Pe 21.3.2014 Kärpät - HPK, 1. puolivälierä

  • 43 262
  • 253
Tila
Viestiketju on suljettu.

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Näissä on vissi ero. "Kärpät on kova, mutta uskon HPK:n vievän ottelusarjan" vs. "HPK on paska, Kärpät kävelee yli".

Jälkimmäinen lähempänä totuutta.

Mukavaa kyllä kun peli kulkee vielä keväälläkin. Aiemmilla kausilla kun ei ole kulkenut, niin ei ole voinut keulia. Nyt kun voi niin se minulle ja muillekin suotakoon.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Kerhon paikka on huomenna. Jos ei natsaa niin sitten tulee ylikävely. Ei Kärpät anna enää siimaa Raksilassa.
 

Demonos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ÄTPPOMK.
Otteluanalyysi suoraan sieltä...

Mutta mitä tekee Karhunen? Voittaa. Taas. On se kova jumankauta. Kuka pelaa huomenna?

HPK:n eväät on syöty. Flow katkesi tappioon ja huomenna jos Kärpät voittaa menee pelit 4-0 niin kuin olen arvellutkin.

Hyvä peli HPK:lta, mutta tuo aivan limiitillä meno ei voi jatkua pitkää sarjaa. Hienoa kyllä katsoa kun tuntemattomilla äijillä onnistuu kaikki. Se maalikin oli sellainen laukaus ropelikiekkoon, että ei sellaiset mene koskaan.

Kärppien laaja materiaali ja uskomattoman kova tekemisen perustaso ei anna armoa. 3 maalia, 8 äijää pistelle. Koittakaapa pimentää. Saa koittaa.

Huomenna onneksi jo mennään. Kärpät on ollut tosi vahva näissä back-to-back peleissä. Eka pelissä otetaan nihkeä voitto ja väsytetään vastustaja. Toisessa sitten 4-0 ja viikonlopun viettoon. Näkyi kyllä Kärppien otteissa tuo pitkä pelaamattomuus, mutta huomennapas ei ole sitäkään huolta.

Niin, itsehän näen, että tämä sarja tulee noudattamaan samaa kaavaa 2011 Stanley Cup-finaalien kanssa, eli HPK parantaa koko ajan peliään Raksilassa, kun taas Hämeenlinnassa Kärpillä ei tule olemaan mitään saumaa. Ainoana poikkeuksena tuohon mainittuun SC-finaalisarjaan Kerho hakee tarvittavan vierasvoiton jo viimeistään sarjan viidennessä pelissä ja passittaa miljoonamiehistön ansaitulle kesälomalle sitten kuudennessa pelissä Hämeenlinnassa.

Ai niin, tämän illan pelistä. Kerho vei ja kärpät vikisi, tuurilla ja tuomariston avulla voitto tänään Ouluun. Tilastotappio vain ja huomenna juna taas oikeille raiteille.
 

gifusisu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En viitsinyt ennen peliä laittaa viestiä, mutta nyt kun Kärpät voitti, niin nämä viestit "ei mitään hävittävää, pelkkää voitettavaa", alkoi ärsyttään jo pari viikkoa sitten. Nyt näkee viesteistä että hävittävää oli, ja niin pitää ollakin. Mielestäni hyvä aloitus sarjalle!
 

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
Yksi kiinnitys takana mikä tärkeinä illan pelissä. HPK helvetin hyvä, mutta kuitenkin Kärpät kairasi voiton sysäten paineet Hämeenlinnaan,,,

Kiva nähdä huomenna Kerhon paineet, se on tulos tai ulos.
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onhan melkoista kuraa tämä ketju täynnä. Jos pelkästään tätä ketjua lukee, niin jää lyhyesti tällainen kuva: HPK oli pelissä parempi tai olisi ainakin ansainnut voiton, HPK-kannattajat olivat tyytyväisiä HPK:n otteisiin, Pokka ja Kukkonen filmasivat kituen maassa Jarkko Ruudun tavoin, Kukkonen heitteli ylävitosia mennessään vaihtoaitioon, Saros voitti Karhusen, Kärppäkannattajat ovat ylimielisiä pitäessään Kärppiä suosikkeina menemään jatkoon neljässä tai viidessä matsissa, ja Kerhokannattajat ovat realisteja pitäessään HPK:ta suosikkina menemään jatkoon. Ja käsittämätöntä provoamista jostain Mestis-pelaajista... On kyllä raskasta luettavaa tuollainen edellä mainittu, monta sivua kestävä munanmittailu.

Saros oli hyvä ja aika varma maalilla. Odotin kuitenkin jotain enemmän poppaukkoa tyyliin Jokereissa aikanaan pelannut Lehtonen, vaan aivan siihen Saros ei pystynyt. Ehkä Saroksesta on tehty jo liian hyvä mielikuvissa. Pidän siis häntä jo nyt erittäin hyvänä maalivahtina, mutta hype tuntuu menneen yli. Karhusta taas moni ei arvosta, ja pidän itsekin hyvin yllättävänä miten hyvällä tasolla hän on pelannut. Maalivahteihin ei kumpikaan kaatunut.

HPK:sta jäi mieleen Rendulic, jolla on tavattoman hyvällä tasolla itseluottamus. Lisäksi samassa ketjussa pörrännyt hyökkääjä (ehkä Järvinen) oli ajoittain hyvä kiekon kanssa. Vänttinen on kova vääntäjä näissä peleissä, mutta yllätyin kun näin hänet ylivoimassa vasemmalla laidalla. Luulin häntä enemmän AV-pelaajaksi. Muuten en rehellisesti sanottuna juuri muita huomannut. Ehkä se nimimiehien puute onkin HPK:n vahvuus.

Kärpistä jäi mieleen tosi paska Pyörälä-Pirnes-Aaltonen -ketju. Vaihtoon heti! Ei toimi kemiat tuossa katjussa. Vaikka Kähkönen saikin osuman Humlin syötöstä tänään, niin vaihtaisin Aaltosen heti takaisin siihen ketjuun. Samoten Masuhr oli jälleen haittana, vaikkakin pelasi aivan lopussa miehekkäästi oman maalin edustalla. Ainoa kerta Kärpissä pelatessaan, jossa olisi maalin edustaa siivonnut? Toivon silti rotaation osuvan Emingeriin, jolta oli aivan paska peli. Lukematon määrä epävarmuutta kiekon kanssa. En tiedä oliko hän syyllisenä HPK:n maaliin, mutta lähimpänä hän oli kiekollista pelaajaa juuri ennen maalia. Emingeriltä olen jo tottunut näkemään tasokkaampaa peliä kuin tänään. Kemppaisen ja Keräsen ketjut olivat loistavia. Jälleen. Vaikka Pirnes teki maalin tänään, jotenkin hän ei tunnu istuvan tuohon joukkueeseen.

Huomenna uudestaan!
 

Mathieu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Niin, itsehän näen, että tämä sarja tulee noudattamaan samaa kaavaa 2011 Stanley Cup-finaalien kanssa, eli HPK parantaa koko ajan peliään Raksilassa, kun taas Hämeenlinnassa Kärpillä ei tule olemaan mitään saumaa. Ainoana poikkeuksena tuohon mainittuun SC-finaalisarjaan Kerho hakee tarvittavan vierasvoiton jo viimeistään sarjan viidennessä pelissä ja passittaa miljoonamiehistön ansaitulle kesälomalle sitten kuudennessa pelissä Hämeenlinnassa.

Kas, muistinpa kyseiset finaalit aivan toisin. No, onnea toki Kerholle myös näihin karkeloihin.

Itse ottelussa Kärpät jäi aluksi täysin telineisiin. 1. erässä HPK vei korkealla karvauksella eikä Kärppien liike toiminut ja avauspeli oli surkeaa. Etenkin Pokalta ja Masuhrilta surkea erä. Toisaalta hauska oli myös se vaihto, jossa Vallin - josta itse pidän kovasti pelaajana, vaikka kukaan muu ei pidäkään - pudotti vaatimattomasti kolme kertaa mailan käsistään. Vaikka erä oli Kerhon niin aika hyvin Kärpät piti heidät kuitenkin poissa parhailta maalipaikoilta.

2. erän alun Kärpät tuli selvästi paremmin ja siitä 1-0 maali. Saros ehti ottelun viidestä ensimmäisestä laukauksesta pomputtaa eteensä kolme, josta sitten tämä "kolmas toden sanoi", eli Kärppä oli kerrankin ensimmäisenä kiekossa. Maalin jälkeen ja etenkin yv:llä Kärpillä oli erinomainen paine hyökkäyspäässä. Tästä ei kuitenkaan tullut maalia. Lopulta paine kääntyikin hitaasti mutta varmasti toiseen suuntaan. HPK:lta Kärppien vääräaikaisen vaihdon ja merkkausvirheen sekä Laakson upean avauksen ansiosta tasoitus ja tuon jälkeen erä olikin sitten Kerhon.

3. erässä Kärpät pääsi jo selvästi paremmin mukaan peliin - jo ennen HPK:n jäähyjä. Mielestäni molemmat vihelletyt isommat rangaistukset (2+10 ja 5+20) menivät normaaliin SM-liigan tyyliin. Filmauksia tms. mistä täällä on puhuttu en näistä tilanteista löydä. Kukkonenkin nousi nopeasti vaarallisen näköisestä tilanteesta ylös enkä aivan ymmärrä Arvosen avautumista aiheesta. Todennäköistä joukkueen tsemppaamista ja tuomareiden psyykkaamista, ehkäpä? Kemppaisen jäähykin meni SM-liigan "perinteiseen tyyliin", eli mahdollisen kaventavan jäähyn tiesi olevan tulossa.

3. erässä Junttilan maali meni oikeaan osoitteeseen, sillä hän oli Kärppien ehdotonta parhaimmistoa. Ainoa, jonka luistin tuntui kulkevan lähelläkään samalla tavalla kuin ennen taukoa. Myös Kähkönen oli ottelussa 2. erän ja 3. erän aikana hyvin pelissä mukana, josta sitten palkintona 3-1 maali. Tuon maalin dynamo oli Ohtamaa (sekä Pokka), mutta ennen kaikkea vahvasti fyysisesti pelannut Huml.

HPK oli odotetun vahva ja pelasi hyvää vieraspeliä. Toisaalta aktiivinen karvaus ja hyvä liike eivät silti saaneet aikaan kovinkaan montaa todellista maalipaikkaa. Yksi uskomaton missaus toki tyhjästä maalista maalin kulmalta 3.erässä jäi toki erityisesti mieleen. Muutenkin hieman kädet jäätyivät ratkaisupaikoilta silloin kun niille päästiin. Kärpiltä siis sangen kypsää pelaamista tauon jälkeen ja jälleen hyvin vähillä eleillä - ja suorastaan vähillä teoilla - 3-1 voitto. Mielenkiintoista katsoa lähteekö Kärpät huomennakin todellakin pelaamaan nykyistä suorastaan inhorealistista vieraspeliään? Ainakin se on vastustajaa turhauttavaa, kotijoukkueen katsojia ärsyttävää, mutta toisaalta ehdottoman tehokasta. Tähtiloisto on kaukana, mutta voittoja tulee.

HPK:lta oli mielenkiintoista seurata Ville Järveläistä, Jere Karjalaista ja Rendulicia. Itselle hieman tuoreempia tuttavuuksia kaikki, mutta kaikki tekivät rohkeita ratkaisuja hyökkäyspäässä. Järveläisen 164cm kuulostaa jopa liioitellulta pituudelta! Rendulicin peli eteni mielestäni liian monimutkaisen kautta verrattuna muun HPK:n hyökkäyskaluston suoraviivaisempaan pörräykseen.

Kärpistä Karhunen pelasi erinomaisesti. Aaltonen väläytti hyökkäyspäähän pari kertaa, mutta ei jaksanut suuremmin puolustaa muun viisikon mukana tällä kertaa. Paikkoja tuttuihin takakarvauksiinkaan ei juuri tullut. Maxwell, Kähkönen ja Junttila olivat terävimmät. Kemppaisella vielä hieman vaisumpi esitys.
 
Viimeksi muokattu:

Senmutsson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
HPK oli hyvä, jopa pelottavan hyvä. Kärpät taas olivat tehokkaita maalipaikoissaan, kuten aika monesti tällä kaudella. Siinä se pieni ero oli tässä pelissä, ja ehkäpä yllättäen maalivahdeissa; Karhunen vs. Saros kääntyi perjantai-illassa Kärppien "metsolan otsolle". Saros on tietenkin nuori kaveri ja loistava veskari, mutta Karhunen oli nyt vain parempi. Hämeenlinnassa ei tule Kärpille olemaan helppoa. Pelaakohan Rynnäs vai Karhunen... Marjamäki & co:lla on nyt miettimistä.
 

EndCircle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL
HPK oli hyvä, jopa pelottavan hyvä. Kärpät taas olivat tehokkaita maalipaikoissaan, kuten aika monesti tällä kaudella. Siinä se pieni ero oli tässä pelissä, ja ehkäpä yllättäen maalivahdeissa; Karhunen vs. Saros kääntyi perjantai-illassa Kärppien "metsolan otsolle". Saros on tietenkin nuori kaveri ja loistava veskari, mutta Karhunen oli nyt vain parempi. Hämeenlinnassa ei tule Kärpille olemaan helppoa. Pelaakohan Rynnäs vai Karhunen... Marjamäki & co:lla on nyt miettimistä.

Taitaapi olla etukäteen sovittu maalivahtien peluutus, mikä tarkoittaisi oman näkemykseni mukaan Rynnästä maalilla huomenna (tänään). Tästähän oli jossakin muualla joitakin spekulaatioita.
Olin itse kyllä varma viimeiseen asti, että tämä Karhusen aloitus olisi ollut hassun hauska bluffi tai mediaspedeily, mutta eipä ollutkaan.

Tuosta Laakson ulosajosta mietiskelin sellaista heti verekseltään, että oisko tuossa pidetty vähän järjestystä yllä kun hetki aiemmin oltiin jo ajettu selästä. Eli tuo aikaisempi tilanne alensi kynnystä ulosajolle.
 

Kipe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Naurettavaa vääntämistä koko ketju, muutamat ranskalaiset

-HPK oli todella itsevarmalla pelipäällä, syötöt aina lapoihin
-Kärpät varsinkin alussa todella huono, hiipi Aran haamut esiin
-Kerhon pelaajaa ei olis tarvinnut ulos heittää
-Tuomarit muuten hyviä
-JMA ylimielinen, Donskoille vois antaa lisää jää-aikaa ja Juhilta vähentää
-Huml pelaa hyvin kun ei harrasta näitä filmaushommia
-Tiukka sarja tulee
 

Kramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hyvä peli näin Kärppäkoneen käynnistelyksi. Huomenna on sitte se "peli" jossa molemmat enemmän ja vähemmän hereillä. Kyl Kerho kelpaa vastustajaksi, on semmosta pikkupojan raivoa täynnä hämeen joukkue, joka yrittää horjuttaa pohojosen petoa.
 

Creed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Huml..miks tää paska sai sopparin, tuhlaa vitusti paikkoja ja filmaa/huitoo, aina on vituttanu, Pelle! Siinä onki ainoo tyyppi mikä vituttaa Kärpissä, kaikki muut on ansainnu tulevan mestaruuden!

Ilta-Sanomien Kerhon "sikailutuokio" oli taas juttu ei mistään, itse en ois ees viheltäny, jos oot joskus pelannut lätkää tiedät että suurin osa taklauksista tulee kylkeen/selkään..so what
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Huml..miks tää paska sai sopparin, tuhlaa vitusti paikkoja ja filmaa/huitoo, aina on vituttanu, Pelle! Siinä onki ainoo tyyppi mikä vituttaa Kärpissä, kaikki muut on ansainnu tulevan mestaruuden!

Paljonkohan Humuli olis tehny pisteitä runkkiksessa, jos ei tuhlais vitusti paikkoja? Välillä kaverin otteet vituttaa minuakin. Pidän silti mielelläni joukkueessa.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Huml..miks tää paska sai sopparin, tuhlaa vitusti paikkoja ja filmaa/huitoo, aina on vituttanu, Pelle! Siinä onki ainoo tyyppi mikä vituttaa Kärpissä, kaikki muut on ansainnu tulevan mestaruuden!

Ilman Humlia tuskin runkkarivoittoa olisi tullut, ei se kultakuuppaa turhaan kantanut!Rakastan tätä Iivana Julmaa samoin kuin Juhista, kun peli kulkee!Väriä ja puhetta kiukun muodossa vastustajilta, kelpaa!Kyllä olisi Liiga aneeminen ilman näitä herroja. Rapatessa roiskuu, koita muistaa;)

Mitä tulee itse eiliseen peliin kävi kuten kirjoitinkin aiemmin.Kärppien pitkä tauko näkyi, mutta nyt se vaihde on ohi ja pelit paranee ja kovenee.HPK pelasi todella hyvin ja käytti niitä aseitaan joita pystyi. Kun ajattelee miten nimivaatimattomalla rosterilla HPK pelaa tunnen suurta sympatiaa tätä sisukasta jengiä kohtaan.

Fyysisyyden kesto pitkään epäilyttää ja uskon sen pakostakin tulevan kerholla vastaan.Se vain on luonnonlaki kapeammilla resursseilla, mutta kyllä HPK kaikkensa tulee antamaan jatkossakin ja mitään teurastusnumeroita Kärpät ei todellakaan tule tekemään!Myös maalintekovaikeudet ovat HPK:lla Kärppiä suuremmat.

Kärpät tulee menemään jatkoon, sitä en epäile, enkä todellakaan ole ylimielinen kusipää, vaan ymmärrän tietyt lainalaisuudet. Ne käyvät toteen ja olen pahoillani HPK:n puolesta siksi, että juuri heidän piti saada meidät vastaansa. Heidän sitkeän sissin taistelunsa jotain toista vastaan olisivat todennäköisesti vieneet kerhon pitemmälle. Toinen peli vasta tulossa, mutta tällainen mun kristallipalloni vaan on.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Niin pelaako se Karvonen tänään maalilla vai breasts?

Hieno keli ja sopiva kutina nivusissa hyvälle pelille. Toivotaan että on tänään tasaisempaa kaikilla osa-alueilla.

Ja ne konttaukset joko pois tai sitten molemmille käyttöön.
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Niin pelaako se Karvonen tänään maalilla vai breasts?

Hieno keli ja sopiva kutina nivusissa hyvälle pelille. Toivotaan että on tänään tasaisempaa kaikilla osa-alueilla.

Ja ne konttaukset joko pois tai sitten molemmille käyttöön.

Karvonen pelaa maalissa tänään. Teillä jatkaa Juuso Sulas maalissa?

Jep, hyvä tutina tästä illasta. Saadaan taas hyvä ja tasainen kamppailu.

Konttaukset tosiaan pois ja taklauksiakaan ei sitten sihdata numeroihin. Tai sitten molemmille käyttöön.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Konttaukset tosiaan pois ja taklauksiakaan ei sitten sihdata numeroihin. Tai sitten molemmille käyttöön.
Jaa se on taas tämä immuniteettisuoja? Olen selkä kentälle päin, minua ei voi taklata, lällätis-lää. Enkä varsinkaan odota taklausta, kun olen jo kaksi kertaa vilkaissut taakseni, että Jeppe Saarinen on ihan varmasti iholla.
 

Sparta

Jäsen
Mielenkiintoinen peli tulossa. Kärpiltä nihkeä avaus eilen, mutta siitä huolimatta odotettu voitto. Tänään Kärpät on varmasti valmiimpi alussa. Miten Kerholla jalka riittää? Eilen oli jo nähtävissä lievää hiipumista kolmannessa erässä. Kerholta mielenkiinto kohdistuu tänään etenkin Viitaluoman ja Sallisen otteisiin.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Jaa se on taas tämä immuniteettisuoja? Olen selkä kentälle päin, minua ei voi taklata, lällätis-lää.

Joo on ihan itseasiassa jääkiekon säännöissä tuollainen pykälä että selkään ei saa taklata. Niissä tilanteissa pitää pelata jotenkin muuten. Suosittelen tutustumaan näihin sääntöihin, saattaa avata siellä Hameenlinnassakin uusia näköaloja.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Joo on ihan itseasiassa jääkiekon säännöissä tuollainen pykälä että selkään ei saa taklata. Niissä tilanteissa pitää pelata jotenkin muuten. Suosittelen tutustumaan näihin sääntöihin, saattaa avata siellä Hameenlinnassakin uusia näköaloja.
Mitä tekemistä sääntökirjalla on tässä kohtaa, kun taklattava tekee tuon kaiken lähes itse? Odottaa vain sitä kontaktia, joka tulee 100% varmasti. Kyllä, se kontakti otetaan aina, oli selkä käännettynä tai ei. Se, mitä sen kontaktin jälkeen tapahtuu, ei ole aina taklaajan kontrollissa. Jos tuo tahallinen notkahtelu saadaan joskus sääntökirjaan, Kärpiltä loppuvat pelaajat aika nopeasti. Odotin varsinkin Kukkoselta hiukan herrasmiesmäisempää käytöstä tuossa.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Mitä tekemistä sääntökirjalla on tässä kohtaa, kun taklattava tekee tuon kaiken lähes itse? Odottaa vain sitä kontaktia, joka tulee 100% varmasti. Kyllä, se kontakti otetaan aina, oli selkä käännettynä tai ei.

Jos se kontakti siellä teilläpäin otetaan tuossa tilanteessa aina ja poikittaisella mailalla niin onnea vaan, tulee nimittäin jäähyjä jatkossakin. Siksipä kehotinkin tutustumaan siihen sääntökirjaan, ehkä myös HPK:n pelaajien kannattaisi?

Molemmat tuomiot menivät täsmälleen sääntökirjan mukaan eikä etenkään Kukkosen olisi pitänyt tuossa valmistautua mitään taklausta vastaanottamaan, Pokka kyllä tiesi odottaa.
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Huml..miks tää paska sai sopparin, tuhlaa vitusti paikkoja ja filmaa/huitoo, aina on vituttanu, Pelle! Siinä onki ainoo tyyppi mikä vituttaa Kärpissä, kaikki muut on ansainnu tulevan mestaruuden!

Ilta-Sanomien Kerhon "sikailutuokio" oli taas juttu ei mistään, itse en ois ees viheltäny, jos oot joskus pelannut lätkää tiedät että suurin osa taklauksista tulee kylkeen/selkään..so what

Jos tuomarilinja olisi Humlin tapauksessa sama kuin muilla, ei noille filmauksille olisi tarvetta. Koko hommahan on lähtenyt jo kymmenen vuoden takaa Liigan ja muiden seurojen tsekkivihasta ja erityisesti Kärpissä pelaavien tsekkien. Itse fanitan kyllä Ivanin temperamenttia ja värikkyyttä. Pari provokaattoria tarvitaan aina joukkueeseen. Itse mr jääkiekon syöpään on kuitenkin vielä pitkä matka.

Noista sikailuista samaa mieltä, että ei noita erityisen törkeiksi voi sanoa. Huonoa tuuria mukana. Iltapulun toimittaja katkera kai Jokereiden tippumisesta.
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Jos tuomarilinja olisi Humlin tapauksessa sama kuin muilla, ei noille filmauksille olisi tarvetta. Koko hommahan on lähtenyt jo kymmenen vuoden takaa Liigan ja muiden seurojen tsekkivihasta ja erityisesti Kärpissä pelaavien tsekkien.
Ahhah, melko hupaisa näkemys. Usko pois, kyllä Humlkin tekee sen ihan itse.

Rasismi-kortti vai mikä tää ny oli?
 
Hupaisa mutta tosi. Humlia saa ottaa huomattavasti enemmän kuin keskiverto pelaajaa, syy on osin Humlissakin kun filmausta välillä tapahtuu. Turha siitä on kuitenkaan vastustajaa hyvittää. Humlille jäähyt filmeistä mutta tasapuolisesti pitäisi myös häneen kohdistuvat rikkeet ottaa pois. Alkaisi se pilli soimaan puolin ja toisin, aikamoinen oravanpyörä.
 

Tarmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Surkuhupaisaa ja koomista ja jopa säälittävää tämä naukuminen yhdestä jäähystä HPK:n kannatajien ja päävalmentajan osalta. Noissa taklattiin sääntöjen vastaisesti ja piste, tuomarit vihelsi täysin oikein. Lisäksi Pyörälä sai 2 min mikä söi saman verran pois 5 min ylivoimasta.

Heikko on kunto jos peli ratkesi noihin jäähyihin, Kärpät oli parempi ja sillä siisti.

Toivotaan, että ottelusarja menee 4-0 poikki niin loppuu se Turenkilaisten kitinä :).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös