Peking 2022 – liveseuranta

  • 325 098
  • 8 655

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllähän tuo Kertun hopeakin on mielessä kirkastunut tässä päivän mittaan. Aamulla vielä harmitti.
Toisaalta, se oli 0,2 sekunnista kiinni että olisi harmittanut aika paljon enemmän.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jouka Juhola & Ruudut, Ässien sylkykupit
Kyllä mulle sopii, jos kutsu käy curling-naisten loppukaronkkaan. Ero voi tulla ja maat sekä mannu menee, mutta olympialaiset on vain kerran neljässä vuodessa. Kyllä mullakin on annettavaa, voidaan pyöritellä siellä Torinon kisojen Suomen pelejä levyltä. Kyllä M-15:a viimisen kiven paalut on kovaa valuuttaa edelleen.

Jos joku tykkää pahaa, niin kommenttini ei ole seksistinen, sovinistinen, eikä siinä vahingoiteta ketään. Jos joku toisin luulee, hän on kategoorisesti väärässä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Johaugilla kävi vahinko huulirasvan kanssa ja kärsi rangaistuksensa. Tahallisesta dopingin käytöstä ei ole mitään todisteita, ja kuvat löytyy että huuli oli huonossa kunnossa, joten kunnes toisin todistetaan pidän häntä rehtinä urheilijana.
Tää oli kyllä niin vitun tyhmä viesti että kukaan ei voi tosissaan tällaista kirjoittaa :D onhan tässä toki vuosia jo epäilty että olet puhdas trolli mutta tämä sen kyllä viimein ratkaisi.
 

friikki otus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Huomista odotellessa. Karanteenin viimeinen päivä edessä. Joten vain kulta kelpaa. Leijonat hoitaakin omansa rutiinilla.

On ollut kerrankin aikaa katsoa kisoja. Monta hienoa lajia. Näistä suksilla, laudoilla ja luistimilla pomppimista en tajua vieläkään mitään. Odottaisin alamäkiluistelua näihin karkeloihin mukaan. Kelkkalijat ja mäkihyppääjät eivät ole terveitä ihmisiä mieleltään. Ja Ruotsalaiset curlingin naiset on aika söpöjä.
 

Gust

Jäsen
Naisten super-g:ssä Lara Gut on nätillä laskulla tiukasti kiinni uransa ensimmäisessä olympiakullassa. Shiffrin pääsi nyt maaliin, mutta oli niin varovainen ettei mitään asiaa mitaleille. Italiakin jäi ilman mitaleita.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ja Happo studiossa. Ei tästä voi tulla kuin kullan huuhdontaa!
 

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Joko tänään tämä paketti avataan?
 

Liitteet

  • Kahvia kullille.png
    Kahvia kullille.png
    369,5 KB · kertaa luettu: 41
(1)
  • Tykkää
Reactions: Hagi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös