Pe 20.1.2017 KalPa - Tappara

  • 6 877
  • 23

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
KalPan kokoonpano:

Keränen - Rissanen - Ilomäki
Timonen - Leskinen

Jokinen - Myttynen - Mankinen
Riikola - Lukka

Mutanen - Ruuttu - Junnila
Seppälä - Lyytinen

Piipponen - Pitkänen - Nuutinen

Kilpeläinen (Godla)

Myttynen siis palaa paikalleen kakkosen keskelle ja Ilomäki siirtyy takaisin Keräsen ja Rissasen viereen.


Tapparan kokoonpano:

Roymark - Rauhala - Nurmi
Elorinne - Rantakari

Linglet - Jasu - Repo
Saravo - Pulli

Savinainen - Järvinen - Peltola
Bonsaksen - Rouhiainen

Haapala - Lajunen - Karjalainen
Levtchi

Lassila (Hrachovina)


Eli hallitseva Suomen Mestari Tappara saapuu sarjassa kolmanneksi eilen tipahtahtaneen KalPan kotiluolaan, Data Group Areenalle kello 18.30 alkavaan jääkiekko-otteluun. Ottelu on kolmas keskinäinen tällä kaudella ja aikaisemmat matsit ovat päätyneet kotivoittoihin. Kello 18 alkaa muuten 300 metrin päässä Kuopiohallissa jalkapallon Suomen Cupin ottelu KuPS - JJK. Mielenkiintoista nähdä, kuinka moni jättää jääkiekkopelin väliin Keski-Suomen Derbyn takia. Luulisi kuitenkin, että KalPan peliä tulisi katsomaan ainakin 3800 katsojaa

KalPa on Liigan paras kotijoukkue. Se on jäänyt vain kerran pisteittä kotonaan, kun Ilves haki 0-4 voiton joulukuussa. Tappara taas on Liigan paras vierasjoukkue. Joukkue on poistunut vieraskentältä ilman pisteitä vain 3 kertaa.

KalPalla on luvassa kova testi, sillä kone on hieman yskähdellyt ja viime viikolta mukaan tuli vain tappioita, mutta kuitenkin 3 pistettä. Tappara oli HPK-pelissä perhanan vakuuttava (varsinkin toisessa ja kolmannessa erässä).

Jatkot kutsuu tänään 1-1. Ilomäki tekee KalPalta ja Saravo Tapparalta.
 

Takapappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Blackhawks
Mikkola siis puuttuu KalPalta täysin vailla takaraivoa annetun pelikiellon takia. Toivottavasti oma pää pitää tänään. Maalin peli suuntaan tai toiseen.

Edit. Puuttuu tuolta näköjään Sebokin.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Tapparan kärkipelien viikko jatkuu siis KalPaa vastaan. Hyvät on mittarit Kerhoa, KalPaa ja huomenna Tepsiä vastaan lyhyen ajan sisään! Pääsee äijät testailen kevään päävastustajia playoff-tahtiin. Lassila vaihteeksi maalissa, joten Hrachovinan tuoreutta säästellään huomiseen Hakametsän klassikkoon.

Tapparalta ovat edelleen pois alakerrasta Kemiläinen, Salonen ja Sammalkangas. Lainamies Pulli tuli hyvin Saravon mentoroimana ekaan peliin ja jos jatkaa samaan malliin, niin en ihmettelisi vaikka sorvattaisiin pidempikin soppari.

Toivotaan viihdearvoltaan kärkimatsin tasoista ottelua ja sopivasti lämpöä koppiin!

Edit. Eikös potkupalloilu ole kesälaji...savossakin?
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
Saiko Mikkola pelikieltoa päälle vai onko nyt poissa kymppitilin täyttymisen vuoksi? Oikeusmurha joka tapauksessa, kerhoa vastaan Keränen hiihteli pää munissa ja sukelti heti kun aavisti kontaktin, eikä tuo Bäckströmin kanssa törmäyskään ollut muuta kuin tuomareiden housuunpaskominen.

Edit. Eikös potkupalloilu ole kesälaji...savossakin?

Täällä satoi eilen vettä ja ilma oli plussalla asteen pari, elikkä aika lailla juhannuskeli.

Jahas, tämä peli näkyy veikkausTV:n kautta. Kaikki jää kotiin, kuvayhteys pätkii ja kukaan ei näe peliä, huomenna luettaisiin lopputulos lehdestä mutta eihän niitä enää kenellekään tule, koska netistä voi lukea kaikki ja niille, joille tulisi, ei jaeta postia enää kuin kolmesti viikossa ja silloinkin pitää ostaa kytkynä nurmikon leikkaus.
 
Viimeksi muokattu:

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Täytyypi ottaa tuo Linglet seurantaan, kun en ole vielä oikein päässyt selville, onko liian kova tähän liigaan vai kananmunat kainaloissa surfaileva turisti.

Lainapelaaja Pulli tietysti myös tarkkailussa. Onko muuten sukua Matti Pullille, tai Tuomo Ylipullille? Veikkaan että jotain mäkihyppyyn liittyvää kyllä löytyy suvusta.

Tapparalla Rouhiainen pakistossa ja Lassila maalissa, joten KalPa saanee ainakin pari helppoa. Ilomäki tekee maalin. Siitä huolimatta voi tulla tiukka peli, jos ei ole Tapparalta sen kuuluisan ohipelin aika.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Viihdyttävä, tasokas ja kaikinpuolin kärkikamppailun arvolle sopiva ottelu. Tappara oli mielestäni hallitsevampi osapuoli, mutta Kilpeläinen oli loistava ja piti torjunnoillaan huolen, ettei Tappara päässyt jo toisessa erässä karkaamaan. Samoin kolmannessa sama mies vastasi pelin komeimmasta ryöstöstä. Olihan Tapparalla neljä tolppaakin ellen väärin laskenut, joten tuuritkaan eivät olleet aivan kohdillaan. Ei pistejako kuitenkaan mikään vääryys ollut ja hukkasihan KalPakin mm. pari läpiajoa. Ritarin selostuskaan ei alkanut missään vaiheessa ärsyttämään, joten mukava ilta kaiken kaikkiaan ja voitto kruunasi sen!

Linglet on edelleen selvästi eniten pihalla viisikkopelissä ja ajallisesti myös varmasti vähiten Tapparasta kiekossa. Ei tunnu pääsevän millään pelin ytimeen. Komea rankkariratkaisu kuitenkin! Haapalalta kaksijakoinen peli, mutta voisi joka tapauksessa lopettaa ylimielisen neppailun ja kuningas-syöttöjen hakemisen ja alkaa jälleen paiskimaan kunnolla hommia. Motivoisikohan kultakypärän menetys?

Järvisen ja Rauhalan ketjuilta HPK-pelin tapaan vahvat pelit. Rantakarin siirtäminen kakkosylivoimaan ja tämän ottelun viiden hyökkääjän ykkösylivoima ei avaudu minulle, kun muutoksiin ei mielestäni ollut mitään tarvetta. Ylivoima-aika tosin on kevään tullen joka tapauksessa laskemaan päin. Kovaa joutui Tappara tänään töitä tekemään, joten hieman pelottaa jo huominen TPS-kohtaaminen näin kuluttavan pelin jälkeen. Tuntuu, että viime vuosina jokainen TPS-kohtaaminen on sellainen, jossa turkulaisilla on lepoetu.

Kiitos vielä KalPalle ja Tapparalle yhdestä kauden parhaista peleistä!
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Sitä sai mitä tilasi, erittäin viihdyttävä peli! Tätä sen pitääkin olla kahden hyökkäysvoimaisen joukkueen välillä, kun pelataan vähän isommassa laatikossa.

Hyvällä maalivahdilla on yleensä tolpat puolellaan, niin Eerollakin tänään viisi kertaa. Niiden lisäksi tukku huipputorjuntoja ja KalPalle jäännöspiste. Tappara paranteli vierasvoittoputkeaan seuran uusiin ennätyslukemiin eli yhdeksään. Kiitos Tappara!

Huomenna juhlapeli 100-vuotiaalle Suomelle! Täpötäysi Hakametsä ja TPS!
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
*snip*

Linglet on edelleen selvästi eniten pihalla viisikkopelissä ja ajallisesti myös varmasti vähiten Tapparasta kiekossa. Ei tunnu pääsevän millään pelin ytimeen. Komea rankkariratkaisu kuitenkin!

Tama sallittaneen viela, kunto ei viela 100% ja Tapparan pelitapa nojaa paljon siihen etta oli pelaaja kuka oli niin on tietyssa paikassa tiettyyn aikaan, varsinkin ylospain mennessa. Vie aikaa tottua siihen
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Muutama havainto Virran KalPasta perustuen muuhunkin kuin tähän otteluun. KalPa on huomattavasti fyysisempi ja kamppailuvoimaisempi kuin Virran aiempina kausina, lieneekö Sami Kapasen aikaansaannosta tämä. Erittäin hyvin liikkuvana ja kamppailevana hankala vastus kenelle tahansa keväällä. Taitoa ja käsiä ei ehkä ole ihan yhtä paljon kuin Tapparalla mutta puutteet korvataan armottomalla määrällä luistelua ja työtä.

Tänään nähtiin erittäin viihdyttävä ottelu kahden luisteluvoimaisen joukkueen välillä, parasta tällä kaudella. Ensimmäinen erä mentiin tasaisissa merkeissä päästä päähän, toinen erä oli Tapparan jossa peli olisi voitu naulata mutta ei naulattu. Kolmannen erän alkuun Tappara tuli sukkasillaan ja kotijoukkue sillä ilmeellä millä pitikin ja tekaisivat kaksi maalia nopeaan tahtiin. Onneksi Tapparan tasoitus tuli melkein heti noiden jälkeen, muuten olisi voinut mennä pakottamiseksi. Kaksi pistettä tästä illasta maistuu, hieno ja viihdyttävä ottelu.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Toisaalta en oo nähnyt Lingletiltä mitään munauksia, toki tätä peliä en nähnyt kokonaan enkä jotakin muutakaan. Ei loista mutta ei sählääkään. Jotenkin luotettava jokaiselta solultaan.
Ilomäki takuulla olisi halunnut painaa rankkarin sisään, mutta ei palaa. Hieno peli.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Ilomäki pelasi kahdessa kentässä joka toista vaihtoa kolmannen erän jälkipuoliskolla. Eli Virta vai Kapanenko se niitä hyökkääjiä peluuttaakaan, yritti sitä perinteistä omat-koirat-puree-temppua, mutta Arttu ei ole oppinut maalintekoa Kuopiossakaan...ainakin kerran jääty avopaikassa kädet totaalisesti. Kovaan peluutukseen vaikutti toki myös Mankisen tippuminen...
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
LOISTAVA matsi oli. Tappara ehkä tuon verran parempi. Ei "ansainnut" kolmea pistettä, mutta ansaitsi voiton.

Tykkäsin
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Paska peli, paska finaali! Onnea kummallekin. Tappara vie selkeästi.
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Älä nyt turhaan kursaile - kai sitä voisi sanoa ihan kaikkiaan että paska kausi?

Totta! Nauttikaa nyt ja vähän pilkettä silmäkulmaan, narsissit jo Jypin kannattajien pepusta pilkottaakin! Tappara vie tämän sarjan satanolla ja vähän luulen, että tiedätte sen itsekin. Mulle aivan sama, itse asiassa jopa olisi kevennyksenä tunnelmaan kiva, jos Kalpa voittaisi. Kukaan pitkän matikan lukenut ei tosin siihen usko.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös