Pe 5.4.2013 JYP-Ässät (3. välieräottelu)

  • 36 304
  • 179

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Kyseessä on kuitenkin yhtään yliarvioimatta liigan yksi parhaista alivoimapelaajista.

Voisin kelpuuttaa JYPin kolmosalivoimaan heti Louhivaaran,Hubacekin,Lahden ja Boycen jälkeen kun Jäsä ja Sipiläinenkin on rikki.

Samppakanki:Ota talteen tuo ennusteesi valojen sammumisesta. Tulevaa allekirjoitustavaraa.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
JYP on viimeksi hävinnyt kolmannen pelin missään pelaamassaan playoff-sarjassa vuonna 2009? KalPaa (lol) vastaan.

Toivottavasti putki jatkuu.
 

Zaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eiköhän joukkuekin tiedosta sen että tänään on todella laadukas joukkue vastassa ja jos vähänkään löysätään tulee samanlainen ottelu mitä oli KalPaa vastaan neljäs matsi.
Ässät on kuitenkin tähän mennessä ollut kaikessa tekemisessään hieman niskan päällä ja luotto Ässiin on kova.
JYPin puolelta on mielenkiintoista nähdä lisääntyykö torikokouksissa oleva agressiivisuus ja tuleeko jotain muuta yllättävää. Jotain muutosta JYP kuitenkin tarvii tuohon pelaamiseensa ja varmasti jotain muutoksia tuleekin aiempiin verrattuna.
Raannan nolla oli siinä mielessä hyvä, että saattaa aiheuttaa tuskaa JYPin pelaajissa, jos ei puoliväliin mennessä ole vielä uponnut.
Pakollinen värilasiveikkaus. 1-4
 

mustaseiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kohta jos Abid ei ala saamaan osumia haittaa jatkossa touhua varmasti myös suuri selässä roikkuva kädellinen nisäkäs, siis Honkanen.

Eiks Jani oo aika kädetön. ;)

AUK:in poissaolo huolestuttaa hieman, toisaalta nyt Lähteenmäki saa hienon näyttöpaikan ja palkinnon hyville otteilleen. Tässä saattaa jopa tulla uutta potkua kakkoskentän hyökkäyspeliin.

Samat fiilikset alivoimapelin osalta mullakin, mutta en oikein ymmärrä, millä logiikalla Ässien pudotuspelien 3. parhaan pistemiehen, sekä koko välieräsarjan jaetulla kärkipaikalla kolmella pisteellään olevan kaverin puuttuminen voisi tuoda lisää potkua hyökkäyssuuntaan. Toivon tietenkin olevani väärässä.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Tänään tulee Ässille voitto numero kolme ja huomenna rantapalloja tarvitaan. Siltä näyttää, tuntuu ja maistuu tällä hetkellä. Voi olla että fiilis muuttuu parin tunnin päästä mutta turha etukäteen häviämään on yhtään peliä tässä vaiheessa vuotta lähteä.

In Raanta we trust.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Voisin kelpuuttaa JYPin kolmosalivoimaan heti Louhivaaran,Hubacekin,Lahden ja Boycen jälkeen kun Jäsä ja Sipiläinenkin on rikki.

Tällasia vaikutuksia ne lasit saa aikaan. Mutta ei mitään, tänään Lähteenmäki hoitaa homman ja JYP askeleen lähempänä sitä odotettua lomaa . :)
 

Sannoittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPille kaikkein tärkeintä on voittaa huominen peli Porissa. Se peli on voitettava, koska on päästävä takaisin Jyväskylään viidenteen peliin voittajana. Tänään voidaan vielä hävitä; sekin on parempi skenaario kuin se, että tämänpäiväisen voiton jälkeen hävitään huomenna ja ollaan kotona viidennessä pelissä 1 - 3 -tilanteessa. 1 - 3 -tilanteessa häviö alla viides peli hävitään todennäköisemmin kuin voitetaan. Tietysti ideaalitilanne olisi, että voitettaisiin sekä tänään että huomenna, ja toki voitto tänään antaa paremmat lähtökohdat huomiseen. Haluan vain painottaa, että huomisen peli on tämänpäiväistä tärkeämpi peli.

JYPin ei pidä aloittaa ensimmäistä erää hirvittävällä tempolla ja paineistuksella, eikä se niin teekään.

Ensimmäisen maalin tärkeydestä vallitsee konsensus.
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kuten joku/jotkut tuossa jo kommentoi(vat)kin, tämä sarja olisi mahtavaa nähdä aina upeaankamalaan Game 7:iin saakka. Jo senkin vuoksi JYPin voitto tänään tekisi hyvää, muutenhan tästä alkaa muotoutua varsinainen keväinen liejukakku sinänsä tiukasta väännöstä huolimatta.

Jospa sitä alkaisi siis virittelemään fanihuivia kaulaan ja suuntaamaan pelin näyttävään baariin Ässien kannattajia kiusaamaan. Harmi ettei pääse paikan päälle, joten te onnekkaat jotka pääsette, pitäkää nyt meteliä muidenkin puolesta ja huutakaa voitto kotiin!!! Jos meno jatkuu maanantain kaltaisena, odotan näkeväni nimimerkin Diesel karvaisen paljaan perseen Urhon lähikuvassa. Johan tässä onkin männävuosina tullut nähtyä niin Mystinen Taikuri kuin ne löytökoirat suoraan naamiaiskaupan alennuslaarista. Ei siitä voi yksi paljas hanuri enää ainakaan juuri huonommaksi vetää. Studiokommentteja odotellessa!
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kuulin vähän huhuu että JYP voittais tänää.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Jypillä on varmasti kovat paineet ja tulevat yhtä valtavasti, kuin Matti Mervin naamalle aikoinaan.

Old Spicen poissaolo on kyllä arveluttava asia, mutta toivotaan ettei boksissa istuttaisi turhanpäiten.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Jypillä on varmasti kovat paineet ja tulevat yhtä valtavasti, kuin Matti Mervin naamalle aikoinaan.

Kiitos tästä mielikuvasta. Näkisin tämän ottelun ja koko ottelusarjan todellisen ratkaisun kuitenkin piilevän valmentajien taistossa. Kivi on melko selkeästi Ahoa komeampi.

Lapulla 0-1 padalle och 5-2 kotijoukkueelle. Urhon parissa maisteltava tämä(kin) ottelu.
 

sonnychiba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Juuselalta en odota mitään, mutta Lähteenmäki saa nyt elämänsä tilaisuuden. Toivotaan, että Sami käyttää mahdollisuutensa. Tänäänkin peli tulee olemaan tiukka ja vähämaalinen. Jokohan Armia saisi sen maalin...
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ei sitte vittu. Jos ei rummut räpise Jyväskyläs, niin paukuttavat vappuviuhkoja. Huuto kuuluu vaan sillo, kun Jypin mies kaatuu, aina.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt jos joku väittää ettei yleisössä oo meininkiä ni väärässä on! Helvetin hyvä meno.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pitäisikö ottelua kommentoida vasta pelin eikä vielä toisen erän jälkeen, en tiedä, mutta ennen kun alkaa ihmeitä tapahtua voi todeta, että meidän Lahen Rami on aivan paska. Huonoin peli Ramilta ikinä - pahaan paikkaan.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Peliä jäljellä vielä n. 10 minuuttia, mutta annan nyt jo analyysini tästä otteluparista. Unohtakaa kaikki, mitä olen aiemmin kirjoitellut kärkkääseen sävyyn.

Ässät pelaa täysin samalla tavalla kuin viime vuonna JYP. Erittäin tylyä, kärsivällistä, tiivistä ja toimivaa peliä. Raanta on viime vuoden Helenius. JYPillä ei tosiaan ole niin kova joukkue kuin viime vuonna. Sieltä puuttuu yksilöt, jotka pystyvät ratkaisemaan pelejä. Perrin ei ole noussut sille tasolle, jota olisimme odottaneet. Itse asiassa, jo viime vuonna siellä olivat muut miehet, jotka olivat kevään kuumimpia. Tuppurainen, Pesonen ja Ässiä vastaan Vatanen. Nyt on esillä Savinainen, Armia ja kumppanit.

Minä vähän jo luovutan. Olen ehkä huono kannattaja. 3-0 tilanteesta edes JYP ei enää nouse. Se ei ole ihmemies Blues.

Mutta vaikka kuinka vituttaa, en tee sitä perinteistä, eli manaa Ässien saumoja Tapparaa vastaan täysin olemattomiksi. Päin vastoin, Ässillä on erittäin hyvät saumat ottaa yli 30 vuoden jälkeen mestaruus. En ehkä sitä toivo, mutta enpä minä sitä toivo Tapparallekaan (tai Lukolle...). Aina ei voi voittaa, ja paras voittakoon.
 

Zalmonella

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
Mitäs perkele JYP!!

Miten voi näin organisoitu joukkue hävitä tässä sarjassa?! Olen kaikille jo runkkarisarjassa vannonut, että JYP on niin kova ettei sitä pysty pysäyttämään.
 

Glory

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, NHL
Ässät on parempi molempien maalien edessä, pelaa kärsivällisesti, kääntää peliä nopeesti ja iskee paikoista maalit. That's it.

Jypin "maskipelaamista" olen aina ihmetellyt tai lähinnä sen puutetta ja ihmettelen sitä edelleen. Miehet seisoo ohjureita ja ripareita haistellen, mut kukaan ei ole maalivahdin edessä. Pikkusen mallia NHL:stä, miestä maalivahdin eteen vetohetkellä ja sitten voidaan keskittyä siihen riparin hakkaamiseen.
 

Vanha mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ja Suolahden Urho
Kuten aijemmin mainitsin Ässät vie. Ainut mikä ärsyttää katsoa on se pikkusika mitä Ässät harrastaa. Nyt minusta yllättäin tuli vahva tappara kannustaja. Kuka voi arvostaa Marttista, joka ei ole kelvannut kenelekkään...?

Tappara 1 Ässät 2 Jyp 3 Lukko 4
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Huikea peli Ässät,I salute you!

Huikeat kannattajat huusi lopussa:"Te voitte lähtee!" Ja mehän lähettiin. Ismo Alangon laulun sanoin"se on kaunista kun kunnolla vituttaa"..arggh!!!
 

chubster

Jäsen
Onnea ässät!

3-0, ei selittelyitä.

Peli oli tiukka ja numerot eivät kerro koko totuutta.

Raanta vie Tarkkia 100-0. Sarjan kulminaatio piste on tässä.

MVP Raanta, ei kahta sanaa! Huomenna vielä kaikki peliin!
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
- Tarkin taso laskee kun pitäisi nousta. Piti olla kokenut voittava Play off vahti.
- Puolustus ja hyökkäys. Vaikea sanoa kumpi on paskempi
- Abid, voisko syödä ensi pelin poppareita katsomossa
- Auvisen taso taitaa olla siellä a-junnujen play off tasolla.

Onnittelut Ässille finaalipaikasta. Huomenna jatkuu sama paska JYPin osalta.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Onnea ässät!

3-0, ei selittelyitä.

Peli oli tiukka ja numerot eivät kerro koko totuutta.

Raanta vie Tarkkia 100-0. Sarjan kulminaatio piste on tässä.

MVP Raanta, ei kahta sanaa! Huomenna vielä kaikki peliin!

Jos Ässät vie kannun Savinainen myös vahva ehdokas,Raanta toki ykkönen. No katsotaan nyt vielä huomenna vaikka nyt on selvää kumpi tästä jatkaa. Voimasuhteet on niin selvät ettei edes vituta :)
 

ToBey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jyväskylä
Munatonta, säälittävän munatonta. Pomppii myös huolella ässille. Siinä kaikki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös