steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Pekingin olympialaiset 2008 miesten koripallo

Tehdäänpäs työtä käskettyä ja avataan koripallolle oma ketju jotta NBA ketjussa voi keskittyä NBA asiaan.

Urheilukanava näyttää jonkun verran koripalloa joten ihan pimennossa ei koripallon suhteen tarvitse olla, mitä hieman pelkäsin.

UK.n ohjelmisto.

Ti 12.8.

Miesten koripallo klo 9.25–11.30 LIVE
Lohko B: Kreikka - Saksa

Miesten koripallo klo 14.55–17.00 LIVE
Lohko B: Angola - USA

To 14.8.

Miesten koripallo klo 14.55–17.00 LIVE
Lohko B: USA - C

Miesten koripallo klo 20.30–22.00 JL
Lohko A: Argentiina - A

Ma 18.8.

Miesten koripallo klo 14.55–17.00 LIVE
Lohko B: USA - Saksa

Miesten koripallo klo 18.30–20.30 JL
Lohko A: Argentiina - Venäjä

Ke 20.8.

Miesten koripallo klo 21.05 - 23.05 JL
A2-B3

Pe 22.8

Miesten koripallo klo 17.10–19.15 LIVE

Su 24.8

Miesten koripallo klo 19.00–21.00 JL
Finaali

Semifinaali

Toivottavasti YLE:kin edes vähän koripalloa näyttää.

Yhdysvallat lähtee suosikkina vaikka lähes uskomattomasti Yhdysvaltain viimeisimmästä arvokisa kullasta kopipallossa on kulunut 8 vuotta. Enpä olisi vaikka 15 vuotta sitten uskonut että näinkin pitkä kuiva kausi tulee näinkin nopeasti. Toisaalta tuossa on vain yhdet olympialaiset joissa ei kultaa tullut, perinteisesti MM-Kisat ovat olleet huomattavasti huonommat Yhdysvalloille kuin olympialaiset.


1Timer NBA puolella tästä Yhdysvaltojen joukkueesta heitti jo vertailuja 92 jengiin. Itse en ole ihan vakuuttunut vielä, hieman huolestuttaa nuo isot pelaajat, tuo osasto ei ole syvä eikä huippulaadukaskaan. Esimerkiksi 92 Robinson, Ewing, Malone ja Barkley olisivat kyllä nämä kaverit jyrännyt aika pahasti. Rakenteellisesti tämä jengi on kyllä paljon parempi kuin 2004 josta puuttui laadukkaat pointit kokonaan kun tuossa roolissa hääri Iverson ja Marbury ja Brown ei Wadea paljon halunnut peluuttaa. Uskon että Kidd on tälle joukkueelle tärkeä pelaaja joka tuo kokemusta sekä on selvä pointti, Paul tietenkin tuo myös huippulaatua tuolla paikalla.

Tässä vielä BBC:n sivuilta ohjelma, YLE ei omilla sivuillaan jaksa edes koripallon ohjelmaa julkistaa.

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/olympics/basketball/event_schedule/default.stm
 
Viimeksi muokattu:

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Ihan mukavanoloiset kisat on koripallonkin saralla luvassa. Itse katson aina silloin tällöin NBA:ta ja kotimaista korisliigaakin, mutta koripallo jää kuitenkin futiksen ja jääkiekon jalkoihin. Ihan hieno peli kuitenkin mitä aina mielellään katselee. En kuitenkaan mikään hirmu asiantuntija ole ja mm. Angolan ja Iranin niput ovat täysin tuntemattomia meikäläiselle. Myöskään Kiinan Kiinassa pelaavat eivät niin hirmu tuttuja ole, joistakin on jotain mielikuvia, mutta tiedä sitten mieten osuvat. Monissa muissakin joukkueissa on pelaajia joista en niin hirveästi tiedä.

Olympialaisissa mielenkiinto kohdistuu siihen miten USA:n tähdet pelaavat yhteen jos tilanne käy tiukaksi tai mahdollisen tappion jälkeen Kobe, LeBron jne. Joukkue on paperilla kyllä niin laadukas että huh huh. Vain korin alla voi tulla ongelmia sillä oikein kunnon isoa sentteriä ei joukkueen riveistä löydy. Semmosia 5/4 paikanpelaajayhdistelmiä kyllä, mutta semmoinen kunnon Yao puuttuu repertuaalista jos tarvetta ilmenisi, joten mm. Saksaa ja Kiinaa vastaan voi hivenen korin alla olla tiukkaa. Itse jotenkin salaa toivon etteivät jenkit näissäkään kisoissa voittaisi, mutta jotenkin tuntuu että nyt olisi USA:n kullan vuoro.

Muista sitten isäntämaa Kiinan menestys olisi ihan toivottua ihan jo kisatunnelman kannalta. Joukkue voi olla yllättävänkin kova mikäli energia ja yleisön tuki saadaan suunnattua oikein. Hurmos olisi tilauksessa. Jenkkejä vastaan kuten muutenkin selvä ase olisi isot Yao ja Yi Jianlian. Yao pääsee esiintymään jo avajaisissa lipunkantajan. Lipun luulisi ainakin erottuvan.

B-lohkon eurooppalaisista Espanja ja Kreikka ovat ihan huomioitavia. Saksalla on pari tähteä ja varsinkin todella fyysinen korinalusnippu ja muutenkin fyysinen joukkue, mutta en oikein usko varsinkaan kun pelaavat mielestäni kovemmassa B-lohkossa.

A-lohkosta Argentiina on kova. Liettuan ja Venäjän varmasti yhtenäiset niput ovat myös huomioitavia. Molemmat puolustanevat näin ennakkoon melko tiiviisti. Kroatiakin on jälleen tekemessä pientä nousua kohti kärkeä sitten 90-luvun alkupuoliskon menestysvuosien.

UK näyttää jonkusen matsin näköjään melko USA painotteisesti, mutta eurovisionsportsin välityksellä pääsee väijymään hyvin muitakin kuin jenkkien matseja. Toivottavasti nähdään hienoja ja jännittäviä otteluita mahdollisimman paljon.
 
"Pakko myöntää, että olin väärässä."
- Jari Porttila 9.9.2007
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Mistä löytyisi kätevästi nuo olympiakoriksen alkulohkot? Nyt ei ole googlettelutuulella, joten joku viisaampi kertokoon.

Edit: löytyi jo, mistäs muualtakaan kuin kisajärjestäjien virallisilta sivuilta.
 
Viimeksi muokattu:

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lounais-Suomen luotsilaitos
Aika hiitissä on Liettuan joukkue tällä hetkellä, myllyttää olympiavoittajia ja eroa tällä hetkellä 12 pistettä. Argentiina ei tuosta enää nouse.

Illalla myös luvassa aikamoinen mediatapahtuma, USA-Kiina.
 
Viikkojen kuluessa syömme hehtaarin alalta petäjänlatvat paljaaksi.

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Aika hiitissä on Liettuan joukkue tällä hetkellä, myllyttää olympiavoittajia ja eroa tällä hetkellä 12 pistettä. Argentiina ei tuosta enää nouse.
Never say never. No voittihan Liettua tuon lopulta vaikka aika pahasti joukkue kyllä suli tuossa lopussa. Jännä loppu oli pelissä kuten niin usein koripallossa. Toivottavasti jenkkien peli olisi edes suht tiukka.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Liettua - Argenttiina oli kyllä helvetin moista taistelua alusta alkaen. Parketissa oltiin useampaan otteeseen. Loppu huipensi vielä hienosti. Kyllä tollaista kelpaa katella. Yleisökin heräsi lopussa ihan mukavaan möykkään. Plussaa vielä Liettuan voitosta vaikka melki meinasi Suomi-syndrooma iskeä.

Aikaisempi Espanja - Kreikka oli myös ihan ok palloilua, mitä nyt 3. neljänneksellä mukaan hyppäsin. Kreikkalaiset ei oikein pärjännyt Gasolin veljeksille korin alla ja kun heitotkaan ei sen kummosemmin uponnut niin siinäpä se. Espanja näytti ihan hyvältä.

Illalla sitten kanssa ihan mukavan oloinen matsi luvassa. Ainakin halli on täysi ja tunnelma toivottavasti sen mukainen.
 
"Pakko myöntää, että olin väärässä."
- Jari Porttila 9.9.2007

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Itse en koripalloa muuten niin järin paljon seuraa, muutaman matsin kaudessa saatan käydä Pyrintöä katsomassa. Mutta olympialaisissa tämäkin laji on todella mielenkiintoinen. Illan huikeaan otteluun on odotukset todella korkealla, toivottavasti peli pysyy tiukkana. Ja uskon kyllä siihen.

Urheilujuhlan makua, sanoisi joku.
 
Ilves on tunnetila ja osa persoonaa. Takinkääntäminen edellyttäisi pitkää ja intensiivistä terapiaa, psykoosilääkitystä ja hypnoosihoitoja

- Petaja

scholl

Jäsen
En diggaa tosta Jenkkien pelistä. Sieltä puuttuu kunnollinen heittävä takamies ja se on kuitenkin koripallon suola. Lähes kaikki heitot kauempaa menevät ohi. Sen näkee usein heti, että lähtee huonosti.
 
Tiedote: scholl is back!

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
En diggaa tosta Jenkkien pelistä. Sieltä puuttuu kunnollinen heittävä takamies ja se on kuitenkin koripallon suola. Lähes kaikki heitot kauempaa menevät ohi. Sen näkee usein heti, että lähtee huonosti.
Kobe on ainoa jonka noista voi laskea (Reddin ohella) heittäjäksi. Redd saa ihan liian vähän peliaikaa, tilaa kuitenkin löytyy ihan hyvin kaaren takaa ja heittäjähän mies on.

Helppoa tuo peli Jenkeille kuitenkin on vielä ollut, Lebronilta yksi aivan tajuttoman komea allari.
 
Vähemmän hauska, useimmiten epäonnistunut hassuttelu.

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Sieltä puuttuu kunnollinen heittävä takamies ja se on kuitenkin koripallon suola. Lähes kaikki heitot kauempaa menevät ohi. Sen näkee usein heti, että lähtee huonosti.
Tuossa korostuu Koben huono heittopeli tänään, taisi osua vain yhdellä kaukoheitolla ja otti kuitenkin useamman. Kyllä hän ihan kunnollinen heittävä takamies kuitenkin on.

Tuolla materiaalilla on aika järkevää ajaa korille, on se kuitenkin prosentuaalisesti tuottavampaa ja aiheittaa vastustajalle virheitä. Itse olisin kaivannut jopa enemmän ajoja, erityisesti Lebron näytti siltä että olisi melkein joka kerta voinut ajaa sisään ja ainakin virhe olisi ollut todennäköinen seuraus.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Espanjalla oli vaikeuksia Kiinan kanssa, mistä voi toki päätellä vaikka mitä, mutta olen vielä silti varsin luottavainen Espanjaan, kun vastukset kovenevat.
Matsia näkemättä on silti paha sanoa mitään Espanjan pelistä.

USA juossee ja hyppää Angolan yli miten tahtoo, joten matsi tarjoaa tuskin sen suurempaa draamaa.
 
Ei kai korikseenkin ole pesiytymässä filmaus?! Ainakin sen suuntaisia viitteitä oli Espanjan pelissä Kiinaa vastaan, eli ylikorostettuja virheiden hakuja.
Peli itsessäänhän oli jännittävä - ei kuitenkaan Espanja vaikuta USA:n haastajalta.
 

scholl

Jäsen
No Espanjan heittopeli ei toiminut koko ottelua. Ehkäpä sellainen lievä ylimielisyys ja väkisin yrittäminen oli sitten siinä, kun Kiina pääsi johtoon.

Mutta RICKY RUBIO.
Siinä on sellainen kundi, jollaista olen NBA:han kaivannut. Aijai jos Miami Heat draftaisi hänet. Espanjankielinen alueella, jossa on paljon kuubalaisia ja muita latinoita ja loistava takamies. Mahtava pelimies. Pitää hänen uraansa seurata jatkossa tarkasti.

Espanjalla on kyllä huikeita pelaajia kuten Gasolit, joten kyllä se hyvä joukkue yhä on, vaikka tänään peli takkusikin.
 
Tiedote: scholl is back!

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Kiina on molemmissa peleissä ollut alussa energinen mutta loppua kohden on noutaja tullut. Outoa toisaalta jos heillä ei kuntopohja kestäisi. Kyllähän Espanjan peli oli kokonaisvaltaisesti aika paljon Kiinaa edellä USA:sta puhumattakaan. Liikaa on kolmosien varassa..
 
JYP on jatkoaikojen Huuhkajat. Muistakaa vastustajat se, että jos olette saaneet pisteen se on oikeasti kaksi.

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Mutta RICKY RUBIO.
Siinä on sellainen kundi, jollaista olen NBA:han kaivannut. Aijai jos Miami Heat draftaisi hänet. Espanjankielinen alueella, jossa on paljon kuubalaisia ja muita latinoita ja loistava takamies. Mahtava pelimies. Pitää hänen uraansa seurata jatkossa tarkasti.

Espanjalla on kyllä huikeita pelaajia kuten Gasolit, joten kyllä se hyvä joukkue yhä on, vaikka tänään peli takkusikin.
Rubio on kyllä mahtava, ainakin niissä europeleissä, joita olen nähnyt. Saa nähdä miten hän kestää NBA:n fyysisyyden, mutta noin teoriassa vain taivas on rajana miehen tulevaisuudelle. Parhaimmillaan Nash vol 2, mutta parannetulla fysiikalla, eli puolustuspäässä ei ole ehkä aivan yhtä hidas kuin Nash. Mutta sen verran nuori kaveri vielä, että mitään varmaa ei voikaan sanoa, vaikka eipä noita pelaajia montaa löydy, jotka jo 16-vuotiaina ovat pelanneet aikuisten ammattipelaajien joukossa kivikovissa liigoissa.
 

scholl

Jäsen
Rubio on kyllä mahtava, ainakin niissä europeleissä, joita olen nähnyt. Saa nähdä miten hän kestää NBA:n fyysisyyden, mutta noin teoriassa vain taivas on rajana miehen tulevaisuudelle.
Se voi viedä vähän aikaa. Drazen Petrovickin alkoi vasta olla NBA:ssa pinnalla siinä vaiheessa, kun menehtyi. Mutta tosiaan onhan tässä aikaa venailla.
 
Tiedote: scholl is back!

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Kiina - Espanja oli ihan hyvä ottelu. Espanja ei ihan parastaan esittänyt kunnes lopussa sitten syttyi taistelemaan ja voittamaan, mutta jännitystä riitti lopussa jälleen. Kiinakin mielestäni pelasi hivenen paremmin kuin jenkkejä vastaan. Ekassa pelissä oli varmasti hivenen extratäristystä päällä. Yao ei vain ole ihan parhaassa iskussaan mitä nyt sopi hivenen odottaakkin sen verran kiireellä mies joutui itseään kuntouttamaan päästäkseen edes kisoihin, joten pelituntuma ja ennenkaikkea vire nyt on hivenen mitä on. Turnauksen edetessä parantanee. Siis ei Yao nyt sukka ollut, muttei sellainen selkärankakaan mitä Kiina tarvitsisi ja mitä vaadittaisiinkin. Gasolit Paulin johdolla voittivat taiston korin alla.

Kyllä Espanjassa on mielestäni potentiaalia edes koetella USA:n tähtiä. Gasolit, Garbajosa, Fernandez, Navarro ja Calderon luovat kovan rungon. Lisäksi kun jokerikorttina häärii vielä loistavasti pelannut Ricky Rubio. Todella ärhäkkäitä riistoja ja ei se silmäkään ihan huono ole. Nättejä passejakin. Vasta 17-vuotiaassa on ehdottomasti suurpelaajan potentiaalia. Luulisi menevän ensi vuoden draftissa melko pienellä numerolla. Jos vain poika saa pidettyä itseluottamuksensa kohdillaan niin hieno jokerikortti on jo tässäkin turnauksessa kyseessä. Lopussakaan joukkueessa ei ole todellaakaan valittamista. Mitalliainesta ehdottomasti.

Aikaisemmin Kreikka pöllytti Saksaa. Täten voisi ajatella että USA, Espanja ja Kreikka jatkavat. Kiina - Saksa ratkaisevat sen neljännen jatkavan joukkueen. Eiköhän Kiina vie. USA ja Espanja ratkaisevat ellei nyt aivan ihmeitä tapahdu keskenäisessään lohkon 1. ja 2. paikkojen kohtalot.

A-lohkossa Kroatia yllätti Venäjän. Toki Kroatialla on kova ja ennenkaikkea lupaava nippu, mutta kyllä hallitsevan Euroopan mestarin kaatuminen oli ainakin itselle yllätys. Liettua puolestaan runnoi Iranin. Melko kinkkinen lohko kyllä muodostumassa. Ristiin pelaamista tullee paljon. Liettua, Argentiina, Kroatia ja Venäjä jatkanevat, mutta mikä on järjestys?
 
"Pakko myöntää, että olin väärässä."
- Jari Porttila 9.9.2007

scholl

Jäsen
Kreikka on vaikea vastustaja Saksalle. Kai jo viisi kuusi kertaa voittanut putkeen.
Saksahan johti nyt ottelua, mutta sitten tuli jakso, jolloin nollille ja heittopeli huonoa. Lisäksi Nowitzkin virhevaikeudet, joten ei siinä nyt tuollaista tasoeroa ole kuin numerot näyttävät. Itse uskon ainakin siihen, että Saksa voittaa Kiinan. Ainakin hyvin mahdollista se on. Sen sijaan Espanja on maailmanmestarina liian kova vastustaja.
 
Tiedote: scholl is back!

d2uce

Jäsen
Mutta RICKY RUBIO.
Siinä on sellainen kundi, jollaista olen NBA:han kaivannut. Aijai jos Miami Heat draftaisi hänet. Espanjankielinen alueella, jossa on paljon kuubalaisia ja muita latinoita ja loistava takamies. Mahtava pelimies. Pitää hänen uraansa seurata jatkossa tarkasti.
On kyllä huikea pelaaja. Kuuntelin radiosta kovaa hehkutusta ja katselin tuota Kiina -matsin koostetta vielä TV:stä. Kundi on vasta 17-vuotias, mutta sitä ei juuri otteista huomaa. Pitää todellakin laittaa nimi mieleen ja seurata uraa tarkemmin.

14-vuotiaana pelasi jo Espanjan sarjassa, mikäli selostajan jutut oikein ymmärsin. Siltä pohjalta kokemusta on pelaamisesta kovempia pelureita vastaan.
 
FIGHT THE POWER! 14.2.2011 , 11.9.2011, 30.4.2012 & 20.11.2013 ME EMME UNOHDA!

Beneway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Mario Lemieux, Jyp
14-vuotiaana pelasi jo Espanjan sarjassa, mikäli selostajan jutut oikein ymmärsin. Siltä pohjalta kokemusta on pelaamisesta kovempia pelureita vastaan.
Näin taisi Suominenkin tuossa koosteessa mainita. Taisipa debytoida vielä jossain super-hyper-menestyvässä seurassa, joten ei yhtään hullumpi suoritus. Eikä myöskään olleet hullummat hänen tehonsa alle 18-vuotiaiden EM-skaboissa. Jos oikein kuulin niin ne taisivat mennä suurinpiirtein näin: 51 pistettä, 24 levypalloa, 12 syöttöä.

Ikinä en ole kunnolla koripalloa ihan seuraamalla seurannut, mutta kyllähän tämän kaverin otteita kelpasi katsella. Loistavia suorituksia molemmissa päissä kenttää. Myös Pau Gasol oli aika huikea.

Mielestäni erittäin hieno ottelu. Täytyy seurata Espanjaa enemmänkin jos vain sattuu TV:stä vielä tulemaan. Nähtävästi ei ainakaan UK:lta tule. Toivotaan että YLE lähettää.

Täytyypä torstaina katsella miten isot pojat donkkailee.
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
Näin taisi Suominenkin tuossa koosteessa mainita. Taisipa debytoida vielä jossain super-hyper-menestyvässä seurassa, joten ei yhtään hullumpi suoritus. Eikä myöskään olleet hullummat hänen tehonsa alle 18-vuotiaiden EM-skaboissa. Jos oikein kuulin niin ne taisivat mennä suurinpiirtein näin: 51 pistettä, 24 levypalloa, 12 syöttöä.
Joventut Badalona. Se on toinen mahtiseura Kataloniassa Barcelonan lisäksi. Näkyi muuten aikoinaan suht paljon Suomessakin Ylen kanavilla silloin joskus 80 luvulla, kun korista ja erityisesti Euroopan cupkilpailuja Suomessa näytettiin.
 
Tiedote: scholl is back!

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Taisipa debytoida vielä jossain super-hyper-menestyvässä seurassa, joten ei yhtään hullumpi suoritus. Eikä myöskään olleet hullummat hänen tehonsa alle 18-vuotiaiden EM-skaboissa. Jos oikein kuulin niin ne taisivat mennä suurinpiirtein näin: 51 pistettä, 24 levypalloa, 12 syöttöä.
Joo katalonialaisseura (Katolonia kunniaan!) Joventut Badalonassa mies tai siis poika debytoi 14-vuotiaana (kaikkien aikojen nuorin debytantti Espanjan ACB liigassa eli siis pääsarjassa, muutes jonka finaalisarjan häviävänä osapuolena FC Barcelona on ollut nyt kahtena peräkkäisenä keväänä, tärkeä fakta vaikka hivenen ikävähkö) ja pelaa siis siellä yhä. Joventut on ihan Espanjan huippuseuroja ja euromenestystäkin on seuralle tullut mm. viime kauden päätteeksi tullut ULEB cupin voitto (toiseksi kovin koriksen eurosarja heti Euroliigan jälkeen). Eli ihan kovasta pojasta on kyse.

Niin ja noi lukemat on alle 16-vuotiaiden EM-finaalista Venäjää vastaan. Lisäksi Rickylle kirjattiin 7 riistoakin eli ihan kelvolliset lukemat vois sanoa joo. Niin ja valinta turnauksen MVP:ksi tuli toki myös. Espanja siis voitti vuoden 2006 alle-16v. EM:n.

Niin ja asiasta toiseen. Saksa - Kiina tulee olemaan varmaankin melko tasainen matsi, mutta sanotaanko että toivon Kiinan voittoa ihan jo kisatunnelman kannalta, muuten melko sama. Tiedä sitten miten käy, mutta näin siis toivoisin. Kreikka - Saksa matsiin hyppäsin mukaan vasta 3.:lla neljänneksellä jolloin Kreikka oli jo karussa joten siten en tiedä matsista sen enempää, mutta yllättävän ison eron saivat kyllä aikaiseksi. Ainakin meikäläisestä.
 
"Pakko myöntää, että olin väärässä."
- Jari Porttila 9.9.2007

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Aamulla Espanja otti melko rutiinivoiton Saksasta. Varsinkin alku oli jälleen hivenen nihkeämpää Espanjalta, mutta joukkue teki sen mitä tarvitsi. Nyt oli puolestaan Kiinan vuoro murskata Angola. USA:kin jatkoi melko vaivattomasti voittokulkuaan Kreikan kustannuksella. Lauantaina on sitten pari aika herkkumatsia luvassa. USA - Espanja ratkaisevat lohkovoiton ja Kiina - Saksa pelaavat pirun tärkeän matsin jakopaikkojaan ajatellen. Saksa varsinkaan ei saa hävitä. Kiina voisi vielä paikata Kreikkaa vastaan ja sitten laskettaisiinkin koreja kaikkien kolmen ollessa tasapinnoissa nätisti ristiin pelanneina. Tosin näin nyt tuskin tulisi käymään (en usko Kiinan voittoon Kreikasta) eli Kiina - Saksa ottelun häviäjä tippunee jatkosta.

A-lohkossa Liettua ja Venäjä pelasivat ihan kiinnostavan ottelun, jonka lopulta mukavan yhteinäinen ja hyvähenkinen Liettua vei. Viimeisellä neljännekselle venäläisiltä ei oikein meinannut upota mikään vaan renkaassa pomppi kovasti. Muutenkin hivenen liikaa sooloilua tuli peliin mukaan. Aikaisemmin Iran hävisi jälleen tällä kertaa Ausseille. Parhaillaan pelataan Kroatia - Argenttiina matsia jossa Argentiina on ottamassa toista voittoaan aika murskaavastikkin. Ihan mukavan näköistä pelaamista aika ajoin Pampan-pojilta. Huomattavasti paremman näköistä kuin Liettuaa vastaan. Toki vastuskin on hivenen heikompi, muttei nyt niin paljoa. Kroatia on ihan hyvä nippu kuitenkin.
 
"Pakko myöntää, että olin väärässä."
- Jari Porttila 9.9.2007

scholl

Jäsen
Kiina oli yllättävän tiukoilla Angolan kanssa. Jälkimmäisellä ei usko enää sitten riittänyt loppuun saakka, mutta yllättävän heikko Kiina tuossa ottelussa oli. Täytyy sanoa, että vittumaista se, kun Kiinan otteluita tulee lajissa kuin lajissa inhimilliseen aikaan, vaikken yhtään ainoata kiinalaista urheilusuoritusta tahtoisi nähdä. Sen sijaan kaikki itselle tärkeät ottelut tulevat sellaisiin epäinhimillisiin varhaisaamun lähetysaikoihin, jolloin katsominen vaatisi sitä, ettei menisi lainkaan nukkumaan.
 
Tiedote: scholl is back!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy