Peking 2022 – liveseuranta

  • 325 098
  • 8 655

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Edelleen vituttaa myös se, että miksi Norjan piti pilata hiihtoasunsakin? Ruotsilla ja Suomella selvä lippukuvio reidessä, pystyy sentään tunnistamaan hiihtomaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: VT

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Missä vaiheessa Digginsin etunimi muuttui Jessicasta Jessieksi? Vähän hölmöltä kuulostaa niinkuin kutsuttaisiin lempinimellä. Vois sit samalla alkaa heittää tuloslistoille vaikka Tellu Johaug ja Krisse Pärmäkoski.
Amerikkalainen kulttuuri on tässä vähän erilainen, siellähän vetää kaiken maailman J.D:t jne. grafiikoissa kun Suomessa Jukka-Pekka on Jukka-Pekka eikä J-P tai Jukkis.

Diggins tuli vapaan osuuden todella lujaa, olikohan porukan nopein. Meniköhän Jenkeillä taas pertsan voitelu aivan reisille, kun Brennan jäi myös tajuttoman paljon.

Karlsson voi edelleen haastaa Theresen, jos Ruotsi saa kaluston muiden kanssa samalle tasolle. Hyvin Karlsson oli kuvassa mukana, vaikka sukset olivat muita huonommat. Aina laskuissa pataan, niin tuo kysyy kovaa kuntoa.
Diggins ei niin vahva pertsalla ole ja Brennankin vähän epävarma, jos kunto ei ole maksimi ja korkealla mennään niin näin voi käydä.

Tosin ei ne ruotsalaisten sukset pertsalla niin heikoilta silmämääräisesti näyttäneet, joissain kohti jopa päin vastoin. Toki huonot kuvakulmat teki arvioinnista yleisesti vaikeampaa.
 

Zhaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Aika harvoin on taidettu puhua jääkiekossa Anthony Amontesta tai vaikkapa presidentti William Clintonista aikanaan.
Totta, mutta siis muistan selvästi että jossain vaiheessa kirjoitettiin Jessica Diggins tulosliuskoilla ja sitten se jostain syystä muutettiin.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Eikös tämä ollut vasta toinen henkilökohtainen nelossija Kepalle? Ahosella niitä oli muistaakseni kolme. Vancouverissa onnistui vielä osa-aikaeläkkeelläkin repimään itsensä neljänneksi.

Voi olla, mutta tuntuu, että K.Niskanen ja nelossija arvokisoissa on jo niin nähty juttu.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hän on sen joskus muuttanut, sehän menee omalla ilmoituksella. Kuin myös moni ääkkösellinen on uransa aikana ilmoittanut että se oe vaihdetaan ö:hön.
Juuri näin, tulosluetteloon nimi tulee siinä asussa kuin se on järjestäjille ilmoitettu. Jos Jessie haluaa olla Jessie ja näin se on ilmoitettu, ei tuossa ole mitään ihmeellistä.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Mutta miten käy pyssyhiihtelyn sekaviestissä? Miten veljet näkevät Wiererin mahdollisuudet makuu- ja pystypaikalla?
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Kaisa saatana sukset jalkaan ja pyssy selkään! Päästään taas pinnalle
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Taisi olla muuten kaikkien aikojen hitain naisten yhdistelmähiihto. Normaalisti hurjastellaan, jos ei nyt 40 alle, niin hyvin lähelle sitä kuitenkin. Näin vanhoja aikoja haikailevalle tuo kilpailun noinkin pitkä kesto kelpaa enemmän kuin hyvin.

Ja ainoastaan yksi hiihtäjä varvattiin kierroksella, mikä on myös hyvä.

Ehkäpä miesten kisassakin nähtäisiin jotain ratkaisuja jo ennen viimeistä kilometriä. Toiveita siihen (vielä) on.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No on Kepalla normaalisti parempi kirivaihde kuin Stadloberilla. Nyt meni paukut siihen vikaan ylämäkeen, minkä tosiaan jokainen näki.

Tai paukut olivat jo siinä mäessä Kepalla syöty, loistavalle suksella pääsi vielä takaa ryhmän peesiin. Se jäi ainakin itseä harmittamaan, että nyt olisi kalustoedulla ollut mitali otettavissa. Tuleeko näissä kisoissa vielä samanlainen sauma, vai herääkö Ruotsin huoltorekka? Usein avausmatkalla erot suksella ovat isoimmat, ellei säässä tapahdu isoa muutosta. Varmasti Ruotsin huoltorekalla lentävät kirosanat ja pidetään möte, että mikä meni vikaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: VT
Kai se enemmän riippuu siitä, mitä sille Jasmille ajatellaan. Itse laittaisin vapaalle, tosin tuo hiekkapaperihiihto todella arveluttaa.
Näkisin, ettei yhtään paikkaa ole vielä lukittu. Varmaa on, että Matintalo hiihtää toisen perinteisen ja että Niskanen ja Pärmäkoski ovat joukkueessa, mutta kaikki muu on auki.

En oikein näe Joensuulle käyttöä kuin avausosuudella. Vapaalla mennään varmasti liian kovaa ja pahimmillaan ilman peesejä. Jos hän näyttää sprintissä olevansa huippukunnossa, voisin harkita avaamaan. Muutoin menisin Kyllösellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös