Pe 20.12.2013 Jokipojat - Sport

  • 3 549
  • 8

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Eiliset uutiset oli vaihteeksi taas maailmanluokan perseennäyttö suomalaiselle jääkiekkoilulle, ja varmasti kaikkien ajatukset pyörii tällä hetkelle eniten tuossa aiheessa sekä Mestiksen tulevaisuudessa. Tänään kumminkin pelataan vielä Joensuussa.

Sport tänään:

67 Joonas Kuusela (32 Tuomas Saarela)

38 Robert Nyholm - 74 Kai Lehtinen - 16 Jani Kiviniemi
5 Eetu Heikkinen - 10 Antti Uitto

91 Mika Halava - 12 Jere Laaksonen - 18 Markus Piispanen
41 Mikael Aaltonen - 81 Ari Gröndahl

87 Jarkko Hattunen - 36 Lassi Kokkala - 28 Samuli Kivimäki
76 Kristian Tuohilampi - 34 Joni Haverinen

71 Marko Luomala - 17 Michal Kristof - 11 Jussi Tapio

Eli kokoonpano on sama kuin keskiviikkona TUTOa vastaan. Viime lauantain Jokipo peliin tuo poikkeaa sen verran, että Kivimäki on palannut mukaan Kokkalan ketjuun, josta Tapio siirtyy Kristofin ketjuun pudottaen Kiviniemen kokoonpanosta. Illan ottelu on siis tällä kaudella Sportille ensimmäinen Mehtimäellä. Joensuulaisille tarjoutuu tänään siis erinomainen tilaisuus tsekata "liiga-Sportin" nykykunto ja Mestiksen maalipörssiä ylivoimaisesti johtavan Kivimäen laukaus.

Oma tulosveikkaus: 1-4
 

1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat
Tapio siirtyy Kristofin ketjuun
Loistavaa. Tapionkin tulisi osua Kristofin tarjoilusta. Tänään on yllättäen Sampan ilta ja ero vain kasvaa kasvamistaan. Tulosveikkaukset samat. Veikkaus tarjoaa kertoimeksi 2.15 ja Sporthan tunnetusti näyttää uutisten jälkeen aina kaapin paikan, joten sinne laittaa jonkin verran rahaa.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Mitä? Tapiohan pelasi jo viime matsin Riston ketjussa. Ja toiseksi, Kiviniemi pelaa tänään, ainakin aloitusviestin mukaan ja Nessu on jäänyt poppareille.

Hyvältä vaikuttaa. Nyt Liiga-Sport saapuu Jojensuuhun riepottelemaan seuraavaa Mestis-jengiä. Jokipo sytyttää, joten en jaksa uskoa tilastotappioonkaan.

Pakolliset veikkaukset. Sport 4-5 maalia ja JokiPo 0-2 maalia. Sportin maaleista 2 tekee hyvää vauhtia iskuun pääsevä Luti, Tapion passeista.
 

1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat
Tapiohan pelasi jo viime matsin Riston ketjussa.
Olet oikeassa, itseasiassa unohtui jo tuo TUTO ottelu kokonaan. Ylivoimalla voisi toisetkin ampua eikä aina pelata Sampalle vaikka kova laukaus löytyykin. Luomala hyvänä esimerkkinä pyörii kiekon kanssa miten tahtoo, mutta sitten tulee syöttövirhe tai jotain sinnepäin.
 

boxmia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Kuusela!

Eka erässä ei ehkä huono, mutta sen jälkeen aivan häikäisevän hyvä, jos Kuusela pelaa nuin Sport lopettaa muitten vikinän ja hyppää liigaan. Muuten oli kyl sport vaisu. Tuo yksimies antsaitsi kolme pojoo.

ENpä muista millo ois jääty alle 2000 yleisössä sporttii vastaan....
 

JakeTheGreat

Jäsen
Suosikkijoukkue
YNWA
Paikalla olin. Muutamia kommentteja:

- Ensimmäinen kymppi Jokipoikien, mutta sen ja maalin jälkeen tuleva liigajoukkue päätti lisätä kierroksia. Tämä tuottikin heti kaksi maalia, joista se ensimmäinen meni mielestäni vähän maalivahdin piikkiin.

- Joonas Kuusela

- Jokipoikien naurettavan huono viimeistely. Ei maistunut tyhjältä takatoplata edes silloin, kun Kuusela oli pelattu ulos.

- Vauhtia hurjasti, järkeä ja taitoa vain vähän

- Tunnelma heikko, tuomarithan ne tietysti vähän kohahduksia aiheuttivat

- Sportin ei tarvinnut lyödä kaikkea likoon.
 

JoKP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
Pelin nähneenä voin sanoa, että Jokipojat hallitsi peliä ja loi tuplamäärän oikeita maalintekosektori paikkoja kuin Sportti. Heikko viimeistely ja Kuuselan muutamat gamesaverit ratkaisivat ottelun Vaasalaisille, joskaan pisteillähän ei ole liiga-Sportille sinänsä mitään merkitystä. Jokipoikien kakkosvalmentaja Variksella on vielä paljon opittavaa, maalivahti Niemikin heilutteli "siipiään" kuin torin lokki ihmetellessään sitä kun kutsua ei tullut aitioon, kun Jokipojat pelasi 5-3:sta ja aikaa oli reilu kaks min. niin jo silloin olisi Niemi pitänyt ottaa aitioon.
 

Simppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Tulos mairittelee nyt näin etäkannattajaa. Että vaan maalilla hävittiin liigajengille. En pie pahana ollenkaan. Huomenna sit suomari porukkaa vastaan kahtomaan Keravalle. Pitäs siis pisteitä tulle kylläh. On tää hienoo ku ei tää liigan ja mestiksen ero tän isompi ookkaan :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös