Pe 21.3.2014 SaiPa - JYP, 1. puolivälierä

  • 19 863
  • 106
Tila
Viestiketju on suljettu.

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kotiin palattu ja ei ollut teistä mitään vastusta siis pelkäsin että kotiyleisö olisi auttanut. Mutta sekin oli vain säälittävää..
Eli tämä sarja menee 4 - 1 JyPille
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Juuri näin, ja kun muistetaan ne ohi menneet korkeat mailat niin todellakaan tuomareita ei voi syyttää tappiosta.
Ihan viihdyttävä peli.
Täysin samaa mieltä näistä kommenteista. Nyt täytyy kyllä Jokeri-fanin jopa puolustaa vähän IFK-taustaista Tom Laaksosta, joka tuntuu aina olevan syypää tappioon toisen joukkueen fanien mielestä.

Itse seurasin tätä peliä ja tätä sarjaa aika neutraalisti, sanotaan niin ettei mulla ole kumpaakaan joukkuetta vastaan ainakaan mitään isommin.

Olisi voinut lopussa viheltää SaiPan pakille (?) jäähyn kiekottoman pelaajan estämisestä, kun Tuppurainen kaadettiin. Mutta paljon tyhmemmän virheen teki Hubacek, kun taklasi laidassa jäähyn arvoisesti mikä sitten vihellettiinkin aivan oikein. Ei törkeä teko, mutta tyhmä varsinkin tuon pelin vaiheessa.

Ja jos näitä nyt kaivelee, niin tosiaan alussa jäi viheltämättä JYPin pelaajan korkea maila. Ei sekään tahallinen varmaan ollut, mutta jäähyn paikka. Tai vastaavasti Wärnille viheltää toisessa erässä jäähy sukeltamisesta - tilanteesta josta vain Markkanen sai jäähyn. Tämän filmin huomasi muuten myös JYP-fanina tunnettu selostaja Anssi Ritari. Tosin täytyy sanoa, että hyvin puolueettomasti Anssi tänään selosti.

Eli peli oli tuomarille haastava, kun kaksi joukkuetta painoi niin intensiivisesti.

Hyvä valinta oli tämä, että telkkarista katsoin näistä neljästä pelistä. SaiPalle tunnustus, jotenkin epäilin että joukkue vähän "sulaisi" tässä tilanteessa, kun joukkue lähti puolivälieriin kotiedulla. Eikä JYP:kään huono ollut.
 

pest

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kotiin palattu ja ei ollut teistä mitään vastusta siis pelkäsin että kotiyleisö olisi auttanut. Mutta sekin oli vain säälittävää..
Eli tämä sarja menee 4 - 1 JyPille

talteen
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Olipa yllättävän tasainen peli, mutta nyt on SaiPalta jännitys karissteltu pois ja pääsevät omalle tasolleen. Enää kolme peliä jä tämä kärsimysnäytelmä on ohi.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Vastavuoroisesti pakko kehua teidän joukkueen Taipalusta. Perriniä vastaan tapahtunut jallittelu toi mieleen vatasmaiset otteet. Uskoisin Taipaluksen olevan mustahorse tämän sarjan pakkitoiminnassa. Varsinkin hyökkäyssuunnassa. Jos kasetti pitää tuolla tavalla ja rohkeus säilyy, tulee jatkossakin näkymään vatasmaista rohkeutta mm. hyökkäyssuunnassa. JYPin ylipelaavia köntyksiä on toki helppo jallittaa jos rohkeus säilyy korkeassa luokassa.

Puolustajien nousut toimivat SaiPassa nyt hyvin, muutkin kuin Taipalus sitä harrastavat. Näyttää olevan hyvin pelaajien selkäytimessä tämä kuvio, jossa nousevan pakin puolustusvelvoitteet siirtyvät lennossa yhdelle hyökkääjistä. Aika harvoin näistä puolustajien nousuista on seurannut ylivoimahyökkäyksiä omaan päähän.
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Se huutaa joka pelkää!
Se täytyy myöntää kun se häviämisenpelko purkautui siihen Spinan voittomaaliin, niin harvoin olen nähnyt yhtä hienoa jäähallin kokoista orgasmia. Mutta siihen voittomaaliin tarvittiin 2 miehen ylivoima!
 

Pedro 71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Täytyy kyllä antaa ISO KIITOS faniryhmän vetäjälle, hienosti sai "koko hallin mukaan ". Fiilis hallissa oli jotain uskomatonta ja tätä samaa on luvassa jatkossakin. Peli itessään oli todellista pleijarikiekkoo ja ehkä Laaksosen Tomppa vähän paikkaili edellisien vuosien hölmöilyjä kisapuistossa..paska tuomari se on edelleen ja ei se siitä paremmaksi muutu. Tää Cutta oli ihan ÄIJÄ ja toivon jatkoa kaverille SaiPassa, tänään vielä kairataan voitto...niin taivas on auki !
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös