Pe 3.10.2014 Pelicans - Sport

  • 24 466
  • 125
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä mä sulatan hyvällä yrityksellä tappiot vaikka 0-8 kotona koville jengeille, mutta tätä mä en kyllä enää jaksa ymmärtää.
Vastassa ihan puhtaasti pelillisesti Mestisjengi ja me lähdettiin samalle tasolle, ennen ku peli edes alkasi. Siis mitä ihmettä?

No, kauden ehdottomasti heikoin ja tahdittomin peli, mutta silti toi taso. Hyi hitto, mitä ripulipaskaa!
Ei käy kyllä kateeksi Pelsu-kannattajiakaan, jos tää on edes 10% joukkueen tasosta. Ihan hirveetä ripulia. Edes vuosituhannen krapulassa ei voi vääntää moista Idoon.

Mitähän yksittäisiä.. Ehkä ranskiksin.
- mukavasti pilattiin Kristofin eka peli noilla puukäsillä ja muiden koomailuille. Että tervetuloa vaan Liiga-Sportin matkaan
- Brennan, kovia niittejä ja helvetin hidas jalka. Heikkinen on raketti tähän kaveriin verrattuna
- Pukka ja Peltola ehdottomasti parhaat. Myös Hostille puhtaat paperit. Muut kävelee Lappeenrantaan
- Pelicans kuuluis meidän kanssa eri sarjaan. Ei ammattilaissarjaan. Kuten päivällä kirjoitin, nippu tuulipuku amatöörejä
- mä inhosin Tuhkamunaa Vaasassa - nyt inhoan tätäkin enemmän. Amatööri!!

Paska peli, mutta siitäkin huolimatta kohti uusia tappioita. Taistellaan Ipan kanssa tasapäisesti tästä tappioputken pituudesta. Ikävä kyllä ensi viikon perjantaina toinen joutuu luopumaan tästä tittelistä.

Olikohan pelin tasoon jotain vaukutusta sillä, että Pelsuilla kolmas peli neljään päivään. Katsoppa vaikka viimeperjantain Saipa ottelu kuinka meijän mestisjengi vei pelillisesti ottelun 100-0. Leimut, Sopaset, Repikit kovia jätkiä mestikseen. Herää jo....
 

Paulig

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ysit, JoKa
Vaikka kuinka monta kertaa kelaa tuota hidastusta, niin aina näyttää olevan puhdas hutikuti tuo isku?
 
Tuohan oli ihan normaali "laitaanliimaamis" tilanne, jossa oli vain käsi vähän korkealla. 2 min ilman muuta ja ehkä 2+10 olisi voinut sulattaa, mutta tämä vitonen meni kyllä niin vihkoon kuin vain voi mennä. Ei siis vittu mitään järkeä ja eiköhän paska-Liiga anna tuosta vielä banaania.

Sä et voi missään nimessä yrittää pysäyttää kaveria laidassa pään korkeudelta kyynerpäällä, jos tämä on pääsemässä sinusta ohi. Tuhkanen on jo käytännössä ohi Brennanista, niin tämä nostaa kyynerpään päähän. Ei näin. Mielestäni selkeä ulosajo. Noin räikeä tahallinen kyynerpään nosto, kun se kohdistetaan päähän, tuleekin poimia pois.

Mielestäni 2+10 olisi ollut riittävä, mikäli tuo olisi tahaton. Omaan silmääni noin räikeästi ei käsi ja kyynerpää vahingossa nouse.

EDIT:
Vaikka kuinka monta kertaa kelaa tuota hidastusta, niin aina näyttää olevan puhdas hutikuti tuo isku?

Taitaa se hipaista, mutta kunnolla se ei osu. Onneksi. Typerä rike silti. Tässä noudatettiin Liigalle epätyypillistä linjaa, jossa ulosajo tuli teosta, kuten jo aiemmin totesin. Tuhkaselle hamekangasta.
 

Rocco

Jäsen
Oli viihdyttävä matsi tänään. Harmi että tuomarit eivät sitä nähneet. Harmittaa molempien joukkueiden puolesta, että matsi meni tällaiseksi. Toivottavasti Tyrväiselle ei kovin pahasti käynyt. Kovaa tuli kiekko naamaan. Tuhkanen on sentään urhea taistelija, kun palasi noinkin pian takaisin pelaamaan, vaikka sai sikamisen ja hurjan puolen kentän vauhdilla tehdyn hyppyryntäyksen suoraan päähän!
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Mun mielestä Brennan oli ihan hyvä ennen ulosajoaan? Ulosajo oli surkea tuomio mun mielestä, vaikka kyynärpää osuikin kaulaan ja saattoi jopa sattua, mutta ei siitä olisi pitänyt ulos miestä pistää.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Eikös se Bruunikin heitetty suihkuun, vaikka ei ees osunu Repikiä päähän. Linjan mukainen, heh.

Kohta ei Ivan Humlille riitä hamekankaat, kun Lahessa ommellaan leninkejä.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Myönteistä kärkeen: Oli actionia, tunnetta ja ryskettä. Kyllä tässä otteluparissa on aineksia jatkossakin.

Muuten sitten jäi kyllä hampaankoloon koko paska. Pelicans oli tänään täysin sarjatulokkaan lyötävissä ja Hostikka hoiti loput...mutta eihän se riittänyt! Vituttaa jo jankata näitä samoja juttuja...kaaduttiin typeriin jäähyihin, ja kun ei saada maaleja riittävästi niin vaikeeta tulee. Eka erä hyvä, sitten katosi taas terävyys kaikesta tekemisestä. Genematin mylly oli vähän turha, mutta näitä sattuu kun tunteella mennään. Brennan oli hyvä, mutta ei hemmetti jos äijä kiehuu aina noin niin tulee lentämään ulos vielä monta kertaa. Itse taklaus ei kyllä ollut ulosajon arvoinen. Kristofilta jälleen muutama hyvä passi, mutta kaveri tarvitsee aikaa kyllä enemmän kuin pari peliä.

Leimu ja Smotherman oli pirteitä lahtelaisista.

Mutta pitkä ja piinaava kaamos tästä tulee. Ei voi mitään. Ei Sportti ota voittoja vieraissa, hemmetti...
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Sä et voi missään nimessä yrittää pysäyttää kaveria laidassa pään korkeudelta kyynerpäällä, jos tämä on pääsemässä sinusta ohi. Tuhkanen on jo käytännössä ohi Brennanista, niin tämä nostaa kyynerpään päähän. Ei näin. Mielestäni selkeä ulosajo. Noin räikeä tahallinen kyynerpään nosto, kun se kohdistetaan päähän, tuleekin poimia pois.

Taitaa se hipaista, mutta kunnolla se ei osu. Onneksi. Typerä rike silti. Tässä noudatettiin Liigalle epätyypillistä linjaa, jossa ulosajo tuli teosta, kuten jo aiemmin totesin. Tuhkaselle hamekangasta.
Katsoin tuon nyt n. 50-100 kertaa (sekosin laskuissa) hidastuksena ja sen perusteella kyllä Brennan yrittää liimata voimalla Tuhkasta laitaan tähtäämällä olkapäähän, mutta Tuhkanen laskeutuu ihan vähäsen, jonka johdosta kyynärpää osuu kaulaan ja mielestäni se ei osu siihenkään suoraan, vaan "luistaa" siihen olkapään yläreunasta.

2 min kyynärpäätaklaus ainoa oikea tuomio.

Ja mielestäni tuossa juuri rangaistiin vain seurauksen mukaan.
 

Oriolus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, Arrajärven Laaki
Pelicans vs. Vitjaz sport.

Paska peli ylimielisiltä kotijoukoilta (Ässät-peli siltikin kauden pohjakosketus); onneksi sport oli vieläkin kehnompi. 5 vs. 5 pelissä Vaasalla ei ollut pienintäkään saumaa. 5 yv-maalia. Vaasan ylivoimapeli oli pirteän luovaa. Pelicans maalasi joo 3 yv-maalia, mutta oli se tuskaa siltikin. Kotijoukkueen Repik ja Smotherman värkkäsivät upeat yv-maalit mieheen! Leimu toi jotain ideaa ja variaatiota yv:lle.

Tunnetta oli. Katsomossa ehkä liikaakin. A-katsomon alaosassa tosiaan virvoitusjuomaa roiskahti pahvimukista hieman Valtosen rotsille. Valtonen - maankuulu kuumakalle - lähes rymysi pleksien yli ottamaan senkan parilta spedeltä... arf arf...

Mutta hei pohjanmaalaiset/österbottningar! Sportilla silti selvää edistystä: edellisellä keikalla (karsinnat) vaasalaiset sai käkättimeen turkoosilta muistaakseni 8-3.

Pelicans 13 points vs. Sport 6 points.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Leimut, Sopaset, Repikit kovia jätkiä mestikseen.
Varmaan ovatkin. Jos toi replica on kova Mestiksessäkään noilla pleksilaukauksilla, niin heikko on nykyään taso. Kannattaiskiko koittaa myydä vaikka Jukureihin, jos olette tota mieltä. Noi ylläolevat nimet muistutti jokainen väsyneitä, vanhoja divarijyriä. Ei muuta!
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Aika perussettiä taas tämäkin peli. Sport pysyy hyvin kisassa mukana lähes kaikkia vastustajia vastaan mutta ylivoimilla vastustajan kärkiäijät ratkoo pelit.

Sportilta puuttuu juuri se kärkiosaaminen joka kantaisi reppuselässä joukkuetta ja tappaisi pelit kun vastustaja antaa siihen paikat. Mutta tämä kausi taitaa mennä sen rutiinin hankkimiseen ja toivottavasti ensi kaudella on jo muutama taitavampi kaveri kotkapaidassakin. Olisihan tämäkin voitettavissa ollut mutta mutta ja jos jos...
 

ahee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Katsoin tuon nyt n. 50-100 kertaa (sekosin laskuissa) hidastuksena ja sen perusteella kyllä Brennan yrittää liimata voimalla Tuhkasta laitaan tähtäämällä olkapäähän.
Tässäpä se ero onkin. Sä olet katsonut tän 50 kertaa hidastuksena, kun tuomari näkee sen kerran normaalilla nopeudella... Kyllä nämä kauden mittaan kääntyvät välillä Sportillekin. Kuten aiemmin totesin, niin silloin kannattaa ottaa hyöty irti.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Huvittavaa tämä Sport-fanien tekemällä tehty uho. Omaa pahaa oloa pitää tietenkin purkaa jollain tavalla ja mikäs sen parempaa, kuin vastustajan tason vähättely. Pelissä, jossa Sportilla ei ollut tasaviisikoin mitään palaa.

Mestis-Repik iskee yli 20 maalia. Saa ottaa talteen.
 
Katsoin tuon nyt n. 50-100 kertaa (sekosin laskuissa) hidastuksena ja sen perusteella kyllä Brennan yrittää liimata voimalla Tuhkasta laitaan tähtäämällä olkapäähän, mutta Tuhkanen laskeutuu ihan vähäsen, jonka johdosta kyynärpää osuu kaulaan...

Piti vielä itsekin katsoa, että onko tosiaan niin, että Tuhkanen menee itse kyykkyyn ja tuon kyynerpään alle. Tuhkanen on kuitenkin jo hyvissä ajoin ennen tuon kyynerpään liikettä asennossa, jossa osuma tulee. Sen taakse ei siis voi mennä, että Tuhkanen oli hieman kumarassa. Selkeä flying elbow, joka vielä kohdistetaan pään seudulle.

En edelleenkään näe ulosajoa vääränä tuomiona. En olisi nähnyt 2+10 -minuuttista myöskään vääränä tuomiona. Vähän tulkinta kysymyksiä, mutta omasta mielestäni kulmaan ei voi mennä tuollaisen flying elbown kanssa - ei etenkään, jos sen nostaa vastustajan pään seudulle.
 

Karpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
On sitä tylsempiäkin matseja tullut seurattua. Virkistävää tunteenpaloakin pitkästä aikaa nähtävissä. Toki kolme peliä neljään päivään on tosiaan vähän liikaa ja se näkyi otteissa. Onneksi vastassa tänään liigan ylivoimaisesti paskin joukkue. Selvää kotijoukkueen hallintaahan tämä oli, mutta kyllä Sportti olisi pitänyt tappaa jo aikaisemmassa vaiheessa. Vaikeaksi tämä tehtiin, mutta 3 pinnaa on aina 3 pinnaa. Smotherman-Brennan mylly sitten ensi kerralla. Molemmilla viitisenkymmentä myllyä vyöllä ja keskinäinenkin nyhjäys löytyy: https://www.youtube.com/watch?v=zXaqaPHuvt0
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Huvittavaa tämä Sport-fanien tekemällä tehty uho. Omaa pahaa oloa pitää tietenkin purkaa jollain tavalla ja mikäs sen parempaa, kuin vastustajan tason vähättely. Pelissä, jossa Sportilla ei ollut tasaviisikoin mitään palaa..

Vertauskuva, jos sallit: mä oon aina sanonut, että tulokkaat voi duunissa vähän sählää, mutta jos on ollut kymmenen vuotta töissä ja edelleen sählää, niin mitä lisäarvoa se lafkalle tuo? Ymmärsitkö?

E: näin narulta nähtynä kyllä harmitta tuo Genen tasapainon horjahtaminen. Olisi Tsekkiä hieman viety ilman sitä.
 

Bacon

Jäsen
Päätin noista kaikista otteluista valita tämän eikä kyllä vaisto pettänyt. Ottelu oli näin puolueettoman katsojan näkökulmasta ihan viihdyttävä. Välillä toki melkoista neppailua puolin ja toisin, mutta kuitenkin hanskat putosi, komeita taklauksia, vähemmän yllättäen joiltakin lahtelaisilta pienet aivopierut katsomossa ja se mikä lämmitti todella paljon, Mikko Pukan ylivoimamaali! Tuuletin ihan. Pukka olikin Sportin parhaita pelaajia tänään. Ei se Brennan myöskään ihan tunarilta vaikuttanut ja sanoisin, että mahtuu kyllä Sportin pakistoon. Pelicans tuota ottelua jonkin verran vei, mutta oli siinä Sportillakin paikka napata voitto.

Ja lopuksi voitaneen sanoa, että Aleksi Rantala on huono tuomari.

Mestis-Repik iskee yli 20 maalia. Saa ottaa talteen.

Tulostin tuon lauseen paperille ja laitoin lompakkoon eli se on tallessa nyt. Mitä teen sillä?
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Varmaan ovatkin. Jos toi replica on kova Mestiksessäkään noilla pleksilaukauksilla, niin heikko on nykyään taso. Kannattaiskiko koittaa myydä vaikka Jukureihin, jos olette tota mieltä. Noi ylläolevat nimet muistutti jokainen väsyneitä, vanhoja divarijyriä. Ei muuta!

En harrasta provosointia, mutta kun tässä on Pat_LaFontainen katkeria kommentteja lukenut niin on pakko sanoa että eipä nuo teidän nallipyssysankaritkaan kovin pelottavia olleet.. Peltola ja Bertrand oli oikeastaan ainoat jotka jäivät mieleen edes jotenkin ja niistäkin Bertrand lähinnä kypäränsä takia. Repik tekee paljon työtä ja pelaa joukkueelle joka vaihdossa, sellaisia asioita joita joukkueen kärkipelaajat harvoin tekevät.

Sportilla on upeat fanit ja hieno mahdollisuus pelata Liigaa, on mielestäni ihan turhaa lähteä haukkumaan vastustajaa, joka hallitsi peliä kuitenkin. On ymmärrettävää että joitain joukkueita vastaan pystyy pelaamaan luistelulätkää ja pelaamaan päästäpäähän -kiekkoa, kuten Mestiksessä. Toiset joukkueet taistelevat kulmissa kovempaa ja puolustavat omiaan ja tekevät kaikkensa voittaakseen pelin.

Tervetuloa Liigaan!
 

Zikako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kun pelistä nyt on näköjään tullut kerrottua kaikki ja vähän liikaa niin sanonpa vaan, että on sihti ollut kohillaan sillä reilu neljäkybäsellä satunnaiskatsojalla joka pienessä myötäsessä on räkässyt pleksin yli Tomekia ja kaupan päälle Karjalaista. Vai oisko kuitennii ollut Jaffaa?
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Huvittavaa tämä Sport-fanien tekemällä tehty uho. Omaa pahaa oloa pitää tietenkin purkaa jollain tavalla ja mikäs sen parempaa, kuin vastustajan tason vähättely. Pelissä, jossa Sportilla ei ollut tasaviisikoin mitään palaa.
No minkäs sille voi, että Pelicans oli tähän astisista vastustajista niitä heikoimpia. Ja minkäs sillekään voi, että Sport oli oikeasti tänään huonompi kuin muissa vieraspeleissä. Esim. Ässät peli viime perjantaina oli huomattavasti parempi. Oikeastaan en muista, että yhdenkään Sportin vastustajan kannattajat olisivat sanoneet muuta kuin, että "tehtiin tarvittava" tai "paska peli meiltä". Mä uskon, että Sport tekee omalla pelillään vastustajasta huonomman, eikä tänäänkään Pelicans saanut 5-5 pelissä juuri maalipaikkoja, joten puolustus pelasi, vaikka hyökkäys onkin mitä on.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Kun pelistä nyt on näköjään tullut kerrottua kaikki ja vähän liikaa niin sanonpa vaan, että on sihti ollut kohillaan sillä reilu neljäkybäsellä satunnaiskatsojalla joka pienessä myötäsessä on räkässyt pleksin yli Tomekia ja kaupan päälle Karjalaista. Vai oisko kuitennii ollut Jaffaa?

Sinänsä ei yllättänyt, että vaasalaisten lisäksi nimenomaan lahtelaisilta eritteet lentävät jääkiekkoareenoilla.

Mä oikeasti vihaan näitä katsomoiden ääliöitä, mutta silti nauratti kun luin Valtosen "Mä järkytyin" -kommentit tapahtuman johdosta.
 

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Pelicans vs. Vitjaz sport.


Tunnetta oli. Katsomossa ehkä liikaakin. A-katsomon alaosassa tosiaan virvoitusjuomaa roiskahti pahvimukista hieman Valtosen rotsille. Valtonen - maankuulu kuumakalle - lähes rymysi pleksien yli ottamaan senkan parilta spedeltä... arf arf...

Liigatason selitys osa sata. Räkää sieltä lensi. Kuinka edes kehtaat puolustella noin raukkamaista toimintaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös