Pe 23.3.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 52 943
  • 752

Flagger

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Columbus Blue Jackets
Ikosella 2 aivan huikeaa maalipaikkaa ja Rakoviina nollaa molemmat. Eipä KalPalla ole kuin ylivoimalla palaa tehdä tässä pelissä maaleja. On kyllä puuduttavaa jääkiekkoa
 

Kekkos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
mistä lähtien lonkkataklaukset on tullut polveen. Leikkaaminen tuo oli kun tuli niin alas. Ilman tuo kumartumista hieno mutta nyt rottailu taklaus.
Luostarinen varmaan kävi onnittelemassa ja naureskelemassa Haapalan kanssa onnistuneesta leikkauksesta? Jotai rajaa nyt sentään hei.
Domi haki ihan kohtuu komeen kilpitorjunnan tossa avlla ja tärkeä tappo. Nyt pitäs vaan lopettaa tyhmien jäähyjen otto ja naulata tää matsi eli 20min hallittua paniikkia odotellessa
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Noni Tappara, nyt kolmannes eräs vaan peli tukkoon ja antaa KalPan luistella ja puskee. Huomenna on sitten muikkukukko piimällä täytettynä vastassa Hakametsässä !
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Erään Tapparan hallituksessa istuvan herran mukaan 4 mestaruutta putkeen riittäisi kuulemma.

Kysyin kesällä että mitkä tavoitteet kauteen, triplaa hakemaan luonnollisesti ?

"No, triplahan meillä on jo . Neljä putkeen vielä puuttuu!"

Tämmöstä kevyttä huumoria
Nonni, lopetetaan kausi tähän. Saadaan ensi vuodelle jotain jännitystä.
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
En tiedä onko tämä tieto vielä levinnyt sinne Helesingin isolle kirkolle asti, mutta pelissä nimeltä jääkiekko pelaajilla on usein toisistaan poikkeavia spesifejä rooleja. Yogi on puukätisistä puukätisin peruspakki ja Åsten puolestaan alennuslaarin mattcooke, jonka kaltaiset puupäät pitäisi siivota pois kiekkokaukaloista.
Hienoa että Micke on näin totaalisesti päässyt Jyväskylässä ihon alle.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Ikosella 2 aivan huikeaa maalipaikkaa ja Rakoviina nollaa molemmat. Eipä KalPalla ole kuin ylivoimalla palaa tehdä tässä pelissä maaleja. On kyllä puuduttavaa jääkiekkoa
Juuri mietin samaa Ikosesta. Ensimmaisessa avopaikassa heilahtaa hanska, toisessa kilpi. Huumori koetuksella.

En tieda puuduttavasta mutta Tappara on ottanut selkean loikan kohti pelillista selkanojaansa ja reagoi vastustajan peliin sarjan sisalla varsinkin puolustaessaan. Viela se hakee itseaan mutta selkeat merkit ilmassa.

Jos Kalpa haluaa ns. vahemman puuduttavaa kiekkoa niin sen pitaa kolmanteen eraan keksia keinot Tapparan puolustuspelia vastaan. Ei se sen kummempaa ole, kaksi joukkuetta jaalla

E: typo
 

Majoneesi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki voijjaan tuhota
Pakko saada yv:tä, että on jotain palaa. Yv:llä voi toki harkita laukomistakin välillä.

Rakoviina ollut loistava, vaikka toka erän alussa vähän pomppi.

Vielä se tästä!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
"Tapparan ja KalPan sarja jatkuu räjähdysherkkänä; pelaaja torpattiin pää edellä päin laitaa - katso video"

Sihvonen on kyllä siinä oikeessa, että IS:n kohumedia onanoi kyllä välillä näillä väkivaltafantasioillaan. Kuka nero noita otsikoita sitten rakenteleekaan.
 

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
JYPin hyökkäyspeli edelleen puskemista ja mielikuvituksetonta. Ei tahdo päästä sektoriin millään. Ilman Olkinuoran muutamaa huippupelastusta HIFK voisi johtaa 2-3 maalilla. Tosin käykö niin, että HIFK ei tee paikoista ja JYP voittaa jollakin tuuripompulla. Katsotaan.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Ilman huipputason maalivahtipeliä ei olisi JYP:ä tänään mitään palaa. Tasoista kun vikaan lähdetään, niin ei se toisaalta JYP:n tuntien olisi ihme vaikka Olkinuora torjuisi 28 kertaa viimeisessä erässä ja erän ainoa laukaus kohti Lankista menisi sisään.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Siltä näyttää. Huonot on kyllä viimeistelijätkin, molemmat joukkueet saa veskat näyttämään entistä paremmilta. En olisi uskonut että tässä sarjassa tulee näinkin vähämaalisia matseja.
Molemmila jengeillä hukeita maalintekijöitä, tänään ei hirveästi huippupaikkoja, mutta vetäähän noi veskarit aivan ykkösmoodissa.
Edelleen sitä mieltä, että liian aikaisin nää kohtas.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jypin pelaaminen on kyllä hengettömän näköistä roiskimista. Ihan oikeesti, katsokaa tuota nimilistaa. Noilla miehillä PITÄÄ pystyä muuhunkin kuin epätoivoisiin päätykiekkoihin. Hyökkäysalueella taas maalintekoyritykset on luokkaa toivotaan toivotaan ripuliranne viivalta sinne päin, ja usein vieläpä ilman maskia. Tällä pelin tasolla ei ansaita voiton voittoa tästä sarjasta.

Alkaako Marko Virtasen JYP taas pelaamaan kun matsia on viis minuuttia jäljellä? Vittu mitä paskaa...
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Pleijarit, perjantai ja vaan kaksi peliä. Silti ei saada edes studiota peliin, vaan näytetään postimerkin kokoisessa kuvassa jotain vanhojen pelien koosteita. Tämä jos mikä on täysin nolla-effortilla tehty palvelu.

Pitää oikein kenkä ottaa jalasta ja kumartaa. Näin vähällä vaivannnäöllä kun tuotetaan Suomen suosituimman lajin pudotuspelejä, niin on jo huomionarvoista touhua.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toisen erän nähneenä, HIFK - JYP pelissä näyttää molemmilla olevan käsijarru päällä, ainakin jotenkin luistelu vaikuttaa tahmealta, muutenkin peli on aika varovaista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös