Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään räjähtää Pietarissa. Edelliset kohtaamiset SKA:ta vastaan on mennyt täysin penkin alle. Virheitä virheitä virheitä. Kyllähän tässä vähän pelonsekasin tuntein odottelee tätä peliä, koska a) maalivahtipeli b) puolustuspeli. Puolustus ja maalivahtipeli jos aukeaa samalla tavalla kuin Dynamoa vastaan, tänään tulee rumat lukemat.

Toisaalta veikkaan, ettei tänään nähdä perinteistä SKA kamppailua. Kummatkin luultavasti säästelee pudotuspeleihin. Toivottavasti olen väärässä ja pelataan hullun lailla.

Game on!
 

Hapsiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Kiekko-Vantaa
Nyt ois hyvä paikka laittaa vaihtomiesten varamiehet kentälle ja Ratilainen maaliin! Turha peli ja Skalla kans tapana laittaa rotaatio ukot vikaan "paikalliseen".

Vois ekan erän kattoa, kun on toi ilmainen tv-viikonloppu ja urkkakanavia auki!
 
Kaikki käy kun panee tarpeeksi hiivaa...

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Jokereille tarjotaan ihan höpöhöpö-tason kertoimia. SKA:n -2 voitolle saa jotain luokkaa kolmosen kertoimia.
 
Kuten Bat Helvetistä, olen poissa kun aurinko taas saa

He jotka eivät asioista ymmärrä, voisivat luulla, että kyse on jääkiekosta. Heille vain hymyilen...

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kyllä mä veikkaan, että SKA lähtee lähes parhaalla miehistöllä illan koitokseen. Rotta kuitenkin antaa taas mukavat bonukset jos voittavat pikkuveljen ja jättäisihän se pienen kauneusvirheen, että Jokereille jäisi viimeisen runkosarjakohtaamisen herruus ja vielä perjantai-illan Pietarissa.

Viime vuonna oli poikkeus kun koko SKA oli Znarokia myöten darrassa olympialaisten jälkeen ja juoksutti kentälle jotain tuntemattomia junnuja. Onneksi saivat kuitenkin levätä päivän muita pidempään TsSKA:n kanssa ennen pudotuspelien avauspeliä Puten mahtikäskyllä.

Olisihan se suoraan sanoen iso ihme, jos tänään edes piste lähtisi mukaan. Sisuuntunut Jokerit varmaan nähdään, mutta saas nähdä mitä tapahtuu selkärangalle, jos SKA iskee avauserään 2-0 taululle tai tuomarit varastavat show'n ja Jokereiden fokuksen.

Neljä toivetta illan peliin:
A) Päätuomareista ei löydy Gofman, Olenin, Frano tai sitten se jolla on liian pieni kypärä (#34 taitaa olla).
B) Tuomarit pystyisivät edes lähes tasapuoliseen viheltelyyn, vaikka pelataan Pietarissa.
C) Ei loukkaantumisia.
D) Jokerit pysyy pelissä mukana ja jos ei riitä voittoon asti, niin ainakin toiveissa on suht ehjä 60-minuuttinen.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit on usein yllättänyt juuri silloin kun vähiten odottaa, ehkä taas tänään.

Jos tuota edellistä peliäkin miettii niin maalivahtipeli hävittiin aivan pystyyn mutta muuten oltiin parempia.

Älkää nyt reppanat masentuko alakuloon vaikka joku yrittää ajatuksiinne mahdollisesti vaikuttaa.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Sellanen mielenkiintonen tilastotäppä: Ainoa Jokeripakka joka on Pietarista voiton napannu on KHL-aikakauden huonoin Jokeripakka. Eli 16-17 Joukkue. Ja SKA oli käsittääkseni täysin suvereeni tuolla kaudella. Joten voiton mahdollisuus on. Pien joo, mutta on. Koska nykypakka on huomattavasti parempi kuin tuon kauden katastrofi Salmisineen, Hishonineen, Lajusineen ja Jaakoloineen.
 
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään se on taas täällä. Peli, jota jääkiekonystävät ympäri eurooppaa ja eurooppalaiset pohjois-amerikassa ovat odottaneet. Tämä on peli, jonka aikana eduskunta hiljenee ja kaupat tyhjenevät. Tämä on peli, jolloin pietarin jääpalatsi täyttyy metelistä ja hulinasta, kun joukkueiden fanipaitoihin pukeutuneet kannattajat hurraavat omilleen viimeiseen oluttippaan saakka ja vielä vähän sen jälkeenkin. Tämä on peli, jonka kaikki haluavat nähdä. Jääkiekon oma el clasico. Vauhtia, taitoa, tunnetta, verta, hikeä, mutta ei kyyneleitä. Sitä on luvassa 60min tehokasta peliaikaa, kun nämä kaksi iskevät yhteen "battle of Allergossa". Tästä ei pidot parane, tule mukaan!

edit. itse odotan tänään Jokereilta suurta määrää kiekonmenetyksiä, laiskaa puolustamista ja hapuilevaa maalivahtipeliä. Eli odotan näkeväni taattua Jokerilaatua, sitä mitä tänä vuonna ollaan totuttu näkemään. Come on!
 
Viimeksi muokattu:
Kaksinkertainen yhdyssana-pelin voittaja!

Lätkäkala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KHL:n ja NHL:n suomalaiset sekä Leijonat.
Jokereiden kokoonpano:

Vesalainen - Norman - O`Neill
Moses - Manninen - Jensen
Joensuu - Regin - Jormakka
Pihlström - Platt - Anttila

Lööv - Lepistö
Kivistö - Grant
Jensen - Lauridsen
Stollery - Räsänen

Kalnins (Zapolski)

Wärn loukkaantui viime ottelussa ja paluu pleijareiden tokalla rundilla jos Jokerit sinne asti selviää. Ikonen pelikiellossa ja terveinä poissa Mäki ja Niemi.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Ei oikein koveta tällä kertaa tämä matsi. Runkosarjasijoitus ollut niin pitkään selviö, että vikat parit viikot toivonut oikeastaan vain kaikkien pysymistä ehjänä.. ja toisen veskan itseluottamus olisi kans kiva..
 

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Maalivahdit eivät herätä luottoa, Jokereiden siis... Jos vaikka tänään ei enempää kuin viisi maalia menisi omiin. Ja jos yhden sais toiseenkin päähän. Veikataan 5-1 SKA:lle.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Oikeastaan suurin jännitys on mulla se, missä vaiheessa SKA repii kolmen maalin johtoaseman ja käytännössä lopettaa Jokerien haaveilun voitosta. Ei tolla rosterilla lähde pietarilaisporukka peruuttelemaan tai läpsyttelemään kotijäällään meitä tsuhnia vastaan. Omiin ei myöskään ihan hirveästi luottoa löydy, sen verran on nyt vedelty vähän miten sattuu, henkilökohtaisella tasolla epäonnistuttu ja kavereille on annettu aivan liian helppoja maaleja.

Toivottavasti jengi jäällä on toisella asenteella liikkeellä ja todistaa taas mut turhaksi negailijaksi.

edit: Pitkästä aikaa tuli iskettyä vedonlyöntiin rahaa, josko jinxaus toimisi? Kupongille löytyi kohteet kolikkopanoksella yli 5,5 maalia ja SKAn vähintään kolmen maalin johto.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Grant ampu pleksiin ja joutuu istumaan, tää kotituomaripeli alkoi siis heti.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Katoinko mä omiani vai näyttikö jäähyn dumari, joka oli selkä siihen suuntaan, missä kiekko hänen näkemyksensä mukaan meni suoraan verkkoihin?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Vesalaisen nostoa ykköseen en ymmärrä, ei ole toiminut missään vaiheessa edes vähää alusta. Selvitettiin jäähy, Kalnins joutui yorjumaan muutaman pahan vedon, irtokiekkoja tuli aika pahasti sektoriin mut saatiin ne siivotuksi.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy