Pe 8.4.2011 JYP-Blues, 5. välieräottelu

  • 31 598
  • 117

Unkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC
Erittäin hieno peli. Ja Uimalakki oli kerrankin oikeassa eka erän jälkeen: "Toinen erä tuo ratkaisun tähän peliin". Sanoi hän. Ja niin tapahtui. Sanotaan ettei sota yhtä soturia kaipaa, mutta kyllä JYP kaipasi Vatasta. Tänäänkään hyökkäykset eivät lähteneet nopeasti ja jotenkin TV-kuvastakin näki luovuttamisen ilmeet. Bluesilla oli reilusti enemmän paikkojakin, joten tällä kertaa parempi joukkue voitti.
 

jykke

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnea vaan Bluesille, olitte parempia. Luulin että meill' löytyis kans tuollaisia taistelijoita vaan olikin pelkkiä runkkari-miehiä. Onnea Finaaleihin, toivottavasti menette loppuun!
 

Paha_Kurki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vatanen: Yksi suurimmista syistä miksei JYP pärjännyt tänä keväänä (mahdollista pronssia) paremmin. Vatasen puuttuminen vaikutti myös henkisellä tasolla muihin pelaajiin.

No mut oikeesti, JMA. Onhan tällä Vatasen puuttumisella jonkun sortin osuus siihen, että JYP ei pärjännyt. Mutta eihän sillä nyt ole kuin "kosmeettinen" vaikutus. Joukkueen puolustuksesta löytyy Välivaaraa, Koskista, Malmivaaraa, Viitasta. Jätkät on nähnyt jonkusen pudotuspelin ja myös mestaruusjuhlat. Ei toi puolustus _voi_ huutaa 19 -vuotiasta puolustajaa. "Eihän meistä oo mihinkään kun se yks teinipoika puuttuu.."

En siis halua missään tapauksessa väheksyä myöskään Sami Vatasen suorituksia tämän kauden JYP -joukkueessa. Pidän häntä pitkään aikaan lupaavimpana puolustajana Suomessa, jolla on pitkä ura edessä NHL -liigassa. Toivotaan, että vielä ensi kausi menee JYPissä. Lisäksi ilmoitan hänelle, tai hänen agentilleen (tiedän kuka sä oot ;-) Ilmoitan itsestäni myöhemmin), että muutamien Vatasen edustamien nhl -seurojen game worn -paidat olen valmis hankimaan.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No mut oikeesti, JMA. Onhan tällä Vatasen puuttumisella jonkun sortin osuus siihen, että JYP ei pärjännyt. Mutta eihän sillä nyt ole kuin "kosmeettinen" vaikutus.
Eikun Blues, väärin voitettu! Vähän niiku HIFK myös joka väärin voitti Lukon.
 

Kyjy

Jäsen
Go Sparta Go !

Kiitos Petulle ja joukkueelle tästä keväästä.

Ruokahalu kasvaa ja nyt taas jalat maahan ja seuraavaan taistoon. Vastassa ylivoimainen suosikki Peltosen johdolla.
 

Saint

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
OLEN RIKAS. MINÄ VOITIN!!!111

Ei vaan, helvetin hyvää peliä Bluesilta ja voi sanoa että parempi voitti. Huvittavinta koko matsissa oli Jeren 4 jäähyä, joista ehkä yhden olisi oikeasti voinut viheltää.

Hei teinix, oliks ihquu voittaa?

Jeren jäähyt oli kaikki ansaittuja, kuten kaikki muutkin. Tuomarit puhalti paremmin kuin koskaan ennen.
 

Tarmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Positiivista on:
- sääleistä nousee The Joukkue
- ei vituta enää vaikka pudottivat Kärpät
- finaalipaikka on ehdottomasti ansaittu
- tsemppiä! Finaalissa kaksi fyysistä ja taistelevaa joukkuetta HIFK vs Blues
- parempi voittakoon
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Onhan tää nättiä. Melkein tekisi mieli sanoa, ettei ollut edes hätää, mutta en kehtaa.

FINAALEISSA! Yhdeksänneltä sijalta, ensimmäisenä ikinä missään! AJOKOIRAT! Asiaa!

Seuraavaksi syödään HIFK.

Sano vain, ei ollut hätää ei. JYP nöyrtyi totaalisesti 2-1 maalin jälkeen. Ja 3-1 alivoimalla oli enää siloittelua.

Onnittelut tosiaan finaalipaikasta, kyllä Blues oli kaikesta huolimatta parempi joukkue. Menen meidän JYP-palstoille itkemään kaikesta mahdollisesta, ja itkenkin kunnolla, koska niin perkeleesti harmittaa.

Ja vihdoin tosiaan voin sanoa täysin varauksetta, että nyt KUN Blues kohtaa HIFKIN, niin tosiaan...

Syökää se saatanan HIFK!
 

cyclone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo
Huikeaa!

Jyväskylän reissulta kotiuduttu ja muutamat kommentit matsiin

- BLUESIN FANIT huikeaa kannustusta ennen matsia ja sen jälkeen!
- Tuomaritoiminta oli surkeaakin surkeampaa kummallekin joukkueelle, mutta onneksi tämä ei koitunut pelin ratkaisuksi. Toivon kuitenkin ettei tämä kaksikko tulisi finaaleja tai pronssimatsia viheltämään
- Asialliset JYP-kannattajat, erityisesti niille kahdelle jonka kanssa juttelin toisella erätauolla tupakkapaikalla (olin se läski kaljupäinen jätkä :)
- Ystävälliselle baarityöntekijälle ;)
 
Viimeksi muokattu:

akimoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Edmonton Oilers, JJK, Man C
Heti alkuun onnitteluni Espoon Bluesille ja ja sen faneille. Tuloksena on 4-1 ja siitä on turha kitistä.

JYP oli aseeton tässä välieräsarjassa ja oikea joukkue eteni jatkoon. Oikeastaan perjantai-iltaiseen otteluun kulminoitui koko välieräsarja. JYP teki hurjan määrän töitä, mutta Blues tuli ja teki avausmaalin, hallitsi ja puolusti hyvin joukkueena. Ja kaiken huippuna Tarkki oli todella hyvä maalillaan. Perjantaina tuomarit eivät onnistuneet parhaalla mahdollisella tavalla, mutta perjantain tuomarilinjasta hyötyi enemmän kotijoukkue. Karalahden jäähyistä kaksi oli todella naurettavia ja toivottavasti parhaat tuomarit saadaan finaaliin. Toki jotain jäi viheltämättä myös kotijoukkueen suuntaan, mutta tuomarityöskentelystä on turha itkeä.

Toivotaan, että JYP klaaraa pronssit ja kullasta tulemme toivottavasti näkemään huikean taiston.

Onnea Bluesille ja sen faneille finaaleihin ja toivotaan, että JYPin mitaliputki saa jatkoa pronssin muodossa. Kiitos Bluesille ja Blues-faneille sarjasta.
 

Vanha mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ja Suolahden Urho
Niinhän se nyt meni, kuin oli aistittavissa. Runkosarjan lopun perseily oli jo selkeä merkki.

Ilves sarja vaikkakin voitto oli huono.Neljäs sija on ihan hyvä tuolla pelaamisen tasolla.

Toivottavasti Jalonen ei ota yhtään miestä tästä joukkueesta maajoukkueeseen.
 

Mister

Jäsen
Hei teinix, oliks ihquu voittaa?

Jeren jäähyt oli kaikki ansaittuja, kuten kaikki muutkin. Tuomarit puhalti paremmin kuin koskaan ennen.

Voitko kerrata, mistä Bluesin kaksi peräkkkäistä mailasta kiinnipitämistä tuli? Urholta netin kautta tihrustaessa kovasti näytti siltä, että Virrkunen kaatui (ehkä jopa kaadettiin) ja käsi nousi jostain täysin maagisesta syystä, ja Karalahden mailasta kiinnipitäminen, no, ei sitäkään ihan kuvassa näkynyt. Näytti lähinnä siltä, että jypiläisen maila oli jossain Karalahden kyynärvarren tietämillä ja yhtäkkiä käsi nousi. Jos on parempaa tietoa paremmin nähneillä, kuulen perusteet mielelläni.

Lisäksi erityisesti Pihlstömin tuuppaamisesta Karalahdelle tulleesta estämisestä voisi keskustella pitempäänkin. Eihän tällaiset jäähyt oikeasti kuulu jääkiekkoon. Ja kovin usein jää sellainen ikävä kutina Karalahden saamista jäähyistä, ettei käsi kenellekään muulle tuosta olisi noussut.
 
Suosikkijoukkue
JYP
Parempi voitti, ei kahta sanaa. Jypiltä todellinen HMV-esitys: haluton, munaton ja välinpitämätön. Peli oli todella hermostunutta, eikä Jyp saanut kontrolloituja hyökkäyksiä käyntiin juuri lainkaan. Avauspeli ei toiminut yhtään, eikä Jyp päässyt vauhdilla Bluesin alueelle. Ainoat paikat Jyp sai haastamalla Bluesin pakkeja ja repimällä irtokiekkoja. Näitäkään ei tullut kovin montaa ja vähätkin paikat hukattiin, räikeimpänä esimerkkinä jälleen Louhivaara.

Jypistä ei onnistujia juuri löytynyt. Miika Lahti raiskasi jääkiekkoa plusmerkinnän arvoisesti ja Harri Pesonen oli mukana hyvällä liikkeellä. Pesoselta muutenkin hyvät playoffit, tehot vain jäivät hieman vaisuiksi.

Heikoimmat olivat Perrin, Jaatinen ja Pihlström turhien jäähyjensä kanssa. Perriniä ei tuntunut peli kiinnostavan lainkaan, ainakin jos katsoo toisen erän alun maaleihin johtavia tilanteita. Kaveri ei viitsinyt edes yrittää ottaa kiekkoa, vaan surffaili täysin seisovilla jaloilla. Loukkaantumisia tai ei, todella heikko esitys. Olin pitänyt Perriniä hyvänä playoff-pelaajana, mutta olin ilmeisesti väärässä. Jaatinen joutui liian suuriin saappaisiin eikä pystynyt vastuuta kantamaan. Myös Koskinen oli kiitettävän pihalla, joten parin työskentelystä ei tullut mitään.
 

Al Bundy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
Maalinteko-peli. Nyt sarjan ratkettua kukaan ei voi väittää että JYPin pelaajat olisi olleet lähelläkään sitä tahto-tasoa mitä väli-erä-sarjan voittamiseen tarvitaan. Tappio noin hyvällä määkimesellä ei ees vituta. Surkeeta peliä ja toivottavasti Pillulle ja J-P:lle löytyy ruplat! Surffikausi oli jo...

EDIT. Kyllä siellä kaikki annetaan, julkisuuteen. Jos joskun näkis kentällä....
 

Al Bundy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
Olen aika varma, että Risto Dufva on suurin yksittäinen syy miksi JYP ei tänä vuonna voita mestaruutta". 'SergeiK', viiltävä analyysi 4.2.2011
Ei huono Sergei!
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös