Pe 25.3.2011 HIFK-Jokerit, 5. puolivälieräottelu

  • 37 893
  • 125

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
ottelun normaaleista tapahtumista, kuten siitä, että HIFK tekee pelissä maalin.

Eihän se ole normaali pelitilanne. Se on täysin lajiin kuulumaton, tuomittava tapahtuma.

Pahaa pelkään, että niitä tulee tänään solkenaan, eivätkä tuomarit taaskaan puutu siihen. Se on STBF:n ainainen etuoikeus tässä yhteiskunnassa.

Eiköhän HIFK pyyhi Jokereilla lattiaa tänään. Nyt on sarjaa pitkitetty sen verran, ettöä molemmat seurat ovat saaneet mukavan lisätilin. Ihan viimeisen pelin varaan tuskin Tovertikaan uskaltavat pelejä venyttää, vaikka reilut 8 000 katsojaa onkin houkutteleva potti.

Veikkaus lopputuloksesta on - ikävä kyllä - luokkaa 5-1.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Laitetaan tännekin

edit. Tämä ei ole mikään osto-/myyntiketju.

Nimimerkki Petrell#32 kuittaa viestistään itselleen varoituksen.

Moderaattorit
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielelläni näkisin Jokeritkin tänään vähän aktiivisemmin liikenteessä. Uskoisin että se olisi HIFK:lle hyvä asia, sillä se paketti ei varmaankaan pysyisi yhtä hyvin kasassa Jokereilla. Jos lähdetään maalintekokilpailuihin, niin uskon IFK:n olevan vahvoilla, kun on käytännössä neljä ketjua jotka kaikki pystyvät tekemään tarvittaessa maaleja. Jokerit on ensimmäisissä peleissä elänyt ja kuollut Eavesin, Lahden ja Lasakin kanssa.
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Round 5

Lahti toteaa STT:n jutusssa (Metro-lehti), että hänen mielestään Jokereitten olisi pitänyt keskiviikkona pelata hyökkäysvoittoisemmin ja ottaa peli haltuun jo aiemmin kuin vasta loppuminuuteilla. Suoraa kritiikkiä siis valmennusjohdolle ja saa nähdä lähdetäänkö tänään pelaamaan alusta saakka rohkeammin. Hävityissä matseissa Jokerit on saanut pelinsä kulkemaan mallikkaasti 3. erässä ja silti on tullut loppuhetkillä turpaan. Sanomattakin on selvää, että nyt ei sovi ryssiä samallalailla.

Jotenkin on sellainen fiilinki, että tänään repeää suuntaan tai toiseen.

Mielenkiintoista nähdä Jokereiden taktiikka illalla. Yritetäänkö yllättää IFK alussa hyökkäämällä vai vieläkö luotetaan kilppariin? Tappion tullessa voisi kokeilla kotona taas hyökätä enemmän ja viedä sitä kautta peli mahdolliseen seitsemänteen kohtaamiseen. IFK toivottavasti jatkaa samalla mallilla, tarkkuutta vaan rutkasti lisää, aivan liikaa on Jokerit saanut vaarallisia vastahyökkäyksiä. Oikeassa on Flip#51 siinä että Jokereilla noita pahoja paikkoja on ollut paljon, IFK:lla taas sitten mylläystä maalilla. Noh, illalla ollaan viisaampia, hieman pienempi jännitys kuin keskiviikkona mutta eiköhän se pulssi ala kohta nousemaan taas. Sarja on raskas mutta toivottavasti fyysistä puolta olisi edes lähelle niin paljon kuin maanantaina, en muista hetkeen nähneeni vastaavaa peliä. Sarjassa alkaa myös näkyä kenelle on harjoitus maistunut kesällä ja kenellä alkaa jalka painamaan.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Katos katos, Jokerit saaneet Pulkkisenkin kokoonpanoon
 

bull

Jäsen
Katos katos, Jokerit saaneet Pulkkisenkin kokoonpanoon

Mielenkiintoista... Kaveri kuitenkin viikko sitten sairaalaan munuaistulehduksen vuoksi ja nyt viikko siitä kaukalossa. Sanoisin että pelataan kovilla panoksilla terveyden kanssa, itse lähipiirissä ollut munuaistulehdus ja useampi viikko meni ihan pihalla. Toki kuntopohja on parempi mutta silti. Kaipa tietävät mitä tekevät, toivon todella...
 

Masentaja

Jäsen
Jokerit Tänään

Rita-Eaves-Hentunen
Väänänen- Eronen

Lahti-Kerälä-Pulkkinen
Forrest-Dehner

Saarinen-Heino-Nokelainen
Niemi-Kivistö

Pihlman-Hämäläinen-Semir

Lasak

Eli Pulkkinen mukana, VAPISE IFK!
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hienoa nähdä Pulkkinen mukana, mutta toivottavasti Jokerit ei oikeasti ota herran kanssa mitään riskiä. Noh, tänään Kankaanperä jatkaa Lahden kuumentamista, Liivik ottakoon Pulkkisen. Karmeita pommeja vaan päälle, niin hyvä tulee.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin näkyy olevan. Onko sitten hyvä vai huono asia, toivottavasti Pulkkinen on kunnossa. No nyt pääsee Kanget ja kumppanit työntämään Axborin toiveiden mukaisesti sen mailan Pulkkisen munuaisiin ;)
Ensin niiden on päästävä niin lähelle, että ylettyvät eli ei huolta :)

Eihän tuo sm-liigan nimilista vielä lopullisia kokoonpanoja kerro, mutta jos on pienikin riski niin Pulkkien sivuun. Onhan toki kyseessä pelaaja, joka on "vain vähän parempi kun Lahti" mutta silti terveys ensin. Sekin on oma kysymyksensä millaisessa kunnossa sitä on sairaalareissun jäljiltä, kun ei ole syömäänkään pystynyt...
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielenkiintoista... Kaveri kuitenkin viikko sitten sairaalaan munuaistulehduksen vuoksi ja nyt viikko siitä kaukalossa. Sanoisin että pelataan kovilla panoksilla terveyden kanssa, itse lähipiirissä ollut munuaistulehdus ja useampi viikko meni ihan pihalla. .....

Itsellä oli 10v sitten munuaistulehdus. Kuumetta 41,5 ja kondis lievästi sanoen heikko. CRP oli taivaissa ja käskivät sisään sairaalaan, mutta en suostunut kun oli pikkuskidien kanssa vähän ongelmia. Kävin sairaalassa tarkastamassa munuaisten toiminnan ja menin himaan, sain ekan pillerin sairaalasta, minkä söin heti ja illalla olin jo elävien kirjoissa. Seuraavana päivänä ei ollut enää kuumetta ja parin päivän päästä täysin kunnossa.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Mielenkiintoista... Kaveri kuitenkin viikko sitten sairaalaan munuaistulehduksen vuoksi ja nyt viikko siitä kaukalossa. Sanoisin että pelataan kovilla panoksilla terveyden kanssa, itse lähipiirissä ollut munuaistulehdus ja useampi viikko meni ihan pihalla. Toki kuntopohja on parempi mutta silti. Kaipa tietävät mitä tekevät, toivon todella...

Kukaan ei todellisuudessa tiedä kuinka paha tulehdus on ollut, koska Pulkkinen on mennyt sairaalaan, joten täysin turhaa laittaa jotain typeriä esimerkkejä. Tutun kaiman serkun ex-poikaystävällä oli munuaistulehdus ja se kuoli. Kuoleekohan Teemu kohta?
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Ei kait Pulu pelaisi, jos ei tuntisi olevansa kunnossa JA lääkärit antaneet lupaa. Joidenkin mielestä Jokeretten olisi pitänyt jopa estää Pulun pelaaminen tänään. V-tun konitohtorit :)
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Idioottimaista spekuloida Pulkkisen pelikunnolla täällä, ei kukaan ole niin idiootti että antaa Pulkkisen pelata mikäli on pienintäkään pelkoa jostain jatkoseuraamuksista. Helvetin hieno juttu, että Pulkkinen toipui pelikuntoon tähän sarjaan, tuo mukavan lisämausteen eikä sitä toivo edes pahimmalle vihamiehelleen loukkaantumista/sairastumista.
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oho. Eipä olisi uskonut Pulkkista näkyvän, kun itsekin sai Pulkkisen isän kautta korviin tietoa (näköjään vanhentunutta), että välierissä tulisi vasta aikasintaan pelaamaan. Hyvä homma tietysti, että mies on kunnossa ja ei sen vakavempaa käynyt, mutta tämä tarkoittaa erittäin paljon lisäongelmia HIFK:lle.
 

bull

Jäsen
Kunhan vaan spekuloin tilanteella. Toki on erilaisia tapauksia mutta yleisesti ottaen ei varmaan kovin kevyt ollut tauti kun useamman päivän sairaalassa vietti. Mutta pääasia että on siis kunnossa täällä kirjoittavien mielestä. Ettei vaan ole pientä hätä-nimistä nappia painettu ja Pulkkinen otettu vajaakuntoisena kokoonpanoon ja riskeerata enempää. Mutta peliin vaan siis.

Ja macnevis, sanottiinhan että Pulkkinen meni sairaalaan perjantaina kun oli kokoonpanoon merkitty muttei pelannut. Ja pari päivää sitten pääsi pois, eli tiedetään aika tarkkaan että useamman päivän siellä ollut. Ja en puhunut että kukaan olisi kuollut tuohon, kunhan siis spekuloin että toivottavasti on tulehdusarvot rajoissa; muutenhan on riski että voi iskeä uudelleen.

Ja kuten sanoin, niin hienoa että on siis toipunut pelikuntoon! Ei nuoria staroja liigassa liikoja ole että voitaisiin roikottaa sairastuvalla turhaan...
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Sanoisin että pelataan kovilla panoksilla terveyden kanssa, itse lähipiirissä ollut munuaistulehdus ja useampi viikko meni ihan pihalla. Toki kuntopohja on parempi mutta silti. Kaipa tietävät mitä tekevät, toivon todella...

Varmasti lääkärit tietävät mitä tekevät - sinänsä kokoonpanoilmoitus ei vielä kerro kaikkea, mutta eiköhän Pulkkinen tänään pelaa. Useampi sairaalapäivä on mahdollistanut normaalia nopeamman toipumisen ja paremman nestetankkauksen. Jos taustalla on jonkinlainen yritys sekoittaa IFKn pasmat ennen ottelua ja Pulkkinen tippuu rosterista ennen peliä niin pahasti menee mönkään. Tuo jos mikä osoittaisi Jokereiden olevan pulassa. Tähän skenaarioon en sinänsä usko, kunhan turisen lämpimikseni.

Mielenkiintoinen matsi edessä- jos Pulkkisen tulo muuttaa peliä avoimemmaksi ja hyökkäysvoittaisammaksi niin Lasakinkin pato tulee murtumaan.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Mielenkiintoinen matsi edessä- jos Pulkkisen tulo muuttaa peliä avoimemmaksi ja hyökkäysvoittaisammaksi niin Lasakinkin pato tulee murtumaan.

On mielenkiintoista nähdä ehtiikö Juuso "Selkä " Riksman edes regoida Pulkkisen vetoihin. Tällä kaudella suht usein Juuso on haronut tyhjää kyseisen kaverin edessä. Aikoinaan Kimmo Kapanen julkisesti sanoi ettei ehtinyt Hannes Hyvösen vetoihin. Tässä taitaa olla sama asia kysymyksessä...:)
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Lahti on ollut tämän playoff-sarjan kirkkaimpia tähtiä, ellei jopa se kirkkain, ja pitkälti ihan omalla panoksellaan, ei ketjukavereiden. Nyt kun Lahti saa sen oman tutkaparin takaisin niin hiukan pelottaa ajella, että minkälaista se jälki tulee olemaan. Nyt Jokereilla on takuuvarmasti yksi ketju, joka saa siirrettyä pelin painopisteen sinne IFK-päätyyn ja pystyy luomaan niitä pitkiä pyörityksiä. Pulkkisen kondiksesta on turha arvuutella enempää, ei kai kukaan täysjärkinen lähtisi pelaamaan tuonne, jos ei ole täydessä kunnossa.

Erittäin tervetullut lisä joukkueeseen ja sarjan kannaltakin hyvä, että Pulkkinen on mukana. Saadanhan tässä joku "superjunnujen" välinen asetelma luotua vielä, mutta eiköhän se huomio keskity kuitenkin itse peliin.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Hienoa nähdä, että Pulkkisen tulehdus oli oikeastikin sieltä lievemmästä päästä, mistä jonkin verran olikin jo viitteitä. Keskiviikkona kun satuin Pulkkista hallilla näkemään, niin ei kyllä ollut enää mitään viitteitä sairaudesta.

Pelikunto on sitten pieni arvoitus, sillä kyllä siinä jonkin verran menee aikaa, että pääsee tempoon ja etenkin playoff-tempoon. Onneksi on aikaa vielä lauantaina ja sitten vielä mahdollisessa 7. pelissä, jos tänään vielä on tahmeaa:) Kerälän ketju on jälleen siis kasassa ja toivottavasti ketjun sentteri alkaa myös heräilemään kun on tuttu kolmikko kasassa.

Mäen loukkaantuminen oli valitettava ja Pirnes näyttää oleva pysyvästi pois kokoonpanosta.
 

bates

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Uskon Pulkkisen pelaamiseen kun näen ukon kentällä ja kiekko tippuu jäähän. Tokihan se on mahdollista mutta kokoonpanoon ilmoittaminen tosiaankin voi hyvinkin olla vain pleijareiden henkistä sodankäyntiä. Ja toisaalta luulisi että sairaalassa makaaminen etc. näkyy ainakin jossain määrin Pulkkisen otteissa. Toki jos Pulkkinen pelaa niin pelottava lisä naapurin arsenaaliin.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Teeeemu Pulkkinen, Teemu Pulkkinen!

Hienoa nähdä mies kokoonpanossa, vaikka pelikunto onkin arvoitus.

Niin, voi tosiaan olla joku Erkan temppu. Katsellaan.
 

Pleksi(t)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Pelikunto on sitten pieni arvoitus, sillä kyllä siinä jonkin verran menee aikaa, että pääsee tempoon ja etenkin playoff-tempoon.

No tulihan sieltä se jännitys taas, mukavan lisämausteen toi tämä Pulkkisen paluu. Nyt on sitten Lahdella tutkapari mukana, menee astetta vaikeammaksi tuon ketjun pimentäminen. Pelihaluja varmasti riittää Pulkkisella kun on ensimmäiset pelit missannut mutta saa nähdä miten luistin liikkuu. Nopeastihan tuommoiset junnut vielä toipuu joten tuskin suuremmin on vaikutusta, enemmän vaikutusta lienee sillä että nyt tosiaan pelataan pudotuspelejä, mutta onhan tuo Pulkkinen näyttänyt pärjäävänsä myös kovemmissa peleissä. Nokittaako nokka Hamiltonilla?

Nyt sitä painetta ja pommia Jokereiden pakeille. Samalla kuusikolla ovat menneet koko ajan eikä reserviä oikein löydy.

edit. Ajattelin kanssa että olisi Erkan temppuja mutta eiköhän Pulu pelaa. Tuskin asiasta hirveästi muuten faneille hehkutettaisiin.
 
Viimeksi muokattu:

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK tänään

Peltonen - Granlund - Haataja
Järventie - Kankaanperä

Kuhta - Wirtanen - Petrell
Melart - Kousa

Ahtola - Töykkälä - Wärn
Söderholm - Kurvinen

Nyholm - Liivik - Pöysti

Riksman
(Lundell)
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Ei nokiteta Hamiltonilla eli IFK:lla käytännössä samat ketjut kuin edellisissä voitakkaissa otteluissa. Järvisen paikan ottaa jälleen Ahtola kuten yllä näkyy.

Liivik ja Kankaanperä vaan reilusti jälleen Lahden ja nyt myös Pulkkisen kimppuun. Ainakaan Areenalla Jokerit eivät vastanneet tähän millään lailla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös