Pe 22.4.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 56 140
  • 631

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Aulin sipuli ei kestä.
 

JP900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
On kyllä ollut upeaa peliä Tapparalta.

Hifkillä ei paljon palaa. Saa nähdä miten Helsingissä jälleen kerran.
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Uusi salainen ase on löytynyt: Laineen strateginen kusitauko ja hurraahuutojen saatossa takaisin kehiin - Tappara lisää johtoa! : D
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
On puhuttu Tapparan huonoista vierasesityksistä, mutta eipä IFK:kaan ole tehnyt vieraissa kuin yhden maalin. Toki nämä Tampereen pelit ovat olleet ihan erilaisia kuin Helsingissä, mutta eipä IFK:takaan voi kehua hyvistä vierasesityksistä. Seiskapeliltä haiskahtaa.
 

chubster

Jäsen
Liivil uskaltaa haastaa kun on kaks linjuria suojana ja Aulie hölmönä ottaa jäähyn. Harmillisesti ei ifk:n kiriä tänää varmaa nähdä
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Tulee vielä oikee sarja tästä. Euroopassa 76 kertaa on sarjan voittanut joukkue, joka on johtanut voitoin 2-1 ennen neljättä matsia. Tappoilta lähtenyt joukkue joka tasoittaa voitot on voittanut lopulta sarjan 79 kertaa.. Eli täysin auki!
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Katsoinpa huvikseni Suomen jääkiekkoliiton virallisesta sääntökirjasta, jossa sanotaan, että jäähyn vihellykseen riittää, että TUOMARISTO on itse havainnut rikkeen, eli ei määritellä erikseen pää- ja linjatuomareita.

Just saman katsoin itse aikasemmin, mutta tuossa ei myöskään mainittu mitään jälkikäteen vihellyksistä, eli saako linjuri raportoida päätuomarille jotain jäähyä jonka saa sitten tuomita vasta sen jälkeen kun itse tilanteet on jo menneet.

Eli olet eri mieltä Kiven kanssa ja mielestäsi tilanne meni väärin eikä jäähyä olisi kuulunut viheltää?

Ei, vaan Kivi sanoi ettei sääntöjen mukaan jälkikäteen saisi viheltää, lisäksi Kivi sanoi että tämä meni lopulta oikein koska rike siinä oli, eikä tarkoittanut tuolla siis sääntökirjaa.
 

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Mistähän tämä junttien viljelemä 'tunteisiin' juontaa juurensa? Siihen törmää aamu tv:stä Temptation Islandin kautta katkoajan otteluseurantaketjuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös