Wikipedian mukaan Liettuasta löytyy 3,3 miljoonaa asukasta.
 
Tekijä ei vieläkään kirjaimellisesti mainitse Rylleä hevoseksi. Torjumme kuitenkin liian mielikuvituksellisena vääristelevän olettamuksen, että häntä olisi korpitiellä vetänyt kesy strutsi.

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Aika ennakoidun mukaisesti puolivälierät menivät. Espanja kaatoi Kroatian suhteellisen vaivattomasti vaikka hivenen parempaa Espanjaa kyllä tarvittaisiin sitten välierässä. Liettua puolestaan voidaan kai sanoa että murskasi hyvin vähällä rotaatiolla (varsinkin alussa) pelanneen Kiinan. Alussa kiinalaiset pysyivät hyvin mukana ja johtivatkin, mutta pikku hiljaa sitten laajemmalla materiaalilla Liettua vain jyräsi. Loppua en katsonutkaan, joten siitä on paha mitään sanoa. Jenkitkin löylyttivät Ausseja. Minuuttiakaan en katsonut, joten no comments. Jännin ja tasaisin matsi nähtiin Argentiinan ja Kreikan välillä, jonka lopulta sitten Argentiina vei kuin veikin. Ihan mukava lataus ja draivi oli pelissä loppuun asti.

Perjantain välierissä kohtaavat siis Espanja ja Liettua (todella tasaisen oloinen kaksikko) sekä USA ja Argenttiina. Näyttäisi vähän siltä että jenkit pompottelisivat kohti kultaa ja aika näytöstyyliin, mutta pronssimatsista ja Espanja - Liettua pelistä on lupa odottaa hienoja vääntöjä. Toki uskoisin että jos joku joukkue USA:n tässä turnauksessa kaataisi niin se olisi juuri huippuiskuun virittäytynyt Argentiina ihan heidän puolustuspelissä laadukkaiden pelaajiensa takia. Varsinkin Scola - Nocioni - Delfino osasto ovat sopivan isoja sekä nopeita puolustamaan jenkkien kimmoisia ja nopsakoita pallotaitureita. No tuskin tämäkään riittää ja kun ongelmana on myös se ettei Argentiina ole pelannut sitä parasta peliään niin taitaa olla melko turhaa unelmointia, mutta I have a dream.

Liettuasta sen verran että onhan se hienoa että noinkin pienestä maasta tulee noinkin kova koripallo joukkue. Hienoa työtä ollaan maassa tehty ja tehdää yhä. Toivottavasti palkontona olisi jälleen yksi arvokisamitali lisää.
 
"Pakko myöntää, että olin väärässä."
- Jari Porttila 9.9.2007

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Saa nähdä, pystyykö Espanja laittamaan millään lailla kampoihin huomenna. Sen verran vakuuttavasti jenkit ovat esiintyneet.

Finaalissa nähdään myös suomalaisväriä, kun erotuomarikolmikossa on mukana Carl Jungebrandt.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Ja jenkkien kolmevuotinen olympiaprojekti sitten päättyi kultaan, mikä nyt oli vähintä mitä saattoi odottaakin.

Tiukalle Espanja pelin kyllä veti, joten jos tässä on se mitä USA saa aikaan pistämällä kaiken peliin, niin pelikenttä on tasoittunut merkittävästi sitten Dream Teamin ajoista. Ei tietenkään voi olla spekuloimatta, miten Espanja olisi pelannut jos Calderon olisi ollut kehissä, Rubio nyt on selvästi vielä hieman liian nuori NBA-miesten seuraan.
Seuraavat olympialaiset/MM-kisat tulevat olemaan kiintoisa myös siinä mielessä, että löytyykö NBA-tähdiltä yhä nöyryyttä vetää homma samanlaisella mentaliteetilla, vai lähetetäänkö kisoihin taas sekalainen All-Stars-joukkue, joitten tulokset ovat nähtävissä viime vuosien varrelta.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Oli kyllä aika viihdyttävä peli. Espanja piti Jenkit loppuun asti tiukoilla ja NBA-starat saivat tehdä ihan kunnon päivätyön tänään tuon kullan eteen. Lopussa mun mielestä oli kans ihan hieno ele kun kaikki pelaajat kättelivät toisensa kentällä, molemmat maat muodostivat omat pikkurinkinsä jossa vähän psyykattiin pelikavereita ja juhlittiin hienoa saavutusta. Espanjakin näytti hyvin arvostavan tuota hopeaa, hieno juttu.

Espanjalta mieleen jäi #10 Jimenez. Gasol heitteli kans ihan kivasti pisteitä siitä lähietäisyydeltä. Jenkeistä mieleen jäi että ei ne ainakaan kovin hyvin kaukoheittoja sisään saanut. Kolmoset tipahtelivat välillä kyllä, mutta muutoin suuri osa pisteistä tuli kyllä taas siitä korin alta.
 

Flonaldo

Jäsen
Espanjalta mieleen jäi #10 Jimenez. Gasol heitteli kans ihan kivasti pisteitä siitä lähietäisyydeltä. Jenkeistä mieleen jäi että ei ne ainakaan kovin hyvin kaukoheittoja sisään saanut. Kolmoset tipahtelivat välillä kyllä, mutta muutoin suuri osa pisteistä tuli kyllä taas siitä korin alta.
Kovin hyvin? Kolmos% 46 jenkeillä. Toisella puoliajallahan peli meni kerta toisensa jälkeen siten että jos jenkit missasivat pari kolmosta, tuli Espanja aina 2-4 pisteen päähän. Ja sitten USA taas pisti pari seuraavaa sisään ja karkasi 7-9 pinnan johtoon.

Ja näinhän ottelu ratkesikin, kun Jimenez heitti suht avoimen kolkin ohi. Seuraavassa hyökkäyksessä Kobe kolmonen sisään, espanjalaisten supermies Rudy ulos viidennellä virheellä ja plus-one sisään. Game over.

Espanja voitti levyt, jopa selvästi, 15 hyökkäyspään levypalloa. Muutenkin tasaista peliä, jossa välillä aivan huikeasti mentiin päästä päähän ja vaihdeltiin koreja. Jenkit saivat viisi kolmosta enemmän sisään ja siinä melkein lopulta oli ero tänään.
 
Ei tule kukaan kiikkustuolissa sanomaan, mikset tehnyt mitään jännää, kun olisit voinut.

J.Petke

Jäsen
Finaalissa nähdään myös suomalaisväriä, kun erotuomarikolmikossa on mukana Carl Jungebrandt.
Hauskaa, että Jungebradt ei vihellä Suomessa ollenkaan. Äijä käy vaan harrastukseksi viheltelemässä noita olympiafinaaleita. Aikamoinen saavutus suomalaistelta koripallon parissa.

Taitaa olla suomalainen koripalloteko kautta aikain:)
 
Muutosten tiellä!

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Hauskaa, että Jungebradt ei vihellä Suomessa ollenkaan. Äijä käy vaan harrastukseksi viheltelemässä noita olympiafinaaleita. Aikamoinen saavutus suomalaistelta koripallon parissa.

Taitaa olla suomalainen koripalloteko kautta aikain:)
No, taisihan tuo 15 vuotta viheltää kuitenkin Suomessa pääsarjatasoa aiemmin. Nyttemmin työllistävät euroliiga ja kv-liiton hommat niin, ettei taitaisi ihan ehtiä kotimaan sarjaa vislailla.
 
JOE E. TATA! \o/

Cube

Jäsen
Jaahas, silmienvääntelijät ottivat sitten pataan. Hyvä näin. Enpä näköjään tosin jaksanut edes herätä tätä peliä katsomaan, koska sen verran selvältä se tuntui jo etukäteen. Ehkä ensi kerralla taas muut tarjoavat paremman vastuksen, vaikka USA:n motivaation tasosta se taitaakin olla enemmän kiinni kuin mistään muusta.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman mafia, Uplause, HC TPS
Jaahas, silmienvääntelijät ottivat sitten pataan. Hyvä näin.
Hyvä peli ja mm. Wade lanasi Rickyn pariin otteeseen kentänpintaan. USA:lle propsit etteivät menneet Espanjan ämmämäisyyksiin suuremmin kuitenkaan mukaan vaan voittivat pelaamalla. Paska d molemmilta mutta eihän tuota USA:n hyökkäystä kukaan voita näillä eväillä. Kobe Show hiukan laski Redeem Teamin voittomarginaalia mutta hyvä näinkin.
 
Jaa-o, jaa-o. Kyllä?

scholl

Jäsen
pelikenttä on tasoittunut merkittävästi sitten Dream Teamin ajoista.
Sellaisia pelaajia kuin mitä Dream Teamissa oli, ei tule enää ikinä.
Lisäksi muut ovat oikeasti nyt parempia kuin ennen. Espanjalla on monia erittäin hyviä pelaajia, jotka ovat ihan nba-tasoa. Jopa Euroopassa liigoissa taso on nousussa, kun nba:stakin siirtyy miehiä kovilla sopimuksilla Etelä-Eurooppaan. Espanja oli hyvä joukkue, mutta ei valitettavasti nyt riittänyt voittoon. USA oli kuitenkin sen verran parempi.

Jungebrandtilta jälleen kerran huikea suoritus. Ei voi muuta sanoa. Täysin käsittämätöntä, että hän on pystynyt tekemään tuollaisen uran.
 
Tiedote: scholl is back!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy