Pe 5.12.2008 Jokerit-Ässät

  • 27 880
  • 159
Tila
Viestiketju on suljettu.

Bendul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minäkään en peliä nähnyt, mutta uskon vakaasti siihen, että Pulkkiseen ei Jokereiden peli kaatunut. Eilisellä Jyväskylän pelillä saattoi olla suurempi rooli. Kilpeläisen huippupeli ja Luomalan sekä Kuusiston itsestään löytämät kädet auttoivat myös Pataa huomattavasti. Ässien koti- ja vieraspelaamisen erot aiheuttavat tunteita, joita ei voi sanoiksi pukea. En edes yritä.
Pulkkinen tuntuu herättävän tunteita. Runkosarjassa pelataan 58 ottelua, joten Jokerit voi peluuttaa osassa ihan ketä haluaa. Jos on mahdollisuus antaa peliaikaa 16-vuotialle lupaukselle, sitä pitää ehdottomasti antaa.

Jokerit oli tosiaan yhdeksäs joukkue, joka joutui antautumaan Ässille kotikentällään. Muistan pari viikkoa vaille vuosi sitten olleeni ikionnellinen kun Ässät voitti Turussa vieraspelin hieman vajaan vuoden kuluttua edellisestä vierasvoitosta. Näissä sekavissa tunnelmissa on mukava aloittaa viikonloppu. Ensi tiistaina Ässät kohtaa Porissa Tapparan, mutta onneksi heti pari päivää myöhemmin saadaan revanssi Tampereelta...
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Miten minusta tuntuu että porilaiset yrittää kovasti selittää että Pulkkisen peluuttaminen tässä pelissä oli typerää kun taas Jokerikannattajat pitävät Pulkkisen peluuttamista fiksuna ja perusteltuna tulevaisuuta ajatellen - ymmärrän että Ässien kannattajien on vaikea ajatella tulevaisuutta kun se Ässien tulevaisuus on niin epävarma ja paikka liigassa saattaa pian olla historiaa. Teemun otteita on kehuttu useamman Jokerikannattajan taholta. Pulkkisen pyöriminen siellä muutaman metrin päässä teki sen että Sammalkangas ei voinut avata peliä sinne suuntaan vaan avasi keskemmälle ja Tenute pääsi katkasemaan ja teki maalin, yksinkertaista.

Itse puhun vain tästä ottelusta ja jos luet viestini ennen peliä, niin huomaat että pidän Pulkkisen peluuttamista Ässien etuna. Peluuttaminen palveli varmasti Pulkkista pelaajana ja Jokereita organisaationa, mutta tähän peliin se vaikutti negatiivisesti.
 

Ole Fart

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jotenkin turhanpäiväistä vääntöä tästä Pulkkisen peluutuksesta. Teemu Pulkkinen sijoitettiin ykköseen luultavasti sen takia, ettei oikein muuta sopivaa paikkaa miehelle ole. Teemu on nimenomaan ja erityisesti snaipperi, pelaaja joka kärkkyy ja haistelee maalipaikkoja, ja käyttää niitä hyväkseen.

Tämänhetkisessä Jokerimiehistössä Teemu Pulkkista tuskin olisi kannattanut sijoittaa Janne Hauhtosen tai Tomi Mäen rinnalle, nelosesta nyt puhumattakaan.

Paljonko haluaa antaa Pulkkiselle kunniaa Jokereiden ensimmäisestä maalista on makuasia. Joka tapauksessa, miehelle on tyypillistä erinomainen kyky haistaa katko- tai riistotilanteita vastustajan puolustusalueella. Kyseinen tilanne oli hyvin tyypillistä Pulkkista.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Peluuttaminen palveli varmasti Pulkkista pelaajana ja Jokereita organisaationa, mutta tähän peliin se vaikutti negatiivisesti.

Millä perusteella? Minusta Pulkkinen pelasi hyvin eikä ainakaan heikentänyt Jokereiden pelaamista, Rita saatiin samalla stunttaamaan hieman saman tyylistä Janne Lahtea toiseen ketjuun. Ja jos se sinua lohduttaa niin ylivoimapelissä Pulkkinen ei ollut kentällä vaan mentiin harjoitelluilla kuvioilla.

Pulkkinen ei todellakaan ollut tässä pelissä huonoin Jokeri, ei edes lähelle, vaikka yhden typerän jäähyn ottikin.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Taas häviön syytä etsitään väärästä asiasta, ei tämä peli mennyt Pulkkiseen. Jokerit hävisi, koska sillä oli kova peli eilen, onkohan jollain heittää tilastoa millä voisi esittää että aina peräkkäisenä päivinä pelannut häviää lähes aina? Tappio kärkikamppailussa, seuraavana päivänä ennakkoon heikompi Ässät vastassa jolla oli maalivahti hyvässä tikissä.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Taas häviön syytä etsitään väärästä asiasta, ei tämä peli mennyt Pulkkiseen. Jokerit hävisi, koska sillä oli kova peli eilen, onkohan jollain heittää tilastoa millä voisi esittää että aina peräkkäisenä päivinä pelannut häviää lähes aina?
Ässät voitti HIFK:n reilut pari viikkoa sitten, vaikka oli peli edelliseltä päivältä alla.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
1. Jokerit oli väsynyt.

2. Ässät tuore ja pelasi hyvän vieraspelin.

3. Jokerit sotkivat omaa peliään "superjunnun" peluuttamisella.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
IFK:ta ei lasketa, katos ei ole veskaria ;). Mutta vakavasti ottaen, myös JYP hävisi tänään, kun eilen purkautui paljon latausta Jokereihin henkisesti ja fyysisesti.
Rehellisesti sanottuna varmasti tuolla oli vaikutusta. Mutta hyvä liigan kannalta, että niitä voittoja ei kärkijoukkueetkaan edes kotona ihan aina "höntsällä" ota.
 

Halmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Pulkkisen pyöriminen siellä muutaman metrin päässä teki sen että Sammalkangas ei voinut avata peliä sinne suuntaan vaan avasi keskemmälle ja Tenute pääsi katkasemaan ja teki maalin, yksinkertaista.

Tuolta se saattoi radiosta kuulostaa. Katsoppas kuitenkin Nelosen sivuilta se video. Sammalkangas olisi ehtinyt vaikka kääntyä oman maalin taakse ja lähteä sieltä avaamaan peliä mutta päättää syöttää samalla kaistalla olevalle omalle pelaajalle ja Tenute lukee tämän ja tekee maalin tilanteesta.

Tottakai on hienoa että nuoret pääsevät kokeilemaan liigavauhtia. Nyt tässä oli kuitenkin kyseessä mediatempaus, ja on toki hyvä että Pulkkinen mielestäsi onnistui. Ei kuitenkaan Ässäkannattajien onneksi onnistunut maalin- tai pisteidenteossa tällä kertaa.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Ihme vääntöä jostain Pulkkisesta. Hieno homma että Jokerit antoi junnulle paikan näyttää, en ymmärrä miksi joku näkisi sen huonona asiana? Narrit tuskin kaatui tänään Pulkkiseen, ja välttämättä ei olisi voittanut vaikka Pulkkisen tilalla olisi pelannut Rita tai kuka tahansa.

Pisteet ratkaisee, pelasi sielä Pulkkisia tai ei.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Ässille varmasti makoisa voitto Jaffalasta. Lähellehän ne narrit pääsi, mutta Kilpeläinen oli mies paikallaan. Kilpeläinen onkin torjunut hurjia määriä viime otteluissa ja on kyllä Ässien peruspilari, kun kautta pelataan vielä eteenpäin. Matti Kuusiston maali oli myös tyylikäs, ei minkäänlaista jäätymistä. Meidän Kostaja olisi varmaan vipannut lätyn rystylämärillä piippuhyllylle samasta tilanteesta. Myös se pieni huomio Jokereista, että Joeylla on alkanut peli kulkemaan alkukauden kangertelujen jälkeen. Keväällä tärkeä mies narreille varmasti.

Mitä Case-Pulkkiseen tulee niin tämä vielä oikeasti katiska naaman edessä pelaavan pojun pelaaminenhan saa huvittavia mittasuhteita täällä jatkoajassakin jopa. Hyvä, että herättää keskustelua. Ihan jees, varmasti että nostetaan rosteriin, mutta on tuossa mediahypetystäkin taustalla niin paljon, että ei tämä varmasti nyt ihan pelillinen siirto ollut laittaa janaria ykkösketjuun. Mikäs siinä, raakilehan vielä kaveri on fysiikaltaan, mutta miesten pelejä alle niin hyvää siitä kai tulee ja eriasia kuinka kauan sen jälkeen pelaa vielä Jokereissa, kun on tehnyt läpimurtonsa. Nyt kun Seiska-Pasi on ilmeisesti unohdettu niin Pulkkinaattori vie palstatilan.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
3. Jokerit sotkivat omaa peliään "superjunnun" peluuttamisella.

On se kumma. Teillä veskari nappaa yli puoltasataa koppia, meidän ykkönen värkkää molemmat maalit eilisen 0+0 matsin jälkeen ja meillä oli aivan karmeaa puolustuspeliä. Silti kolmanneksi suurin syy tappioon on miehessä, jonka karvauksen tuloksena Tenute teki yhden maalin. Minulle jäi ainakin erittäin positiivinen kuva Pulkkisesta ja kyllä syyt näiden pisteiden menetykseen oli aivan täysin muualla.

Tuossa tuli vielä katsottua pari kertaa Nelosen "kooste" ottelusta. Teillä oli koko ottelussa meidän puolustajien häröilyn takia useita läpiajoja, kaksi maalia tuli erikoistilanteista (aloitus+yv) ja kolmaskin tuli vastahyökkäyksestä meidän miesten sekoillessa hyökkäysalueella. Jos Pulkkinen on oikeasti niin suuri Saatana, että puolustajilta katoaa täysin kontrolli kiekkoon, hyökkääjiltä sihti on hukassa, pelistä paistaa lepsuus ja Riksmankin vajoaa Lundellin tasolle, niin en voi kuin ihmetellä. Pulkkinen oli yksi pirteimmistä pelaajista meiltä, vähän paremmalla tuurilla olisi päässyt maalintekijätilastoihin ja pelasi kokoonsa, kokemukseensa ja ikäänsä nähden aika pirun miehekkään ottelun. Jos kokeneemmilla on varaa perseillä mopoikäisen kaverin tsempatessa tuolla tavalla, niin Kimmo Kuhdalta voisi käydä lainaamassa peilejä. Ennakkoon Pulkkisen siirto tuolle paikalle saattoi viestiä vastustajan aliarvioimisesta, mutta kyllä ammattimiesten pitäisi pystyä vääntämään vähän paremmalla asenteella, varsinkin kun tämä "asenteenlatistaja" väänsi itse tuolla tavalla.

Täällä jaksetaan jauhaa siitä, miten kovia Ässät on vieraskaukalossa ja kuinka junnun peluutus tuolla paikalla on vastustajan aliarviointia. Ässät on kuitenkin liigan perällä ja me toisena, pisteet menee meille nyt 21 pisteen erotuksella ja kaksi ottelua vielä vähemmän pelanneena. Jos minulta kysytään, niin tässä oli reilusti paras paikka peluuttaa Teemua. Kotiyleisö sai nähdä yhden lahjakkaimmista jokerijunnuista koskaan, miehen motivaatiolle reilu peliaika teki varmasti hyvää, Ässät ei tule meitä uhkaamaan runkosarjasijoituksista pelatessa ja rehellisyyden nimissä tämä ottelu oli sellainen, jonka etukäteen piti olla selvä. Nyt hävittiin teidän maalivahdin huippuiltaan ja meidän pelaajien karmeaan huolimattomuuteen. No big deal, mielummin menetetään muutama piste kuin annetaan taas vaihteeksi yhden junnun tehdä "lehterät".

Mitä tulee mediahuomioon, niin ainakin rahaa virtasi hallille. Jos sattuneista syistä Bluesia vastaan pelattuja kotiotteluita ei lasketa, niin tämän päivän yleisömäärä oli suurin sitten 25.10 pelatun Kärppä-matsin ja koko kauden toisiksi suurin jos ei oteta huomioon otteluita pääkaupunkiseudun joukkueita vastaan. Ei pahalla Ässiä kohtaan, mutta ette te ole niin kiinnostava joukkue, että perjantaina sarjajumboa vastaan saataisiin normijärjestelyilä yksi kauden parhaista yleisömääristä.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ainakin saatiin tarpeeksi laukauksia maalia kohti, mutta suurin osa vedoista tuli mielestäni liian kaukaa ja Kilpeläisellä oli helppo työ torjua ne. Enpä kovin montaa todella vaarallista maalipaikkaa muista Jokereilta. Ässät sai vaarallisia vastahyökkäyksiä. Kivenmäki tosin mielestäni vain surffaili kentällä eikä pelaaminen kiinnostanut, mutta muuten Ässien pelaajat yrittivät kovasti.

Tuomarit olivat mielestäni hukassa aika pahasti, varsinkin Keränen. Tenute kaadetaan maalin edessä ja ei tullut Ässille jäähyä, mutta hetken päästä Lind jäähylle heppoisesta koukusta. Kolmannessa Ässät pääsi ylivoimalle todella Jokelalle todella heppoisasti annetun jäähyn ansiosta ja teki sillä ylivoimalla 2-1-johtomaalin. Tämän jälkeen tuomarit mielestäni paikkailivat tilannetta ja Ässät saikin kolme seuraavaa jäähyä. Jokerien 2-3-kavennusmaalin olisi ehkä voinut hylätäkin, en ole varma, kun vain kerran sen näin. Lopuksi vielä saatiin mahdollisuus tasoitukseen, mutta nyt ei onnistunut.

Teemu Pulkkisen debyytissä oli hyvää ja huonoa. Hyvää oli se, että oli järjestelemässä Jokerien avausmaalia ja "melkein" saikin syötön siihen sekä laukaus lähti hyvin ja kädet kävivät mainiosti. Huonoa olivat 2 jäähyä, mutta ainakin toinen niistä tuli melko heppoisesti. Lisäksi Pulkkisen kiekonmenetyksestä Ässät teki melkein yhden maalin. Nyt on Pulkkisella debyytti takana ja seuraavaa peliä ei enää tarvitse jännittää. Toivottavasti saa vielä näytön paikkoja Jokereissa.

Kaiken kaikkiaan ei niin kauhean huono peli Jokereilta, mutta viimeistely ontui. Runkosarjan voittoon on vielä hyvät mahdollisuudet. Nyt pitäisi kaksi kertaa kaataa Kärpät viikon sisällä ja vielä käydä megareissulla Turussa. Hieno viikko on edessä jääkiekon osalta jokerifaneilla!
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Kiva lukea, että ässäfanit heti pelin jälkeen ovat täällä kirjoittamassa muna pystyssä siitä, että tämän uuden superhyperjunnun mukanaolo ratkaisi pelin ässille ja tähän keksittiin ties mitä perusteluita. Ei se voitto vaan riitä, kun hauskinta on keksiä, miten saadaan kaikki yhden junnun peluuttamisen syyksi.

Hyvä, että suomessa on edes yksi pelaaja, joka voi tulevaisuudessa pärjätä jossain. Tai ainakin sen käsityksen tästä hypettämisestä on saanut. Ei se paljoa haittaa, vaikka yhdessä runkkarimatsissa laitettiin sekoittamaan täysin jokrujen ykköskentän ja sitä kautta koko joukkueen peliä. Ensi pelissä kaveri on taas varmaan pois kokoonpanossa ja jokereilla on mahdollisuudet jopa voittaa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kiva lukea, että ässäfanit heti pelin jälkeen ovat täällä kirjoittamassa muna pystyssä siitä, että tämän uuden superhyperjunnun mukanaolo ratkaisi pelin ässille ja tähän keksittiin ties mitä perusteluita. Ei se voitto vaan riitä, kun hauskinta on keksiä, miten saadaan kaikki yhden junnun peluuttamisen syyksi...

Täytyy tuottaa pettymys, ei ollut muna pystyssä, jääkiekko ei aiheuta sen tyyppisiä reaktioita...

Itse sanoin Ässien voiton mahdollisuuden olevan kolmen asian takana eli

1. Jokerit oli väsynyt.

2. Ässät tuore ja pelasi hyvän vieraspelin.

3. Jokerit sotkivat omaa peliään "superjunnun" peluuttamisella.

Eli Pulkkisen peluuttaminen oli ainoastaan yksi osa tätä kuvioita. Tässä kohtaa Jokereiden valmennus (Ika) teki mielestäni virheen.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Voimassa ja nopeudessa ei yllä Ridan tasolle, mutta pelin luvussa Pulkkinen on jo nyt huomattavasti Ritaa edellä. Ja näiden takia Rita ei koskaan pystynyt vakiinnuttamaan itseään NHL-tasolle.
?! Kyllä Ridan pelinluku on parempaa, kuin 16-vuotiaan koulupojan..! Sorry.
 

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täytyy tuottaa pettymys, ei ollut muna pystyssä, jääkiekko ei aiheuta sen tyyppisiä reaktioita...

Itse sanoin Ässien voiton mahdollisuuden olevan kolmen asian takana eli

1. Jokerit oli väsynyt.

2. Ässät tuore ja pelasi hyvän vieraspelin.

3. Jokerit sotkivat omaa peliään "superjunnun" peluuttamisella.

Eli Pulkkisen peluuttaminen oli ainoastaan yksi osa tätä kuvioita. Tässä kohtaa Jokereiden valmennus (Ika) teki mielestäni virheen.
Jukolauta, sä vaan jaksat 8-9 viestiä ketjussa näkemättä edes peliä.

Itsekkään en nähnyt peliä, mutta ensimmäisen erän 26 torjuntaa Kilpeläisellä, oli ilmeisesti ratkaisu. Tuollaisella laukausmäärällä pitäisi tehdä 2-3 maalia, nyt tuli nolla.

Ja ihan sama hävitäänkö peli sillon tällön, varsinkin jos uskalletaan hävitä ja antaa nuorille vastuuta.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Jep, Pata pelasi tosiaan ihan fiksua vieraskiekkoa ja Jokerit oli väsynyt. Siinäpä se ottelun ratkaisu piili eilen. Jokerit teki tapojensa vastaisesti eilen muutamia karkeita virheitä ja Ässille tuli sitä kautta hyviä vastahyökkäyksiä.

Pulkkiselta mielestäni ihan jees debyytti, joskin ymmärrettävästi oli ehkä vähän liikaakin näyttöhaluja, joista seurauksena lievä tilanteiden ylipelaaminen. Miehellä on kuitenkin loistava pelikäsitys ja laukaus on todella terävä noin ollakseen 16v poikanen. Ehdottomasti kannattaa antaa kundille lisää peliaikaa jatkossakin, ei Jokerit eilen Pulkkisen peluuttamiseen kaatunut vaan siihen, että Ässät oli pelissä tuoreemmilla jaloilla ja teki paikoistaan maalit paremmalla prosentilla.

Yksi runkkaripeli 58:n joukossa, ei muuta.
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Itsekkään en nähnyt peliä.

Kannattaako Jokeri fanien nyt vetää herneitä sieraimiin yhden (tai muutaman) Ässä fanin kommentista, että Pulkkista ei ykköseen olisi kannattanut laittaa.

4 pistettä Ässille kahdessa pelissä Jokereilta, vaikka 6 on ollut otettavissa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tuolta se saattoi radiosta kuulostaa. Katsoppas kuitenkin Nelosen sivuilta se video. Sammalkangas olisi ehtinyt vaikka kääntyä oman maalin taakse ja lähteä sieltä avaamaan peliä mutta päättää syöttää samalla kaistalla olevalle omalle pelaajalle ja Tenute lukee tämän ja tekee maalin tilanteesta.

Olin kylläkin pelissä. Olisihan se Sammalkangas kerinnyt tekemään moniakin asioita mutta Pulkkisen karvaus laidalla esti Sammalkangasta avaamasta peliä sille laidalle, Pulkkinen siis sulki tuon avaussuunnan ja Teemu oli aktiivisesti karvaamassa. Tästä johtuen Sammalkangas joutui avaamaan keskemmälle ja Tenute katkaisi avauksen ja teki maalin. Se että Sammalkangas päätti yrittää avausta eikä mennyt esimerkiksi oman maalin taakse ei johtunut Teemusta mutta avaussuuntaan Pulkkisen karvaus vaikutti.
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Kysäisin Virmasen Matilta mielipidettä taistelun tauottua että kuuluukos se Porin Ässät hänen mielestään sm-liigaan. Matti nyökäytteli päätään epäuskoisen näköisenä :)

Hieno ottelu näin porilaisvinkkelistä, aika hiljaista Jokerien kannattajat olivat läpi ottelun versus sudeettiporilaisten mylvintään. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Jotenkin oli jo ennen matsia fiilinki, että tämä ns. selvä peli ryssitään. Jotain niin saatanan tuttua oli taas tuossa nyhjäämisessä ja tämä tietysti tarkoittaa sitä, että Kärpät saa huomenna kyytiä. Jokereitten peli ei tietenkään kaatunut mihinkään Teemun peluuttamiseen vaan yleiseen munattomuuteen.

Confused? You won´t be after the next episode of the Soup.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
?! Kyllä Ridan pelinluku on parempaa, kuin 16-vuotiaan koulupojan..! Sorry.

Toki kokemuksen, nopeuden ja kaiken kaikkiaan parempien fyysisten ominaisuuksien takia Rita on paljon Pulkkista edellä pelaajana tällä hetkellä. Mutta se mistä puhuin koskee lähinnä pelisilmää ja sitä Pulkkisella on luontaisesti huomattavasti enemmän kuin Ridalla ja tämän ansiosta Hancock ja Tenute saivat 3-4 todella hyvää maalipaikkaa. Pelisilmä on myös sellainen ominaisuus, jota ei niin vaan treenaamalla juurikaan paranneta vaan sitä joko on tai ei. Pulkkisella sitä on Ridalla huomattavasti vähemmän. Jos Ridalla olisi parempi pelisilmä pelaisi hän kovilla tehoilla NHL:ssä, nyt suht vaatimattomilla tehoilla SM-liigaa.
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pulkkiselta ihan hyvää peliä ja ei muuta kuin uutta tarjotinta ja mahdollisuutta kehiin. Toisaalta jos jossitellaan, niin tämä peli olisi toisaalta ollut aika hyvän näytön paikka, vaikkakin koko Jokerit oli ihan munaton, väsymys ja asenne ongelmina. Jokereilla semmoiset 7min 60 min:sta oli semmosta hetkellistä yritystä.
Toisaalta huvittavaa että pelistä oltaisiin otettu ne perus 3 pistettä suhteellisen helpolla kun olisi kiekko vähän pomppinut oikeilla hetkillä maaliin ja sitten jatkettu sitä passiivista pasianssia. Mutta joo, ei olisi uskonut että perjantai-peli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös