Pe 31.3.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 136 870
  • 1 778

Ralph

Jäsen
Nikkilä alistaa kokopleksi-Nättistä. No, ikäviähän tuollaiset kopsahdukset naamaan on, joten jätetään vitsailu sikseen. Paska säkä Nättiselle, toinen peli putkeen kun Nättinen naama veressä.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Jahas. Ja poikkari tuppuraista selkään. Ei jäähyä. Kevyesmmästä tuli vaakanaiselle. Hienosti. Ei ollu pokkaa vetää enää viiskolmosta.

Ja nättisen tuuri. Aijai. Sattuu varmasti.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Katohan. Kukas JYPillä Nättisen huomenna paikkaa?
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Jatkoerään. Tappara oli aivan jäässä tuon tasoituksen jälkeen, hyökkäyspelaaminen nolla.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Nordiksella jatkot alkamassa. Ennustan vahvasti, että seuraava maalintekijä ratkaisee ottelun. Ihan ympäripyöreää siis edelleen.

HIFK:n onneksi Kallio alkaa olla jo täysin puhki.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuli kolmas erä katsottua Hifk peliä.

Noiden KHL:n playoffien jälleen tämä näyttää hidastetulta filmiltä jossa melkein jokainen syöttö jää ekaan mieheen, tilaa on paljon, fyysisyyttä ei nimeksikään ja yht ainutta "ihmeellistä" yksilösuoritusta ei jäänyt mieleen.

Surulliseksi vetää kyllä mielen jos tätä on koko kausi ollut tarjolla. 70€ tulisi pitkävedosta jos kotijoukkue voittaa nii kyllä tätä katsoa jaksaa...
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Voi hemmetti, molemmat sääljengit vie katkon paikan jatkoille. Voiko Ruutu+ katsoa samalla IP:llä useampaa matsia, tietääkö kukaan?
 
Niin hieno ja rehti sarja, että miksei näitä katselisi vaikka viikon vielä.

Aamen. Hienoa on ollut. Hattua täytyy myös nostaa kaikille HIFK:n kannattajille täällä jatkiksessa. Hyvää meininkiä sekä kaukalossa että täällä foorumin puolella. Näitä taisteluja lisää jatkossa kiitos. Ei olisi ollut huono finaaliparina tämä parivaljakko. Mutta nyt kiekkoa maalille vaan ja räkäinen voittomaali niin saadaan vielä kerran lato täyteen turussa tänä keväänä!
 

hiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Hifk peliä seuraamassa ja vissiin nukahdin välillä. Joo narreja kannatan mutta kun se ei oikein nappaa ryssäilyjen takia niin täällä taas. Jotenkin vaan hifk ei sytytä. Pelaajat on aika harmaata massaa. Puhumattakaa tepsistä.

Enkä nyt siis vittuile vaan harmittaa kun ei ole semmoista kiimaa havaittavissa kentällä.

P. Virta on hyvä ja Hintz. Piristää meininkiä kummankin otteet.
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Huhhei mitä sarjoja. Koville ottaa seurata vaikka ei ole ns. senttiäkään kiinni suuntaan tai toiseen.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jos Tapparalla käy tuuri, se saattaa voittaa. Se onkin ainoa tapa. Pelillisesti Tapparalla ei ole ollut avauserän jälkeen mitään sanomista. Täysin Ilveksen peli.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joku voisi kertoa Tapparan pelaajille, että pysymällä liikkeessä, on jääkiekkoa paljon helpompi pelata. Nyt kiekko pelataan jatkuvasti seisovalle miehelle ja Ilveksen ruletilla on helppo laittaa paine.

Ja aika turha karvata maalin takaa jos ketjukaverit ovat punaisella antamassa painetta
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös