Pe 29.3.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 77 766
  • 1 235

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Tuulola vie filmin niin pitkälle, että linkuttaa koppiin. Oskarin arvoinen suoritus. Hymiö tähän.

Kyllä. Vielä kun filmaa magneettikuvat siten että ne näyttää polven olevan paskana, niin oma tähti, vaikka Aurajoen varrelle. Turkulaisetkin on kutsuttu.

Ei edes vituttanut Tepsin tasoitus. Tuo passiivinen paska kun ollaan maalin johdossa, niin sietääkin rankoa. Ei tolla pelaamisella voita mitään ikinä.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Ylönen vetää nyrkillä/mailan nupilla Ikosta leukaan ja ifk-vihaaja Sebu kulliaivo Waheeb hehkuttaa vastataklauksena vaikkei Ikonen ole edes ajattelemassa taklaamisen aikomista
 

RosaTom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
HIFK:n kaverilla ei ollut mailaa niin ei pysynyt pystyssä kuin vaivoin
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Merimiesnaurua Turun urpoille, jotka puhuvat jostakin kalastamisesta. Vittu te olette tyhmiä. Nolottaa teidän puolestanne. Siinähän meinasi tulla maali omiin sen loukkaantumisen takia.

Täytyy sanoa, että oman empiirisen tutkimuksen perusteella kyseessä on typerin ryhmä heti porilaisten jälkeen. Poplaritakit ja viime vuosituhannen menestysvuodet...
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Mutta Tuulolalta jäi oppimatta Pajuniemen tyyli?

No hyvinhän se yritti ajassa 5.20 3. Erässä. E-Jn läissy omaan päähän ja maila ei nouse laidan korkeudellekkaan ja Tuulola esittää että osuu naamaan.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Ei vittu! "Meitä" aikoinaan (huoh) kilpaa syytettiin otteluketjujen raskaudesta/raiskaamisesta kun dumareista itkettiin. Ja myönnän, että sitä todellakin tapahtui, syystä tai syyttä... Mutta, että onhan tää TOSI raskasta luettavaa. Pitänee käydä tsuumailemassa noita vanhoja hyviä aikoja.

Muuten ei mitään, anteeksi ja jatkakaa!
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Tuulola on varsinkin Turun matseissa kompastellut jatkuvasti itsekseen (paskat terät tai vastaavaa) ja nyt se johti sitten epäonnekkaaseen loukkaantumiseen.

Merimiesnaurua Turun urpoille, jotka puhuvat jostakin kalastamisesta. Vittu te olette tyhmiä. Nolottaa teidän puolestanne. Siinähän meinasi tulla maali omiin sen loukkaantumisen takia, kun Kerho joutui pelaamaan käytännössä alivoimalla sen aikaa, kun Tuulola pääsi vaihtoon.

3. Erässä ajassa 5.20 kyllä yritti kalastaa korkeeta mailaa mun mielestä. Tuo loppu nyt varmasti tuntui, mutta siinäkin jalat lähti alta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös