Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Pe 15.2.2019 SKA Pietari - Jokerit

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Sämppäri, 15.02.2019 klo 07.35.

 1. Tonny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, KooKoo
  Lainaus:
  Eikä myöskään sovi unohtaa omaa hukattua läpiajoa.
   
 2. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Ihan vitsi jäähy SKAlle.
   
 3. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Moses 5-2. Ihan turha, olis tapellut.
   
 4. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Näimpä. Täysin omaa perseilyä mitä näkyy taululla
   
 5. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Vittu mitä paskaa Jokerit! Saatanan nössöt. Kääntäkää vielä toinen poski ja pyllistäkää. Ryömikää Helsinkiin.

  Vesalaisesta olisi eniten hyötyä katsomossa. Aivan paska esitys tänäänkin.
   
 6. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Hidastuksista näkyi että se Plattin tilanne lähti käynnistymään siitä kun Platt itse ensin huitoi Gusevia näpeille. Hetken päästä sitten jäällä makasi Jokereiden pelaaja ja jotenkin arvelin että se on Platt :) Huvitti että Kostaja oli Barabanovin kaltainen rääpäle. Tuollaista rottailua olisi enemmänkin odottanut esim. Plotnikovilta tai Ketovilta joka tosin ei eilen pelannut. Pahaltahan se näytti aluksi, mutta voihan se olla niinkin että Platt on kokenut konna ja yritti myydä ulosajoa vähän draamattisella näyttelemisellä. Vähemmän yllättäen ei onnistunut Pietarissa.

  Itse pelissä Jokereilla oli vähintään yhtä paljon paikkoja, mutta ero tuli maalivahtipelissä ja viimeistelyn laadussa. Kyllähän se syö henkisesti kun peliä viedään pitkiä jaksoja ja omia paikkoja ei käytetä. Sitten kaveri käy napauttamassa helpon maalin.