Pe 21.03.2008 Pelicans - Jokerit (6. puolivälierä)

  • 22 593
  • 100

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Aletaanpa sitten keskittymään uuteen koitokseen. Jokerithan saa kai Kim Hircshovitsin mukaan peliin perjantaina. Miten täällä nähdään sen vaikuttavan Jokereiden peliin? Vaarallinen maalintekijä tuoreilla jaloilla. Miten pelaamattomuus, pääseekö heti rytmiin mukaan?
 

Raparberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho ja HIFK
Kylläpä nousi Pelicans ensimmäisestä sillasta näyttävästi. Tämä ottelupari on selkeästi tähänastisten playoffien kiintoisin. Olin jo varma että Jokerit edellisen kamppailun myötä jatkaa välieriin, ja niin taisivat olla Jokerit itsekin. Tämä seuraava ottelu on sitten taas Lahdessa, jossa luulisi Pelicansin olevan vahvempi kuin Areenalla, eli täydet mahdollisuudet käyttää koko ottelukalenteri ilman sen kummempia lepotaukoja sille joukkueelle joka tästä sitten eteenpäin meneekään.

Jokerit vahvistuu (?) Hirsolla ja Markkasella, jotka niminä kyllä tuovat lisää taitoa ja vahvuutta Jokerijoukkueeseen. Vaikuttaako pelaamattomuus otteisiin? Onko Markkanen pelaamattomuudesta huolimatta hasardimpi valinta kuin Puurula? Hirsolla nyt ainakin luulisi olevan tarve näyttää osaamistaan kiekon peluussa, että hänestä jäisi tämän kauden osalta suurelle yleisölle mieleen muutakin kuin Osala-episodi.

Todella jännittäväksi menee. Onko Pelicansilla hermoja jatkaa hallitsemallaan pelityylillä ja sitä kautta saada Jokerit ahtaalle? Onko Jokereilla puolestaan riittävä rentous käyttää pelaajamateriaansa sen potentiaalisella tasolla ja ihan kylmästi yksilötaitopuolen ylivoimalla viedä se puuttuva ottelu jatkoon päästäkseen? Perjantai-iltana se nähdään.
 

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Raparberg kirjoitti:
Jokerit vahvistuu (?) Hirsolla ja Markkasella

Ei kai vielä Markkasella? Eilisen Hesarin mukaan mies on sanonut pelaavansa ensi viikolla ( jos on vielä mitään pelattavaa )
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Lippuja on näemmä turha yrittää saada :|

http://www.ess.fi/?article=188530

Tästä osoitteesta ainakin vapautuu 2 lippua kausarivarauksista. Ei kai sitä auta mennä kuin jonottamaan jos peli tarpeeksi kiinnostaa. Pelsujen kotisivuilla on ohjeet, mistä lippuja kannattaa metsästää.

Taas jää trilleri näkemättä. Ei voi mittään. Paskan möivät kun heittivät sukulaiset Saksaan sikiämään. Ai ketkä? No perkele kyllä vituttaa.

Usko omiin on kova eilisen ottelun ratkaisuhetkien käännyttyä vihdoin paremmalle joukkueelle. Jos Pelsujen hieman löperösti pelannut peräpää kestää ilman kardinaali-munauksia, niin koko sarja päättyy meille hyvin. Ylivoimallehan Jokerit ei pääse, jossei tuomarit tulkitse Leinon polvistumisia ylivoiman alla jälleen väärin.

Play hard!

Mielenkiintoista on muuten nähdä kuinka nopeasti Markkaselle tulee äitiä ikävä, jos nyt MR. Shedden näkee tarpeelliseksi arvon änäri-veskaa peluuttaa. Tuoreessa muistissa on Markkasen otteet viime Lahden-vierailulta.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
On sinäänsä JÄNNÄ juttu kun kannattaa jokereita ja silti pikkuisen toivoisi pelikaanien menevän jatkoon tästä sarjasta. Tottakai se pännii jos jokerit tippuu mutta toisaalta taas sitten ei haittaisi pätkääkään.

Olisi hauska nähdä mihin asti pelicansien liito kestäisi jos tästä välieriin pölähtäisivät. Sarjassa voi käydä vielä miten päin vaan. Jokerit on jokerit, ei koskaan tiedä mitä tapahtuu.
 

Baroni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiaa Lukolle
Tulossa on taas maalijuhlat. Jos Markkanen palaa peleihin, niin voitto tulee meille. Jos Puurula pelaa, niin pelit jatkuu vielä Helsingissä.
Hirso on parhaimmillaan kylmäpäinen ratkaisija mutta huonoimmillaan löysä ja aneeminen turhautuja. Jos perjantaina Hirsoa ei pelaaminen kiinnosta, niin ei muuta kuin loppukaudeksi syömään tuppea katsomoon.

Aika jäätävää, että jokereissa pelanneet Latvala ja Latvala ovat myrkkyä Jokereille. Latvala pelasi vielä neljä kautta meillä ja oli monesti se pelaaja jonka halusin joukkueesta lähtevän. Kummankin pelaajan peli-ilo saadaan sammumaan kunnon taklauksilla.

SSL:n ohella vauhdissa ovat Rita ja Varis. Kaikki peliin ja linnut voivat lentää kesälomalle!
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Jokerit vahvistuu (?) Hirsolla ja Markkasella, jotka niminä kyllä tuovat lisää taitoa ja vahvuutta Jokerijoukkueeseen. Vaikuttaako pelaamattomuus otteisiin? Onko Markkanen pelaamattomuudesta huolimatta hasardimpi valinta kuin Puurula?

Tuo kysymysmerkki tuossa on kyllä täysin aiheellinen. Jokerien maalivahtitilanne on erittäin kimurantti, suorastaan vittumainen näin Jokerilasein katsottuna.
On selvää, että Puurulan kanssa tästäkin parista jatkoon meneminen tekee todella tiukkaa. Puurulan epävarmuus on saanut Jokerien puolustuspelinkin täysin sekaisin. Se nähtiin eilen, jolloin Jokerit oli täysin paniikissa jatkuvasti Pelicansin saadessa pelin pyörimään jokeripäädyssä. Voi vain kauhulla arvailla, mikä on tulos huomenna, kun Jokerit joutu(nee) Puurulan kanssa Lahden perjantaisaunaan...
Vaikka Markkanen olisikin kondiksessa niin hänen peluuttamisensa olisi valtava riski huonon pelituntuman takia. Lähtökohtaisesti Markkanen toki on koska tahansa Puurulaa parempi vaihtoehto, mutta silti Sheddenin kannattaa miettiä kahdesti maalivahtivalintaa, JOS Markkanen olisi pelikunnossa. Itse kyllä epäilen sitä vahvasti.

Että siltä pohjalta. Käytännössä Jokerien viimeistelytehon on oltava vähintään samaa luokkaa kuin tiistaina, jotta tämä vietäisiin. Puurulalle menee joka tapauksessa varmasti se 3-4 maalia, jos puolustus kusee. Toivotaan, että SSL ja kokeneet playoff-ketut on taas valttia, typerät jäähyt jätetään veks ja sarja katki lukemin 4-5, kuinkas muuten...

Hail Joni!
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Liput perjantain peliin on onneksi saatu, mutta paikka on jossain rivillä kolme toisessa päädyssä (B2-katsomo), mistä näkyvyys tuskin on paras mahdollinen. No ainakin ollaan matsissa ja varmaan fiilis lähellä jäätä on myös erilainen. Onko Jokerifaneja paljon lähdössä ja missä päin hallia porukka on?

Viimeisessä kahdessa ottelussa Pelicans on ollut niskan päällä, vaikka Jokerit niistä toisen voittikin. Paras seitsemästä -sarja on kyllä siitä hyvä, että varmasti parempi joukkue menee jatkoon. Jos se on Pelicans, niin ei voi mitään, ainakin joukkue on ansainnut jatkopaikan. Toivottavasti Jokerit pystyy parantamaan peliään ja ottamaan tarvittavan voiton.

Maalivahtivalintaa tuskin tarvitsee spekuloida, koska Markkanen ei ole vielä siinä kunnossa, että voisi luukulle laittaa. Puurula pompottaa, mutta Nelosen maalikoosteen perusteella ei mitään älyttömiä imaisuja ollut. Yksi pomppu ja loput maalin edestä parhaalta sektorilta tai maskista. Jopa Niemi päästi helpompia, ainakin Stapletonin maalin olisi voinut ottaa.

Jäähyihin ei ole tässä sarjassa kummallakaan varaa. Kahden miehen alivoimaan taas ei kannata laittaa Kaltevaa, joka päästi kaksi kertaa syötön läpi eilen. Mihinköhän miehen varmat otteet runkosarjan lopulla ovat jääneet?

Huomenna tarvitaan taistelua kaikilta ja terävyyttä maalipaikoissa. Rita voisi tehdä lisää näitä ritamaisia maaleja, kuten eilen. Ratkaisevat taistelut tamimaisesti:
- maalivahti vs. maalivahti: Niemi on ollut hyvä, mutta helppojakin on mennyt, HJ on pelannut paremmin kuin odotettiin (kun ei paljon odotettu). Kumpi vie huomenna?

- YV vs. YV: Jokerien ylivoima on toiminut kiitettävästi, Pelicansin ei yhtä tehokkaasti, mutta ylivoimaa on tarjottu enemmän. Jatkuuko trendi ja jäähyileekö Jokerit?

- Aravirta vs. Shedden: Aralla on vaihto-oikeus, joten pimennetäänkö Leino kuten viimeksi Lahdessa?

Taistelu on ainakin kovaa ja huonompi ei tästä sarjasta jatka. Veikkaan kuitenkin, että se kumpi jatkaa, pelaa pronssiottelussa. Valitettavasti.
 

Lahtelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kesälomalaiset 2008
Rahastuksen makua tuossa Lippupalvelun toiminnassa.

Klo 7:40 Lippupalvelun sivuilla kerrottiin, että "tähän tilaisuuteen ei voi enää ostaa lippuja verkkokaupasta", ja kehotettiin ottamaan yhteyttä puhelinpalveluun, joka aukeaa klo 8:00.

Klo 7:55 Aloin soittaa puhelinpalveluun.

Klo 8:10 Pääsin läpi, puhelun hinta 5 euroa. Asikaspalvelija kertoo, että Pelicans-pelin liput tulevat myyntiin puhelinpalvelussa klo 9.

Klo 8:50 Aloin soittaa uudelleen puhelinpalveluun. Linja oli varattu.

Klo 9:10 Pidin taukoa yrittämisestä ja vilkaisin Lippupalvelun verkkokauppaa. Yllättäen liput olivatkin siellä varattavissa! Ehdin saada hyvät paikat.

Klo 9:20 Istumapaikat oli loppuunmyyty.

Klo 9:40 Seisomapaikatkin olivat menneet.

Näköjään tuolla verkkokaupassa vapautuu yksittäisiä paikkoja aina välillä myyntiin, joten kannattaa yrittää sitäkin kautta, jos ei ole onnistunut vielä lippuja saamaan.

Liput perjantain peliin on onneksi saatu, mutta paikka on jossain rivillä kolme toisessa päädyssä (B2-katsomo), mistä näkyvyys tuskin on paras mahdollinen. No ainakin ollaan matsissa ja varmaan fiilis lähellä jäätä on myös erilainen. Onko Jokerifaneja paljon lähdössä ja missä päin hallia porukka on?

B2 on Jokereiden hyökkäyspäädyssä, keskellä kaukaloa, suoraan Niemen selän takana. Jokerifanit ovat viereisessä katsomossa (B1), ja heille on lippuja varattu vaivaiset 167 kpl, vaikka enemmänkin olisi todennäköisesti ollut tulossa.
 
Viimeksi muokattu:

Raparberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho ja HIFK
Vielä tuli mieleen pari seikkaa jotka henkimaailman puolella vaikuttavat pelin ja ottelusarjan kulkuun, eli häviamisen pelko ja voittamisen nälkä.

Pelicans on ylittänyt suuren yleisön odotukset nyt jo: hieno runkosarja ja tiukka taisto Jokerien kanssa. Tuskin kukaan ajattelee että olipas häpeällistä ettei tuosta selvitty välieriin, jos käykin niin että Jokerit tämän sarjan vie. Sen sijaan vielä löytyy tahtoa taistella ja nälkää voittaa, koska on selkeät mahdollisuudet tämä sarja viedä.

Jokereille puolestaan pelien päättyminen tähän vaiheeseen olisi selkeä pettymys. Mitenkähän tämä vaikuttaa takaraivossa jäällä, onko rento ote ja uskallusta tilanteissa? Kokemusta playoffeista on monellakin Jokeripelaajalla, mutta onko sillä niin iso merkitys nimenomaan tässä yksittäisessä pelissä. Nimittäin tämän kun Jokerit häviäisi, olisikin se viimeinen ja ratkaiseva ottelu totisesti latausta täynnä.

Harmittaa että joudun lähtemään reissuun juuri nyt, ei pääse tunnelmasta nautiskelemaan ainakaan tämän otteluparin peleihin enää.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Puurulalla 6. ja 7. otteluun - onnittelut pääsystä välieriin Pelicans! Puurula ei vain riitä, sanovat Pelicansin fanit mitä tahansa. Pieni oljenkorsi on, että Jokerien yksilöt tekisivät sellaiset 10 maalia. Se varmaan riittäisi.

Rantapallot mukaan 7. otteluun - me lähdetään HIFK:n seuraksi rantaleluilla leikkimään!
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Sarja poikki vaan ja lyhyelle pääsiäiskeitolle. Seitsemänteen tätä ei saa päästää tai kunnian kukko ei laula. Olisi kyllä sääli jos Jokerit ei tästä etenisi välieriin, mutta toisaalta kyllähän Aravirrallekin soisi jonkinlaisen palkinnon siitä että osaa joukkuettaan peluuttaa Jokereita vastaan. Tsemppiä kaikille jotka menee paikanpäälle, parempi voittakoon tämänkin ottelun ja toivotaan tasapuolista tuomarointia.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Olisi kyllä sääli jos Jokerit ei tästä etenisi välieriin, mutta toisaalta kyllähän Aravirrallekin soisi jonkinlaisen palkinnon siitä että osaa joukkuettaan peluuttaa Jokereita vastaan.

Ainakin oppisivat Hjallis ja Virmanen jotain - taas kerran.
 

czerkawski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sidney Crosby, Penguins, Colorado, NYR
Puurulalla 6. ja 7. otteluun - onnittelut pääsystä välieriin Pelicans! Puurula ei vain riitä, sanovat Pelicansin fanit mitä tahansa. Pieni oljenkorsi on, että Jokerien yksilöt tekisivät sellaiset 10 maalia. Se varmaan riittäisi.

Rantapallot mukaan 7. otteluun - me lähdetään HIFK:n seuraksi rantaleluilla leikkimään!

Hömpän pömpän, vähän nyt uskoa omiin. Nyt tsempataan ja taistellaan niitä maaleja sinne Pelicansin verkkoon eikä aleta mitään pyyhkeitä heittämään kehään, sehän tästä nyt puuttuisi. Oli eilen muuten hyvä hetki hallissa kun Pelicans-fanit alkoivat huutaa "Seula"-huutoja Puurulalle, vastattiin huutoihin toisesta päästä kenttää kovilla buuauksilla, jotta seulahuudot hiljentyisivät.
Omien puolia pidetään, taistot ovat olleet tasaisia ja mitä vaan voi käydä.
Ja ei sitä tiedä vaikka Jonille sattuisi huomenna huippupäivä! Tai hyökkääjille, tai puolustajille...
 

lihaani

Jäsen
Ainakin oppisivat Hjallis ja Virmanen jotain - taas kerran.

Hjallis ei opi mitään jääkiekosta, mutta Virmanen on koonnut teille hienon joukkueen. Sille ei voi mitään että tämä alasarjavalmentaja MR Shedden antaa niin paljon Pelsuille eteen.

Vittu kun työtä tekevälle irtolippulaiselle ei löydi lippua vaikka itkisi! Pitänee kuunnella radio Voimasta ja purra loputkin kynsistä!
 

saluzci

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kylläpäs täällä taas on turhan monta tuhkaa päällensä ripottelevia huonon itsetunnon omaavia jokerifaneja.
Jokerit tulee huomenna ottamaan helposti välieräpaikan itselleen. Se olisi tapahtunut jo eilen, ellei olisi tapahtunut niitä kahta kahden miehen alivoimaa, molemmista pelikaanit rokotti. Pelihän olisi ollut selvää pässinlihaa ilman noita hasardeja. Siis tarkoittaa sitä, että Lahdessa ei näitä kahden miehen alivoimia järjestetä tahallisesti.
Puurula torjunnut täysin yhtä mallikkaasti, kuin virkaveljensä toisella maalilla, ei mitään hävettävää, tyyli vain hieman erikoinen, se myönnettäköön. Torjunta%:it 89,31 ja 89,47, aivan kelvolliset, voisihan niitä tietty hieman parantaakin.
Hyvä vahvistus saadaan lisäksi vielä mukaan, Hirso. Vaikka jotkut hänen nimeensä noituvatkin, on hän pelimies ja ne eurot, mitä bonuksena mestaruudesta jaetaan, varmasti kiinnostaa häntäkin yhtä lailla, kuin ketä tahansa pelaajaa. Kukaan pelaajista ei varmasti ole löysäillyt, eikä löysäile, sen nyt tietää lumiukkokin, vaikka siltä jonkun silmään näyttäisikin.
Kaikki paineet ovat pelikaaneilla: pakko voitto painaa niskaan, pakko varjostaa Leinoa, pakko onnistua kotiyleisön edessä. Jokereilla ei mitään hävittävää, vielä jäisi se yksi ottelupallo, vaikka jostain syystä häviö tulisikin.

Olen 100varma, että jätkät hoitavat nyt homman siististi kotiin ja Hirso on ratkaisijan roolissa, ..... toivoisin.
 
Turhaa urputusta Puurulasta, sehän on pelannut paremmin kuin Markkanen Pelicansia vastaan. Toivottavasti Markkanen pelaa, menis homma vähän helpommaksi.

Lahteen isompi halli, perkele. Huomenna on halli täynnä niitä urveloita, jotka koko kauden epäilee menestysmahdollisuuksia ja nyt ovat siellä suurimpaan ääneen huutelemassa. Ja Assa Ulter joutuu menemään pummilla sisään, kun ei saa lippua.
 

HangoverFairy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
kesälomalainen

Sitä tarvii vääntäytyä paikalla ku lopettivat nuo pelien pelaamiset Hämeenlinnassa tuon halliremontin takia näin aikaisin keväällä.

Toivottavasti on viihdyttävä kiekkoilta tulossa, tai muuten on ainakin yksi istumapaikka vapaana ja olutjonossa ruuhkaa.

Liput perjantain peliin on onneksi saatu, mutta paikka on jossain rivillä kolme toisessa päädyssä (B2-katsomo), mistä näkyvyys tuskin on paras mahdollinen.

Taidan hengitellä Ruutuässän niskaan. Liput menivät todella äkkiä. Klo 9.11, jolloin kaverini sai liput paikallisen sitymarketin infopisteestä pientä rahallista korvausta vastaan. Hänen perässään jonossa seuraavana ollut olisi halunnut viisi vierekkäistä paikkaa, jolloin myytiin jo eioota.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Huomiseen matsiin saapuu mahdollisesti myös pessimistinen-yki, joka ei usko yhtään Puurulaan (lipputilanne on vielä vähän auki). Huomenna siis luvassa 60 minuuttia sydämenlyöntiä - ja syke vain kasvaa aina kun ollaan lähelläkään Puurulaa.

Pelicansille huomenna helppo voitto. Lupaan kuitenkin kannustaa omiani loppuun asti.

EDIT: Kyllä, huomenna matkataan sitten Lahteen.
 
Viimeksi muokattu:

JokeriJätkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ylösnoussut
Pohjoisen Jokerina olemisessa on se hyvä puoli, ettei perjantaina ole mahdollisuuksia päästä paikalle. Eilen nimittäin piti heitellä nitroja kitaan, ei pelkästään silloin kun Puurulaa kohti lauottiin, vaan myös silloin kun Jokeripakki pelaa omassa päädyssä kiekkoa metriä lähempänä laitaa. Jos nyt huomenna pidettäisiin ne purkukiekot askissa ja Puurulalle vähitään samanlainen peli kuin eilen (ei yhtään helppoa), niin hyvä tulee.

Vaikeimman kautta tämäkin homma pitää näköjään hoitaa, mutta miskäs siinä sitte. Rantapallot mukaan!
 

Hockey-65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eilen laitettiin jokereille "köysi" kaulaan, huomenna se jo kiristyy ja lauantaina potkaistaan jakkara alta, näin se homma etenee......

Pelicans otti eilen todellakin niskalenkin ja itseluottamus sai sen puutuvan lisäruiskeen, jonka voimalla lintuparvi lentää kohti välieriä.
Kaikenkukkuraksi huomenna on meidän "ladossa" sellainen hype, ettei siellä kerta kaikkiaan vieraat juhli.
Ratkaisijana kunnostautuu seuraava supertähtemme Viliiiiiiiii Sopanen, joka alkaa pikkuhiljaa lämmetä pleijari tunnelmaan. Parissa viime pelissä Vili on jo päässyt muutaman kerran kokeilemaa ja huomenna on verkot tötteröllä.
Latvalan STAGASTA lähtee jälleen se pakollinen, on se vaan "Ladestakin" niin kivaa ettei kerta kaikkiaan malta olla tekemättä.;-))
...joka ei huomenna pääse paikalle, tulee jäämään paljosta paitsi.
 
Viimeksi muokattu:

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Olen ehkä perverssi, mutta nyt on taas sellainen kutina hanurissa, että voitetaan peli huomenna. Edellisen kerran oli sama fiilis ennen edellistä Lahden peliä. Lupaa hyvää?

Vaikea on perusteita meidän voitolle löytää, mutta yritetään puristaa jotain: Shedden piiskaa jokaista pelaajaa ennen matsin alkua muistuttaen edellisen pelin lepsuilusta. Jokerit tulee tuli perseen alla peliin, taklaa Pelsuista paskat pihalle ja nyt osutaan myös maaliin: 1-3 ensimmäisen erän jälkeen. Toisessa erässä Pelsut painaa hullun lailla, mutta Puurula pelaa elämänsä ottelua.
Kolmannessa erässä Jokerit tekee pari ylivoimamaalia ja Pelsut on lyöty: Lohtumaali lopussa ei riitä. Peli päättyy 2-5. Puurula julistetaan messiaaksi ja hänelle aletaan pystyttää patsasta Hartwall areenan juureen.
 

basswood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olen ehkä perverssi, mutta nyt on taas sellainen kutina hanurissa, että voitetaan peli huomenna. Edellisen kerran oli sama fiilis ennen edellistä Lahden peliä. Lupaa hyvää?

Tähän sama. Sitäpaitsi, Pelicans on voittanut molemmat televisioidut pelit.
Noh, huomenna Canal+ on roudannut kamansa muualle, joten voitto lähdetään Lahesta hakemaan.

Hyvä vaan että on kerrankin jännitettä pelissä, runkosarjan aikana saamme nauttia ah niin monesta tiistai-illan draamasta että kyllä nää kelpaa..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös