Peking 2022: Kanada

  • 28 589
  • 87

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Chris Petersin mukaan Devon Levi on yksi Kanadan maalivahdeista. Aiemmin on varmistunut myös Owen Powerin olympiavalinta, ja oletettavasti myös Kent Johnson matkaa Kiinaan. Kanadan junioriliigoista joukkueeseen kuulunevat Kaiden Guhle sekä Mason McTavish.

Nythän niitä nimiä alkoi toden teolla paljastumaan:

 

Haidekkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat, Corey Perry
Ilmeisesti maalivahtikolmikko siis Eddie Pasquale, Devon Levi ja Frölundan Matt Tomkins. Tänäänhän se sitten kaiketi varmistuu Kanadankin rosteri.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Ilmeisesti maalivahtikolmikko siis Eddie Pasquale, Devon Levi ja Frölundan Matt Tomkins. Tänäänhän se sitten kaiketi varmistuu Kanadankin rosteri.
Lisäksi Dregerin mukaan Kent Johnson olisikin varasijalla kokoonpanoon, eikä varmuudella Pekingiin matkaavassa ryhmässä toisin kuin aiemmin on annettu ymmärtää. Maalivahtikolmikko näyttää hyvältä ja oletettavasti Pasquale kantaa suurimman vastuun.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Tässä Kanadan joukkue vihdoinkin:

Maalivahdit:
Devon Levi, Northeastern University
Eddie Pasquale, Lokomotiv Jaroslavl
Matt Tomkins, Frölunda HC

Puolustajat:
Mark Barberio, Ak Bars Kazan
Jason Demers, Ak Bars Kazan
Brandon Gormley, Lokomotiv Jaroslavl
Alex Grant, Jokerit
Maxim Noreau, ZSC Lions
Owen Power, University of Michigan
Mat Robinson, SKA Pietari
Tyler Wotherspoon, Utica Comets

Hyökkääjät:
Daniel Carr, HC Lugano
Adam Cracknell, Bakersfield Condors
David Desharnais, HC Fribourg-Gottéron
Landon Ferraro, Kölner Haie
Josh Ho-Sang, Toronto Marlies
Corban Knight, Avangard Omsk
Jack McBain, Boston College
Mason McTavish, Hamilton Bulldogs
Eric O'Dell, Dynamo Moskova
Eric Staal
Ben Street, EHC München
Adam Tambellini, Rögle BK
Jordan Weal, Ak Bars Kazan
Daniel Winnik, Genève-Servette HC
 

Rocco

Jäsen
Eric Staal - Eläkkeeltä Olympialaisiin.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Ensimmäinen fiilis tuosta kokoonpanosta on, että eikö Kanada saanut parempaa joukkuetta kasaan? Toinen ajatus on, että kuka ihme on Jack McBain? Matt Tomkinsin ohella ainoa kenestä en ole aiemmin kuullut, joskin veskoja en juuri seuraa, niin Tomkinsin tietämättömyys menee sen piikkiin. Aikamoinen sillisalaatti eri sarjoista.

Viime MM-kisojen jälkeen en halua aliarvioida kanadalaisia, koska jos he pelaavat kovaa NHL-lätkää ja vielä pienessä kaukalossa, niin joukkueella on mahdollisuus. Joukkueesta löytyy NHL-kokemusta hyvin, varmasti enemmän kuin mistään muustakaan joukkueesta. Hyökkäys näyttää ihan pätevältä. Puolustus ei niin vakuuta ja maalivahtiosasto ei ole häikäisevä. Pasquale taitaa olla ykkönen ja Tomkins kakkonen? Kunhan hyökkäys myllyttää peliä, niin ei ehkä tarvitse ollakkaan niin hyvää puolustusta tai maalivahtia.
 

jahoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Aika sekalaista porukkaa haalittu sieltä ja täältä eri sarjoista ja mantereelta. Yksilötasolla tietysti kelpo pelaajia mutta Tuskin tulevat kerkeämään ymmärtää toistensa pelin ajatuksia ja elintärkeitä ajoituksiaan.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Lopulta siis 10 pelaajaa selvitti tiensä lopulliseen olympiamiehistöön tuosta Channel One Cupissa esiintyneestä ryhmästä, eli maalivahti Pasquale, puolustajat Demers, Gormley ja Robinson, ja hyökkääjistä Weal, Tambellini, Knight, O’Dell, Street ja Ferraro. Joukkue näyttää hyvin roolitetulta ja vaikka monella ei olekaan kokemusta yhdessä pelaamisesta, niin näen tässä jengissä mitalipotentiaalia ja mielestäni tämä ryhmä on paperilla viime kisoissa pronssia voittanutta joukkuetta parempi.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Claude Julien teki just ''Noora Rädyt'' ja jää kotiin mamman kainaloon.

Injury paljastuu myöhemmin että leikkasi kynsiä millin liian syvään ja tuli pikku haava joka estää matkustamisen.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Hockey Canadan mukaan Julien kaatui Sveitsissä jäällä ja siinä yhteydessä murtui kylkiluita. Jeremy Colliton on kanadalaisten uusi päävalmentaja. Onnea vaan vaahteralehdille.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
On ollut kyllä kiva seurata sitä iloa, millä Kanada on nyt nämä pari peliä vedellyt. Koko jengi tuulettelee ihan 100% pelikaverien onnistumisia ja meininki on ihan eri tasolla kuin satunnaisessa MM-kisojen lohkopelissä. Huomaa, miten iso juttu olympialaiset heille on.

Kanadan kannalta oli todella tärkeää, että Julien pääsi kuin pääsikin matkaamaan Kiinaan, ja kyllähän tuo peli varsinkin Saksaa vastaan näytti hyvältä. Jenkkejä vastaan sitten hieman ehkä heikompi peli, mutta enemmänkin tuo oli Yhdysvaltain hyvyyttä. Pasquale otti hyviä torjuntoja, mutta vastaavasti esim. tuo Agostinon veto upposi helposti. Kanadan puolustus oli myös välillä ongelmissa jenkkien paineen kanssa. Mielenkiintoista seurata, mihin kanukeilla tässä turnauksessa lopulta riittää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös