Pe 30.9.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 19 333
  • 306

T. Blade

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja Elorinne seuraavana boksiin korkeasta mailasta. Rantakari pääsi juuri samaan aikaan jäähyltä, joten ei kahden miehen ylivoimaa Tepsille kuitenkaan.

Joko TPS onnistuisi?
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Tappara tekee kaikkensa että ottaa tänään pataansa. Aivan karmeaa möhlintää ja töpeksintää.
 

T. Blade

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tappara pääsemässä vaaralliseen paikkaan alivoimalla, Heikkinen repii Savinaisen nurin. 2min Bonolle; joku olisi voinut kyllä antaa tuosta rankkarinkin?
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
Et semmottis.
 

tuukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mää tilasin ticketmasterista 3kk lahjakortin, ku oliki näköjään edellinen tilaus päättynyt. Aktivointikoodia ei näy, ei kuulu. Jos pahimpaan hätään joku tietää jonkun streamin, laittakaa viestinä ni koodia odotellessa näkis peliä. Ja Tapparan peli mielummin.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Näkee jo nyt ettei tästä tule pistettäkään. Vittu missä on Kallio ja muut kokeneemmat pelaajat? Yks 20v siellä yrittää pisteitä raapia kun kokeneemmat kattoo selät suorana vieressä...
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Oikeasti, vittu Nagander ei ole ainakaan 1yv pakka. Piste
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Kuulinko oikein; Georgieville ei yhtään torjuntaa ensimmäisessä erässä? Aikamoista.

Lassilalle 12 koppia.

Tepsin erä vaikka jäähyt sotkivatkin peliä. Ihan normaalia että Tappara häviää laukauksissa, näin se on ollut jo monta vuotta. Haetaan hienoa eikä roiskita, tosin nyt tuli maali roiskaisusta.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Ei tota SaiPaa jaksa ottaa tosissaan. Sekasin kuin seinäkello koko peli-identiteetti. Mitähän sen Santasen päässä liikkuu? Ehkä kauden mittaan niistä ajatuksista saa jotain selvää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös