Pe 3.4.2015 Tappara - Lukko (1. välierä)

  • 22 050
  • 210

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Tänään on sitten ensimmäinen ryöstöretki tiedossa. Rauma ottaa haltuun kaukalon ja katsomon. Hassuhatuilla ei ole saumaa kummassakaan.

Kentällä peli päättyy 1-3 Lukolle ja katsomossa 0-10 Raumalaisille.

Siitä sitten jatkamaan keskustelua.
 

Tifosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Home Box Office
Viimeksi ilman senttereitä todella tiukan matsin jälkeen 1-0 turpaan, nyt ollaan ilman ykkösen laitureita mutta vain voitto kelpaa.

Ihan hatusta heitän että joko Lukko ottaa selkeän voiton tai häviää jatkoerässä.
 

1000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara 2.0, Sasha & Patu
Tappara tänään:

Kuusela - Dixon - Palola
Haapala - Järvinen - Jormakka
Peltola - Malinen - Erkinjuntti
Marjamäki - Green - Kaksonen
(Karjalainen)

Saravo - Aalto
Kankaanperä - Tömmernes
Bonsaksen - Elorinne

Metsola
(Noronen)

Itse taas veikkaan, että raumalaisten pahasti vaurioitunut puukäsi-/pappaosasto ei pärjää vähääkään ja Tappara hoitaa 3-0. Bojat jää vierailijoiden ainoaksi ilonaiheeksi, vaikka sekään ei vie omaa osuuttaan kuin korkeintaan 1-2.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Tänään sitten ensimmäinen ryöstö tilaukseen, kiitos. Suht luottavaisin mielin tässä ollaan toistaiseksi ja parin tunnin päästä lähdetään kiivaasti Tamperetta kohti ottamaan halli haltuun.

Toivottavasti Metsola sulaa jo tänään, sillä jossain vaiheessahan se tuntuu väkisin sulavan, niin miksei nyt sitten heti samantien.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Lukko voittaa 0-1.

Voittomaali tulee ajassa 47.11,22 Maalintekijä on #47 Janne Lahti ja syöttäjät #11 Aaron Gagnon ja #22 Toni Koivisto.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
RD ja ilmeisesti jotain Lukon pelaajia oli jo eilen illalla ollut saunomassa ja avannossa Tampereella, joten ainakaan "bussijalat" eivät paina.

Pelistä odotan huomattavasti taktisempaa ja vähämaalisempaa kuin IFK-sarjassa nähtiin. Dufva on jo monta kertaa vierasotteluissa koittanut seikoittaa liigan mainoskatkolla vaihtorytmiä seisottamalla jotain ketjua jäällä ja viime hetkellä vaihtanut sen toiseen. Toivottavasti Tapolakin on hereillä. Voisi kuvitella, että Tapparan kannalta peluutus halutaan hoitaa ainakin siten, että ketjuista toisensa kohtaavat Malinen vs Gagnon ja Green vs Virtanen.

Veikataan niukkaa kotivoittoa 2-0, joista viimeinen tyhjiin.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Kohta lähdetään kohti Tamperetta. viimeksi olin katsomassa Tapparan ja Lukon pleijari peliä hakametsässä kun oli ensimmäinen finaali ottelu -88 ja silloin Lukko voitti tuon pelin. Nyt lähdetään toistamaan tuota kokemusta....
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kohta lähdetään kohti Tamperetta. viimeksi olin katsomassa Tapparan ja Lukon pleijari peliä hakametsässä kun oli ensimmäinen finaali ottelu -88 ja silloin Lukko voitti tuon pelin. Nyt lähdetään toistamaan tuota kokemusta....

Sopii meikäläiselle. Itse olin paikalla sitten saman sarjan viidennessä ja ratkaisevassa pelissä, jossa kannua nosteltiin tamperelaisten toimesta.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko lähtee peliin seuraavalla kokoonpanolla:

Zapolski (Setänen)

I: Mikkola-Kousa; Koivisto-Gagnon-Lahti
II: Niskala-Tikkanen; Vauhkonen-Komulainen-Piitulainen
III: Forsberg-Je.Virtanen; Nurmi-Koski-Nieminen
IV: Sipiläinen-Jo.Virtanen-Riska (7. puolustaja Tommila)

Tuomarit: Fonselius-Levonen (Hägerström-Suominen)

Ei tuossa Lukon miehistössä mitään maata mullistavaa ole. Koski pystyy pelaamaan kuten ennakoitiinkin. Ville Nieminen on ollut suurennuslasin alla maanantai-illasta lähtien jolloin välieräparit selvisivät ja onkin jännä katsoa miten Ville homman hoitaa.

Ihan luottavaisella mielellä olen. Ensimmäinen peli vasta kyseessä, mutta olisihan se hienoa jos Lukko kävisi heti ryöstöretkellä ja pistäisi Tapparalle vähän paineita huomiseen matsiin.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Timanttinen johto ja pierumäki kiekko.
Lukon avaintekijät tänään

1. Miten kone lähtee käyntiin? En usko, että parasta Lukkoa nähdään ensimmäisessä erässä tai edes koko ottelussa. Pelin ja sarjan edetessä diesel alkaa taas käymään. Rutiini on tänään suuressa roolissa, koska moottori ei ehkä käy vielä isoimmilla kierroksilla.
2. YV:n tasonnosto Lukolle välttämätön. Homma ei ole toiminut ja tässä Niskalan ja Kousan on myös otettava suurempaa roolia.
3. Nurmi, Piitulainen, Komulainen, Jo Virtanen... herätys. Isompi Virtanen on ollut löysä paska KalPa sarjassa ja oikeastaan pitkin kevättalvea. Jos on vammaa, niin tuoreempaa pelaaja tilalle.
4. Zapolski
5. Ville Nieminen

Ololan Pallia ja Jormakkaa on turha kytätä. Aika irtonaisesti kaverit painaa, mutta pelataan kenttä kenttää vastaan.

Muuten ei sen ihmeempää. Tarkkaa on pelattava ja näin myös tehdään. Tasakentällisin suuria eroja ei synny. Pelkään hieman Lukon huonoa yv:tä, koska maalin ero todennäköisesti ratkaistaan erikoistilanteessa. Tästä nyt ryöstö ja huomenna täpötäyden Äijänsuon edessä 2-0. Ai että tekisi hyvää. Mutta neljä matsia on voitettava. Pelkällä kahdella voitolla ei tee vielä mitään.

Rehti ja kuuma ottelusarja on toiveissa. Onnea molemmille ja toivottavasti ei tule loukkaantumisia.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Eka koitos takana ja tasaistahan tuo oli. Tappara käytti kovalla prosentilla Lukon puolustuksen hölmöilyt hyväkseen. Niemisen käpy paloi, maali hylättiin ja tavaraa päätyi kentälle. Siinäpä se.

Pitkä sarja edessä.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sellanen, onnea rattijuopolle. Toivottavasti apina ei enää vihellä peliäkään.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Ei siitä hylkäyksestä tuomareita voi syyttää, kun Nieminen pelasi typerästi. Ihan Nemon piikkiin tuo. Jotain muuta odottaisin kaverilta kyllä.
 

Pluton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lukko
Metsola sukelteli Niemisen tilanteessa ja lukkopuolustus lahjoittaa maaleja urakalla. Tappara saa valmistautua jo finaaleihin, jos yhden säälistä lukolle ettei tule liian pitkää taukoa.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Sellanen, onnea rattijuopolle. Toivottavasti apina ei enää vihellä peliäkään.

Samaa mieltä kyllä. Tuomareista en ole valittanut koko kauden aikana, vaikka joskus olisi ollut aihetta. Tuomareillekkin sattuu virheitä, mutta tänään niitä tuli sitten ihan saatanasti. En tiedä olisiko Lukko voittanut sittenkään, mutta vittu että annettiin Tapparalle hyvää. Hyi saatana, että kuvottaa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No niin. 5-2 Tapparalle, kaksi maalia tyhjiin. Eipä siinä mitään, kyllä Tappara tuon verran parempi olikin.

Ei tämä peli ylivoimiin ratkennut, mutta sen verran kun sitä pelattiin eli kaksi ylivoimaa molemmilla, niin olihan se Tapparalla paljon vaarallisempaa. Ei Lukko tuohon ole reilun viikon aikana uutta moottoria löytänyt eikä tainne löytää sitä huomiseksikaan eli tasakentällisin on pyrittävä peli ratkomaan.

Ville Niemistä on maanantai-illasta asti hehkutettu. Aika näkymätön Ville oli, ennen kuin lopussa sen yhden maalitilanteen jälkeen rupesi keittämään ja hän hakki itselleen ulosajon.

Mutta huomenna on uusi peli. Sarja on 1-0 Tapparalle ja huomenna Lukolla on paikka lyödä peli tasoihin.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vituiksihan se meni tuomareiden osalta jo ensimmäisen vitosen aikana, kun joku mitätön koukku päätettiin viheltää. Sen jälkeen linja oli melko arvaamaton. Lukon pakit koomailivat ratkaisevan paljon ja Tapparan ykkösmiehet hyödynsivät paikat säälimättä. Kaiken kaikkiaan peli oli aika tasaista ja Lukko oli jopa yllättävän hyvä hyökkäyspään väännöissä. Ennustaisin pitkää sarjaa, mutta huomenna on kieltämättä aika kovat paineet voittaa.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Mikähän apinalauma tämä Lukon kannattajaporukka on? Lukon ainoa tapa pysyä pelissä mukana oli käsittämätön roikkuminen ja estopeli, johon tuomarit eivät reagoineet mitenkään. Sitten Niemisen aivan älytön poikkari molariin ja selvääkin selvempi maalin hylkäys. Mistä ihmeestä tämä apinalauma sai syyn heittää roskaa kentälle?? Peli täysin Tapparan hallussa ja tällä menolla, jos tuomarit katsovat edes hieman sääntökirjaa, pitäisi olla selvä sarja. Lukon pitää keksiä jotain uutta kuin pelkkä hakkaamiseen perustuva sumppu.

Nemoa onneksi ei tarvi Tapparan paidassa katsella....
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Jos tuo poikkari vain ei olisi osunut Metsolaan, niin maalihan se olisi ollut. Tuomarit tekivät nopean ratkaisun voimin sen mitä tuossa tilanteessa voi tehdä.
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tappara oli tänään parempi ja ansaitsi voiton. Matsi oli heikkotasoisempi, kuin odotin. Lukko oli mielestäni lähes joka osa-alueella heikko. Omassa päässä tuli poffeihin kuulumattomia pahoja virheitä ja hyökkäyspäässä tekeminen oli saamatonta.

Ei tässä mitään menetetty kuitenkaan ole, sillä ei Tapparakaan mielestäni mitenkään maagisesti pelannut. Hyvin pyörittivät peliä Lukon päässä kun siihen annettiin mahdollisuus, mutta toisaalta omissa Tappara oli ajoittain yllättävän kujalla, kun Lukko sattui antamaan painetta.

Meikäläisen silmään tuo Niemisen maalin hylkääminen oli ihan aiheellinen. Tai itse olin ainakin näkevinäni hidastuksesta, että esin Nemo lyö kiekon poikittaisella mailalla maalia kohti ja muutamia sekunnin kymmenyksiä myöhemmin työntää samalla mailalla Metsolan maaliin.

Huomenna on uusi päivä ja uusi peli Raumalla. Tämä sarja on kaikkea muuta kuin taputeltu!

Lukon fanikatsomolta typerää toimintaa heitellä romua jäälle kolmannessa erässä. Toivottavasti tuo sopimaton käytös käsitellään asianmukaisella vakavuudella kannattajaryhmien sisällä. Tuollaisen perseilyn takia menee maine koko seuran kannattajilta.
 
Tuomarifarssi. Luulisi että tuomarit ei lankeaisi enää noihin Metsolan sukelteluihin.
No niimpä! Maalivahdin alueella, työntää maalivahdin kumoon. Oliskohan hylätty 10/10 joka ikisessä sarjassa. Tai no, ei ehkä jossain Rauman firmaliigassa.

Tiukkaahan tuo näytti olevan. Tappara vei peliä hienokseltaan ja ansaitsi voittonsa. Huomenna uudestaan.
 

Rixa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jos tuo poikkari vain ei olisi osunut Metsolaan, niin maalihan se olisi ollut. Tuomarit tekivät nopean ratkaisun voimin sen mitä tuossa tilanteessa voi tehdä.
Mutta miksi siitä ei tullut 2 minuutin jäähyä?
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tavaran heittäminen jäälle on aika dorkaa touhua. Toivottavasti häiriökäyttäytyminen jää siihen.
Jos Nieminen osui mailan varrellaan kiekkoon ja vasta sitten Metsolaan niin maalin olisi voinut hyväksyäkin. Eikö muuten videolta olisi voinut katsoa onko kiekko maalissa ennen rikettä, miten nää nyt meni. Niemisen kohelluksesta Lukko sai virtaa silminnähden, mutta toinen maalivahdin poisotto oli ehkä vähän hätäinen.
Ihan odotettua peliä, ja eiköhän Lukko sen voitonkin käy Tampereelta hakemassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös