Pe 31.3.2023 Otteluseuranta (Liiga)

  • 43 831
  • 1 142

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Miksei Tampereen joukkueet voineet pelata Hakametsässä muuten? Parempi kai sekin on kuin kaksi ottelua vieraissa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ei tuo ääni enää kuulosta niin pahalta. Mistäköhän johtuu :D
Taitaa olla ns. Ville Nieminen -efekti. Nemo on studiossa ihan siedettävän kuuloinen, mutta jos on hallissa paikalla yleisön pauhussa niin ihan sietämätöntä koska ei osaa puhua normaalisti vaan huutaa.
 

Pantteli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En kyllä jaksa lähteä kesken pelin pläräämään ketjua läpi. Jotenkin vaan vähän aistii semmoista "noh läpsytellään nyt tämäkin tästä alta ennen finaaleja" -kommentteja. Eikä tietenkään koske kaikkia kirjoittajia, päin vastoin.
Näitä kommentteja on näkynyt, mutta kirjoittajien suosikkijoukkue on ollut likimain kaikissa jokin muu kuin Tappara. Nää on just näitä meedioita, jotka lopettavat jääkiekon seuraamisen joulukuussa kevään mestarin ollessa jo selvä.

Vedonlyönnissä Tapparan arvioi suurimmaksi voittajasuosikiksi Veikkaus, jolla arvioitu todennäköisyys oli noin 60% luokkaa. Muilla toimistoilla se on noin 50% kintaalla, eli puolet kerroista pystin vie joku muu. Ei tässä yksikään joukkue ole vielä ulkona mestaruustaistelusta.
 

Pablito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, Toronto Maple Leafs
5G Pena jatkaa vahvaa suorittamista, olisi Pelicansille voitto jos saisi kakkua tuosta
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös