sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Jukuri muistuttaa Parris Duffusta. Seinä johon heität superpalloa. Pääasia että estää maalit ja helvetin hyvin on hommansa tähän asti hoitanut.
Mä mietinkin mistä tää näytti tutulta. Varmaan se sitten Duffus oli!

Anyways, näillä otteilla Jukuri ei ole este voittaa heikompia, mutta ei myöskään pitäisi olla mitään asiaa matseihin, joissa maalivahdilta tarvitaan isoa panosta. Ekan laukauksen peittää hyvin, mutta kiekot pomppivat aivan liian helposti eteen ja parhaille sektoreille. Joku TsSKA iskisi 10 maalia ja noista suunnilleen 8-9 irtokiekoista.
 
Sitä ei voi tietää. Näillä otteilla ei häpeä yhtään. Ansaitsee ehdottomasti lisää pelejä.
Anders Lindbäck ja Janis Kalnins sanoo kiitos, ja näkemiin ollessaan molemmat kunnossa, jos Jukuria peluutetaan enemmän.

Kuten sanoin, jos ensi kaudella on vielä mukana, niin idän kiertueella yks peli, Dinamo Riika vieraissa kerran tai jopa kaksi, Neftehimik jne. 4-6 peliä. Jokereissa on huippumaalivahdit sitä varten, että ne pelaa.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Joka pelissä niitä jätetään, mut ei niitä huomioida täällä, kun se ei oo niin sexyä.
Kuitenkin jälleen kerran on pelattu 40 min ja vastustaja ei ole rikkonut kertaakaan tuomareiden mukaan. Pakko myöntää, että siistejä ovat arenalla pelaavat vierasjoukkueet. :)
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Kerropa miten tyttöjen liigan säännöt menee tappeluiden suhteen? Voit myös toki nostaa käden virheen merkiksi pystyyn dorkasta sanavalinnasta.
Eikös kaikissa kotimaisissa ole kerrasta pihalle sarjatasoon, ikäluokkaan tai sukupuoleen katsomatta.
 
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy