Pehmeäkätinen Jody Shelley laskeutuu Jyväskylään

  • 71 169
  • 366

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Viestin lähetti clayman
Hyvä hankinta. Äijä Martinsin ketjuun ja toiseen laitaan joku, joka osaa tehdä maaleja. Luulisi siinä olevan ainekset hyvään ketjuun. Vastustajat ovat kolhineet juuri Martinsia aika säälimättä ja herra taitaa olla aikalailla kyllästänyt siihen. Nyt toiseen laitaan on laittaa kaveri, joka takaa sen, ettei ketään ihan noin vaan kolhita.

Tuossa olisi tosiaan ainesta ihan toimivaan ketjuun, mutta mistä se maalintekijä saadaan? Martins on ollut todella yksinäisen näköinen tuossa kentässä. Ihmeen hyvin jaksaa silti tsempata, vaikka on varmasti ollut turhautunut.

edit: Mimmit on kuumana...
 
Viimeksi muokattu:

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Viestin lähetti Stolk-2
Hieno hankinta. Shelley tuo sitä mitä Jypiltä on puuttunut roimasti. Olisittepa tehneet sopimuksen aikaisemmin, niin olisi nähty mies helsingin päässä.

Jody Shelleyhän oli joissain huhuissa tuloissa melkein heti Westcottin perään, joten virityksiä oli ilmeisesti olemassa jo hyvin aikaisin. Taisi tämä NHL-työsulun "lämpöisempi jakso" saada Shelleynkin toisiin ajatuksiin. Eiköhän tämä ole siten merkki, että NHL-kausi on lopullisesti förbi.

Nyt odotamme innolla, milloin joku median edustaja päättää tarttua sätkivään uutisaihioon. Olisihan se raflaava ja mukavan moralistinen juttu, jos siinä valittaisi tappelijoiden tuomisesta liigaan, vaikka muitakin pelaajia olisi saatavilla. Lisäksi kannattaa mainita halpahintainen mediajulkisuuden haku moisen hankinnan avulla. Esimerkiksi jonkun tappelun jälkeen iltapäivälehdissä oleva juttu saisi varmasti "valveutuneen" ministerin laukomaan totuuksia urheilun tilasta ja moraalista. Ja kukkisten irtopisteet laariin...

JYPin kannattajallehan tämä on mukava uutinen: jos kaadutaan, niin kaadutaan ainakin...ööö...no ei ainakaan hanskat käsissä! HMV-kiekko tuleekin sanoista "hurmeinen, mustelmainen vastustaja". Yeah. Raatoja kehiin, Colos...Hipposeum odottaa...kiekoton pelin kunniaan!

Tai sitten ei. Mies tulee Westcottin kehujen ansiosta kehittämään kiekollista peliään liigaan. Jos hän olisi halunnut kerätä helppoa rahaa ja treenata laiskasti, niin tuskinpa hän olisi JYPiin tullut - ne liigat taitavat sijaita hieman etelämpänä. Mutta mikään maalinsylkijä mies tuskin on - mutta jos mies ei lähde maalivahdin näkökentästä kulumallakaan, niin ehkäpä muiden pelaajien vedoilla on parempi mahdollisuus löytää maalin perukoille?

Jää nähtäväksi, kuinka helppoa hyökkääjän on sopeutua SM-liigan sääntöihin ja vauhtiin. Ainakin Westcott kertoi taannoin olleensa vaikeuksissa kahden viivan syötön puuttumisen ja leveiden kaukaloiden vuoksi. Shelleyn tapauksessa tuohon voidaan lisätä vielä tuomarilinjan erilaisuus...juu, kuka enää jaksaa puhua jostain Koivusta...
 
Viimeksi muokattu:

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Viestin lähetti jukiapina
Tuskinpa tämä tuo lehtereille sen enempää katsojia kuin normaalisti.

Jotenkin en yllättynyt tästä JA:n asenteesta. BTW, katsoppas tämän ketjun pituutta ja sen tekstejä. Aika lailla on tullut kommentteja eri seurojen faneilta, mikä lienee jo kertoo jostakin. Verrataan vaikka "Tremblay JYPiin"-ketjun pituuteen ja viesteihin...

Oma veikkaus on, että lauantain ottelun yleisömäärä (jossa Shelley tod.näk. pelaa) on suurempi kuin tämän iltaisen Pelicans-ottelun. Miten olisi 20€ veto?
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Onnittelut...

...täältäkin. Hienoa, että Jyp yllättää hankinnallaan ja vei samalla huomion keskipisteen Jyväskylään kaikkien suurempien seurojen edestä. Samalla tulee sitten nähtyä ihan uuden sortin kaveri SM-liigassa.

Kiinnostaa kovasti sekä miehen normaalit esitykset että miehen kiekolliset esitykset vertailtaessa paikalliseen tasoon. Ja ainakin halukkaille löytyy nyt Jypistä riittävän kova kaveri ettei kenenkään tarvitse jatkossa enää höpistä vastuksen riittämättömyydestä.
 

Moosehead

Jäsen
En usko Shelleyn hankinnan rasittavan JYPin taloutta kovinkaan paljoa. Mies tulee Columbuksen organisaatiosta, jonne JYPillä on Holtarin ansiosta hyvät suhteet.
Mielestäni miehen pelitaitojakaan ei kannata tuomita ennen ensimmäistäkään ottelua. Täytyy muistaa että moni SM-liigassa kovia pinnoja vääntänyt voimahyökkääjä on jäänyt NHL:ssä kokonaan ilman peliaikaa tai ainakin Jodyn roolia pienempään osaan.

edit: typot
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Viestin lähetti Huerzo
Jotenkin en yllättynyt tästä JA:n asenteesta. BTW, katsoppas tämän ketjun pituutta ja sen tekstejä. Aika lailla on tullut kommentteja eri seurojen faneilta, mikä lienee jo kertoo jostakin. Verrataan vaikka "Tremblay JYPiin"-ketjun pituuteen ja viesteihin...

Oma veikkaus on, että lauantain ottelun yleisömäärä (jossa Shelley tod.näk. pelaa) on suurempi kuin tämän iltaisen Pelicans-ottelun. Miten olisi 20€ veto?

Se nyt on selvää ilman tätä uutta hankintaa. Onhan se toki ihan mukava nähdä joku hyvä tappelu pelisssä, mutta kun siitä saa pari ottelua pelikieltoa niin ei se loppujen lopuksi auta hirveästi. Sanotaanko nyt jos menee yli 4100 katsojan raja rikki niin Seppänen voi olla tyytyväinen.
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hienoa!
Tälläisestä vahvistuksesta en ole edes uskaltanut nähdä unta, vaikka fyysisen pelin ystävä olenkin.
Pelillisellä puolella ainakin ylivoimaan tulee hiukan variaatioita, kun saatiin kunnon maskimies.
Kerrassaan epäortodoksinen pelaajahankinta JyPiltä. Vieläkin on huuli pyöreänä.

Eli maalintekijä/ kova pistemies on siis vielä haussa.
Harmi vaan että huijari-Tremblay tuhlasi aikaamme.
 

MLa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk jo 30 v
Re: No respect kiekon looginen jatke

Viestin lähetti SergeiK


Jos Shelley on vielä Pohjois-Amerikassa, niin Seppänen voisi käskeä Shelleytä ensi töikseen käydä Quebecissa vetämässä Tremblaytä lättyyn.



Juurikin näin!
 

Zen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Huerzo
Jody Shelleyhän oli joissain huhuissa tuloissa melkein heti Westcottin perään, joten virityksiä oli ilmeisesti olemassa jo hyvin aikaisin. Taisi tämä NHL-työsulun "lämpöisempi jakso" saada Shelleynkin toisiin ajatuksiin.
Ymmärtääkseni Shelley on kärsinyt loukkaantumisesta, jonka vuoksi tulo viivästyi.
Kaveri saattaa olla aikaerosta,pelien puutteesta ja loukkaantumisista kärsivä pelaaja.Toivottavasti ei motivaation puutteesta... Toivotaan parasta.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tässä pari kommenttia HF-Boardilta:

KallioWeHardlyKnewYe
his busted-up grill and winning personality make him a good local pitchman/celebrity.

other than that, i'm drawing a blank..."

TBJF
This is almost surrealistic! I respect Shelley - he works hard, and gives an honest effort - but the idea of him playing on the big ice under international rules has comedy potential. I'm curious to see how this works out. [wishful thinking] Maybe it will help him develop as a player?[/wishful thinking]

Aika yllättyneeltä vaikuttaa Columbuksen fanitkin olevan tästä, aika yllättävä vetohan tuo loppujen lopuksi JYPiltä oli. Mielenkiinnolla odotan mitä kaveri saa aikaan, jos ei muuta niin luulisi ainakin väriä tuovan JYPin peliin ja samalla yleisöä lehtereille. Peukut pystyyn ja toivotaan parasta.
 

Carlos

Jäsen
Onnea vaan täältäkin suunnalta. Huhhuh sentään minkä pelaajan nappasitte. Ihan taatusti "Oliwa ei ole jääkiekkoilija" -organisaatio tulee dumaamaan tämän kaverin maan rakoon, mutta yleisö äänestää jaloillaan. Tällä kertaa sinne hallin suuntaan. Perkele, tässä täytyy itsekin ruveta suunnittelemaan johonkin jyppi-matsiin menoa, tähän asti olen pyrkinyt kiertämään ne kaukaa (lähinnä siksi että HIFK häviää aina n. kolmella maalilla).

Nyt tuli sinne pyörteen tasapaksuksi sekoittamaan poppooseen aimo annos lisää särmää, hajua, makua ja väriä. Alkaa jo muistuttaa ihan jääkiekkojoukkuetta. :-)

Ei tosiaan mikään tyypillinen Jyp-hankinta, mutta ehkä hyvinkin suunnan näyttäjä liigassamme. Suvi-urpoilu saa nyt riittää, lätkä on miesten laji.
 

Aina Pata

Jäsen
Onnittelut!

Vetää suun virneeseen. Hieno hankinta. Nyt sitten vaan kädet kyynärpäitä myöten ristiin että kaveri on kohtalaisessa kunnossa ja ettei tule ikävä kotiin ihan heti.

Täytynee lähteä lauantaina vieraspeliin.
 

Zen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tälläinen vanha juttu löytyi

Ilta-Sanomat 31.7.03:

Ei siellä kukaan joudu tappelemaan, ellei itse sitä halua, Lasse Pirjetä kertoo. Tappeluiden vaarallisuutta on liioiteltu, sillä ne pikemmin ehkäisevät kuin aiheuttavat loukkaantumisia. Jos joku pelaa NHL:ssä rumasti, joutuu yleensä jo seuraavassa vaihdossa vastaamaan siitä. Tämän takia siellä pelataan rehdisti, ekä loukkaantumisia aiheuttavia selkääntaklauksia tule. En muista kuulleeni, että kukaan taas olisi loukkaantunut tappelussa viime kaudella. Yleisökin arvostaa tappelijoita ja heidän valmiuttaan puolustaa joukkuetovereitaan tarvittaessa nyrkein.- Meidän tappelijamme Jody Shelley taitaa olla koko joukkueen suosituin pelaaja, Pirjetä arvelee SM-liigassa loukkaantumisia aiheuttavat tilanteet on yritetty kitkeä pois tiukentamalla rangaistuksia ja antamalla pidempiä pelikieltoja. NHL:ssä sääntöuudistuksia ei ole tarvittu, koska nykyinen systeemi on havaittu toimivaksi. - Tietyissä tilanteissa vastustajaa kunnioitetaan siellä enemmän kuin Suomessa, Pirjetä kertoo.
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Viestin lähetti Zen
Ymmärtääkseni Shelley on kärsinyt loukkaantumisesta, jonka vuoksi tulo viivästyi.

Jep, kaveri oli syyspuolella muistaakseen nivusvaivainen, ja täten saapuminen Suomeen jäi sillä kertaa, ja saamieni ei-niin-vahvistettujen tietojen mukaan todellakin oli itse halukas tulemaan.

Ja noista jotka tyrmäävät ei-valmiin supertähden hankinnan jo ennen näkemistään täytyy todeta että kaikista helpointahan se noin on, jos kaveri ei välttämättä pelillisesti olekaan mikään apu niin sitähän voi nostaa itseään visionäärin asemaan ja huudella kaikissa ketjuissa "mitä minä sanoin"-mantraa. Toisaalta jos pelaaja onnistuu yli odotusten niin tässä tapauksessahan voi olla vaan ihan hiljaa, eihän niitä negatiivisia sanomisia kukaan jaksa enää muistella.

Go get ´em, Jody!
 

Kaikkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Houston Aeros, Dayton Bombers , Ässät Pori
Onnittelut Jypille! Harmi ettei jyp enään tulee Turkuun.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Leipää ja sirkushuveja kansalle. Aivan loistava hankinta ja kuten mainittua varmasti kautta aikojen kovin pelaaja liigassa. Nyt on sitten Nivalan ratsumiehelläkin paikka todistaa olevansa oikeasti kova kaveri haastamalla Shelley. Vaikka jypin kausi olisi jo menetetty niin kentällä on mitä suurimmalla todennäköisyydellä ainakin jotain nähtävää.

27.2 Näyttäisi tulevan hifk - jyp kiekkoyöstä. Tuleepahan toivottavasti ainakin yksi mielenkiintoinen peli televisiostakin.
 

Kobe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Carlos
Ei tosiaan mikään tyypillinen Jyp-hankinta, mutta ehkä hyvinkin suunnan näyttäjä liigassamme. Suvi-urpoilu saa nyt riittää, lätkä on miesten laji.

Ei ole toden totta mikään perinteinen JYP-hankinta. Itse asiassa ensimmäinen goon JYP-paidassa. Sanoisin että kovin kaveri SM-liigassa ikinä.
Jos Shell seuraavassa HIFK-matsissa ajaa Zidlickyn paskaksi laitaa vasten, kuka hänet tulee "noutamaan"? :D
No joo tässähän innostuu jo ihan liikaa, mutta se on varma että lauantain Ässät-matsissa paikalla ollaan Shelleyn fanipaita päällä, jos niitä vaan ollaan siihen mennessä painettu.
 

Cameron

Jäsen
No niin, Jyp nousi kertaheitolla liigan tylsimyskerhosta lähelle kärkeä. Tosiasssa en kyllä keksi mitä järkeä nimenomaan Shelley hankinnassa oli, sillä rapakon takaisista heavyweight-gooneista muutama muu olisi kenties ollut kädellisempi. Brash, Big Georges, Langdon. Toisaalta edellä mainitut olisivat olleet varmasti kalliimpia (ja eikös Brashearilla ole/ollut LNAH pelikielto päällä, joten pelaaminen ei välttämättä napostele).

Mainio hankinta lisäväriä (lue tuloja ja särmää) kaivanneeseen joukkueseen joka ehdottamasti tarvitsi jotain radikaalia nykyisen alennustilan kääntämiseen. Olisiko se vähän näin, että kun "ei ollut rahaa Sakiciin niin otetaan tuo Shelley, onhan hänkin NHL-miehiä ja värikkäitä sellaisia". Enpä kritisoi ja ymmärrän hankinnan vaikka vähän pistää hymyilyttämään.

Eritysen positiivista olisi seuraavaksi nähdä HIFK-JYP matsi Nordiksella, missä Ruutulla ja Vopatilla on tietysti näytön paikka. Vopat nyt menee niukin naukin rehdiksi tanssipariksi, mutta taitaa Jarkko muistaa, ettei Shelley ole häntä varten. Kuten edellä moni totesikin, niin sarjasta taitaa edes "sinnepäin" reiluksi tappelupukareiksi kelvata Helge, Vopat ja ehkä Topo. (niin ja Gillhän on Shelleyn kanssa jo tutustunut varmaankin). Mutta keiju-Kankaanperä, Honkanen et al. ymmärtänevät yskän. The Pasin pitää maineen vuoksi edes näennäisesti haastaa, ja Mäkkäri on jo "grand Old man" eikä tarvitse enää esittää.

Summa summarum, odottelen vastaako kukaan Shelleylle, väitän että tappelee (vaikka väkisin) ennen Suomesta lähtöä, oli kielto tai ei tahi halukkaat vähissä. Toivottavasti JYPin muut kaverit eivät saa "rohkeuskohtauksia" a'la IFK kun joukkueessa pelaa arvaamaton jätti...
 

Hielo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Espoo Blues, HIFK
Viestin lähetti Fallossymboli
Jodyn mollaajille tietokilpailukysymys: 9.11.2003 Columbus-Calgary -ottelussa hän teki tehot 2+0 ja istui 7 minuuttia jäähyllä. Hänet myös valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi. Kuka oli tämä pelaaja?
Tästähän mies muistetaan. Sietäisi vieläkin saada selkäänsä, kun sattui vahinko väärään paikkaan. Eiköhän samettikäsi pari samanlaista maalinedussohlausmaalia onnistu ylivoimalla SM-liigassakin värkkäämään, jos jäähyilyltään ehtii. Jäähypenkki tullee vielä tutummaksi kuin Elitserienin jäähytilaston vallanneille vähemmän kovanaamaisille NHL-pelureille.
 

Dr.Mengele

Jäsen
Suosikkijoukkue
PORIN ÄSSÄT, Pasi Peltonen, Pauli Levokari, RuosV
Hyvä hankinta JYP:iltä, nyt Nilviäinen vaan haastamaan. Arvostus nousisi entisestään minun silmissäni. Lisää väriä liigaan!
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Onnittelut hankinnasta, ei välttämättä kovin mahdollinen hankinta maalinteko ongelmiin, mutta luulisi että jypin pelaajat saavat olla suht. rauhassa tästä eteenpäin.
Odottelenkin jo innolla seuraavaa Ilves-Jyp peliä ja Helgen ja Jodyn kohtaamista jälleen kerran.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Valmentajan ohjeet

Näin Matti Alatalo. Lainaus JA:n raportista.

-En voi taata, etteikö mies rupea mäihimään, mutta ei häntä tänne tappelemaan ole hankittu. Eivät hanskat saa lennellä joka pelissä.

Mutta pointti on, että hanskat saa ajoittain lennellä? Alatalon liberaali peluuttamisfilosofia näköjään ilmenee myös lunkkina suhtautumisena hanskaamiseen - tai "mäihimiseen"
 

Tomi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP.
KIITOS JYP

Vihdoin JYPin organisaatiossa on vastattu fanien enemmistön huutoon ja hankittu joukkueeseen kunnon poliisi. Ketjun pituudesta päätelleen tuntuu aiheuttavan paljon tunteita myös vastustajien faneissa. Jotkut iloitsevat hankinnasta ja jotkut tuomitsevat sen. Nämä tuomitsijat ilmeisesti pelkäävät omien puppelipoikiensa puolesta :).

Ei todellakaan ole mikään Alatalon JYPin näköinen hankinta. Voisi kuvitella, että Matti on ollut tätä hankintaa vastaan. Shelley tuo kuitenkin varmasti joukkueelle rahaa ja mainetta lisäkatsojien muodossa (niin kotona kuin vieraissa), joten ehdottomasti loistava hankinta JYPin johdolta.

Tässäkin ketjussa on jo monee kertaan spekuloitu Shelleyn ja Nielikäisen kohtaamisella. Toivottavasti joku kertoo Shelleylle Nielikäisen todenneen erään JYP-pelin jälkeen pelaajakäytävällä: "mää tapan teidät kaikki" (viitaten seuraavaan peliin).

Shellyn myötä JYPin harvat tähdet saavat varmasti pelata rauhassa ilman turhaa ärsytystä. Lisäksi myös rahaseurojen kultakypäröiden ja muiden tähtien järjettömät sikailut (isot ja pienet) jäävät varmasti nyt JYPiä vastaan tekemättä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös