Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Pe 4.9.2015 Sport - Ässät

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana sonnychiba, 04.09.2015 klo 12.27.

 1. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Semirin taklaus oli aika ruman näköinen, toivottavasti ei näitä tule lisää. Toivottavasti Kokkala myös on kunnossa. Fyysisyys on ok, mutta sitten pitää osata taklata oikein eikä hyppäämällä ja päähän.
   
 2. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  Tarkoitin, että Ässien pelillinen puoli on ilman kärkiäijiä parempi kuin Sportilla. Teidän ykkösmiehet toki vielä pidempään sivussa ja meillä näytettäisiin selviävän säikähdyksellä.
   
 3. Jeppe_68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Pelin näkyvimmät mielestäni olivat Sportin Spilar ja Pukka. Spilarilta ainakin kolme näyttävää yksilösuoritusta jotka päättyivät maalintekopikkaan. Pukka veti hyvin puolustuspäässä ja varsinkin oman maalin edessä. Itseluottamus kunnossa?

  Ässistä mieleen jäi maalivahti Bernard ja Niko Ojamäki sekä ajoittain Jarno Kärki. Muut oli massaa, Kiilholman peli yv:n kapellimestarina jäi negatiivisesti mieleen. Ei noin Kinu.

  Ihan kiva kenraaliharjoitus, vaikea on kummallekkaan joukkueelle kuitenkaan povata tuon perusteella edes po-paikkaa. No, kohta alkaa.
   
 4. Major Julli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
  Ben-Amor koitti vetää kunnon pommia ja epäonnistui. Ei tuossa nyt mitään supersikailua ollut. Mutta pelaajalla on vastuu taklauksistaan ja kyllä tuosta sen yhden pelin voi laittaa. Tämä siis tuo koosteen hidastuksen perusteella, siitä kuvakulmasta ei näy kunnolla miten käsiä käytettiin osumakohdalla.
   
 5. Kaukosäädin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
  Lainaus:
  Pysäyttelin tuota hidastusta ja aikalailla kyynärpää, joka on kiinni vartalossa, on se joka osuu Kokkalaa päähän. Ja vain ja ainoastaan päähän. Eli mun mielestä on se ja sama käytettiinkö käsiä, kun taklaus osuu pelkästään päähän ja kyseessä on vieläpä hyppy. Kyseessä oli siis lisäksi ryntäys, sillä noin kovalla tilannenopeudella ei vain voi taklata jos pelisilmä ja tekniikka ei riitä kuin pelkkään pääosumaan.

  Nykyisellä linjalla pyyhkisin hanurini ja vähintään viisi peliä pelikieltoa olisi oikea linja.
   
 6. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Tuo tilanne näyttää kyllä nauhalta ja hidastettuna kyllä tosi rumalta. Reaalielämässä se näytti siltä, kuin SBA olisi ollut aikeissa takalta, Kokkala laittoi kiekon eteenpäin ja kankea Amurin tiikeri ei saanut kurssia kääntymään.

  Aika turha jätkä toi Ben-amour joka tapauksessa on. Ei mitään järkevää taaskaan aikaiseksi. Kulttihahmo, jonka suurin saavutus olisi täyttää Itämeren siltaa edes muutaman neliömillimetrin Helsinki-Tallinna välille..

  Vituttaa kyllä suuresti Kokkalan puolesta. Kaveria ei ole siunattu kyllä edes vähää suojelusenkeleillä. Juuri palannut vittumaisen nilkkavamman jäljiltä, joka sotki koko viime kauden ja heti tälli päähän. Ei voi vaan ymmärtää!

  E: lisätään, että SBA kävi pyytämässä Kokkalalta anteeksi tilanteen jälkeen. Karvinen rekisteröi tän tilanteen aika hyvin. Oli jo lähdössä vaihdosta "korjaamaan" tilannetta, mutta muut esteli. Tähän palataan aivan varmasti vielä.
   
  Viimeksi muokattu: 05.09.2015 klo 01.30
 7. Major Julli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
  Pidän tuon kantani vielä, elikkä tuosta kuvakulmasta ei järjetön sikailu. Typerä kylläkin. En tiedä mitä Ässä-johto Semirilta oletti saavansa, mutta vähän tuntuu että seisomakatsomon muutaman vajakin riemuksi tämä kulttipelaaja on hankittu.
   
 8. Jeppe_68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Eihän tuossa ollut mitään tarvetta taklata. Jotenkin tuntuu, että turhautuneen ja jotenkin rajoittuneen jääkiekkoilijan turhautunut ja jotenkin rajoittunut teko.
   
 9. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Mä en oo oikeestaan pitänyt koskaan Ben-Amoria likasena pelaajana. Sen takia ihmettelin kun se veti Peltosen noudon täysin överiksi ja suoritti ehkä 2000-luvun törkeimmän haun. Mietin vain että somessakin puhutaan telotuksesta jne. Väittäsin että tuossa on roimaa SBA-antipatiaa. Tai joku viis peliä pelikieltoa. En mitenkään saa tuota niin tarkotuksen hakuiseksi, tai lopputulemaa niin vakavaksi, että pitkää pelikieltoa iskettäisiin.

  Ellei sitten haluta tehdä esimerkkiä, jostain syystä. Näytti siltä että olis voinu jättää tilanteen vetämättä loppuun, mutta ei jättänyt. Mikä ihmetyttää hieman. Vikassa harkkamatsissa.
   
 10. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Lainaus:
  Tässä pitää tietysti ottaa huomioon myös toinen osapuoli. Eihän se nyt voi niinkään tietysti mennä, että toinen teloo "ei tahallaan" ja toinen jengi kärsii seuraamukset pelaajan loukkaantumisena. Vielä kyseessä aika tärkeä palanen Sportin paletissa. Tasapuolisuutta!
   
 11. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Toki. Pelikiellon arvonen tapaus. Toisaalta, jos Kokkala olis vaikka 20 peliä sivussa, niin eihän se Ben-Amorin pelikielto hirveesti lohduttais. Sanotaan näin, että ei olis kaivattu tällasta harjotuskauden päätteeksi, mutta jääkiekko on.
   
 12. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Juuri näin. Turha tästä sen enempää jeesustella. Onnea ja menestystä kauteen Pori. Kunhan se ei tule meidän kustannuksella.
   
 13. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Kuinka monta vuotta tämä Kokkala on liigatasolla 40:n tehopisteen mies?
   
 14. luotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
  Lainaus:
  Ei tullut peliäkään, joten ihan oikein meni.
   
 15. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Missä tällaisesta on uutisoitu? Aika uskomatonta sikailua myös Liigan (kurinpidon) toimesta jos näin on.
   
 16. luotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
  Lainaus:
  Satakunnan Kansa kertoi asiasta tänään. Liigan kurinpidosta vastaava teki mielestäni ihan oikean päätöksen. Mielestäni ulosajo tuosta tilanteesta oli vähän ylireagointia tuomarilta, joten siinä oli rangaistusta jo ihan riittävästi.
   
 17. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Saanen olla eri mieltä. Tilanteesta olisi pitänyt antaa ottelurangaistus (=automaattisesti vähintään yhden ottelun pelikielto).

  Sääntö 124 iii: Pelaajalle, joka vahingoittaa tai piittaamattomasti vaarantaa vastustajaa pään tai niskan alueelle kohdistuneen taklauksen seurauksena, tuomitaan ottelurangaistus.

  Kontakti kohdistui suoraan päähän ja Kokkala loukkaantui.
   
 18. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Korjatkaa jos olen väärässä, mutta eihän nykyään tuomarit voi edes tuomita enää ottelurangaistusta? Pelirangaistusta isommat tuomiot tulee kurinpidolta?
   
 19. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Pienellä googlettamisella löytyi Liigan sivuilta:

  "Jos jääkiekon sääntökirjan mukaan tilanteesta ei ole mahdollista tuomita muuta kuin ottelurangaistus, erotuomarit tuomitsevat ottelurangaistuksen. Missään muussa tapauksessa erotuomarit eivät tuomitse jäällä ottelurangaistusta vaan korkeintaan 5 + PRK:n"

  Lähes oikeassa siis olit. Toisin sanoen tuomio meni jäällä oikein, mutta kurinpitopäätöstä en silti osaa täysin sulattaa... perusteluja odotellessa.
   
 20. Janiz80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Ottamatta kantaa yllä olevaan, pidän ehdottomasti hyvänä linjana sitä, ettei tuomari anna IKINÄ ottelurangaistusta. Virheitä on sattunut liikaa vuosien varrella. Jo pelirangaistukseen johtaneet tapaukset käsitellään erikseen ja katsotaan videolta, ja tarvittaessa lisärangaistuksia jaetaan. Miksi tuo päätös lisärangaistuksessa pitäisi tehdä tapahtumahetkessä, kun sen voi varmistaa myöhemmin?
   
 21. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Lainaus:
  Ainakin päällä puskemisesta ja keskisormen näyttämisestä tulee aina ottelurangaistus.