Kyllä. Tämä lukee jokeripelaajilla ihan sopimuksessa asti jos joku nuorempi pelaa hyvin niin "katsomoon isompi palkkaisten tieltä". Olet oikeassa.
Jokereilla on tarkoituksella riittävän huono kolmonen, ettei se syö oikeita maalivahteja edeltä. Jukuri on tuolla siksi, ettei sitä koskaan tarvita, mutta ei se haittaa jos pystyisi peluuttamaan näitä sysipaskoja vastaan, koska niissä menee ihan hyvin. Maalivahti on joukkueen tärkein pelaaja ja jos sun tiimissä on kaksi pelaamaan hankittua molaria, ja peluutat tietoisesti jotain mestismolaria ennen heitä, niin se menee tunteisiin aika herkästi.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Jokerit yv. Vau. Pudas yv:ssä. Late mitä vittua.
Tuo yv on kyllä käsittämätöntä. Miten se voi olla näillä miehillä näin huonoa? Ensimmäisenä vaihtaisin Oneillin toiselle puolelle. Nyt ei ole mikään uhka kenellekään kylki maalia kohti joten nelikon on helppo pelata muut pois.
 

Museisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Miten mä muistan, että joku joskus manaili, ettei Vantaan veskat tule ikinä torjumaan yhtään voittoa KHL:ssä. Voi olla, että muistan väärin.
 
How can we win, when fools can be kings?
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy