Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Pe 20.1.2017 KalPa - Tappara

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Hollanti, 20.01.2017 klo 13.36.

 1. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  KalPan kokoonpano:

  Keränen - Rissanen - Ilomäki
  Timonen - Leskinen

  Jokinen - Myttynen - Mankinen
  Riikola - Lukka

  Mutanen - Ruuttu - Junnila
  Seppälä - Lyytinen

  Piipponen - Pitkänen - Nuutinen

  Kilpeläinen (Godla)

  Myttynen siis palaa paikalleen kakkosen keskelle ja Ilomäki siirtyy takaisin Keräsen ja Rissasen viereen.


  Tapparan kokoonpano:

  Roymark - Rauhala - Nurmi
  Elorinne - Rantakari

  Linglet - Jasu - Repo
  Saravo - Pulli

  Savinainen - Järvinen - Peltola
  Bonsaksen - Rouhiainen

  Haapala - Lajunen - Karjalainen
  Levtchi

  Lassila (Hrachovina)


  Eli hallitseva Suomen Mestari Tappara saapuu sarjassa kolmanneksi eilen tipahtahtaneen KalPan kotiluolaan, Data Group Areenalle kello 18.30 alkavaan jääkiekko-otteluun. Ottelu on kolmas keskinäinen tällä kaudella ja aikaisemmat matsit ovat päätyneet kotivoittoihin. Kello 18 alkaa muuten 300 metrin päässä Kuopiohallissa jalkapallon Suomen Cupin ottelu KuPS - JJK. Mielenkiintoista nähdä, kuinka moni jättää jääkiekkopelin väliin Keski-Suomen Derbyn takia. Luulisi kuitenkin, että KalPan peliä tulisi katsomaan ainakin 3800 katsojaa

  KalPa on Liigan paras kotijoukkue. Se on jäänyt vain kerran pisteittä kotonaan, kun Ilves haki 0-4 voiton joulukuussa. Tappara taas on Liigan paras vierasjoukkue. Joukkue on poistunut vieraskentältä ilman pisteitä vain 3 kertaa.

  KalPalla on luvassa kova testi, sillä kone on hieman yskähdellyt ja viime viikolta mukaan tuli vain tappioita, mutta kuitenkin 3 pistettä. Tappara oli HPK-pelissä perhanan vakuuttava (varsinkin toisessa ja kolmannessa erässä).

  Jatkot kutsuu tänään 1-1. Ilomäki tekee KalPalta ja Saravo Tapparalta.
   
 2. Takapappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Blackhawks
  Mikkola siis puuttuu KalPalta täysin vailla takaraivoa annetun pelikiellon takia. Toivottavasti oma pää pitää tänään. Maalin peli suuntaan tai toiseen.

  Edit. Puuttuu tuolta näköjään Sebokin.
   
 3. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Tapparan kärkipelien viikko jatkuu siis KalPaa vastaan. Hyvät on mittarit Kerhoa, KalPaa ja huomenna Tepsiä vastaan lyhyen ajan sisään! Pääsee äijät testailen kevään päävastustajia playoff-tahtiin. Lassila vaihteeksi maalissa, joten Hrachovinan tuoreutta säästellään huomiseen Hakametsän klassikkoon.

  Tapparalta ovat edelleen pois alakerrasta Kemiläinen, Salonen ja Sammalkangas. Lainamies Pulli tuli hyvin Saravon mentoroimana ekaan peliin ja jos jatkaa samaan malliin, niin en ihmettelisi vaikka sorvattaisiin pidempikin soppari.

  Toivotaan viihdearvoltaan kärkimatsin tasoista ottelua ja sopivasti lämpöä koppiin!

  Edit. Eikös potkupalloilu ole kesälaji...savossakin?
   
 4. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Saiko Mikkola pelikieltoa päälle vai onko nyt poissa kymppitilin täyttymisen vuoksi? Oikeusmurha joka tapauksessa, kerhoa vastaan Keränen hiihteli pää munissa ja sukelti heti kun aavisti kontaktin, eikä tuo Bäckströmin kanssa törmäyskään ollut muuta kuin tuomareiden housuunpaskominen.

  Lainaus:
  Täällä satoi eilen vettä ja ilma oli plussalla asteen pari, elikkä aika lailla juhannuskeli.

  Jahas, tämä peli näkyy veikkausTV:n kautta. Kaikki jää kotiin, kuvayhteys pätkii ja kukaan ei näe peliä, huomenna luettaisiin lopputulos lehdestä mutta eihän niitä enää kenellekään tule, koska netistä voi lukea kaikki ja niille, joille tulisi, ei jaeta postia enää kuin kolmesti viikossa ja silloinkin pitää ostaa kytkynä nurmikon leikkaus.
   
  Viimeksi muokattu: 20.01.2017 klo 16.22
 5. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Pelikieltoa tuli 1 matsi.
   
 6. Paarma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Oilers, Nordiques
  Keskustelu ja spekulointi käy kuumana kärkikamppailuun.

  Kuuden pisteen peli ja parempi voittakoon!
   
 7. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Täytyypi ottaa tuo Linglet seurantaan, kun en ole vielä oikein päässyt selville, onko liian kova tähän liigaan vai kananmunat kainaloissa surfaileva turisti.

  Lainapelaaja Pulli tietysti myös tarkkailussa. Onko muuten sukua Matti Pullille, tai Tuomo Ylipullille? Veikkaan että jotain mäkihyppyyn liittyvää kyllä löytyy suvusta.

  Tapparalla Rouhiainen pakistossa ja Lassila maalissa, joten KalPa saanee ainakin pari helppoa. Ilomäki tekee maalin. Siitä huolimatta voi tulla tiukka peli, jos ei ole Tapparalta sen kuuluisan ohipelin aika.
   
 8. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Viihdyttävä, tasokas ja kaikinpuolin kärkikamppailun arvolle sopiva ottelu. Tappara oli mielestäni hallitsevampi osapuoli, mutta Kilpeläinen oli loistava ja piti torjunnoillaan huolen, ettei Tappara päässyt jo toisessa erässä karkaamaan. Samoin kolmannessa sama mies vastasi pelin komeimmasta ryöstöstä. Olihan Tapparalla neljä tolppaakin ellen väärin laskenut, joten tuuritkaan eivät olleet aivan kohdillaan. Ei pistejako kuitenkaan mikään vääryys ollut ja hukkasihan KalPakin mm. pari läpiajoa. Ritarin selostuskaan ei alkanut missään vaiheessa ärsyttämään, joten mukava ilta kaiken kaikkiaan ja voitto kruunasi sen!

  Linglet on edelleen selvästi eniten pihalla viisikkopelissä ja ajallisesti myös varmasti vähiten Tapparasta kiekossa. Ei tunnu pääsevän millään pelin ytimeen. Komea rankkariratkaisu kuitenkin! Haapalalta kaksijakoinen peli, mutta voisi joka tapauksessa lopettaa ylimielisen neppailun ja kuningas-syöttöjen hakemisen ja alkaa jälleen paiskimaan kunnolla hommia. Motivoisikohan kultakypärän menetys?

  Järvisen ja Rauhalan ketjuilta HPK-pelin tapaan vahvat pelit. Rantakarin siirtäminen kakkosylivoimaan ja tämän ottelun viiden hyökkääjän ykkösylivoima ei avaudu minulle, kun muutoksiin ei mielestäni ollut mitään tarvetta. Ylivoima-aika tosin on kevään tullen joka tapauksessa laskemaan päin. Kovaa joutui Tappara tänään töitä tekemään, joten hieman pelottaa jo huominen TPS-kohtaaminen näin kuluttavan pelin jälkeen. Tuntuu, että viime vuosina jokainen TPS-kohtaaminen on sellainen, jossa turkulaisilla on lepoetu.

  Kiitos vielä KalPalle ja Tapparalle yhdestä kauden parhaista peleistä!
   
 9. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Sitä sai mitä tilasi, erittäin viihdyttävä peli! Tätä sen pitääkin olla kahden hyökkäysvoimaisen joukkueen välillä, kun pelataan vähän isommassa laatikossa.

  Hyvällä maalivahdilla on yleensä tolpat puolellaan, niin Eerollakin tänään viisi kertaa. Niiden lisäksi tukku huipputorjuntoja ja KalPalle jäännöspiste. Tappara paranteli vierasvoittoputkeaan seuran uusiin ennätyslukemiin eli yhdeksään. Kiitos Tappara!

  Huomenna juhlapeli 100-vuotiaalle Suomelle! Täpötäysi Hakametsä ja TPS!
   
 10. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Todella viihdyttävä kärkikamppailu. KalPa oli todella kova.
   
 11. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Lainaus:
  Tama sallittaneen viela, kunto ei viela 100% ja Tapparan pelitapa nojaa paljon siihen etta oli pelaaja kuka oli niin on tietyssa paikassa tiettyyn aikaan, varsinkin ylospain mennessa. Vie aikaa tottua siihen
   
 12. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Muutama havainto Virran KalPasta perustuen muuhunkin kuin tähän otteluun. KalPa on huomattavasti fyysisempi ja kamppailuvoimaisempi kuin Virran aiempina kausina, lieneekö Sami Kapasen aikaansaannosta tämä. Erittäin hyvin liikkuvana ja kamppailevana hankala vastus kenelle tahansa keväällä. Taitoa ja käsiä ei ehkä ole ihan yhtä paljon kuin Tapparalla mutta puutteet korvataan armottomalla määrällä luistelua ja työtä.

  Tänään nähtiin erittäin viihdyttävä ottelu kahden luisteluvoimaisen joukkueen välillä, parasta tällä kaudella. Ensimmäinen erä mentiin tasaisissa merkeissä päästä päähän, toinen erä oli Tapparan jossa peli olisi voitu naulata mutta ei naulattu. Kolmannen erän alkuun Tappara tuli sukkasillaan ja kotijoukkue sillä ilmeellä millä pitikin ja tekaisivat kaksi maalia nopeaan tahtiin. Onneksi Tapparan tasoitus tuli melkein heti noiden jälkeen, muuten olisi voinut mennä pakottamiseksi. Kaksi pistettä tästä illasta maistuu, hieno ja viihdyttävä ottelu.
   
 13. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Toisaalta en oo nähnyt Lingletiltä mitään munauksia, toki tätä peliä en nähnyt kokonaan enkä jotakin muutakaan. Ei loista mutta ei sählääkään. Jotenkin luotettava jokaiselta solultaan.
  Ilomäki takuulla olisi halunnut painaa rankkarin sisään, mutta ei palaa. Hieno peli.
   
 14. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Ilomäki pelasi kahdessa kentässä joka toista vaihtoa kolmannen erän jälkipuoliskolla. Eli Virta vai Kapanenko se niitä hyökkääjiä peluuttaakaan, yritti sitä perinteistä omat-koirat-puree-temppua, mutta Arttu ei ole oppinut maalintekoa Kuopiossakaan...ainakin kerran jääty avopaikassa kädet totaalisesti. Kovaan peluutukseen vaikutti toki myös Mankisen tippuminen...
   
 15. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  LOISTAVA matsi oli. Tappara ehkä tuon verran parempi. Ei "ansainnut" kolmea pistettä, mutta ansaitsi voiton.

  Tykkäsin
   
 16. Takapappa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Blackhawks
  Kiitos Tappara. Todella tasokas peli. Tämä ottelupari olisi kyllä finaalien arvoinen!
   
 17. kausi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Westendin työväenpalloilijat
  Lainaus:
  Toden totta olisi, ei vaan teidän kannalta valitettavasti tule tapahtumaan.
   
 18. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  Unelma elää.
   
 19. verikuut Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
  Lainaus:
  Lainaus:
  Unelmista toteen. Myhiö.
   
 20. Luxray Jäsen

  Lainaus:
  Harmillista.
   
 21. kausi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Westendin työväenpalloilijat
  Paska peli, paska finaali! Onnea kummallekin. Tappara vie selkeästi.
   
 22. hablaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  snow mocking team
  Lainaus:
  Älä nyt turhaan kursaile - kai sitä voisi sanoa ihan kaikkiaan että paska kausi?
   
 23. kausi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Westendin työväenpalloilijat
  Lainaus:
  Totta! Nauttikaa nyt ja vähän pilkettä silmäkulmaan, narsissit jo Jypin kannattajien pepusta pilkottaakin! Tappara vie tämän sarjan satanolla ja vähän luulen, että tiedätte sen itsekin. Mulle aivan sama, itse asiassa jopa olisi kevennyksenä tunnelmaan kiva, jos Kalpa voittaisi. Kukaan pitkän matikan lukenut ei tosin siihen usko.
   
 24. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  Minä ainakin varovaisesti uskon KalPaan. Onneksi noista pelaajista harva on tainnut pitkää matikkaa lukea - onhan se hyvä uskoa omaan tekemiseen.