Pe 19.2.2021 Otteluseuranta (Liiga)

  • 19 826
  • 453

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Lukko fanit on kyllä tällä hetkellä helpoimpia provosoida. Ei tarvitse kun mainita Rauma niin kaikki 17 raumalasta laukkaa paikalle keulimaan. Noh, nauttikaa kun nyt ekaan kertaan seittemää kymmenee vuotee kulkee :)

Pelin lopputulos sinänsä on sama, mutta kiva näitä kaljoissa on katsoa. Ei panosta ja ingen vinst. :)
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Lahessa Patrikainen liimasi ensimmäisen laukauksen. Melkein kaksi erää pelattu eli jo oli aikakin. Aika helppo skoutata vastustajien tämä kyllä, luulisin ma.
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tää Koistinen on kyllä ärsyttävä tuomari, ei anna poikien yhtään pelata. Aivan hupi vihellys tuokin. Varmaan vieläkin ihmettelee mitä Pike tarkotti sillä "pelasikko nää ilveksessä" kysymyksellä.
 

Veijo Esso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eri versiot Reippaasta ja Pelicans
Läschin lähtö vaikutti ilmeisesti Pelsuihin enemmän kuin olisi uskonut. Yhden pelaajan vaikutus joukkueen henkeen tulee aina vain jonkinasteisena yllärinä kyllä. Tai sitten on vain huonot 1,5 erää?
Toki Laschin lähtökin näkyy, mutta kyllä tällä hetkellä näkyy vielä enemmän se että sieltä on sivussa meidän mittakaavassa aika tärkeitä pelaajia. Ykkösveska, ykkössentteri, ykköspakki ja ykköslaituri nyt ensiksi mainittuna.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Tänään meneekin näköjään joka veto sisään Lukon päähän...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös