Pe 31.3.2023 Otteluseuranta (Liiga)

  • 43 698
  • 1 142

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Menee kyllä perjantai - ilta ihan vituiksi nyt, kun pitää katsoa jotakin helvetin jääkiekkoa eikä iltateen kera kymppiuutisia.
No mutta onneksi Huomenta Suomi tulee myös viikonloppuisin, katsellaan sitten huomenna sitä.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Jatkoerässä näytti vähän jo Tapparan omalta peliltä. Ifk ei aikaisemmin päästänyt keskiauleen yli. Kummasti kiekko polttanut lapaa, ja irtokiekkoja näyttäs olevan paljon. Ei oikeen tunnu pysyä kontrollissa.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Yksi Liigan parhaita alakenttien raatajia, ja tällä kaudella vielä kaivanut hiukan kiekollista peliä lisää kikkakirjaan. On nähty spin-o-ramaa ja kärkimiinaa ja vaikka ja mitä.

En edellekään ymmärrä miten lähes kaikkien kirjoissa kaveri on joku "sika" tai "rotta", kun ei siellä historiassa ole kuin yksi selvä ylilyönti joka sekin on jo n. 10 vuoden takaa.

En minä kyllä sikana ole koskaan pitänyt. Rottana kyllä, muttei rotissa jääkiekossa mitään pahaa, kunhan ei ihan överiksi vedä. Tämän kauden pudotuspelien aikana olen oppinut arvostamaan huomattavasti aiempaa enemmän. Vähän se loppukauden filmi kolkuttelee takaraivossa, mutta tuokin kuuluu joskus roolin miesten pelikirjaan.

Pirun jännä matsi menossa. Toivottavasti IFK kuitenkin hoitaa.
 

S.T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Tampa Bay
Tapola herätys!

Nyt on aika lopettaa leikkiminen ja Merelä pois sentterin tontilta. Sulla on kokoonpanossa Ikonen ja Platt, joten Merelä toiseen jatkoerään Rauhalan laitaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös