Peeniksen koko

  • 14 508
  • 89

Ja jormalla oli mittaa?!

  • alle 10 cm -rusina-

    Ääniä: 15 3,9%
  • 10-17 cm -ei tällä vielä kuuhun mennä-

    Ääniä: 234 61,3%
  • 17-25 cm -yläneljännestä-

    Ääniä: 119 31,2%
  • yli 25 cm -nyt kyllä valehtelet!-

    Ääniä: 14 3,7%

  • Äänestäjiä
    382
Tila
Viestiketju on suljettu.

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kävipä tässä yks päivä silleen, että huvikseni kokeilin miten pitkä se kortsu nyt sit loppujenlopuksi oikein on, ja rullasin sen loppuun asti auki. Siis voitteko te kuvitella? Se oli oikeasti yli 5cm pitkä. Itseasiassa se oli yli 10 senttiä, ja tais olla jopa yli 15 senttiäkin pitkä. Miksi ihmeessä se on niin pitkäksi tehty? Sitähän vois käyttää vaikka silleenkin että leikkaa saksilla kolmeen osaan ja sitoo aina toisen pään kiinni. Rahaakin säästyis aika paljon. Jos se tuntuu liian löysältä nupin päällä, niin kantsii pistää nippusiteellä varresta kiinni. Ja tätä ei niksipirkasta löydy. Vitsivitsi.

No millaisia prinssinakkeja muilla on? Joillakin taisi olla jopa kabanossikin, ohhoh. No löytyykös kellään hk.n sinistä?
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ted Raikas kirjoitti:
Tietysti naisen kannalta se paksuuskin taitaa meinata aika tavalla.
Ööö... mitä niillä senteillä tekee, jos tekniikka = 0?

Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että minulla olisi ns. nysä.
 

brehme_

Jäsen
Suosikkijoukkue
prosenttikiekko
Noniin kertokaa nyt perkele miten se molo mitataan. Tämä on oikeasti tärkeää.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Leon kirjoitti:
Ööö... mitä niillä senteillä tekee, jos tekniikka = 0?
Tekniikka toki omassa kastissaan. Meinasin vaan sitä, että kun sen vempaimen sinne römpsään työntää, niin sen paksuus on aika paljolti se seikka, mikä vaikuttaa naisen tuntemuksiin siellä päässä.

Tämä siis ihan mitä naiset itse usein tuntuu sanovan sen koosta. Tuskin sellainen tuppi, joka ainoastaan kutittelee karvoja, on kovin viehko, mutta saa siinä olla hieman paksuuttakin, että se tekee muutakin kuin dippaa sitä astiaa.
 

brehme_

Jäsen
Suosikkijoukkue
prosenttikiekko
Selvä. Perseestä mitattuna tulos oli tuollaiset 26 senttimetriä. Kuinka moni täällä voi tulla uhoamaan kymmenen tuuman seipäällä, mjitaahh??!!1
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Pete2004 kirjoitti:
No millaisia prinssinakkeja muilla on? Joillakin taisi olla jopa kabanossikin, ohhoh. No löytyykös kellään hk.n sinistä?

Jos löytyy sininen niin kantsii ehkä mennä lääkäriin.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Luin lehdestä että kun ui avannossa, munasta tulee 5-senttinen. Kokeilin - ei kasvanut.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Oi hurmio, mitä juttuja. Onko Jatkiksen naisedustus täällä mulkkujuttuja lukemassa? Tulkaa esiin, teidät on nähty!

Mitä omaan värkkiin tulee, ei se seisaaltaan pisutellessa pöntön reunoihin hakkaa eikä veteenkään yllä. Tylsän tavallinen, olisi vaikka hupaisan muotoinen kun ei ole hurjan mittainen.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
faktoja

Suomalaisen miehen vehkeen pituus on keskimäärin muistaakseni 13,7 cm.
Firma nimeltään Durex on tehnyt maailmanlaajuisen tutkimuksen ja Suomestakin tähän osallistui tuhansia henkiä. Tutkimus oli luettavissa muutamia vuosia sitten Durexin kotisivuilla.
Oikea tieteellinen mittaustapa on mitata yläpuolelta, painaen viivoittimen tiukasti häpyluuhun kiinni ja siitä ottaa mitta vehkeen kärkeen asti.
Itsekin tunnustan olevani huomattavasti keskiarvon paremmalla puolella.

Loppuun sitten kevennys: Erektio on suurin tasa-arvon toteuttaja.
Nimittäin samassa tutkimuksessa todettiin että lepotilassa suuret paisuvat hyvin vähän, kun taas yleensä lepotilassa pienemmät paisuivat enemmän, jolloin varsinaisissa mittauksissa erot olivat aika pieniä.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
SamSpade kirjoitti:
Suomalaisen miehen vehkeen pituus on keskimäärin muistaakseni 13,7 cm.

Jos asia on noin, niin keskiarvoa paremmalla puolella olen peräti itsekkin. Ehkä tuohon mittaukseen on osallistunut vain paljon pienimunaisia? Itse muistan joskus lukeneeni, että se keskimitta olisi 15 cm tietämillä.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Koirapoika kirjoitti:
Oi hurmio, mitä juttuja. Onko Jatkiksen naisedustus täällä mulkkujuttuja lukemassa? Tulkaa esiin, teidät on nähty!

Luen tätä ketjua suurella mielenkiinnolla. Oma reilut pari vuosikymmentä jatkunut empiirinen tutkimukseni suomalaisuroiden kikkeleistä kertoo, että sarakkeeseen kaksi on tunkua ja pikemminkin sen pienempään kuin suurempaan päähän.
 
Uskoin itsekin tähän "ei sillä koolla ole väliä" -valheeseen, kunnes satuin lukemaan tämän katkelman ruotsalaisten tutkijoiden MajBrit Bergström-Walan ja Malena Ivarssonin kirjasta Kielletyt haaveet Kirjayhtymä, (Jyväskylä 1994):


"Olen asunut useamman miehen kanssa, ollut kaksi kertaa naimisissa ja elänyt kiinteässä suhteessa vielä parin muun kanssa. Yhdynnässä huomasin usein - varsinkin enemmän kiihottuessani - etten tuntenut penistä. Jäi ikäänkuin tyhjää tilaa ja täsätä syystä orgasmini jäi usein puolitiehen. Joskus laukesin vasta masturboimalla.

Kaikkien miesteni penis oli tavallisen kokoinen, sellainen, jollaiseen viittaatte lehtien kyselypalstoilla, eli noin 12 -13 cm pitkä ja saman verran ympärysmittaa. ...
...Niinpä jokin aika sitten tapasin tyypin, jonka avulla todellakin sain vastauksen siihen, onko koolla merkitystä - sillä on jopa todella suuri merkitys.

Ensimmäisellä kerralla kyllä järkytyin, kun hän riisuutui ja näin hänen kullinsa koko komeudessaan. Se oli niin paksu, etteivät sormeni riittäneet sen ympärille ja varmasti yli 20 cm pitkä. Kenties melkein 25 cm. Aluksi luulin, etten millään voisi ottaa vastaan näin valtavaa vehjettä, mutta hän työnsi sen sisään varovasti vähän kerrallaan. Ensimmäistä kertaa elämässäni tunsin täyttyväni kunnolla ja tajusin laukeavani ennen kuin hän ehtisi edes puolitiehen. Minun täytyi pyytää häntä odottamaan tovi. Hetken päästä hän jatkoi kullinsa hidasta hivuttamista ja yhtäkkiä tunsin hänen olevan sisälläni viimeistä sopukkaa myöten. Sain orgasmin ennen kuin hän ehti edes liikahtaa. Se oli aivan uskomattoman ihanaa.

Mitään sellaista en ollut koskaan aikaisemmin kokenut tai ollut edes lähellä. Ylipäätään en ollut uskonut, että olisi mahdollista saada näin voimakas orgasmi.
...Tapailemme nykyään pari kertaa viikossa. Aina samoin suurenmoisin tuloksin. Nyt olen niin fiksoitunut "muistikuvaan" hänen suuresta kullistaan, että välillä minun on masturboitava ja ajateltava sitä, jotten ihan kuolisi haluun ja ikävään.
Tapailen myös muita miehiä, mutta ero on kyllä kouriintuntuva. Pelkästään ajattelemalla tätä suurta kullia saan kuitenkin orgasmin myös näitten muitten miesten kanssa."


Sori että musersin monien maailman...

T. Kakkoskategoriaan kuuluva
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Sivuverkko kirjoitti:
Pelkästään ajattelemalla tätä suurta kullia saan kuitenkin orgasmin myös näitten muitten miesten kanssa."

Koolla on siis väliä, mutta vain siinä määrin, että riittää kun maailmasta löytyy yksi tarpeeksi iso, jota voi ajatella?

Hyvinhän tässä asiat taitaa siis olla ihan kaikilla miehillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös