Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Pe 27.3.2015 KooKoo - TUTO Hockey (3. välierä)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana tosiasia, 27.03.2015 klo 12.36.

 1. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TuTo ja KooKoo iskevät kolmannen kerran yhteen tänään. Tilanne sarjassa on TuTon hyväksi 0-2 ja kotijoukkueella on pientä pakkovoiton makua. Edellisissä peleissä on tarvittu viidettä erää eron saamikseksi joukkueiden välillä ja tänään todennäköisesti jälleen koetellaan katsojien hermoja. Molemilla joukkueilla varmasti jonkun verran myös jaloissa painaa, mutta luulisin että näihin kauden ratkaiseviin otteluihin riittää silti virtaa joka pelaajalla.

  TuTo saa otteluun pientä apua, kun A-nuorten mestari Jasper Lindsten hyppää joukkueen avuksi. KooKoolla näyttäisi ennakkoon pakisto hieman kapealta, mutta eiköhän sinnekin löydy vielä pelaajia. Veikataan pelin päättymiseen riittävän tänään 60 min. TuTo nousee lopussa jälleen ja voittaa 1-2.
   
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTO sai Jasperin ja on menettänyt Linken ja Lehtisen. Aiemmin lähtenyt Kulmala ja Kangasniemi. Lisäksi siellä on ennestään jo T.Laine, A.Kokkonen, Uski ja Hiden ja varmaan muitakin. Hiukan siis tuntuu, että alkaa tuo poissaolijoiden määrä vaan kasvamaan taas. KooKoo:n pakistosta näyttäisi pientä vajausta olevan, mutta kai sinne se lisäkin saadaan tarvittaessa.
  Tuo Linken puuttuminen on harmi, mutta se oli hiukan odotettavissa, kun ei edellisessä ottelussa enää kolmannen erän jälkeen jäällä käynnyt. Pakistokin siis hieman heikkeni. Viirlas ei ole vakuuttanut.

  Kolmas ottelu voi olla suunnan kääntämisen paikka. Jos TUTO pystyy tämän ottelun pitämään siedettävissä numeroissa pitkään, niin mahdollisuus olisi taas ottaa voitto. Kaapolta ja koko joukkoeelta vaaditaan nyt kyllä hyvää oman pään pelaamista ja jäähyjen välttämistä. KooKoo saa nuo ylivoimat yleensä paremmin pyörimään ja joka kerta kun sitten laukaus tai heitto maalille tulee, niin pieni pelko on perseessä. 5v5 pelissä pystytään hieman paremmin pelaamaan ja vaikka se välillä näyttää tylsältä ja hitaalta peliltä, niin se on TUTO:n eduksi. Tässä pelissä muutamat joutuvat pelaamaan taas useita vaihtoja ja väsyä alkaa varmasti tulla jo. Voitto antaisi kyllä taas energiaa ja apuja seuraavaan peliin. Väsyminen ja tappio antaisi sitten kyllä KooKoo:lle avaimet heti seuraavana päivänä pelattavaan otteluun.

  Tähän mennessä KooKoo on aloittanut maalinteon ja TUTO tullut takaa rinnalle ja ohi. LeKi sarjassa yleensä ekan maalin tehnyt meni myös voittoon. TUTO siis on tuon nyt kääntänyt paremmaksi. Toisaalta, jos TUTO pääsisi aloittamaan maalinteon ja KooKoo ei pääsisi sitä heti kuittaamaan, niin paine siirtyisi kotijoukkueelle. Tietysti tämän jälkeen sitä johtoa ei pitäisi enää kyllä menettää. Lopputulos saisi siis olla vaikka 0-1. Tuo eka maali kun tulisi ekassa erässä jo, niin voisi olla aika raastavaa seurantaa paikanpäällä, nettilähetyksen takana ja ihan tulosseurantaa seuratessa.

  Edit: TUTO omilla sivuillaan merkannut Lehtisen ylimääräiseksi hyökkääjäksi.
   
  Viimeksi muokattu: 27.03.2015 klo 14.07
 3. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Toivottavasti tulee kunnon jääkiekkopeli eikä samanlainen varovainen nyhjäys kuin Turussa viimeksi. Tarkkaa pitää pelata, mutta jonkinlaista pelirohkeutta saa sentään yleisölle esitellä. Olihan sitä viimeksikin nähtävissä, mutta vain pieninä pirskahduksina siellä täällä.

  KooKoo tarvitsee tänään:

  1. Ajoitukset = Taklauspeli
  2. Edes alkeellista lyhytsyöttöpeliä vs TUTOn 1-4 puolustussiniviiva-ansa (träppi?) = Nopeat tehokaat sisääntulot hyökkäysalueelle
  3. Ylivoima (jos jäähyjä nähdään), jossa Mattilan suosima nopea ensimmäinen laukaus ei mene mihin sattuu tai mieluummin ylivoimamaalintekopaikan kunnollinen rakentaminen = Tehoja ylivoimaan.

  Mutta tosiaankin tarvitaan kaikkea muuta kuin mitä Turussa nähtiin.
   
 4. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  Kaapo on pelannut häikäisevän hyvin. Toivottavasti jaksaa pelata pitkään samalla tasolla. Minulle vähään tyytyväisenä tänään kelpaisi Tovereilta kova yritys ja tasainen peli, vaikka tappio tulisikin. KooKoo on hyvä joukkue ja marginaalit pienet. Huomenna sitten Kupittaalla voitto ja sitä seuraavassa pelissä sarja katkolla. Toki minun puolestani Toverit saa tänään voittaakin.
   
 5. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Lada Laatikainen
  Kyllä nyt pelko hiipii puseroon taas. Huomenna olisi kyllä tosi kätevää jos TUTO voittaisi. Muuten tästä tulee kyllä liian vaikeaa. Johdossa pelaaminen ei maistunut TUTOlle tänään. Huhhuh...kyllä tästä tulee jännää vielä...
   
 6. Finnhopper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  TUTO sai hyvän alun peliin, mutta mitä pidemmälle mentiin niin sitä enemmän KooKoo vei. Maalinteko oli taas vaan niin vaikeaa, niitä paikkoja oli kyllä aivan riittävästi yhden kiekkopelin voittamiseen.
   
 7. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo