Pe 22.4.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 56 596
  • 631

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vaarallinen tilanne, jos maila osui Peltolaa silmään. Todella luja isku. Tuohon voi pahimmassa tapauksessa koko ura loppua. Kuten esim Pettisellä aikanaan kävi, kun näkö ei palautunut
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Oletpas hauska, videotaululta katsottu tilanne josta tuomarit tuomitsi. Kummasti ei ketään täällä haittaa että tuomari antaa pelin jatkua Raskilla hyökkäys menossa ja sitten vihelletään, Törmänen kysyi tuomarilta kuka näki? Ihan oikein, kukaan ei nähnyt tai sitten ei viheltänyt vaikka näki(tuskin).
Kyllä mä tuon ajatuksen ymmärrän, että vituttaa kun ei heti vihelletty poikki ja tuntuu siltä, että videotaululta katsottiin. Käsittääkseni kuitenkaan linjatuomarilla ei ole oikeutta viheltää peliä poikki jäähyn takia kuin väärän vaihdon vuoksi. Linjatuomarilla on kuitenkin oikeus kertoa näkemyksensä päätuomarille seuraavalla pelikatkolla ja nyt saattoi käydä näin tai sitten katsoivat videotaululta. ei voi tietää.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Kyllähän nää Mansesterin matsit on ihan finaalien arvoisia... Ehkä tästä vielä tulee kunnon sarja!
 

Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lavan kärjellä keihästys naamaan :) Korkeamaila eikä keihästys.

No joo ehkä ei, mutta vois noita muutoinkin kuin vain korkeana vihellellä. Mitähän Zabo olevinaan tossa muutakaan yritti kuin lyödä päähän? Maila naaman korkeudella kun kiekko on jäässä.

Laita valot päälle! Vittu tuolla kukaan halua vetää silmää poskelle. Huolimatonta, kyllä! Toivottavasti Peltolalle ei käynyt pahemmin.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Huvittaa nämä Törmäsen itkijäksi haukkujat. Ihan oikein se kysyi tuomarilta, että ettei kai te nyt videokuvan perusteella jäähyjä anna, vaan ihan pelitapahtuman mukaan.

Eiköhän tuo linjatuomarilta ihan normaalin käytännön mukaan kysytty ja vihelletty.
Noihan nykyään saa kysyä myös linjurilta ja oli kyllä niin selkeä, että varmasti linjuri oli nähnyt.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
IFK:lle ylivoima.
 

teippi-77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ducks
Laita valot päälle! Vittu tuolla kukaan halua vetää silmää poskelle. Huolimatonta, kyllä! Toivottavasti Peltolalle ei käynyt pahemmin.
No mähän kirjotin tonne, "No joo ehkä ei". Joten joo ne valot valot.

Pointti oli se, että lähempänä keihästystä toi liike mailalla alhaalta suoraan ylös kahdella kädellä maalinedessä oli, kuin mikään oho korkeamaila.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös